_Andrik_: ↑
04.12.2024 17:59
NUN4AG: ↑
04.12.2024 17:07
Можливо треба сказати правду:
А. Ви не змогли в нормальну симуляцію (і тому обіцянки залишилися обіцянками).
Б. У вас немає нормальних програмістів (інакше важко зрозуміти, чому старі ігри мали нормально реалізовану симуляцію і для них вистачало 8 чи навіть 4 Гб ОЗУ).
В. Ви помилилися переїхавши на UE5 (не можете нормально з ним працювати і через це всі проблеми з пам'яттю, статтерами і т.д.).
У вас хоч стартове меню запустилося?
- спойлер
- Screenshot_20241204_165619_Chrome.jpg
Чи люди кажуть, і я щось напишу
1. Запустило. І до патчів з FSR Perf. навіть можна було кілька хв. пограти в 720p в 10-30 кадрів через малий обсяг VRAM. Але після патчів так "пофіксили" , що гра стала крашитися.
Всі інші ігри до цього (з березня 24-го не грав,) в мене без проблем йшли (30-60 FPS) та були пройдені (Cyberpunk 2077, Metro Exodus, RE 2,3 Remake, RE7, RE Village), а деякі навіть в QHD з FSR, звичайно не на ультрах, а на low-mid без HR текстурок, проміння і т.д. В RDR2 чи The Witcher 3 (чи це коридорне лайно мамонта, а не шедевр) я на 1650S грав без жодних проблем. Запустив RE 4 Remake і він також спокійно грається.
Думав, що дотягну на ній ще до релізу Metro 4, The Witcher 4 та STALKER 2 десь у 26-27-му, але після такої кількості переносів GSC таки зарелізили гру
2. Яким боком це стосується обговорення новини, якщо про це казали самі розробники?
Чи обговорювати їх теж можна тільки володарям 7900XT/RTX4090?
P.S. О, так на неї вийшло чергове оновлення (23.48 Гб). Ну тепер 100% навіть в меню не пустить, або 1650S згорить під час компіляції шейдерів...
P.P.S. Не вгадав. Під час оновлення гра просто видалила сама себе з мого SSD. Оце потужна потужність
Доведеться знову тягнути 119 Гб зі Стіму для того, щоб перевірити, що трапиться при наступному запуску