Да не, мой 10700 60 дает вполне стабильно. Где-то видел тесты где 98003дтурбо новый 50 выдает, а я не знаю, как они те тесты делают. Другое дело, что 60 это слайдшоуbombeybox: ↑ 22.11.2024 16:15 Sergeydp
гра дуже процесорозалежна, поки - 60 стабільних фпс дають тільки x3d процесори від амд ну і напевно якісь топи інтела
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — продано перший мільйон копій гри!
-
unclevrm
Member
-
Dremjke
Member
VirusikZloy: ↑ 24.11.2024 09:04Давай тг я тебе видео запишу время сейва и карту что вся открыта со всеми точками и закрытыми нычками сталкеров и не одного квеста на карте , все закрыто , и посмотрим кто балабол если ты лох играть не умеешь быстро в игры и реакции 0
- спойлер
- Это как-то отменяет тот факт, что ты балабол?
-
VirusikZloy
Member
балабол тут только ты раз безосновательно свою яму открываешь уже понятно что ты лох очередной за русским кораблем идешь обиженное существоDremjke: ↑ 25.11.2024 01:09VirusikZloy: ↑ 24.11.2024 09:04Давай тг я тебе видео запишу время сейва и карту что вся открыта со всеми точками и закрытыми нычками сталкеров и не одного квеста на карте , все закрыто , и посмотрим кто балабол если ты лох играть не умеешь быстро в игры и реакции 0
- спойлер
- Это как-то отменяет тот факт, что ты балабол?
-
7mindfields
Member
Він до цього бг3 «пройшов» за 65 годин.Dremjke: ↑ 24.11.2024 00:13VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11Уже прошелБалабол.VirusikZloy: ↑ 23.11.2024 11:11потратил на прохождение 23 часа, все допы и основной сюжет
На ютьюбі він спідранить ігри в x2 швидкості хіба що
Востаннє редагувалось 25.11.2024 15:18 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
Барбарис
Member
А в чому проблема викласти той же скрін на форум?
-
Donate
Member
66 годин пройшов все що тільки можливо7mindfields: ↑ 25.11.2024 15:08Він до цього бг3 «пройшов» за 65 годин.
- спойлер
-
taras_cs
Member
Піратка чи ліцуха?avuremybe: ↑ 24.11.2024 12:46Запустити гру я за 2 дні таки зміг. Треба видаляти amd_fidelityfx_dx12.dll
Тепер шукаю як побороти виліт при старті нової гри.
Було б дуже дивно, якби сталкер почав самостійно запускатися в перші пів року після релізу
А яким чином тоді всі інші грають?
Я сам її маю в Game Pass, але ще не встановлював, зараз проходжу Call of Pripyat (у перший раз), поки розробники баги виправляють.
-
Draqoon
Member
Я за 60 прийшов за злого персонажа у тебе меньше квестів, але більше битв, тому час такий може бути7mindfields: ↑ 25.11.2024 15:08Він до цього бг3 «пройшов» за 65 годин.
-
avuremybe
Member
Ліцуха. Там же в повідомленні є про передзвмовлення))taras_cs: ↑ 25.11.2024 20:46Піратка чи ліцуха?avuremybe: ↑ 24.11.2024 12:46Запустити гру я за 2 дні таки зміг. Треба видаляти amd_fidelityfx_dx12.dll
Було б дуже дивно, якби сталкер почав самостійно запускатися в перші пів року після релізу
А яким чином тоді всі інші грають?
Я сам її маю в Game Pass, але ще не встановлював, зараз проходжу Call of Pripyat (у перший раз), поки розробники баги виправляють.
Стосовно інших - я ж не сам про цей файл придумав, а прочитав в коментарях від людей хто також не міг запустити.
Кому як повезло - у кого саме завелось і все працює, а інші борються по кілька днів за право пограти...
Якщо кому теж потрібно - то виліт при старті нової гри я пофіксив оновленням вінди з 1908 до 22Н2. Це можна зробити, навіть якщо у вас випілений центр оновлень - у майків існує автономний установщик даного пакету оновлень.
Пляски з примусовою зміною версії шейдерних моделей, методів їх завантаження і т.д. нікому не допомагає, судячи з коментарів (мені теж не помогли) - не втрачайте на це час.
Зате в процесі гри технічний стан цілком пристойний. Кіберпанку таке і не снилося. Про реліз RDR2 взагалі мовчу
---
Call of Pripyat - чудовий реліз.
Максимально концентрований сталкер, з допіленими механіками і вже цілком пристойними квестами, на відміну від перших двох.
Локації досить насичені і великі, а не коридор з невидимими стінами і двома точками інтересу..
Теж іноді перепроходжу цю частину
-
7mindfields
Member
Дуже товста спроба накинутиavuremybe: ↑ 26.11.2024 07:17 Локації досить насичені і великі, а не коридор з невидимими стінами і двома точками інтересу..
-
avuremybe
Member
Так це не спроба накинути, це доконаний факт7mindfields: ↑ 26.11.2024 12:59Дуже товста спроба накинутиavuremybe: ↑ 26.11.2024 07:17 Локації досить насичені і великі, а не коридор з невидимими стінами і двома точками інтересу..
-
7mindfields
Member
Хіба що факт того, що ти не грав в першу частину
-
Dremjke
Member
Обычная балаболка, ничего новогоVirusikZloy: ↑ 25.11.2024 13:56балабол тут только ты раз безосновательно свою яму открываешь уже понятно что ты лох очередной за русским кораблем идешь обиженное существо
Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
Я же о чем и говорю7mindfields: ↑ 25.11.2024 15:08Він до цього бг3 «пройшов» за 65 годин.
Балаболище оно лютое, еще и телегу заскамить пытается
Сталкер2 unreal пройти за такое время, как оно написало. Все локации со всеми заданиями и тайниками - невозможно.
-
unlnu
Member
Натрапив в мережі Х на такі дані статистики продажу гри.
Вірити чи ні?
Лідирують США - 22%, на другому місці - Україна - 16%, третє ж місце поділяють Німеччина - 7% і Китай - 7%, а далі вже решта країн світу, де придбали гру.
Вірити чи ні?
Лідирують США - 22%, на другому місці - Україна - 16%, третє ж місце поділяють Німеччина - 7% і Китай - 7%, а далі вже решта країн світу, де придбали гру.
-
avuremybe
Member
Я не дуже вірю, що України там аж 16%.unlnu: ↑ 27.11.2024 14:32Натрапив в мережі Х на такі дані статистики продажу гри.
Вірити чи ні?
Зі всіх моїх знайомих купили тільки я, брат і однокласник за бугром.
Решта (а це десятки людей) грають в торрент едішон.
Крім того, треба враховувати кількість населення, яке у нас зараз може дозволити собі грати ігори, та ще й платно
-
Барбарис
Member
224 000 людей з, припустимо 30 000 000. Цілком нормальний показник. Серед знайомих купили всі завдяки одному, що вмовляв(ще й передзамовленням, вплинула відмова від озвучки язиком), інші просто не грають. Ну і це статистика яку надає стім по локації.avuremybe: ↑ 27.11.2024 15:03
Я не дуже вірю, що України там аж 16%.
Зі всіх моїх знайомих купили тільки я, брат і однокласник за бугром.
Решта (а це десятки людей) грають в торрент едішон.
Крім того, треба враховувати кількість населення, яке у нас зараз може дозволити собі грати ігори, та ще й платно
-
Deadpool
Member
рочків 10+ тому балакали українською і в магазинах і пересічні. поряд там ще села були теж. якщо правильно згадав назву, бо виявляється перейменували вже все, по вашому повідомленню.yariksom: ↑ 23.11.2024 03:31Заїдь, наприклад, в село Дитятки Вишгородського (зараз, а колись Іванківського, а ще раніше Чорнобильського району) тоді ти мені розкажеш як і хто говорить.
Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
там же в стімі вже опублікували в гайдах. проблема з старою версією вінди і відсутністю апдейтів, особливо якщо це якісь ЛТ шось там які корпоративні, і вже офіційно припинена підтримка.avuremybe: ↑ 24.11.2024 12:46Запустити гру я за 2 дні таки зміг. Треба видаляти amd_fidelityfx_dx12.dll
в мене була якраз 10тка така 16** шось там версії і теж виліт на вильоті при спробі запуска. там якісь штуки відсутні. можна або пробувати оновлення накатувати на 10тку до 22н2 здається, правдами і неправдами, але я не осилив. години 2-3 намагався оновиити по різному до потрібної версії, і ніц.
заінсталив свіжу з офф сайту він11 за хвилин 10, і все поїхало з 1 разу.
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
о, бачу вже вирішив. ну в мене бьула старіше версія і там лише реєстром і автиваторами далі міняти версію вінди на якусь іншу треба було, я замахався. і просто накатав свіжу. і це було реально швидше всіх потуг -.-avuremybe: ↑ 26.11.2024 07:17Якщо кому теж потрібно - то виліт при старті нової гри я пофіксив оновленням вінди з 1908 до 22Н2. Це можна зробити, навіть якщо у вас випілений центр оновлень - у майків існує автономний установщик даного пакету оновлень.
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
в мене десь навпаки, з десятка лише пара піратів. і то чекають скидосіків щоби придбати.avuremybe: ↑ 27.11.2024 15:03Решта (а це десятки людей) грають в торрент едішон.
багато в кого були передзамовлення.
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
до речі там багато колаборацій, шукайте пасхалки на монобанк той же)
там вони за це будуть дофіга грошей донатить на зсу
-
yariksom
Member
Балакали і балакають українською і зараз, тільки та мова зовсім відрізняється від рафінованої української у грі.Deadpool: ↑ 27.11.2024 15:42рочків 10+ тому балакали українською і в магазинах і пересічні. поряд там ще села були теж. якщо правильно згадав назву, бо виявляється перейменували вже все, по вашому повідомленню.
-
Deadpool
Member
мова як мова, не знаю що вии намагаєтесь чим пояснити, якщо по лору гри, а книг то взагалі, в зону стікаються взагалі звідусіль. і акценти б мали бути наявні звісно, але не чисто місцеві а навпаки)
-
avuremybe
Member
То різні проблеми. З видаленням файлу - це краш при натисканні кнопки "play" у стімі.Deadpool: ↑ 27.11.2024 15:42там же в стімі вже опублікували в гайдах. проблема з старою версією вінди і відсутністю апдейтів, особливо якщо це якісь ЛТ шось там які корпоративні, і вже офіційно припинена підтримка.avuremybe: ↑ 24.11.2024 12:46Запустити гру я за 2 дні таки зміг. Треба видаляти amd_fidelityfx_dx12.dll
в мене була якраз 10тка така 16** шось там версії і теж виліт на вильоті при спробі запуска. там якісь штуки відсутні. можна або пробувати оновлення накатувати на 10тку до 22н2 здається, правдами і неправдами, але я не осилив. години 2-3 намагався оновиити по різному до потрібної версії, і ніц.
заінсталив свіжу з офф сайту він11 за хвилин 10, і все поїхало з 1 разу.
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:о, бачу вже вирішив. ну в мене бьула старіше версія і там лише реєстром і автиваторами далі міняти версію вінди на якусь іншу треба було, я замахався. і просто накатав свіжу. і це було реально швидше всіх потуг -.-avuremybe: ↑ 26.11.2024 07:17Якщо кому теж потрібно - то виліт при старті нової гри я пофіксив оновленням вінди з 1908 до 22Н2. Це можна зробити, навіть якщо у вас випілений центр оновлень - у майків існує автономний установщик даного пакету оновлень.
А з оновленням вінди - це старт нової гри.
Проблем з оновленням нема насправді - у майків можна скачати офлайн інсталятор. Я так на релізі RDR2 оновлювався з 1809 до 1908, а тепер до 22Н2.