Patruletz
У россиян доступ глобальный к симкам русским. Перевыпустили симку и нет проблем. Доступ есть ко всему ) Не обязательно даже Дурова подключать.
Останні статті і огляди
Новини
Bitcoin оновив історичний максимум: курс криптовалюти перевищив $80 тисяч
-
nochnik89
Member
-
dead_rat
Member
Ти серйозно? Вище вже написали, невже нема жодного знайомого що попадав на фільтрацію?
Вони тобі і розпечатку твоїх чатів дадуть. З чого ти думаєш Дуров спокійно їздить в рашу? Чого розробники Телеграма живуть в раші?
Ти гадаєш важко фсб заїхать ім у гості і спитати паролі?
-
Slon_76Kg
Member
Patruletz: ↑ 12.11.2024 09:21
зі мною працює людина з Херсонської обл так от коли він виїзджав через рашку то у фільтраційному відкопали не тільки 2 річні переписки в телеграмі а й у вайбері, так що можеш і далі молитись на дурова котрий пішов проти всіх
От цікаво де тут і кому молитву написано, фантазьор ? Чому ЗСУ досі побираються на дрони/реб/та поїсти/вдітися тоді у телезі з реквизитами карт і відео про отримання допомоги туди ж кидають ? майже всі "діячі народні" - у тій телезі сидять. Чи я щось пропустив? черговий скам троля. на заборі теж багаточого написано. ох а цей "знайоми" - на нього скільки смертних гріхів та пригод понавішано... диванні спеціалізди..
-
Геральт
Member
Slon_76Kg
Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво.
Що це за система, що її 3 год відновлювати треба? Бо системний розділ заповнений на ~50Гіг відновлюється 15хв макс.
І що таке UFI?
Що це за система, що її 3 год відновлювати треба? Бо системний розділ заповнений на ~50Гіг відновлюється 15хв макс.
І що таке UFI?
-
GhostManka
Junior
Вирішив побавитись
Вчора закинув 100 грн на гаманець в телеграмі, сьогодні вже 106 грн
Мама, я кріптоінвєстор
Вчора закинув 100 грн на гаманець в телеграмі, сьогодні вже 106 грн
Мама, я кріптоінвєстор
-
Slon_76Kg
Member
Геральт: ↑ 12.11.2024 10:36 Slon_76Kg
І що таке UFI?
2Tb SSD Samsung 990 Pro
системний диск 200 Гб / пару віру віртуалок по роботі на Win7/Win10 по 100+ Гб з (1 000 000+ баз даних файлів) / Adobe Lightroom з 20 000+ фоток / Steam 500+ Гб і усе це залітає по 2.5Гбіт LAN донглу. За ~2,5 години. Це фантастика як швидко
UEFI - літеру пропустив. Але повідомлення вже не можу виправити
-
DreamSeller
Member
92К