Оголошено дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
shnok
Member

Повідомлення

тут ще б дожити до того 5 вересня
MqM
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 16.01.2024 22:10
Enjthesilence: 16.01.2024 20:35

Якщо, якщо, бла бла бла. Кіберпанк настільки гарним вийшов на пс, що його приблали с пс стор на скільки там? Про купу неіснуючого контенту у грі, яка по факту вийшла тільки у 2023 році, ми звичайно казати нічого не будемо, так що "реліз" кб стався точно не в 2020 році, так що ти там пройшов на 100% можеш розповісти десь в іншому місці, бо 100% це тільки зараз і то, ще буде патч. ну і порівнювати сдпр з їх капіталом і кількістю робочих рук, бюджетом, а також хоча б відсутністю війни в країні з GSC це звичайно також апогей)) так неприємно за перенос, так воно буває, це ще не найгірший приклад в ігровій індустрії. хто пам'ятає, як це було з першою частиною, могли вже зрозуміти як буде з цією грою і це не завадило цій серії зайняти своє місце в індустрії. не розумію тільки навіщо ці сльози, як з коментів клоунів з ixbt прям, чи якихось руснявих дегенератів
Ти взагалі грав в оригінал? Все було пройдено на релізі, були баги але не критичні, а скаржатись про вирізаний контент може тільки дійсно той, хто гру не запускав. Так є пусті локації, але в самій грі достатньо контенту. Взагалі не розумію того шквалу хейту. Так, проджектам треба було одразу не випускати гру на плойці, але половина тих хто хейтить, на плойці на релізі не грали, ото тільки обісрати когось :rotate:

Отправлено спустя 10 минут 33 секунды:
Бл :eek: ну нащо ото клоунаду влаштовувати з постійними переносами... Ну все розумію, але постійно це робити... Ну це знущання. Якого біса тоді було про перший квартал 2024 писати.... Особливо смішно читати коменти, типу ну головне щоб доробили... Я думаю всеодно все ком'юніті скаже що гра недороблена і куча багів :lol: сумно :beer:
Настільки не критичні, що сюжетні нпс зависали у ліфтах, або деякі ставали невидимими? Можна ще безсмертних згадати. Я добре пам'ятаю англомовні відео на ютубі, як люди деякі місця не могли пройти.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Kravan: 16.01.2024 22:27 А как же тут минусили меня, когда после поджога в их офисе, я ванговал что игру перенесут.....оххх уж тут народ орал))))

Ну что, как там Ждалкер в начале 2024 года?

Сколько тут народу еще верит в выход в 2024?) Кстати самое смешное что ровно до войны ДАТОЙ РЕЛИЗА БЫЛА ВЕСНА 2022, тоесть игра теоретически должна быть практически готова, прошло два года а воз не только там же, так он еще и потонул походу.

П.С. ждем землятресения вокруг офиса GSC.
П.П.С. не могу представить кем надо быть чтобы брать предзаказы, особенно у гражданина Григоровича.
Щодо весни 2022го памятаю, мала бути у стадії бета)
Але ще раз нагадую підпал це кримінал, а Чехія вам не корумпована помийка
Барбарис
Member

Повідомлення

MqM, в 2077 перші баги і вильоти з'явились на патчі 2,1. Гру брав по передзамовленню.
MqM
Member

Повідомлення

Барбарис: 16.01.2024 23:29 MqM, в 2077 перші баги і вильоти з'явились на патчі 2,1. Гру брав по передзамовленню.
Пощастило, ті баги були вибіркові і рандомні, але коли стверджують, що в усіх так добре йшло навіщо не розумію. Наче все гейм комюніті саме гру поламало)))
Востаннє редагувалось 16.01.2024 23:35 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Барбарис
Member

Повідомлення

NUN4AG, а є посилання на точні дати релізу від розробників? На моїй пам'яті це перша дата, в 21 вони, здається, лише квартал називали. Тим більше половина студії в Україні залишилась.

Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
MqM, повно людей з тих, що купили стверджують, що гра йшла прекрасно. Засирають ті, хто переважно не купив, а бачили переважно в ютубі. Багато в пожежу багів додали "блогери", чий контент побудований на багах. З тих, хто реально стикався з проблемами, то переважно винна крива система/збірки, як на мене. Зі знайомих саме у них були проблеми і не тільки з 2077.
Nasalot
Junior

Повідомлення

У епіків одразу натякали :)
спойлер
hophey
Member

Повідомлення

Гра вийде п'ятого вересня на персональних комп'ютерах та ігрових консолях Xbox Series X/S. Поправлю-пятого вересня выйдет анонс о новом переносе :lol:
Borix
Junior

Повідомлення

Я в ЕГС спочатку прочитав цю дату як 9 травня
konb999
Member

Повідомлення

voldemarcik: 16.01.2024 21:26
konb999: 16.01.2024 20:19 А я сьогодні ввечорі пииїду додому і гроші поверну зі стіма, а потім принципово торент скачаю! Хоча вже давно цього не робив!
Карл, як юрист може бути таким тупим :weep: )))
а ти Гострий? Точно?

Отправлено спустя 6 минут 52 секунды:
Все. Запрос на повернення фінансів відправлено. Нехай самі грають у сталкер! В 2005 році! А може і в 2007 ... Всяке буває! :lol:
pa3pub3
Junior

Повідомлення

Таке враження, що руснявим ботам політики мало, вони і до ждалкера вже пристали :D :D

пісі: якщо людям дійсно начхати на гру, вони не біжать першими залишити коментар, як їм на неї начхати і як вони її не чекають ;)
Varvar
Member

Повідомлення

Впевнений шо буде The Day Before: Ukranian Edition. Я дуже сильно сумніваюсь, що там сумарно хоч рік-півтора активної розробки велось. :lol: :laugh:
Earanak
Member

Повідомлення

Ох уж этот патриотический гейминг. Ну это же наши. Наши, нашенские, надо им денег то занести. Свои же. Родненькие. Пусть переносят. Мы им занесем за предзаказ, ждать будем. В комментах всех обязательно пристыдим, защитим нашу любимку ! Даже если и выйдет бездарное уныние, обязательно купим коллекционку, а иначе то как ? Мы же не русня !

Я вот яростно ждал на днях GGU патч на Early Acess версию Witchfire, а его на два месяца перенесли. Вот это моя личная трагедия :gigi: Вообще, пусть выпускают Сталкер 2 в раннем доступе, а почему нет ? Там ещё была какая то история с NFT, думаю она лаконично вписалась бы в ранний доступ, окупила бы пожар в серверной :gigi:

...

Я уже лет 15 наверное игры не пирачу, и Сталкера 2 куплю, скорее всего. И не взирая на отзывы поиграю. Но блин, читаешь эти комменты и хоть стой хоть падай. Будто в другую реальность попал где люди в эти 24$ вкладывают слишком много эмоций и смыслов. Я как то не на этой волне, потому отписался с некой издёвкой и недоумением. Ну, сорян, я без негатива :dontknow:
Геральт
Member

Повідомлення

Єдина гра, яку взяв до релізу - BG3. І до релізу там залишалось кілька днів. :D
А цей сталкер передплачувати імхо не варто. Бо так українському ігродеву роблять тільки гірше.
Купувати славуту тільки тому, що вона українська - таке собі.
MALANDOREC
Junior

Повідомлення

Перенос переноса :idea:
Volodymyr1985
Junior

Повідомлення

Не бачу жодної проблеми в цьому. Більше дивують люди, які чекають релізу. Особисто у мене відлік очікування гри починається якраз з моменту релізу. Реліз, потім пів року - рік очікування, і можна пограти.
Enombre de soberano
Member

Повідомлення

Сталкер 2 вийде, так чи інакше - Microsoft з них не злізуть. Його куплять непоганим тиражем.
Але у кращому випадку це буде старфілд 2.0. Тобто фінансово успішний, але й близько не те на що сподівались фанати.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Enombre de soberano: 17.01.2024 09:14 Сталкер 2 вийде, так чи інакше - Microsoft з них не злізуть. Його куплять непоганим тиражем.
Але у кращому випадку це буде старфілд 2.0. Тобто фінансово успішний, але й близько не те на що сподівались фанати.
А звідки ти знаєш, що Старфілд фінансово успішний?
Бюджет 200+ млн., а Майки всюди замість кількость проданих копій називають кількість гравців які в неї пограли (переважно у геймпасі).
Ціна місячної підписки - 190₴. Якщо через геймпасс в нього пограло 10 млн. користувачів, то це точне не принесло їм 200+ млн.
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

Перечитав коментарі і почав сумніватись у тому, що це український сайт :down:
Varvar
Member

Повідомлення

Shkrabaliuk
Логіка урапітріота. Типу якщо це українське, то типу це має бути шедевром? Це буде шматок неоптимізованого гівнокоду з всратим геймплееєм. Можеш скрінити.
Enombre de soberano
Member

Повідомлення

NUN4AG: 17.01.2024 10:29А звідки ти знаєш, що Старфілд фінансово успішний?
Бюджет 200+ млн., а Майки всюди замість кількость проданих копій називають кількість гравців які в неї пограли (переважно у геймпасі).
Ціна місячної підписки - 190₴. Якщо через геймпасс в нього пограло 10 млн. користувачів, то це точне не принесло їм 200+ млн.
Справа у тому, що усе що випускається Бетесдою, сприймається/сприймалось як супербренд. А це автоматом конвертується у потік передзамовлень (а повернення роблять не усі розчаровані).
Швидше за все, він не дістав очікувань, але це точно не калісто протокол.
І ще велике питання, скільки з потрачених 200 млн, належало саме Бетесді.
Відповісти