Cyberpunk 2077: Phantom Liberty буде максимально використовувати 8-ядерні процесори

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

bombeybox: 12.09.2023 18:16
kairo: 12.09.2023 18:13Імплементація РТ у оновленому Відьмаку просто жахлива, гра використовує лише пару ядер, усі інші в простої. DLSS практично не працює. Reflex знижує FPS.
жахливий у Відьмак порт з DX11 на DX12, з цього всі проблеми, а імплементація самого РТ там чудова, особливо в Туссенті, я пройшов всю гру на версії 4.04 (100+ годин) і знаю про що кажу, багато проблем виправлені, DLSS Q працює як треба (інші пресети - ні), Reflex в конкретно цій грі садить фпс, це правда, але він необхідний для Генерації кадрів, тому це не критично.
Я перепройшов Відьмака на веріях 4.01-4.03(між яким пройшли місяці, і в кожному патчі обіцяли виправити проблеми із CPU). Там той РТ, що є, що нема. Десь в Туссенті я РТ і вимкнув, бо стало зрозуміло, що гру вони вже не полагодять, а терпіти раптові просадки до 15 FPS в полі, бо і7-8700К завантажений аж на 45% вже надоїло. Криворуке одоробло, а не оновлення гри, майже весь новий візуал, це фанатські моди. І це я вже мовчу про постійні артефакти РТ із жовтим волоссям Відьмака та фіолетовим павутинням.
Polaris
Member

Повідомлення

Prescott: 12.09.2023 18:00
Polaris: 12.09.2023 17:39он был затычкой для сокета уже когда вышел)
Та не скажите, у интел всегда был очень шустрый однопоток, тем АМД такой и не снилось.
И многопоток который был в два раза хуже конкурента. :laugh: Я в то время был счастливым обладателем R7 1700, он в разгоне, если верить бенчам, на одно ядро спокойно догонял стоковый i7 7700. Только цена средней материки под разгон и проца в придачу была ниже чем один i7 7700 :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Білих плям замість вікна вже не буде? Ну, вийде, глянемо.
kawalot
Member

Повідомлення

bombeybox: 12.09.2023 18:06
Гра від Нвідії (Кіберпанк/Відьмак/АланВейк/Контрол, тощо) -
1. чудова оптимізація на всьому залізі (в Кібері/Відьмаку чи Контролі в растеризації АМД краще за Нвідію в одному прайсі!), адекватне виклристання багатоядерного процесору (в Кібері воно взагалі зразкове, по версії DF)
2. підтримка всіх конкурентних апскейлерів, щоб кожен вибрав те що йому краще і те що краще апріорі
3. проривні графічні технології (Path Tracing в двох іграх, купа РТ в кожній грі, яке міняє гру до невпізнання в закритих локаціях)
І так скромненько замовчуєш, що порівнюєш гру, якій вже 3 роки і яку допилювали всі ці роки, і гру, яка тиждень тому вийшла. Може відмотаєш на кінець 20 року форуми та почитаєш, що писали про кіберпанк на релізі. Чи пам'ять в тебе вибірково працює?
Nutbar
Member

Повідомлення

fuksa: 12.09.2023 17:02 Вы в корне не правы, что бы понять что за чушь вы запостили - посмотрите дату релиза ведьмака и время выхода 9й и 10й линейки нвидии. на тот момент, мои 780ti sli не могли выдать 60 кадров
Я висловився абсолютно вірно і чітко. 970 і 980 вже були на ринку на момент виходу Відьмака. Навіть 980ti з'явилася чи не в день релізу гри.
unique-neon
Member

Повідомлення

bombeybox: 12.09.2023 18:16імплементація самого РТ там чудова
Не знаю за тусент, але десь в сільських локаціях запускав подивитись:
- кущі стають надто чорними при вииканні рт тіней
- при вмиканні рт відображень у воді якісь артефакти, коли туди зайти (відзеркалені штани гг стають фіолетові і квадратні)
Trezvuy
Member

Повідомлення

Геральт: 12.09.2023 18:20
Trezvuy: 12.09.2023 18:09 Ем ви це серйозно? Або ми грали в різні ігри або вам пора до окуліста якщо це не сарказм.
Так, очевидно різні. Моя не фрізила, не лагала, не крашилась. Все вправо, натив, QHD. Стояло десь до 20 модів. Серед них не було "оптимізаторів" швидкодії, якщо не враховувати ТААdisable. Теортично, згладжування щось там таки споживає, але підозрюю не аж так сильно, щоб до фрізів призводити чи які там в вас були проблеми.
адекватне використання багатоядерного процесору (в Кібері воно взагалі зразкове, по версії DF)
Зокрема, Cyberpunk 2077 почне використовувати весь потенціал багатоядерних процесорів, особливо AMD Ryzen. Раніше їх власникам для покращення продуктивності доводилося використовувати неофіційну модифікацію.
:popcorn:
Угу тобто с коробки в ігри від бесідки ніяк :lol: Тільки моди авжеж це вартує 2к гривень :lol: У мене з технічною частиною проблем не було
проблеми були з гівняною візуальною складовою. Коли виходиш на балкон в початковій сцені відьмака 3 ефект вау нічого собі, коли виходиш на будь яку планету в старфілді вау нічого собі як пусто. Також поясніть мені якого біса де поділися Гімалаї в грі якого дідька ландшафт в Гімалаях такий самий як під Київом? :mad:
Nick22
Member

Повідомлення

kalakawa: 12.09.2023 18:12
оце тупа шиза...
1. чудова оптимізація на всьому залізі (в Кібері/Відьмаку чи Контролі в растеризації АМД краще за Нвідію в одному прайсі!), адекватне виклристання багатоядерного процесору (в Кібері воно взагалі зразкове, по версії DF)
2. підтримка всіх конкурентних апскейлерів, щоб кожен вибрав те що йому краще і те що краще апріорі
3. проривні графічні технології (Path Tracing в двох іграх, купа РТ в кожній грі, яке міняє гру до невпізнання в закритих локаціях)
4. Cp77 на мінімалках без апскейла працює на мікрохвильовці

Гра від АМД (Старфілд)
1. лайно оптимізація на всіх ГПУ, які не АМД (колосальне недовантаження Нвідій, постійні краші на Інтелі), околонульовий профіт від шести і більше ядер багатоядерного потужного процесору (висновок DF)
2. повна відсутність конкурентних апскейлерів, крім АМД'шного, який історично Найгірший з трьох наявних (це не мої слова а висновок DigitalFoundry, які тестують кожну гру попіксельно)
3. повна відсутність проривних графічних технологій, гра, окрім якості текстур, виглядає як пастген (Xbox One/PS4)

яке ж дно
добре, що я сам не фанат ігор Bethesda, а от фанатам на ПК - наплювали в обиччя
Це твоя нвідія лайно!! Доять таких. як ти фанатів!!!!!!!!!!!
bombeybox
Member

Повідомлення

kairo: 12.09.2023 18:26Я перепройшов Відьмака на веріях 4.01-4.03(між яким пройшли місяці, і в кожному патчі обіцяли виправити проблеми із CPU). Там той РТ, що є, що нема. Десь в Туссенті я РТ і вимкнув, бо стало зрозуміло, що гру вони вже не полагодять, а терпіти раптові просадки до 15 FPS в полі, бо і7-8700К завантажений аж на 45% вже надоїло.
Ми з вами грали в якогось зовсім різного Відьмака, в мене на профільній системі Жодного разу і близько не було таких просадок, навіть на релізній версії, яка страждала від недогруза ЦПУ найбільше саме виключно в Новіграді. Я пройшов гру в 100+ фпс (ультра рт/генерація кадрів) і чудово провів час, а якщо ви серйозно говорите фрази типу "рт що є що нема" - ви поняття зеленого не маєте, як і де РТ працює, зайдіть в Тусенті в таверну без РТ, а потім увімкніть його :facepalm:
Nick22
Member

Повідомлення

kairo: 12.09.2023 18:13
оце тупа шиза...
1. чудова оптимізація на всьому залізі (в Кібері/Відьмаку чи Контролі в растеризації АМД краще за Нвідію в одному прайсі!), адекватне виклристання багатоядерного процесору (в
Імплементація РТ у оновленому Відьмаку просто жахлива, гра використовує лише пару ядер CPU, усі інші в простої. DLSS практично не працює. Reflex знижує FPS. При 1440р, гра жрала більше 20ГБ RAM.
Чудовий приклад!! Нв супер, її рт божествене.....
bombeybox
Member

Повідомлення

kawalot: 12.09.2023 18:31І так скромненько замовчуєш, що порівнюєш гру, якій вже 3 роки і яку допилювали всі ці роки, і гру, яка тиждень тому вийшла. Може відмотаєш на кінець 20 року форуми та почитаєш, що писали про кіберпанк на релізі. Чи пам'ять в тебе вибірково працює?
аргументами, будь ласка, на релізі залізо інших вендорів було в дупі? на релізі в грі не було проривної графіки яка повністю виправдовувала високі системні вимоги? на релізі в грі не було тоді єдиного конкурентного апскейлера? що було не так на релізі, окрім багів самої гри, геймплейних багів, а не Технічних
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

Vpupkin: 12.09.2023 17:57Очень даже влияют.
Да они все одинаковые.
Nick22
Member

Повідомлення

Prescott: 12.09.2023 18:20
bombeybox: 12.09.2023 18:06проривні графічні технології (Path Tracing в двох іграх, купа РТ в кожній грі, яке міняє гру до невпізнання в закритих локаціях)
В контроле от отражений просто отвисла челюсть, картинка очень сильно меняется. :super:
Це єдина гра, де картинка з рт краща)) Рт тупий маркетинг₴!₴!₴
Геральт
Member

Повідомлення

Trezvuy: 12.09.2023 18:59 У мене з технічною частиною проблем не було
проблеми були з гівняною візуальною складовою. Коли виходиш на балкон в початковій сцені відьмака 3 ефект вау нічого собі, коли виходиш на будь яку планету в старфілді вау нічого собі як пусто. Також поясніть мені якого біса де поділися Гімалаї в грі якого дідька ландшафт в Гімалаях такий самий як під Київом?
Так я про технічну сторону (в плані оптимізації) і писав, про що і повзунки мали натякати. Візуал як для таких вимог так, не тягне на 2023. Але казати що релізний відьмак краще, чи що КПК чудово оптимізована то зашквар. Бо відносно недавно ставив next gen і не зрозумів, чому я маю проходити гру втретє. Там немає ніякого "вау". Звичайна графіка бородатих років. В плані графіки "вау" може бути в асасінах, якщо вже брати щось з сучасного. ТЛОУ. Jedi непогано. Але не Відьмак3 в 2023. КПК так, є графіка, але жере як крокодил. Ніяким старфілдам не снилось.
AlSaintUk
Member

Повідомлення

Геральт: 12.09.2023 19:10
Trezvuy: 12.09.2023 18:59 У мене з технічною частиною проблем не було
проблеми були з гівняною візуальною складовою. Коли виходиш на балкон в початковій сцені відьмака 3 ефект вау нічого собі, коли виходиш на будь яку планету в старфілді вау нічого собі як пусто. Також поясніть мені якого біса де поділися Гімалаї в грі якого дідька ландшафт в Гімалаях такий самий як під Київом?
Так я про технічну сторону (в плані оптимізації) і писав, про що і повзунки мали натякати. Візуал як для таких вимог так, не тягне на 2023. Але казати що релізний відьмак краще, чи що КПК чудово оптимізована то зашквар. Бо відносно недавно ставив next gen і не зрозумів, чому я маю проходити гру втретє. Там немає ніякого "вау". Звичайна графіка бородатих років. В плані графіки "вау" може бути в асасінах, якщо вже брати щось з сучасного. ТЛОУ. Jedi непогано. Але не Відьмак3 в 2023. КПК так, є графіка, але жере як крокодил. Ніяким старфілдам не снилось.
Что-то вы какую-то отсебятину рыгаете. Ведьмак некстген прекрасен. Абсолютно всем новинкам 2023 года далеко до графики поляцкого бестселлера.
bombeybox
Member

Повідомлення

Геральт: 12.09.2023 19:10КПК так, є графіка, але жере як крокодил. Ніяким старфілдам не снилось.
Агов, дурбецело, я тобі третій раз вже це пишу, на твоїй профільній відеокарті КПК в Максимальні растеризації працює Краще, за вбогий Старфілд. Так, на твоєму АМД (на Нвідії все набагато гірше).
спойлер
Зображення
Зображення
Vpupkin
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko: 12.09.2023 19:06
Vpupkin: 12.09.2023 17:57Очень даже влияют.
Да они все одинаковые.
Вам виднее.
spirit678
Member

Повідомлення

bombeybox: 12.09.2023 18:06 оце тупа шиза...
Гра від Нвідії
замість технологій дудєлки перделки за оверпрайс :gigi:
пам'ятаю як intel так робили , 5% продуктивності за покоління, а фанбоі з піною у рота розказували що 4х ядер ще на довго вистачить)
Prescott
Member

Повідомлення

Nick22: 12.09.2023 19:07Це єдина гра, де картинка з рт краща))
А ещё КП77 из того во что я играл.

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
spirit678: 12.09.2023 19:26а фанбоі з піною у рота розказували що 4х ядер ще на довго вистачить)
Я на 3570К (4.5 Ггц) просидел вплоть до выхода 8700К вообще БЕЗ проблем, во всё игралось прекрасно в паре с нормальными ГПУ.
Востаннє редагувалось 12.09.2023 20:02 користувачем Prescott, всього редагувалось 1 раз.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

kawalot: 12.09.2023 18:31
І так скромненько замовчуєш, що порівнюєш гру, якій вже 3 роки і яку допилювали всі ці роки, і гру, яка тиждень тому вийшла. Може відмотаєш на кінець 20 року форуми та почитаєш, що писали про кіберпанк на релізі. Чи пам'ять в тебе вибірково працює?
Проходив кіберпанк на релізі з 2060, рузеном 2700 та HDD, гра чудово йшла на цій системі, були баги з лодами машин в пустелі та деякі квести ламались і приходилось перезавантажувати збереження, а так жодних критичних проблем не замітив. В той же час старфілд я НЕ МОЖУ грати з і5 12400ф, 4060 та NVME SSD бо фпс дно які налаштування не виставляй. При чому кіберпанк в рази краще виглядає за треш від бесезди, має значно цікавіший сюжет та відкритий світ.
Відповісти