Nvidia припиняє випуск GeForce RTX 3060 Ti, щоб звільнити місце для GeForce RTX 4060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Papik
Junior

Повідомлення

Nikoliasik_Zeus: 15.05.2023 05:27
Papik: 15.05.2023 02:08
А яка альтернатива, якщо корпус ПК невеликий ?
спойлер
Зображення
Iгрова, дешева, завжди в наявностi :rolleyes:
Нормальний варіант, був вибір між цим, 4070 зі своїми жалюгідними 29 tflops та... gtx 560ti.
Замовив останню, гуляти так гуляти.
Через пару років обновлюсь на MX 440, далі на 3dfx Voodoo2.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Trezvuy: 15.05.2023 05:07 Нда які ж різні світи одні гинуть на фронті інші сидять як бомжі в окупації бо не йдуть на співпрацю у інших підгорає від того вистачить їм ліній псі чи ні. :facepalm:
Продавці в зачинених магазинах вам "подякують", також якщо в людей є гроші на такий товар то не факт, що вони не донатять, а відяшку собі на майбутнє приглядують. Давайте тоді все, що не продуктові магазини позакриваємо, класно ж буде? Тоді не будуть люди як бомжі в окупації? Чи краще буде якщо люди 99% часу будуть думскролити новини і більше нічого іншого не обговорювати? Я особисто в районі ~20к вдонатив + коли можна було ФОП перейти на зменшені податки я не переходив, усі мої знайомі також цього не робили і донатили солідні суми, думаю ми маємо право зайти на сайт про залізо та написати свою думку про кількість ліній PCI-E в відеокарт та кінчену оптимізацію в останніх іграх, не можна кидатись в крайнощі.
waryag
Member

Повідомлення

Trezvuy: 15.05.2023 05:07Нда які ж різні світи одні гинуть на фронті інші сидять як бомжі в окупації бо не йдуть на співпрацю у інших підгорає від того вистачить їм ліній псі чи ні. :facepalm:
Нікнейм це така постіронія? :spy:
Хлопці на фронті кровно заінтересовані, щоб тил, по можливості, жив як раніше, бо альтернатива (ака "всі так переживають за хлопців, що спати не можуть") дуже не дуже: мертва економіка з нульовими донатами на ЗСУ, повальний алкоголізм та наркоманія, хвилі самогубств, зруйновані сім'ї тих самих захисників...
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ого, 20к задонатил так теперь гордится собой.
В чем проблема юзать обычную атх коробку, она не настолько большая чтобы жаловаться на невлезание карт длиной в 30см и недостато места в комнате ( живёте в погребе возле пятиэтажки?). Ах, да, забыл эти любители SFF.... :rotate: геморрой за собственные деньги.
ascord
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.05.2023 06:24
Trezvuy: 15.05.2023 05:07 Нда які ж різні світи одні гинуть на фронті інші сидять як бомжі в окупації бо не йдуть на співпрацю у інших підгорає від того вистачить їм ліній псі чи ні. :facepalm:
Продавці в зачинених магазинах вам "подякують", також якщо в людей є гроші на такий товар то не факт, що вони не донатять, а відяшку собі на майбутнє приглядують. Давайте тоді все, що не продуктові магазини позакриваємо, класно ж буде? Тоді не будуть люди як бомжі в окупації? Чи краще буде якщо люди 99% часу будуть думскролити новини і більше нічого іншого не обговорювати? Я особисто в районі ~20к вдонатив + коли можна було ФОП перейти на зменшені податки я не переходив, усі мої знайомі також цього не робили і донатили солідні суми, думаю ми маємо право зайти на сайт про залізо та написати свою думку про кількість ліній PCI-E в відеокарт та кінчену оптимізацію в останніх іграх, не можна кидатись в крайнощі.

У меня друзья машины покупали и отдавали армии. И никто из них об этом не пишет на форумах. Тут задонаьил жалкие 20к и пишешь, что имеешь право зайти на форум с железяками. Похоже на кич и хваставство, противно такую херню читать.
Papik
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: 15.05.2023 07:44 Ого, 20к задонатил так теперь гордится собой.
В чем проблема юзать обычную атх коробку, она не настолько большая чтобы жаловаться на невлезание карт длиной в 30см и недостато места в комнате ( живёте в погребе возле пятиэтажки?). Ах, да, забыл эти любители SFF.... :rotate: геморрой за собственные деньги.
Ти якщо відповідаєш, то відповідай вже з цитатою, а не так що боїшся відповіді.
Я горджусь задоначеним двацуліком, заплачеш зараз ?
Коли в тебе з`явиться така річ як смак, ти собі full tower корито ставити не захочеш. А поки ти чмоня без смаку, то тобі і труна посеред хати це норма. SFF це стандарт у всьому світі, якщо хоча б трохи розбираєшся в залізі, хто не шарить то купує ATX корча.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ох уж эти люди 21 века и их проблемы.
Оказывается компьютер нужен чтобы подчеркнуть тончайший вкус владельца.
kalakawa
Member

Повідомлення

Papik: 15.05.2023 08:02
Коли в тебе з`явиться така річ як смак, ти собі full tower корито ставити не захочеш. А поки ти чмоня без смаку, то тобі і труна посеред хати це норма. SFF це стандарт у всьому світі, якщо хоча б трохи розбираєшся в залізі, хто не шарить то купує ATX корча.
Ой всьо
Нормальні люди(я) корпус не використовують взагалі. А sff чи ATX - всі ви їсте з одного корита.
Корпус це зайва трата грошей і додатковий геморой коли потрібно в нього влізти. А ще підбирати до нього за розміром запчастини, купувати купу вентелів, думати чим відеоглобус підперти, куди всі накопичувачі втулити...
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

kalakawa
Винтики в комплекте идут :laugh:
Ostin
Member

Повідомлення

Papik: 15.05.2023 08:02SFF це стандарт у всьому світі, якщо хоча б трохи розбираєшся в залізі, хто не шарить то купує ATX корча
Яка ж маячня :facepalm:
Papik
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: 15.05.2023 08:09 Ох уж эти люди 21 века и их проблемы.
Оказывается компьютер нужен чтобы подчеркнуть тончайший вкус владельца.
Так і є, зараз дизайн має значення.
Так само в 2000-2010 роках всі грали в 25-30 фпс і всіх все влаштовувало, зараз всім подавай мінімум 60 фпс.
Часи змінюються. Нахвига ATX корито, збоку на підлозі, якщо якийсь Cooler Master NR200P можна засунути в відсік полички Ікеа для ТВ.
В цей корпус вміститься все, що може видавати нормальний шум і тепло. А всі відяхи кипятильники за 250 ВТ до побачення.
Геральт
Member

Повідомлення

Якщо в тебе з`явиться в мозку така річ як смак, ти собі full tower корито ставити не захочеш. А поки ти чмоня без смаку, то тобі і труна посеред хати це норма. SFF це стандарт у всьому світі, якщо хоча б трохи розбираєшся в залізі, хто не шарить то купує ATX корча.
Краще не мати смаку, ніж здорового глузду. Спочатку брати відеречко, а потім себе обмежувати у виборі заліза. Бо ж, виявляється, в те відеречко не всі влізає.
Пишатись не має чим, то навтіь не 1 норм. з/п. Так собі досягнення.
Papik: 15.05.2023 08:18 . Нахвига ATX корито, збоку на підлозі, якщо якийсь Cooler Master NR200P можна засунути в відсік полички Ікеа для ТВ.
Щоб не обмежувати себе у виборі начинки?
Востаннє редагувалось 15.05.2023 08:24 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Papik
Junior

Повідомлення

Ostin: 15.05.2023 08:18
Papik: 15.05.2023 08:02SFF це стандарт у всьому світі, якщо хоча б трохи розбираєшся в залізі, хто не шарить то купує ATX корча
Яка ж маячня :facepalm:
І не кажи, але чомусь в кожного техно блогера Макбук + ПК в корпусі NZXT H1 чи NR200. :)
А хто не шарить то купує ATX корито щоб туди засунути 450 ВТ 4090 і сидіти в сауні.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

ascord: 15.05.2023 07:52 У меня друзья машины покупали и отдавали армии. И никто из них об этом не пишет на форумах. Тут задонаьил жалкие 20к и пишешь, что имеешь право зайти на форум с железяками. Похоже на кич и хваставство, противно такую херню читать.
Так ніхто ж не заставляє читати. Класно мати можливість задонатити машину, я б теж був не проти якби у мене була. Люди і по 5, і по 10 гривень кидають хто скільки має, а посил людині був в тому, що можна обговорювати щось не купуючи, у мене немає 4000 нвідії і поки не передбачається, але обговорити все ж цікаво. А свої претензії можете відправити вслід за російським кораблем разом з собою та своєю бидловатою поведінкою.
Papik
Junior

Повідомлення

Геральт: 15.05.2023 08:21

Якщо в тебе з`явиться в мозку така річ як смак, ти собі full tower корито ставити не захочеш. А поки ти чмоня без смаку, то тобі і труна посеред хати це норма. SFF це стандарт у всьому світі, якщо хоча б трохи розбираєшся в залізі, хто не шарить то купує ATX корча.
Краще не мати смаку, ніж здорового глузду. Спочатку брати відеречко, а потім себе обмежувати у виборі заліза. Бо ж, виявляється, в те відеречко не всі влізає.
Пишатись не має чим, то навтіь не 1 норм. з/п. Так собі досягнення.
Наприклад, є бюджет 200К грн. Назви причину ні зібрати ПК в корпусі Cooler Master NR200P MAX ?
Сюди влізе все що треба, хіба що 4090.
Але в нас теплий клімат, тим більше зараз літо, півкіловатний обігрівач нікому не треба.
Правда така, що мало хто розбирається в SFF та їх збірках, всі купують великі корита.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Papik
Значит надо собрать как у техноблоггеров, если они собрали в ящике от шуруповерта то срочно всем там же и собирать, а если не хочешь то быдло и чмоня безвкусица. :lol:
Papik
Junior

Повідомлення

Оце то я розворушив тут кубло. Агов, зараз стандарт ПК це в корпусі NZXT H1 чи NR200.
Максимум Fractal Design Define 7 Nano.
Все, що більше то від лукавого.
2023 рік на дворі, зараз atx корчі ніхто в хаті не ставить.
Так, сюди не влізе 4090, але це вина шкіряної куртки.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Как легко спроецировать свою субъективщину на весь мир и огласить что либо стандартом для всех. Напоминает Хуанга с его заявлениями что покупать карту без RTX - безумие и анонсировать линейку 16хх в это же время :lol:
Papik
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov
Іронія в тому, що просто в ці три вказані мною корпуси влазить все, що треба.
Туди не влізуть хіба що кип`ятильники на 450-600ВТ, але кому вони треба ?
Як можна заставити себе зібрати ПК в ATX кориті, якщо від цього не отримати ніякого профіту і втрата мобільності ?
Можна й на Белазі їздити на роботу, але якщо якась Тойота Кемрі виконує те саме, то чому би й ні.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Papik: 15.05.2023 08:38 Як можна заставити себе зібрати ПК в ATX кориті, якщо від цього не отримати ніякого профіту і втрата мобільності ?
В такому разі вам ноутбук потрібен, ПК і мобільність це трішки несумісні речі)
Відповісти