Модифікація для The Last of Us Part 1 переводить гру на API Vulkan і покращує продуктивність

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
terminahtor
Member

Повідомлення

afhpwnd
З грою все в порядку, просто корчі свої хоч трохи актуалізуйте, а не вимагайте щось від розробників з ПК >10 річної давнини.
Геральт
Member

Повідомлення

Spiryt: 04.04.2023 13:33 Никаких вылетов, или подзагрузок я у себя не наблюдаю с 32гб рама
Вітаю. Я також не бачу. На 1.6. А на 1.0 бачив, з 32гб. Магія
Востаннє редагувалось 04.04.2023 13:42 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
Spiryt
Member

Повідомлення

afhpwnd: 04.04.2023 13:38 Щось мені здається, що вся ця бутафорія зі зниженою продуктивністю крутиться навколо ефектів типу - волосся та трава(або тіні), бо самі високі просадки від персонажів та на дуже відкритій території.
Все крутиться вокруг того, что не все могут адекватно расценивать возможности своих корчей.
Эра ps4 ушла и сейчас все игры будут требовать 16+ рама и выше 8гб врама
Востаннє редагувалось 04.04.2023 13:46 користувачем Spiryt, всього редагувалось 2 разів.
Геральт
Member

Повідомлення

Spiryt: 04.04.2023 13:41 Все крутиться вокруг того, что не все могут адекватно расценивать свои корчи.
Та воно криве релізнулось хоч на чому його не запускай. Зараз патчами трохи підлікували. Тільки й всього
Paradox1306
Member

Повідомлення

Spiryt: 04.04.2023 13:41
afhpwnd: 04.04.2023 13:38 Щось мені здається, що вся ця бутафорія зі зниженою продуктивністю крутиться навколо ефектів типу - волосся та трава(або тіні), бо самі високі просадки від персонажів та на дуже відкритій території.
Все крутиться вокруг того, что не все могут адекватно расценивать свои корчи.
з чого ви це берете? калісто недавно виходив, і як? скільки жере? а форспокен? а плагі тейл? а форза 5?
terminahtor
Member

Повідомлення

Геральт
Какіє будуть ваші дозатєльства?
afhpwnd
Member

Повідомлення

terminahtor: 04.04.2023 13:39 afhpwnd
З грою все в порядку, просто корчі свої хоч трохи актуалізуйте, а не вимагайте щось від розробників з ПК >10 річної давнини.
rx 6500XT, i5 10400, 32GB RAM (2х16).
Чому з цього заліза тут 10 років та більше?
Навіщо писати маячню? Почитайте відгуки від гравців, наприклад, у Стім.
everme
Member

Повідомлення

Все крутиться вокруг того, что не все могут адекватно расценивать возможности своих корчей.
да хватит уже фантазировать, сейчас все игры будут это лет через 10 поди. Не встретил ни одну игру, где бы мне не хватало 16гб. Хотя говорят, что пара таких всё же есть, но верится с трудом. Конечно 32 приятнее будет, беспокойным людям, чтоб не беспокоится, не более. В ласт оф ас проблема, как я понимаю, именно с резервированием памяти. Игра зачем-то резервирует много памяти, решить это можно поставив файл подкачки на 20 гиг, как это сделал я. Разницы в производительности при этом между 16 и 32 не будет. Игра резервирует но по-видимому не использует. Это что-то они там накрутили, разработчики. Есть подозрения что и 32 было мало на первом патче, приходилось и в этом случае файл подкачки увеличивать, чтоб вписываться в этот "резерв". Так и с рдр2 было и есть, утекает память и всё
Востаннє редагувалось 04.04.2023 13:55 користувачем everme, всього редагувалось 1 раз.
terminahtor
Member

Повідомлення

afhpwnd
Я не телепат, суджу з написаного у вас в профілі.
80% користувачів у стім - малолітні криворукі барани.
afhpwnd
Member

Повідомлення

так і потрібно тоді писати в системних вимогах, що потрібно мінімум 8 ГБ врам, а не 4.
В самій грі навіть неможливо виставити налаштування, щоб вони вписались в 4 ГБ.
Розробники просто брехуни!
Spiryt
Member

Повідомлення

Paradox1306: 04.04.2023 13:47
Все крутиться вокруг того, что не все могут адекватно расценивать свои корчи.
з чого ви це берете? калісто недавно виходив, і як? скільки жере? а форспокен? а плагі тейл? а форза 5?
C того, что это все было и в эру перехода с пс3 на пс4, когда хватало 4гб рама, потом резко возросло до 8 и в конечном итоге до 16гб
afhpwnd
Member

Повідомлення

terminahtor: 04.04.2023 13:51 afhpwnd
Я не телепат, суджу з написаного у вас в профілі.
80% користувачів у стім - малолітні криворукі барани.
Ви так кажете, бо вас влаштовує сирий продукт, на який потрібно ще щось додатково встановлювати чи робити зайві рухт.
Але весь цивілізований світ намагається навпаки все зробити як можна легше. І граці хочуть просто встановити продукт, який співпадає по вимогам з їх залізом та грати в нього.
А тут так не вийшло. І не треба їх за це ображати.
Paradox1306
Member

Повідомлення

Spiryt: 04.04.2023 13:53
Paradox1306: 04.04.2023 13:47
C того, что это все было и в эру перехода с пс3 на пс4, когда хватало 4гб рама, потом резко возросло до 8 и в конечном итоге до 16гб
я про врам, звичайна рама легко додається і коштує небагато, не велика проблема
Spiryt
Member

Повідомлення

Paradox1306: 04.04.2023 13:55
Spiryt: 04.04.2023 13:53
Так требования к враму тогда паралельно росли. Помню, как в 14 году оказалось, что 3гб уже не везде хватало в 1080p, а в 2016 уже и 4гб было мало
fxgg
Junior

Повідомлення

ого, вулкан это тема. а какие еще игры можно с помощью мода перевести на вулкан? :idea:
terminahtor
Member

Повідомлення

afhpwnd
Я нічого не встановлював, в мене гра працює ідеально, без багів, вильотів, підгрузок. Пройшов за півтора дні. Оптимізація на досить високому рівні в порівнянні з іншими сучасними проектами.
Ніякої сирості і поряд не бачу.
Востаннє редагувалось 04.04.2023 14:06 користувачем terminahtor, всього редагувалось 2 разів.
Геральт
Member

Повідомлення

terminahtor: 04.04.2023 13:47 Геральт
Какіє будуть ваші дозатєльства?
Ну як які. Качаю версію 1,0. Знімаю відос з підгрузками, на 32Гігах. А далі запускаю версію 1.6 і такий же відос без підгрузок. І все це для того, щоб ноунейм на форумі потиснув плечима і написав "ну, не знаю, в мене такого не було".
Donate
Member

Повідомлення

Верим да?
Зображення
terminahtor
Member

Повідомлення

Геральт
Ну так, якщо ти щось стверджуєш, будь готовий надати свої докази
Востаннє редагувалось 04.04.2023 14:04 користувачем terminahtor, всього редагувалось 1 раз.
Paradox1306
Member

Повідомлення

Spiryt: 04.04.2023 13:57
Paradox1306: 04.04.2023 13:55
Так требования к враму тогда паралельно росли. Помню, как в 14 году оказалось, что 3гб уже не везде хватало в 1080p, а в 2016 уже и 4гб было мало
куди це паралельно росли? до виходу ховардса більшість сиділо на своїх 1050ті і 1060 і все в них гуд було, а з його виходом вже 12гб це затичка раптово стало.
а ці історії що в 16 році 4гб стало мало це просто брехня, десь аж під 20й рік тут вже почали говорити що 584 краще не брати, а до того спокійно рекомендувалась
по факту цих ігр очевидно що вже час навчитись нормально текстури робити, а не так що одні текстури в ре4 в 2к вижерають по 8гб+, без всього іншого в грі
Відповісти