Вышли первые обзоры процессора Intel Xeon W-3175X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alessander
Member

Повідомлення

А що це Інтел десктопний процесор Зіоном обізвали, сами вже заплуталися у своєму зоопарку сокетів та безкінечних озерних реінкарнацій? :lol:
Andrey235
Member

Повідомлення

leif:Ріпер продавати не буду,не хочеться, залишу собі на згадку. але питання логічне, інтел купити треба. поки що доводиться мучитися, грошей не вистачає на апгрейд (я одружена людина 30 років, в мене і інші статті витрат є ;) ) І я не казав неможливо, я казав, що бісить коли все фрізить і лагає :banghead: :censoured:
Может, проблема в CF из RX580? Вопрос чисто из интереса, пробовал ли переставить вк из другой системы?
avuremybe
Member

Повідомлення

leif:avuremybe

Так а в чому протиріччя? Ще огляди перші вийшли я тут на форумі писав, що це не ігровий проц, який будуть купувати усілякі мажори під 2080ті. Але що з того? Ти просто до слів звик чіплятися чомусь :facepalm:
Для дому-не для дому.стоїть вдома чи позиціонується домашнім. Це безглуздо, як на мене :laugh:
Для чего Вы его используете - дело вторичное.
Но Вы сначала утверждаете, что он не позиционируется как игровой, а в следующем сообщении уже говорите, что позиционируется, но никто его так не использует. Потом пишете, что тупые мажоры все таки используют, но на самом деле процессор не для этого.
И так в каждой теме с процессорами.
Я же не к тому, как Вы его используете цепляюсь. А к тому, что Вы путаетесь в показаниях.
И первые несколько раз я этот разговор не затрагивал, думал может действительно путаетесь. Но нет, Вы намеренно все это продолжаете говорить.
leif
Member

Повідомлення

avuremybe:Я же не к тому, как Вы его используете цепляюсь. А к тому, что Вы путаетесь в показаниях.
Ох як з вами нефонатами непросто.

Замість того щоб конкретно обговорити який процесор які якості і особливості в роботі має, бажано з власного досвіду, тільки до слів і чіпляються. Мені таке не цікаво, сорі.

Пропоную тобі додати мене в блекліст і не мучитися читаючи всю цю непослідовність :laugh:
YAYA
Member

Повідомлення

leif:
avuremybe:Я же не к тому, как Вы его используете цепляюсь. А к тому, что Вы путаетесь в показаниях.
Ох як з вами нефонатами непросто.
Немає аргументів -обзивай нефонатом) :up: :laugh:
Востаннє редагувалось 31.01.2019 11:31 користувачем YAYA, всього редагувалось 1 раз.
1usmus
Member

Повідомлення

результат Intel Xeon W-3175X при 500вт просто ужас ,вот вам 2990 на 4.1 по всем ядрам и тут только 351вт и никакого чиллера не использую, стоит самый обычный LIQTECH TR4 240

Зображення
Востаннє редагувалось 31.01.2019 11:32 користувачем 1usmus, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

Andrey235

Яких тільки не було конфігів, пробувалось все, в деяких топіках на форумі я писав деякі враження від цього. Може у найближчому майбутньому напишу десь в форматі блогу про це все. Відчувається, що є необхідність

Отправлено спустя 56 секунд:
YAYA:Немає аргументів -обзивай нефонатом
Аргументів стосовно чого? Що я казав ащо не казав? Перечитай топік спочатку, побачиш мої аргументи
IvanCh
Member

Повідомлення

Вжух й знова інтел впірдє! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А загалом до тестування є серйозні зауваженя:

1. "скромно" замовчали результати розігнаного AMD Ryzen Threadripper. Удобно, об'єктивно.
2. тести робили лише на вінді. Хоча відомо що через архітектурні недопрацювання ядра вінди Threadripper просідає всередньому на 25 %-30%. Теж удобно, стильно, та молодіжно.
спойлер
ПРУФ
Kib
Member

Повідомлення

Сенс обговорення в чому? Порівнюють серверний цп від інтел з НЕDT цп від амд. :insane:
До того ж роблять вигляд, що частота пам'яті не впливає на кількість балів сінебєнчі.
leif
Member

Повідомлення

Kib:Сенс обговорення в чому? Порівнюють серверний цп від інтел з НЕDT цп від амд.
А мат. плата асус до сабжу це з нової серверної республіки геймерів?)
Kib
Member

Повідомлення

leif:А мат. плата асус до сабжу це з нової серверної республіки геймерів?)
Яка різниця яку лейбу наліплять на серверну мат. плату? Вона від цього по функціоналу перестає бути серверною?
Та і до чого тут мат. плата, коли сам цп можна вставити в різні мат. плати сокет то серверний.
ПС: Починаєте переводити стрілки. :D
Востаннє редагувалось 31.01.2019 11:53 користувачем Kib, всього редагувалось 1 раз.
Teazzie
Member

Повідомлення

Kib
Вона при цьому не отримує нічого корисного - ні додаткової сертифікації, ні додаткових PCIE-лейнів. А ціна тим часом зростає.
leif
Member

Повідомлення

Kib

Так і уявив собі ці плати в стійках, не смішіть :laugh:

Ці плати всі будуть в домашніх/робочих станціях, ніяк не в серверних

Ну явно ж позіціонує на ХеДТ. Ну шо ми обговорюємо знову :facepalm:
Kib
Member

Повідомлення

Teazzie:Вона при цьому не отримує нічого корисного - ні додаткової сертифікації, ні додаткових PCIE-лейнів. А ціна тим часом зростає.
leif:Так і уявив собі ці плати в стійках, не смішіть :laugh:

Ці плати всі будуть в домашніх/робочих станціях, ніяк не в серверних
Ще раз, мова іде про цп.
Kib:ПС: Починаєте переводити стрілки. :D
leif
Member

Повідомлення

Kib:Ще раз, мова іде про цп.
ЦП в сервер з таким споживанням і такими вимогами до охолодження?))) Цікаві у вас уявлення про сервери
Kib
Member

Повідомлення

leif:ЦП в сервер з таким споживанням і такими вимогами до охолодження?))) Цікаві у вас уявлення про сервери
Сервери різні бувають, не все те сервер що повинно займати окрему кімнату. Це грубо кажучи. Але напевно вам видніше за тих хто цей цп розробляв. Коротше нічого нового, "техно бабки на лавках" обговорюють проблеми топ менеджменту. :laugh:
leif
Member

Повідомлення

Kib:Але напевно вам видніше за тих хто це цп розробляв. Коротше нічого нового, "техно бабки на лавках" обговорюють проблеми топ менеджменту.
А нічого що у всіх оглядах сабж порівнюють саме з ріперами а не епіками?)))

Що знову валізи?

Ти як, подивився на назву і зробив висновок? "ага, зіони, отже в сервер"?
Kib
Member

Повідомлення

leif:А нічого що у всіх оглядах сабж порівнюють саме з ріпери а не епіками?)))

Що знову валізи?

Ти як, подивився на назву і зробив висновок? "ага, зіони, отже в сервер"?
Нема про що говорити з такими "аргументами".
Всього найкращого. :beer:
leif
Member

Повідомлення

Навзаєм :beer:
Kozakevich
Member

Повідомлення

lokkiser:
Kozakevich: А теперь найдите мать,куда можно всунуть два триппера ;) .Кому нужно самое производительное решение-купит сие чудо.Кому производительность/бакс-тем АМД
https://www.amazon.com/Supermicro-H11DS ... B074CNPT5G Такая пойдёт?
Возможно встанет (с очень сложными перетрубациями).
Відповісти