Не знал что есть такие требования. У нас в школе стоит винда 2000, офис не помню, но явно не 2013artko:в учебниках заявлена и требуется Windows 7 и офис до 2013 включительно.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
На моем домашнем ПК офис 2003, и даже не представляю зачем его менять.
Не знал что есть такие требования. У нас в школе стоит винда 2000, офис не помню, но явно не 2013artko:в учебниках заявлена и требуется Windows 7 и офис до 2013 включительно.
угу, бывает. т.н. "открытый урок", когда комиссии из районо и в частноти сидят, сверяют документацию и смотрят уроки.o_O:
В школах, вже перевіряючі ходять, дивляться версію ПК/офіса? Фігасє я відстав.
а как обходите это в документации? или пишем что положено, а по факту пользуемся чем есть, как у нас часто?Andrey2005:Не знал что есть такие требования. У нас в школе стоит винда 2000, офис не помню, но явно не 2013artko:в учебниках заявлена и требуется Windows 7 и офис до 2013 включительно..
На моем домашнем ПК офис 2003, и даже не представляю зачем его менять.
Зараз порву комусь шаблони, саме поняття... ігрового мінімуму вже втрачає сенс, все залежить від ваших вподобань, якщо ви любите класику, то можете свій Celeron 2Ghz з Radeon 9600 неапгрейдити хоч до пенсії, бо скільки всього він запустить, ммммм, від перших квейків, думів, хітмен47, халф-лайфів, бф2, цс, цсс до сталкера і майнкрафта. Якщо ж вам треба YOBA-геймінг з установкою бегемотів под 100 гіг, то вже інший рівеньТот же ФХ/Санди - игровой минимум на сегодняшний день без малейшей перспективы.
Це в селі. В містах рівня райцентру народ уже на перших корках/атлонах х2 і ддр2 сидить (якраз набрали в 2007/2008). Корки вище 2,0 Ггц до речі досі достатньо для популярних ММО(типу танків), не прям "вах", але жити можна.o_O: Народ буде сміятися, але думаю, це якраз типовий пересічний ПК на наших теренах. Всякі корки то вже у "просунутих" геймерів і просто перших покупців ПК, яких відносно не багато, бо беруть крептопи за 10к максимум, бо інфляційний шок є і процвітає, брати відверте лайно за 10к грн чисто психологічно не можу і шукаю б/в опції...
P.S. Win7 підтримується Pentium 3, оце ОС!
Я там не работаю, у меня там дите учится. Там еще моники ЭЛТ, ребенок ходит как в ретромузей ПК. И кстати это в Киевеartko:а как обходите это в документации?
О, то якраз кредитна бульбашка лускала, типовоякраз набрали в 2007/2008
В 2007 ще долар був по п'ять гривень і зарплати відносно непогані(я тоді листоношею в Укрпошті 400 доларів в перерахунку на місяць отримував).o_O:О, то якраз кредитна бульбашка лускала, типовоякраз набрали в 2007/2008
Зато вин 10 не поддерживает 4-й пень. Корка с офисе это минимум, хотя пользователи и жалуются на "медленно". 4 пень и сокет А уже от глубокой безисходности.o_O:P.S. Win7 підтримується Pentium 3, оце ОС!
У нас есть ноут, 2004г. ВинХР, 1 ядро ПеньМ 2ГГц, народ там успешно работает в автокаде, архикаде, фотошопе (естественно старых версий). Правда на нем инета нет, иначе 2ГБ памяти улетят на второй вкладке.Alexsandr:Корка с офисе это минимум, хотя пользователи и жалуются на "медленно"
o_O:В мій час вимог не було
Добро пожаловать в 2019!o_O:Фігасє я відстав
o_O:"Вторая жизнь" в офіс це Athlon XP/64
На жаль, все це мало впливає на роботу браузерів (є потреба в постійному оновленні спільних файлів в хмарах та відстеженню їх оновлень), а саме вони жеруть левову частину ресурсів, і найкраще реагують на збільшення ядер ЦП. Я розумію, що така потреба є не в усіх офісах, і сучасного 2/4 процесора буде достатньо для нескладних програм з пакету Офіс, найпростіших редакторів картинок та інтернет-сьорфінгу на обід.lewerlin:Ріжеш політиками все, крім необхідного для роботи - профіт.
А можна докладніше, яким чином встановити сімку на ПК з APU Ryzen?lewerlin:Єдине, що сімка з коробки з ним не працює, та обійти можна.
Я не про фейс букиNiTr0:с какой радости "пара страниц"? таки ограничений на кол-во страниц нет - это в конце концов не пентиум 133, где становилось сильно некомфортно работать с документами более 30-40 страниц...
ну а то что всякие фейсбуки тупят - так это не про офисную работу же
Через мережу задеплоїти препарованый образ з уже інтегрованими драйверами. Але це для корпоративу, де взагалі вигідно робити подібні речі.Alessander:А можна докладніше, яким чином встановити сімку на ПК з APU Ryzen?
Зараз я буду робочу машину зупиняти і деплоїти сімку. Просто свого часу розглядав саму можливість.Snegovick:lewerlin
Дайте скріншот із прикладом, будь ласка. Де видно що Windows 7, та ryzen 2200/2400.
Жесть якась, наче назад у дев'яності.i3 задумывается на несколько секунд при каждом изменении таблицы
Для буха комп'ютер є обов'язковим (Office, 1C і аналоги, MEDOC ітд), але конфіг залежить від паршивості вашого підприємства, когось посадять за Соплерон 2005-го року, а когось за i5-2400 HPшкиНадо выдать бухам, сметчикам и прочим клеркам счёты, циркули, готовальню, ватман.
Ні, мене цікавить саме 2200/2400/200ge...lewerlin:Ось тупо перше посилання по темі. Навіть "чайник" справиться.
Ставимо на іншому компі/віртуалці -> скидаемо всі дрова на стандартні -> sysprep -> розгортаємо образ на потрібній машині -> ставимо офф. драйвери на чіпсет (там один пакет на 10/8/7). З графікою(лишається стандартний ВГА) далі буде "бубен" для 3д, тут не розбирався, потреби такої не було, сімка потрібна виключно бухгалтерам, їм 3д до лампочки, всіх інших можна на десятку. Далі експериментів справа не пішла, райзени лише в айтішників, а нам якраз десятка потрібна. Але сімка на 2200г ставилась і працювала.Snegovick: Ні, мене цікавить саме 2200/2400/200ge...