Останні статті і огляди
Новини
AMD также снижает цены на Radeon HD 7000
-
Dert
Member
Беріть радіона говорю, не прогадаете. Конечно десь біос не шьется десь дрова могуть вілетать некоторие не работають у всех іграх, але то не страшно вони набагато мошніше хуангових костратів (там спецаліьна система - відрезають яйця тому і карти такі слабкі)
-
ScorpionRRR
Member
Dert
Блин. Ну как так можно писать? Ты или на русском или на украинском языке пиши, а то какая-то бредятина.
Какие же это не работают во всех играх?
Блин. Ну как так можно писать? Ты или на русском или на украинском языке пиши, а то какая-то бредятина.
Какие же это не работают во всех играх?
-
bodik2009
Member
Якщо ціна ще впаде,то можна й про Кросс подумати.
-
viperest1
Member
Я вже думаю,але жінці нічого про це не говору просто колись вночі як завжди буду його чистити і там появиться або взагалі нова карта 8-ої серії червоних,або 7-мої в зелених,або зроблю крос.
-
bodik2009
Member
Мда..Жінки-зло,але без них нікуда .
-
viperest1
Member
жінки це наше все і ми без них ніхто .А в цьому плані(за рахунок компів)вона мене не розуміє,тому краще все робити тихо - коли всі сплятьbodik2009:Мда..Жінки-зло,але без них нікуда .
-
Chihonya
Member
viperest1
Ну да,жона комп открыла ,а там квад-крос Скажешь враги ночью две 6990 подсунули вместо молнии
Ну да,жона комп открыла ,а там квад-крос Скажешь враги ночью две 6990 подсунули вместо молнии
-
такоэ
Member
viperest1
У скво одна дорога - от печи до порога.(старинная индейская пословица.)
У скво одна дорога - от печи до порога.(старинная индейская пословица.)
-
viperest1
Member
Chihonya
такоэ
ах ви порадники я б з вами в розвідку не йшов Зараз головне дочекатися початку наступного року,щоб можна було оцінити обстановку стосовно цін,ну і думаю характеристики нових карт вже будуть достовірні,а не те що зараз
такоэ
ах ви порадники я б з вами в розвідку не йшов Зараз головне дочекатися початку наступного року,щоб можна було оцінити обстановку стосовно цін,ну і думаю характеристики нових карт вже будуть достовірні,а не те що зараз
-
Chihonya
Member
Конец света не даст узнать характеристики 8-ой серии, ну и конечно папского кеплера на 512-ти битной шине с 128 гб видеопамяти
А по сути на что новые серии то нужны,что не тянет к примеру наши 7970,плюс еще и погнать можно не кисло,для успокоения души разве,мол у мну самая крутая карта с 3000-ми конвееров)
А по сути на что новые серии то нужны,что не тянет к примеру наши 7970,плюс еще и погнать можно не кисло,для успокоения души разве,мол у мну самая крутая карта с 3000-ми конвееров)
Востаннє редагувалось 11.09.2012 21:08 користувачем Chihonya, всього редагувалось 1 раз.
-
leniksss
Member
прав на все 100%viperest1:жінки це наше все і ми без них ніхто .А в цьому плані(за рахунок компів)вона мене не розуміє,bodik2009:Мда..Жінки-зло,але без них нікуда .
-
такоэ
Member
Снижение энергопотребления и габаритов, хотя бы ради этого да и квадокросы будет проще мутить.А по сути на что новые серии то нужны,что не тянет к примеру наши 7970,плюс еще и погнать можно не кисло,для успокоения души разве,мол у мну самая крутая карта с 3000-ми конвееров)
Востаннє редагувалось 11.09.2012 21:26 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.
-
bodik2009
Member
Шось таке.
-
APLATOR
Member
Я вот думаю... а может купить затычку в роли 7850 и потом уже купить нормальный кеплер (гтх780)....
-
Chihonya
Member
APLATOR
Сколько только придется ждать этого папского кеплера вопрос...
-
APLATOR
Member
начала 2013-го... если он наступит конечноChihonya:APLATOR
-
Chihonya
Member
+100APLATOR:начала 2013-го... если он наступит конечноChihonya:APLATOR
-
bodik2009
Member
-
vantuzz4319
Member
жесть. пошёл закупаться для кранчинга