Відеокарти GeForce RTX 5070 (Ti) помітно подешевшали в Європі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Alligator, кстати такая гарантия от производителя прокатывает частенько с разным железом весомых брендов. Ну, условно вот мой арт-директор купил в 'васянском' магазе в Тайланде 10980XE и он сдох буквально через неделю, так он тогда не смог добиться через магаз возврата, напрямую в Интел оформил возврат по гарантии и ему прислали новый свеженький рабочий проц. Тут правда конечно стоит уточнить что это работает не для всех версий (Tray/OEM/BOX), и регионов и все же. Да... Бывает расширенная гарантия, например как у Гигабайта где 4 года дают а магаз только 3 на видяху, и ты свою засцанную протекшими прокладками GTX 1080 Xtreme внезапно можешь отослать на ремонт/замену. Конечно я бы все равно к этому всему скептически относился. Ведь это - "от случая к случаю". И все же прикольно что не всегда ты привязан к магазину где взял, если ты конечно не купил 'топчик' с Аллиэкспресса ))

Я например человек простой. Если получу отказ от какой нить Розетки в гарантии или ремонте - сразу железяку в помойку выкину, даже не буду пробовать на детали продать или к местному спецу обратиться. Т.е я олицетворение 90% очередняр. Но блин... Вот почитав душнил с Реддитов, форумов MSI/ASUS, видно что - если у тебя печет, то ты можешь затрахать до смерти вендора что он соизволит исполнить свои обязательства по гарантии/ремонту.
Последний раз редактировалось Earanak 24.04.2025 17:00, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

byaka: 24.04.2025 16:57Навiть якщо 36мic, cьогодні цей магазин є, а завтра вже нi
так про це ж і мова, що 36 міс від сіряка це взагалі фігня. якщо 36міс на оф. ввезену карту то зовсім інша справа незалежно від магазину який її продав
xIIImaL
Member

leif: 24.04.2025 16:55 а ти вже видихай, купив і купив, навішо тобі про це думати? ну подешевшає так подевшає, нічого не вдієш. а не подевшає, так взагалі добре, молодець, вчасно купив.
хочу шоб ти тоже скоріше купив , бо зараз ціна якраз сок . Бо якщо далі впаде то не суттєво і аж до осені .
Hotspur
Member

kairo: 24.04.2025 16:53Я так реєстрував свою Гігу 4090, щоб додатковий рік гарантії отримати(разом 4). Але не пам'ятаю чи там писали, що отримуєш гарантію напряму. Якщо вони чеки не перевіряють, то дійсно по Гігабайту можеш навіть від сіряка отримати повну гарантію, але потім може наш сервіс завернути. Я вже стикався, коли придбав Гарміни у сіряка.
нічого не перевіряють серійник фото будь якої бумажки і все
leif
Member

xIIImaL: 24.04.2025 16:59хочу шоб ти тоже скоріше купив , бо зараз ціна якраз сок . Бо якщо далі впаде то не суттєво і аж до осені .
та я ж кажу, для мене ігри зараз то сильно другорядна розвага, цікаво подивитись на нові ігри, графоній в них, тому розглядаю до покупки, але маю інші хоббі, які доставляють більше, тому охочіше на них витрачаю гроші. тут чисто питання приорітетів, які у кожного свої.
Hotspur
Member

Earanak: 24.04.2025 16:57 Вот почитав душнил с Реддитов, форумов MSI/ASUS, видно что - если у тебя печет, то ты можешь затрахать до смерти вендора что он соизволит исполнить свои обязательства по гарантии/ремонту.
і це правильно
kairo
Member

Ektalion: 24.04.2025 16:55 Повторюсь , є достатньо нормальних магазинів і не тільки клозетка. На сірий товар більше 12міс не дають , так для довідки ;)
Ніхто не говорить, що треба купувати тільки на розетці. На рахунок сіряків, все вони дають. Пруть сіряк з Польщі, а при гарантійному випадку відправляють назад в польський сервіс. Я спілкувався із людиною, яка тим займається. Зменшують терміни гарантії просто, щоб собі голову не морочити рекламаціями.
Alligator
Member

Earanak: 24.04.2025 16:57 Alligator, кстати такая гарантия от производителя прокатывает частенько с разным железом весомых брендов. Ну, условно вот мой арт-директор купил в 'васянском' магазе в Тайланде 10980XE и он сдох буквально через неделю, так он тогда не смог добиться через магаз возврата, напрямую в Интел оформил возврат по гарантии и ему прислали новый свеженький рабочий проц. Тут правда конечно стоит уточнить что это работает не для всех версий (Tray/OEM/BOX), и регионов и все же. Да... Бывает расширенная гарантия, например как у Гигабайта где 4 года дают а магаз только 3 на видяху, и ты свою засцанную протекшими прокладками GTX 1080 Xtreme внезапно можешь отослать на ремонт/замену. Конечно я бы все равно к этому всему скептически относился. Ведь это - "от случая к случаю". И все же прикольно что не всегда ты привязан к магазину где взял, если ты конечно не купил 'топчик' с Аллиэкспресса ))

Я например человек простой. Если получу отказ от какой нить Розетки в гарантии или ремонте - сразу железяку в помойку выкину, даже не буду пробовать на детали продать или к местному спецу обратиться. Т.е я олицетворение 90% очередняр. Но блин... Вот почитав душнил с Реддитов, форумов MSI/ASUS, видно что - если у тебя печет, то ты можешь затрахать до смерти вендора что он соизволит исполнить свои обязательства по гарантии/ремонту.
Розетка (на товары от розетки, а не Вась разместивших товар на розетке) выполняет гарантийные обязательства но в максимально законных рамках, я у них будучи студентом ПК в сборе взял и сгорела видеокарта, естественно корпус в пломбах и пришлось за свой счет отправлять системник новой почтой да еще и с грузового отделения и несмотря, что в Киев он приехал на следующий день с точки розетки в СЦ его доставляли неделю, потом 40 дней (или какой там максимальный срок) производили тестирования и с новой видеокартой еще неделю с СЦ везли в точку розетки откуда новой почтой уже за их счет ко мне. Финансово я потерял только пересылку в одну сторону но вот полтора месяца без ПК в момент сессии отбили меня от покупок системников в сборе на всю жизнь :gigi:
kairo
Member

Я скажу, що в нас не так проблеми із магазинами, як із сервісами, які люблять футболити клієнтів в стилі "ми не бачимо проблеми" або "випадок не гарантійний". І з цим дуже важко боротись, бо вони самі приймають рішення, якщо не згоден, то це треба судитись.
Earanak
Member

Сообщение удалил. Так как я дурак и прочитал "Розетка" как "Розница" :gigi: Сорян !

Alligator, ну если что я говорил про подвал "Розница", уверен что у "Розетки" все не так как я описывал ))
Последний раз редактировалось Earanak 24.04.2025 17:48, всего редактировалось 5 раз.
Vlaad13
Member

Hotspur: 24.04.2025 16:53
VladimirV: 24.04.2025 14:16 Ну так и отлично. Специалисты с темы "Видеокарты, что выбрать?" месяц назад единодушно душили всех, что падать они не будут и называли всех ждунами. :dontknow:
вони просто дурачки по життю. не забудь їх всіх кинути в чорний список
Власник 5700 не рекомендує купляти нові відяхи бо дорого :lol:
Тут зрозуміло що в когось з головою проблема :facepalm:
Serg IX
Member

Минимальная цена в Польше 1000$
Ektalion
Member

leif: 24.04.2025 16:38 якщо ігри це твоє основне хоббі, переплатити 30% чи скільки там, за те щоб на пів року раніше отримати цяцьку може і бути виправданим, я не засуджую, але враховуючи життєвий цикл нинішніх флагманів у 2+ роки, то пів року почекати таким людям, як я, для яких ігри за компом це сильно другорядна розвага, то можна і на пів року пізніше взяти. теж мені проблема)))
Купляти 5090, щоб на ній грати... така собі вигода по дефолту.
leif
Member

Ektalion: 24.04.2025 18:06така собі вигода по дефолту.
та хіба це про якусь вигоду? це ж забавка чистої води. кому наскільки подобається і радує саме володіння топом -- той стільки і платить, якщо хоче.
byaka
Member

leif: 24.04.2025 18:10
Ektalion: 24.04.2025 18:06така собі вигода по дефолту.
та хіба це про якусь вигоду? це ж забавка чистої води. кому наскільки подобається і радує саме володіння топом -- той стільки і платить, якщо хоче.
Схоже що зараз люди не грають, а тiльки вiдеокартами міряються :D
leif
Member

byaka
Госпадє, ну ясно, що не тільки володіння але і ігри на тих налаштуваннях які топ дає можливість поставити. Часті або не дуже тут вже кожному своє.

Втім фактор приємного відчуття від того, що купив собі топчик теж присутній, як же ж без цього.
Hotspur
Member

kairo: 24.04.2025 17:30Я скажу, що в нас не так проблеми із магазинами, як із сервісами, які люблять футболити клієнтів в стилі "ми не бачимо проблеми"
якщо ці сервіси не вигнали на свалку це проблеми магазинів і більше нікого
kairo
Member

Hotspur: 24.04.2025 18:42
kairo: 24.04.2025 17:30Я скажу, що в нас не так проблеми із магазинами, як із сервісами, які люблять футболити клієнтів в стилі "ми не бачимо проблеми"
якщо ці сервіси не вигнали на свалку це проблеми магазинів і більше нікого
Яким місцем магазини до сервісів?
Hotspur
Member

kairo: 24.04.2025 18:58Яким місцем магазини до сервісів?
прямим. не користуватись послугами шахраїв. це не обов'язкова організація. зібрались бомжі в компанії MTI які шахрайськими методами відмовляють в гарантії - не працювати з ними і судитись. магазини без покупців це ніхто. до тебе не дійшло видно
kairo
Member

Hotspur: 24.04.2025 19:09
kairo: 24.04.2025 18:58Яким місцем магазини до сервісів?
прямим. не користуватись послугами шахраїв. це не обов'язкова організація. зібрались бомжі в компанії MTI які шахрайськими методами відмовляють в гарантії - не працювати з ними і судитись. магазини без покупців це ніхто. до тебе не дійшло видно
Пояснюю на пальцях. Сервісний центр, це окрема фірма, яка отримала ліцензії на ремонт техніки певних брендів. Магазини до них не мають жодного відношення. І як ви пропонуєте не користуватись послугами сервісного центру? Приворожити техніку, щоб не ламалась?

На рахунок, "до тебе не дійшло", навчись спілкуватись, як адекватна людина.
Ответить