Last of Us Part II Remastered потребуватиме GeForce RTX 4080 і Radeon RX 7900 XTX для 4K

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Bukakanga
Member

Повідомлення

Tiufin: 21.03.2025 22:36
venom253: 21.03.2025 20:58

Все вірно, для всіляких портативок типу стідека, і в фулхд для ноутів.
Ну, це все ж таки гра, розрахована на пк, тож це проблема портативників, як її запустити. А щодо фулл хд - це ж не 720р. Мені здається, про таке розширення давно треба забути, як про якійсь 360р (я на моніторі 1024х768 грав чверть століття тому). Ну але сувора реальність нагадує, що прогрес у цій сфері щось буксує.
да как его забыть, если вон 5070 в АС Шэдоус 60 фпс в 720р нативно не держит, лол
Tiufin
Member

Повідомлення

Bukakanga: 22.03.2025 23:30
Tiufin: 21.03.2025 22:36
Ну, це все ж таки гра, розрахована на пк, тож це проблема портативників, як її запустити. А щодо фулл хд - це ж не 720р. Мені здається, про таке розширення давно треба забути, як про якійсь 360р (я на моніторі 1024х768 грав чверть століття тому). Ну але сувора реальність нагадує, що прогрес у цій сфері щось буксує.
да как его забыть, если вон 5070 в АС Шэдоус 60 фпс в 720р нативно не держит, лол
Та наче в оглядах пишуть, що фуллхд біля 60 фпс є. А фуллхд - це у 2 рази більше пікселів, ніж 720р.
MqM
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 22.03.2025 22:23
MqM: 22.03.2025 21:41

Цікаво, як могла Naughty dog обгадитися, якщо це не вона портувала? Ви розумієте, що існують цілі компанії суто заточені на портування? Аутсорс? Вони навіть не вирішували купу надавати право на порт, це робила Соні, от до неї претензії
В наступний раз краще гугліть, вони особисто портували першу частину. Другу вже портують nixxies, мають досвід на Horizon'ах.
Ну ну, Iron Galaxy чим займалася? В її портфоліо вказана якраз таки вона, як порт на Windows. IG вказана поряд з студією у співавторах в стімі, то що ж аутсорс студія робила? Нового контенту туди не завезли, загадка якась. А гуглити я вмію добре, як і. память добра про той скандал з оптимізацією, як по особистому знайомству студії віддавали порти популярних ігор

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
vsx: 22.03.2025 22:11
MqM: 22.03.2025 21:41 Цікаво, як могла Naughty dog обгадитися, якщо це не вона портувала? Ви розумієте, що існують цілі компанії суто заточені на портування? Аутсорс? Вони навіть не вирішували купу надавати право на порт, це робила Соні, от до неї претензії
https://www.naughtydog.com/blog/celebra ... rt_i_on_pc
Де саме там про портування? Поки ля-ля як вони раді, як автори оригіналу, що гра вийшла на пк
Voozy
Member

Повідомлення

_Andrik_
Анчартед 1-3 и Бог Войны 1-3 + Ascension. С настройками эмулятора муд*хаться - не хочется.
Кто-то из Плейстейшн недавно сравнил порты на ПК с "печатью денег", так что, думаю, когда-то портанут.
Відповісти