да как его забыть, если вон 5070 в АС Шэдоус 60 фпс в 720р нативно не держит, лолTiufin: ↑ 21.03.2025 22:36Ну, це все ж таки гра, розрахована на пк, тож це проблема портативників, як її запустити. А щодо фулл хд - це ж не 720р. Мені здається, про таке розширення давно треба забути, як про якійсь 360р (я на моніторі 1024х768 грав чверть століття тому). Ну але сувора реальність нагадує, що прогрес у цій сфері щось буксує.
Останні статті і огляди
Новини
Last of Us Part II Remastered потребуватиме GeForce RTX 4080 і Radeon RX 7900 XTX для 4K
-
Bukakanga
Member
-
Tiufin
Member
Та наче в оглядах пишуть, що фуллхд біля 60 фпс є. А фуллхд - це у 2 рази більше пікселів, ніж 720р.Bukakanga: ↑ 22.03.2025 23:30да как его забыть, если вон 5070 в АС Шэдоус 60 фпс в 720р нативно не держит, лолTiufin: ↑ 21.03.2025 22:36
Ну, це все ж таки гра, розрахована на пк, тож це проблема портативників, як її запустити. А щодо фулл хд - це ж не 720р. Мені здається, про таке розширення давно треба забути, як про якійсь 360р (я на моніторі 1024х768 грав чверть століття тому). Ну але сувора реальність нагадує, що прогрес у цій сфері щось буксує.
-
MqM
Member
Ну ну, Iron Galaxy чим займалася? В її портфоліо вказана якраз таки вона, як порт на Windows. IG вказана поряд з студією у співавторах в стімі, то що ж аутсорс студія робила? Нового контенту туди не завезли, загадка якась. А гуглити я вмію добре, як і. память добра про той скандал з оптимізацією, як по особистому знайомству студії віддавали порти популярних ігорAntonyKandaurov: ↑ 22.03.2025 22:23В наступний раз краще гугліть, вони особисто портували першу частину. Другу вже портують nixxies, мають досвід на Horizon'ах.MqM: ↑ 22.03.2025 21:41
Цікаво, як могла Naughty dog обгадитися, якщо це не вона портувала? Ви розумієте, що існують цілі компанії суто заточені на портування? Аутсорс? Вони навіть не вирішували купу надавати право на порт, це робила Соні, от до неї претензії
Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Де саме там про портування? Поки ля-ля як вони раді, як автори оригіналу, що гра вийшла на пкvsx: ↑ 22.03.2025 22:11https://www.naughtydog.com/blog/celebra ... rt_i_on_pcMqM: ↑ 22.03.2025 21:41 Цікаво, як могла Naughty dog обгадитися, якщо це не вона портувала? Ви розумієте, що існують цілі компанії суто заточені на портування? Аутсорс? Вони навіть не вирішували купу надавати право на порт, це робила Соні, от до неї претензії
-
Voozy
Member
_Andrik_
Анчартед 1-3 и Бог Войны 1-3 + Ascension. С настройками эмулятора муд*хаться - не хочется.
Кто-то из Плейстейшн недавно сравнил порты на ПК с "печатью денег", так что, думаю, когда-то портанут.
Анчартед 1-3 и Бог Войны 1-3 + Ascension. С настройками эмулятора муд*хаться - не хочется.
Кто-то из Плейстейшн недавно сравнил порты на ПК с "печатью денег", так что, думаю, когда-то портанут.