А це відірвані від реалій лозунги, які не будуть втілені в життя.Patruletz: ↑ 04.03.2025 16:23потрібен оте уряд єдності
Останні статті і огляди
Новини
TSMC інвестує ще $100 мільярдів у напівпровідникове виробництво в США
-
Ostin
Member
-
Patruletz
Member
то персональна пропозиція
знаєш ото як кажуть, мені би твої проблеми, я готовий махнутись не дивлячись ... пан хоче житло то й проблеми віддам бонусом, мені стане легше набагато.
-
Inqizitor2022
Member
Чехи в 1938 так и сделали по совету англичан. Абсолютно одноклеточная позиция.Ostin: ↑ 04.03.2025 16:18Все там чітко - йдеш воювати до кінця чи віддаєш все, щоб мати шанс вижити? Чітко і буквально, як воно і є зараз. Ніякої суттєвої допомоги. Ніяких приємних договорів. Реальність.
Когда фашисты понимают, что перед ними прогибаются - они начинают сразу повышать ставки.
0. Мы находимся тут.
1. Границы 4 областей
2. По Днепру граница
3. Киев - наш
4. Западная Украина тоже называлась Русь. Русь = Россия. Наше.
5. Польша - наша
6. Прибалтика - наша
7. Поруссия - наша
8. Германия - наша
9. Франция - наша
10. В Италии - этруски. Этруски = русские. Наше.
11. Мадрид - там были войска совесткие, над всей Испанией безоблачное небо. Наше.
12. Лиссабон был в мюнхенской речи 2007. Наше.
13. Британия - по преданиям, Ричард и вообще куча королей Британии были славянами. (см. новый учебник Мединского). Наше
14. Аляску не продали, это всё фейк. Наше
15. Форт Росс и вообще Калифорния - наше.
16. Америку открыли не викинги, а варяги, соответственно - наше.
и так далее.
Каждая попытка прогибаться заканчивается простым применением пункта этого простого алгоритма.
То, что делает Трамп - приближает капитальную такую 3 мировую просто реактивным образом.
Я повторюсь, Чемберлен и Даладье 90 лет назад занимались абсолютно тем же, с соответствующим результатом в 90 млн погибших в мире. Подумай.
Если, находясь на пункте 0 просто настучать фашистам по тупым головам - всё будет тихо и спокойно.
-
Patruletz
Member
спробувати можна, пустити ПП в дипломатію, хата вже горить і такOstin: ↑ 04.03.2025 16:32А це відірвані від реалій лозунги, які не будуть втілені в життя.
-
Ostin
Member
Хто має, і головне, хто може це зробити?Inqizitor2022: ↑ 04.03.2025 16:33Если, находясь на пункте 0 просто настучать фашистам по тупым головам - всё будет тихо и спокойно.
Розклад на сьогодні ти знаєш. Без придумувань альтернативної реальності. Без абстракцій типу "союзні війська". Цього всього немає. Буквально, щоб по пальцях перечислити і пальцем тицьнути - отой і той це мають і можуть зробити. Не ми, не вони, не всі - конкретно давай.
-
Inqizitor2022
Member
Украина, Турция, ЕС в совокупности. ЕС переходит на военную экономику, готовит 15-20 млн армию, наши военные их тренируют. ЕС строит сотни заводов военных, покупает лицензию на пэтриоты и прочее. Короче готовится капитально к сопротивлению. Отдаёт всё наличное вооружение нам. Договариваются с американскими фирмами частным образом о поставках всех каких возможно вооружений.Ostin: ↑ 04.03.2025 16:35 Хто має, і головне, хто може це зробити?
Осталось 1,5 - 2 года. Целых 3 года форы, которые дала им наша армия - они проспали.
Япония, конечно, должна тоже перейти на полностью милитаризированный режим и Южная корея - тоже, если хотят выжить.
-
Ostin
Member
Inqizitor2022
Ясно. Любиш книги про фантастику)
Я не буду писати, як буде. А буде зовсім не так, і сам це знаєш.
Щоб процес пішов, треба тицяти на людину і казати, що вона має зробити. Або вона сама має розуміти, що має зробити. Не країна, а конкретна людина. Все інше - це стурбованість і саміти.
Ясно. Любиш книги про фантастику)
Я не буду писати, як буде. А буде зовсім не так, і сам це знаєш.
Щоб процес пішов, треба тицяти на людину і казати, що вона має зробити. Або вона сама має розуміти, що має зробити. Не країна, а конкретна людина. Все інше - це стурбованість і саміти.
-
Scoffer
Member
Inqizitor2022
Демократичний режим готуватись до війни не може. Це прямо суперечить бажанню виборців. Навіть якщо всі знають шо війна от-от настане, все одно більшість буде чекати щоб їх пронесло. А їх не пронесе. Відповідно політики теж не можуть готуватись бо не факт що досидять до поточного терміну, а воно ж хочеться ще й на наступний.
Замкнене коло, всі знають шо буде, всі знають коли буде, всі знають як зупинити, але ніхто нічо не робитиме тому що от так от.
Демократичний режим готуватись до війни не може. Це прямо суперечить бажанню виборців. Навіть якщо всі знають шо війна от-от настане, все одно більшість буде чекати щоб їх пронесло. А їх не пронесе. Відповідно політики теж не можуть готуватись бо не факт що досидять до поточного терміну, а воно ж хочеться ще й на наступний.
Замкнене коло, всі знають шо буде, всі знають коли буде, всі знають як зупинити, але ніхто нічо не робитиме тому що от так от.
-
VovaII
Member
— Ну то чого Ви репетуєте, якщо виходу нема? — Лишається Австралія.Scoffer: ↑ 04.03.2025 16:53Замкнене коло, всі знають шо буде, всі знають коли буде, всі знають як зупинити, але ніхто нічо не робитиме тому що от так от.
-
Patruletz
Member
ще 2 полюси, з ведмедями чи пінгвінами, що більше подобається.VovaII: ↑ 04.03.2025 17:01Лишається Австралія.
-
VovaII
Member
— Відстаєте. Один путлер вже запропонував трампу.Patruletz: ↑ 04.03.2025 17:06ще 2 полюси, з ведмедями чи пінгвінами, що більше подобається.

-
Alligator
Member
Не переживайте. Всі країни в які буде входити путін за 2-3 тижні до цього будуть виключені з НАТО, а Трамп Америку ще на передодні виведе. Це реальність яку неодноразово показували наші сусіди під час прольоту ракет на дронів з рф над територією країн "НАТО". І реально переймаються тільки країни Балтії та Польша, інші думають, що їх пронесе, а Германія з Францією та Англією хочуть замінити США, на що остання надія яка має хоч відсоток реальності.Inqizitor2022: ↑ 04.03.2025 16:40Украина, Турция, ЕС в совокупности. ЕС переходит на военную экономику, готовит 15-20 млн армию, наши военные их тренируют. ЕС строит сотни заводов военных, покупает лицензию на пэтриоты и прочее. Короче готовится капитально к сопротивлению. Отдаёт всё наличное вооружение нам. Договариваются с американскими фирмами частным образом о поставках всех каких возможно вооружений.Ostin: ↑ 04.03.2025 16:35 Хто має, і головне, хто може це зробити?
Осталось 1,5 - 2 года. Целых 3 года форы, которые дала им наша армия - они проспали.
Япония, конечно, должна тоже перейти на полностью милитаризированный режим и Южная корея - тоже, если хотят выжить.
-
Sanьka
Member
Закусуй. Або прийди до мене, впади на коліна і..... приділи більше поваги, бо я відчуваю що ти приділяєш мені її недостатньо. Або тебе забанятьHells Angels: ↑ 04.03.2025 12:21бо одному тіпу було впадлу проявити каплю поваги.
-
Alligator
Member
У вас 0 дуже далеко.Inqizitor2022: ↑ 04.03.2025 16:33Чехи в 1938 так и сделали по совету англичан. Абсолютно одноклеточная позиция.Ostin: ↑ 04.03.2025 16:18Все там чітко - йдеш воювати до кінця чи віддаєш все, щоб мати шанс вижити? Чітко і буквально, як воно і є зараз. Ніякої суттєвої допомоги. Ніяких приємних договорів. Реальність.
Когда фашисты понимают, что перед ними прогибаются - они начинают сразу повышать ставки.
0. Мы находимся тут.
1. Границы 4 областей
2. По Днепру граница
3. Киев - наш
4. Западная Украина тоже называлась Русь. Русь = Россия. Наше.
5. Польша - наша
6. Прибалтика - наша
7. Поруссия - наша
8. Германия - наша
9. Франция - наша
10. В Италии - этруски. Этруски = русские. Наше.
11. Мадрид - там были войска совесткие, над всей Испанией безоблачное небо. Наше.
12. Лиссабон был в мюнхенской речи 2007. Наше.
13. Британия - по преданиям, Ричард и вообще куча королей Британии были славянами. (см. новый учебник Мединского). Наше
14. Аляску не продали, это всё фейк. Наше
15. Форт Росс и вообще Калифорния - наше.
16. Америку открыли не викинги, а варяги, соответственно - наше.
и так далее.
Каждая попытка прогибаться заканчивается простым применением пункта этого простого алгоритма.
То, что делает Трамп - приближает капитальную такую 3 мировую просто реактивным образом.
Я повторюсь, Чемберлен и Даладье 90 лет назад занимались абсолютно тем же, с соответствующим результатом в 90 млн погибших в мире. Подумай.
Если, находясь на пункте 0 просто настучать фашистам по тупым головам - всё будет тихо и спокойно.
1992–1993 – Росія окупувала Придністровʼя
1992–1993 – Росія спровокувала Абхазьку війну
1994–1996 – Перша російсько-чеченська війна
1999–2009 – Друга російсько-чеченська війна
2008 – Російсько-грузинська війна
2015–2022 – Вторгнення Росії в Сирію
2014–2022 – Російсько-українська війна
Крим
Луганськ та Донецьк
2022....
Ось тепер "Ми находимось тут" - віддайте ЩЕ 4-ри області!
- спойлер
-
Scoffer
Member
Не знаю що вони там хочуть, а Францію в черговий раз вигнали з чергової Африки.Alligator: ↑ 04.03.2025 17:38а Германія з Францією та Англією хочуть замінити США
По факту на всю європу є українська армія, орки і може турки ще якогось м'яса підкинуть сумнівної якості, зато багато. Тільки ще не зрозуміло за яку сторону. І все. Греки не вилізуть з Греції тому що турки поряд, всі інші не дієздатні за замовчуванням.
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Шо собі думає європа я не знаю. Не пронесе ж.
-
Alligator
Member
Ну головне фантазії про те, щоScoffer: ↑ 04.03.2025 17:48Не знаю що вони там хочуть, а Францію в черговий раз вигнали з чергової Африки.Alligator: ↑ 04.03.2025 17:38а Германія з Францією та Англією хочуть замінити США
По факту на всю європу є українська армія, орки і може турки ще якогось м'яса підкинуть сумнівної якості, зато багато. Тільки ще не зрозуміло за яку сторону. І все. Греки не вилізуть з Греції тому що турки поряд, всі інші не дієздатні за замовчуванням.
Молдова "святкує" 33 роки Придністровʼя, я прям бачу як за цей час підготовилисьInqizitor2022: ↑ 04.03.2025 16:40Целых 3 года форы, которые дала им наша армия - они проспали.

-
leif
Member
Харош тут флудили, підіть краще почитайте новий пост зелелупи
Ти диви шо пєндєль животворящій робе. Справжні дива
Ти диви шо пєндєль животворящій робе. Справжні дива

-
Alligator
Member
Так він мовчить, а ось трамп тепер проти студентів с СШАleif: ↑ 04.03.2025 18:04 Харош тут флудили, підіть краще почитайте новий пост зелелупи
Ти диви шо пєндєль животворящій робе. Справжні дива![]()

- спойлер
Свобода слова у всій красі

-
leif
Member
Alligator
Хто мовчить? Відкрий будь який новинний сайт, якщо соц мережами не користуєшся. Глянь останні, там побачиш.
Хто мовчить? Відкрий будь який новинний сайт, якщо соц мережами не користуєшся. Глянь останні, там побачиш.
-
Alligator
Member
офіційні канали презедента:leif: ↑ 04.03.2025 18:29 Alligator
Інста - 20 год тому - провів Ставку
Телега - 20 год тому - провів Ставку
Чи мені вірити лівим новинним сайтом на яких фотографію родича з зе під час навчання в універі публікували на різних сайтах як "Зеленський зустрівся з людьми яких звільнили з полону" й тому подібному?