TSMC інвестує ще $100 мільярдів у напівпровідникове виробництво в США

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ostin
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 16:23потрібен оте уряд єдності
А це відірвані від реалій лозунги, які не будуть втілені в життя.
Patruletz
Member

Повідомлення

VovaII: 04.03.2025 16:28А про це у Ваших пунктах нічого не говорилося.

то персональна пропозиція
знаєш ото як кажуть, мені би твої проблеми, я готовий махнутись не дивлячись ... пан хоче житло то й проблеми віддам бонусом, мені стане легше набагато.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Ostin: 04.03.2025 16:18Все там чітко - йдеш воювати до кінця чи віддаєш все, щоб мати шанс вижити? Чітко і буквально, як воно і є зараз. Ніякої суттєвої допомоги. Ніяких приємних договорів. Реальність.
Чехи в 1938 так и сделали по совету англичан. Абсолютно одноклеточная позиция.
Когда фашисты понимают, что перед ними прогибаются - они начинают сразу повышать ставки.
0. Мы находимся тут.
1. Границы 4 областей
2. По Днепру граница
3. Киев - наш
4. Западная Украина тоже называлась Русь. Русь = Россия. Наше.
5. Польша - наша
6. Прибалтика - наша
7. Поруссия - наша
8. Германия - наша
9. Франция - наша
10. В Италии - этруски. Этруски = русские. Наше.
11. Мадрид - там были войска совесткие, над всей Испанией безоблачное небо. Наше.
12. Лиссабон был в мюнхенской речи 2007. Наше.
13. Британия - по преданиям, Ричард и вообще куча королей Британии были славянами. (см. новый учебник Мединского). Наше
14. Аляску не продали, это всё фейк. Наше
15. Форт Росс и вообще Калифорния - наше.
16. Америку открыли не викинги, а варяги, соответственно - наше.
и так далее.
Каждая попытка прогибаться заканчивается простым применением пункта этого простого алгоритма.
То, что делает Трамп - приближает капитальную такую 3 мировую просто реактивным образом.
Я повторюсь, Чемберлен и Даладье 90 лет назад занимались абсолютно тем же, с соответствующим результатом в 90 млн погибших в мире. Подумай.
Если, находясь на пункте 0 просто настучать фашистам по тупым головам - всё будет тихо и спокойно.
Patruletz
Member

Повідомлення

Ostin: 04.03.2025 16:32А це відірвані від реалій лозунги, які не будуть втілені в життя.
спробувати можна, пустити ПП в дипломатію, хата вже горить і так
Ostin
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 04.03.2025 16:33Если, находясь на пункте 0 просто настучать фашистам по тупым головам - всё будет тихо и спокойно.
Хто має, і головне, хто може це зробити?
Розклад на сьогодні ти знаєш. Без придумувань альтернативної реальності. Без абстракцій типу "союзні війська". Цього всього немає. Буквально, щоб по пальцях перечислити і пальцем тицьнути - отой і той це мають і можуть зробити. Не ми, не вони, не всі - конкретно давай.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Ostin: 04.03.2025 16:35 Хто має, і головне, хто може це зробити?
Украина, Турция, ЕС в совокупности. ЕС переходит на военную экономику, готовит 15-20 млн армию, наши военные их тренируют. ЕС строит сотни заводов военных, покупает лицензию на пэтриоты и прочее. Короче готовится капитально к сопротивлению. Отдаёт всё наличное вооружение нам. Договариваются с американскими фирмами частным образом о поставках всех каких возможно вооружений.
Осталось 1,5 - 2 года. Целых 3 года форы, которые дала им наша армия - они проспали.
Япония, конечно, должна тоже перейти на полностью милитаризированный режим и Южная корея - тоже, если хотят выжить.
Ostin
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Ясно. Любиш книги про фантастику)
Я не буду писати, як буде. А буде зовсім не так, і сам це знаєш.
Щоб процес пішов, треба тицяти на людину і казати, що вона має зробити. Або вона сама має розуміти, що має зробити. Не країна, а конкретна людина. Все інше - це стурбованість і саміти.
Scoffer
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Демократичний режим готуватись до війни не може. Це прямо суперечить бажанню виборців. Навіть якщо всі знають шо війна от-от настане, все одно більшість буде чекати щоб їх пронесло. А їх не пронесе. Відповідно політики теж не можуть готуватись бо не факт що досидять до поточного терміну, а воно ж хочеться ще й на наступний.
Замкнене коло, всі знають шо буде, всі знають коли буде, всі знають як зупинити, але ніхто нічо не робитиме тому що от так от.
VovaII
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.03.2025 16:53Замкнене коло, всі знають шо буде, всі знають коли буде, всі знають як зупинити, але ніхто нічо не робитиме тому що от так от.
— Ну то чого Ви репетуєте, якщо виходу нема? — Лишається Австралія.
Patruletz
Member

Повідомлення

VovaII: 04.03.2025 17:01Лишається Австралія.
ще 2 полюси, з ведмедями чи пінгвінами, що більше подобається.
VovaII
Member

Повідомлення

Patruletz: 04.03.2025 17:06ще 2 полюси, з ведмедями чи пінгвінами, що більше подобається.
— Відстаєте. Один путлер вже запропонував трампу. :(
Alligator
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 04.03.2025 16:40
Ostin: 04.03.2025 16:35 Хто має, і головне, хто може це зробити?
Украина, Турция, ЕС в совокупности. ЕС переходит на военную экономику, готовит 15-20 млн армию, наши военные их тренируют. ЕС строит сотни заводов военных, покупает лицензию на пэтриоты и прочее. Короче готовится капитально к сопротивлению. Отдаёт всё наличное вооружение нам. Договариваются с американскими фирмами частным образом о поставках всех каких возможно вооружений.
Осталось 1,5 - 2 года. Целых 3 года форы, которые дала им наша армия - они проспали.
Япония, конечно, должна тоже перейти на полностью милитаризированный режим и Южная корея - тоже, если хотят выжить.
Не переживайте. Всі країни в які буде входити путін за 2-3 тижні до цього будуть виключені з НАТО, а Трамп Америку ще на передодні виведе. Це реальність яку неодноразово показували наші сусіди під час прольоту ракет на дронів з рф над територією країн "НАТО". І реально переймаються тільки країни Балтії та Польша, інші думають, що їх пронесе, а Германія з Францією та Англією хочуть замінити США, на що остання надія яка має хоч відсоток реальності.
Sanьka
Member

Повідомлення

Hells Angels: 04.03.2025 12:21бо одному тіпу було впадлу проявити каплю поваги.
Закусуй. Або прийди до мене, впади на коліна і..... приділи більше поваги, бо я відчуваю що ти приділяєш мені її недостатньо. Або тебе забанять
Alligator
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 04.03.2025 16:33
Ostin: 04.03.2025 16:18Все там чітко - йдеш воювати до кінця чи віддаєш все, щоб мати шанс вижити? Чітко і буквально, як воно і є зараз. Ніякої суттєвої допомоги. Ніяких приємних договорів. Реальність.
Чехи в 1938 так и сделали по совету англичан. Абсолютно одноклеточная позиция.
Когда фашисты понимают, что перед ними прогибаются - они начинают сразу повышать ставки.
0. Мы находимся тут.
1. Границы 4 областей
2. По Днепру граница
3. Киев - наш
4. Западная Украина тоже называлась Русь. Русь = Россия. Наше.
5. Польша - наша
6. Прибалтика - наша
7. Поруссия - наша
8. Германия - наша
9. Франция - наша
10. В Италии - этруски. Этруски = русские. Наше.
11. Мадрид - там были войска совесткие, над всей Испанией безоблачное небо. Наше.
12. Лиссабон был в мюнхенской речи 2007. Наше.
13. Британия - по преданиям, Ричард и вообще куча королей Британии были славянами. (см. новый учебник Мединского). Наше
14. Аляску не продали, это всё фейк. Наше
15. Форт Росс и вообще Калифорния - наше.
16. Америку открыли не викинги, а варяги, соответственно - наше.
и так далее.
Каждая попытка прогибаться заканчивается простым применением пункта этого простого алгоритма.
То, что делает Трамп - приближает капитальную такую 3 мировую просто реактивным образом.
Я повторюсь, Чемберлен и Даладье 90 лет назад занимались абсолютно тем же, с соответствующим результатом в 90 млн погибших в мире. Подумай.
Если, находясь на пункте 0 просто настучать фашистам по тупым головам - всё будет тихо и спокойно.
У вас 0 дуже далеко.

1992–1993 – Росія окупувала Придністровʼя
1992–1993 – Росія спровокувала Абхазьку війну
1994–1996 – Перша російсько-чеченська війна
1999–2009 – Друга російсько-чеченська війна
2008 – Російсько-грузинська війна
2015–2022 – Вторгнення Росії в Сирію
2014–2022 – Російсько-українська війна
Крим
Луганськ та Донецьк
2022....
Ось тепер "Ми находимось тут" - віддайте ЩЕ 4-ри області!
спойлер
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator: 04.03.2025 17:38а Германія з Францією та Англією хочуть замінити США
Не знаю що вони там хочуть, а Францію в черговий раз вигнали з чергової Африки.
По факту на всю європу є українська армія, орки і може турки ще якогось м'яса підкинуть сумнівної якості, зато багато. Тільки ще не зрозуміло за яку сторону. І все. Греки не вилізуть з Греції тому що турки поряд, всі інші не дієздатні за замовчуванням.

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Шо собі думає європа я не знаю. Не пронесе ж.
Alligator
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.03.2025 17:48
Alligator: 04.03.2025 17:38а Германія з Францією та Англією хочуть замінити США
Не знаю що вони там хочуть, а Францію в черговий раз вигнали з чергової Африки.
По факту на всю європу є українська армія, орки і може турки ще якогось м'яса підкинуть сумнівної якості, зато багато. Тільки ще не зрозуміло за яку сторону. І все. Греки не вилізуть з Греції тому що турки поряд, всі інші не дієздатні за замовчуванням.
Ну головне фантазії про те, що
Inqizitor2022: 04.03.2025 16:40Целых 3 года форы, которые дала им наша армия - они проспали.
Молдова "святкує" 33 роки Придністровʼя, я прям бачу як за цей час підготовились :-/
leif
Member

Повідомлення

Харош тут флудили, підіть краще почитайте новий пост зелелупи

Ти диви шо пєндєль животворящій робе. Справжні дива :laugh:
Alligator
Member

Повідомлення

leif: 04.03.2025 18:04 Харош тут флудили, підіть краще почитайте новий пост зелелупи

Ти диви шо пєндєль животворящій робе. Справжні дива :laugh:
Так він мовчить, а ось трамп тепер проти студентів с США :gigi:
спойлер
Зображення
P.S. студентські протести давно є невід'ємною частиною політичної культури США.

Свобода слова у всій красі :lol:
leif
Member

Повідомлення

Alligator
Хто мовчить? Відкрий будь який новинний сайт, якщо соц мережами не користуєшся. Глянь останні, там побачиш.
Alligator
Member

Повідомлення

leif: 04.03.2025 18:29 Alligator
Хто мовчить? Відкрий будь який новинний сайт, якщо соц мережами не користуєшся. Глянь останні, там побачиш.
офіційні канали презедента:
Інста - 20 год тому - провів Ставку
Телега - 20 год тому - провів Ставку

Чи мені вірити лівим новинним сайтом на яких фотографію родича з зе під час навчання в універі публікували на різних сайтах як "Зеленський зустрівся з людьми яких звільнили з полону" й тому подібному?
Відповісти