der_meister
Я деякий час користувався Google Hangouts для відеоcпілкування. Там все просто і зрозуміло та й ніякого додаткового софту ставити не потрібно. Можете спробувати.
Останні статті і огляди
Новини
Microsoft закриє Skype у травні
-
Georgin
Member
-
der_meister
Member
Scoffer
а он с видео? без привязки к тел? я прсто не в курсе
а он с видео? без привязки к тел? я прсто не в курсе
-
Scoffer
Member
der_meister
Так і так. Це дещо "з гармати по горобцям", але безтелефоних варіантів не так і багато залишилось
Так і так. Це дещо "з гармати по горобцям", але безтелефоних варіантів не так і багато залишилось

Він вже кілька років як скопитився. На заміну випустили Google Meet. Поняття не маю з прив'язкою до телефонів воно чи ні, ніколи не юзав.Georgin: ↑ 01.03.2025 22:37Google Hangouts
-
AssayMAS
Member
Скайпу проц с SEE толи 2 толи 3 надо, а его на одноядерном хламе нет. А с древней версии ПО не позвонить требует обновить до последней - даже если обойти, то сервер нафиг пошлёт старый скайп.YAYA: ↑ 01.03.2025 15:39Навіть до останнього на старих калькуляторах працювала та робила адекватної якості відеодзвінки
Так что скайп был для ПК\ноутов только с двухядерных процов - и то были в природе двух ядерники что не имели поддержки нужных инструкций...
-
Georgin
Member
Scoffer
Ого, я навіть не знав про це. Останній раз користувався у 21-му чи 22-му році і збереглося у пам'яті,
що там був мінімум налаштувань і зрозумілий інтерфейс - те що треба для людей похилого віку.
Ого, я навіть не знав про це. Останній раз користувався у 21-му чи 22-му році і збереглося у пам'яті,
що там був мінімум налаштувань і зрозумілий інтерфейс - те що треба для людей похилого віку.
-
KimRomik
Member
я думав його вже закрили давноGeorgin: ↑ 01.03.2025 22:37Google Hangouts