Microsoft закриє Skype у травні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

der_meister
Я деякий час користувався Google Hangouts для відеоcпілкування. Там все просто і зрозуміло та й ніякого додаткового софту ставити не потрібно. Можете спробувати.
der_meister
Member

Повідомлення

Scoffer
а он с видео? без привязки к тел? я прсто не в курсе
Scoffer
Member

Повідомлення

der_meister
Так і так. Це дещо "з гармати по горобцям", але безтелефоних варіантів не так і багато залишилось :-/

Він вже кілька років як скопитився. На заміну випустили Google Meet. Поняття не маю з прив'язкою до телефонів воно чи ні, ніколи не юзав.
AssayMAS
Member

Повідомлення

YAYA: 01.03.2025 15:39Навіть до останнього на старих калькуляторах працювала та робила адекватної якості відеодзвінки
Скайпу проц с SEE толи 2 толи 3 надо, а его на одноядерном хламе нет. А с древней версии ПО не позвонить требует обновить до последней - даже если обойти, то сервер нафиг пошлёт старый скайп.
Так что скайп был для ПК\ноутов только с двухядерных процов - и то были в природе двух ядерники что не имели поддержки нужных инструкций...
Georgin
Member

Повідомлення

Scoffer

Ого, я навіть не знав про це. Останній раз користувався у 21-му чи 22-му році і збереглося у пам'яті,
що там був мінімум налаштувань і зрозумілий інтерфейс - те що треба для людей похилого віку.
KimRomik
Member

Повідомлення

я думав його вже закрили давно
Відповісти