Критики та перші гравці задоволені Avowed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

DevDM: 16.02.2025 01:06
kairo: 14.02.2025 23:19 Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
Це непоганий спосіб подивитись "демо" гри. І якщо зайшла, то звісно вже купити.
Стім дає можливість протестувати гру 2 години. Геймпас дає можливість "подивитися" гру до самого фінішу.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 16.02.2025 01:02
Eduard1980: 16.02.2025 00:26
Подобається мені такий launcher
для керування з дивану за допомогою тільки геймпада. Стім з нього відкривається також в режимі геймпадфрендлі, а от коли запускаєш зі стіма РДР2 або Відьмака, то починаються каруселі з їхніми ланчерами. І якщо Відьмака без мишки запустити можна, то РДР2 - зуськи, ну і виглядають ці відкривання - закривання вікон різних ланчерів не дуже, як для концепції режиму кіоску, коли ти з головного екрану одразу в гру заходиш. Тому і юзаю піратки, хоча в стімі ігри куплені :rotate:
В мене для цього є пульт для ПК, який працює, як мишка із гіроскопом та має клавіатуру. Але це для додаткових дій, типу кіно на паузу поставити, ігри запускаю стандартно із геймпада.
Monect pc remote - класна штука.
Уже років 5-6 користуюсь (для керування ПК з телефону)
Чи joymouse для керування ПК з геймпаду.

Відправлено через 6 хвилин 55 секунд:
DevDM: 16.02.2025 01:06
kairo: 14.02.2025 23:19 Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
Це непоганий спосіб подивитись "демо" гри. І якщо зайшла, то звісно вже купити.
Ой не зачіпй цих адептів "зручності" незрозумілої. Піратство зло - тобі там око виколють і ногу з рукою ампутують за одне встановлення торрент-качалки і ще купа троянів прилетить, тільки подумаєш звідти скачати.
Не рекомендую!
MessiaH
Member

Повідомлення

Misanthrop: 15.02.2025 22:58Я человек простой. Вижу что УЕ5 - мимо. Потом на релизе каждый раз почему-то приколы со статтерами, шлейфами и принудительным TAA от которого глаза промыть хочется
Так в этом и беда, что на нём каждая третья игра выходит, движок ужаснейший
stoned
Member

Повідомлення

Й справді непогана гра, другий день ліпну. :up:
Ssergiuss
Junior

Повідомлення

После Kingdom Come: Deliverance II я не могу играть в это!
Какая же огромная разница между этими двумя проектами !!!

графика -
боевка -
диалоги -
геймлей -

Даже не знаю что тут из плюсов можно выделить ...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ssergiuss: 16.02.2025 13:49 После Kingdom Come: Deliverance II я не могу играть в это!
Какая же огромная разница между этими двумя проектами !!!

графика -
боевка -
диалоги -
геймлей -

Даже не знаю что тут из плюсов можно выделить ...
в мене таке після рдр2 з кожною опенворлд грою)
Skiff93
Member

Повідомлення

Блювота повна.
Графіка жахлива.
Графічні артефакти в меню створення персонажу.
Парад виродків взагалі, щось симпатичне зробити нереально.
На високих настойках цьому калу мало 12Гб відеопам'яті і він тупо крашиться.
Графон ванільного Скайріму з 2011, але той працює на 1030 на високих, а цьому 3060 мало.
Добре, що є можливість гриб на весь фейс заліпити, бо в Облівіоні можна симпатичніше щось виліпити.
Перші враження на 3/10.
Дешево, баговано, незрозуміло звідки така нагрузка на систему.

Ну Obsidian колись мод для Fallout 3 не змогла зробити нормально, з чим команда з пари ентузіастів без підтримки Bethesda може впоратись.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Eduard1980: 15.02.2025 22:17
Skiff93: 15.02.2025 20:09 І взагалі лончери - зло!
GOG - топ.
А ігри з GOG можна запустити без лончера? Наприклад Відьмака або РДР2. Питаю, бо стімовські версії тільки через лончери запускаються. Налаштував систему під керування джойстиком в режимі кіоска, щоб з дивану без мишки юзати, бо не зручно мені і, відповідно, користувався піратками, бо вони не викликають ті кляті лончери, клацнув на гру - вона запустилась.
Відьмака 3 можна в стімі запускати без стороннього сміття якщо в параметрах запуску вбити "--launcher-skip", я після оновлення так грав
Skiff93
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 16.02.2025 21:45
Eduard1980: 15.02.2025 22:17
А ігри з GOG можна запустити без лончера? Наприклад Відьмака або РДР2. Питаю, бо стімовські версії тільки через лончери запускаються. Налаштував систему під керування джойстиком в режимі кіоска, щоб з дивану без мишки юзати, бо не зручно мені і, відповідно, користувався піратками, бо вони не викликають ті кляті лончери, клацнув на гру - вона запустилась.
Відьмака 3 можна в стімі запускати без стороннього сміття якщо в параметрах запуску вбити "--launcher-skip", я після оновлення так грав
Можна так з купою ігор, але без запущеного в фоні Стіма не вийде, без інтернету чекай хвилину поки Стім зрозуміє це і видасть повідомлення про неможливість синхронізації сейвів.
GOG дає можливість скачати абсолютно ні до чого не прив'язану версію гри.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 16.02.2025 21:45 Відьмака 3 можна в стімі запускати без стороннього сміття якщо в параметрах запуску вбити "--launcher-skip", я після оновлення так грав
Дякую :up:
З РДР2 не працює але то таке :beer:
YoDA_91
Member

Повідомлення

Игра хорошая, на выходных пробовал ее - графика вполне приятная, сам геймплей приятный, фирменные фишки обсидианов вроде детального редактора персонажа и длинных диалогов на месте. Игра не тормозит, только вылетала пару раз, но это можно списать на ранний доступ. На скидонах возьму обязательно
Earanak
Member

Повідомлення

Смотрю Абоба релизнулась час назад. Чет онлайн в Стиме потешный, до релиза был 6к на премиум версиях, через час вырос до 11к онлайна (UPD 21:15). Конечно понимаю что игра еще и в Геймпассе. Тем не менее как то не похоже на то что игра особо интересна людям. Да и за предзаказы и ранний доступ пиковый онлайн был 13к. Обсидиан конечно не помрут, они под Майкрософтом. Но лично для меня выглядит это скорее как поминки а не релиз :gigi: Мне Геймпасс предложил вернуться к подписке за 40грн на 14 дней, уже второй раз, думаю в самый раз под Абобу :laugh: Конечно мне в этом моменте интересны просто рейтинги/продажи и хайп. Ясен пень в сингловую игру можно поиграть и с нулевым онлайном ))
Lekrs
Member

Повідомлення

Earanak: 18.02.2025 20:46 Смотрю Абоба релизнулась час назад. Чет онлайн в Стиме потешный, до релиза был 6к на премиум версиях, через час вырос до 11к онлайна (UPD 21:15). Конечно понимаю что игра еще и в Геймпассе. Тем не менее как то не похоже на то что игра особо интересна людям. Да и за предзаказы и ранний доступ пиковый онлайн был 13к. Обсидиан конечно не помрут, они под Майкрософтом. Но лично для меня выглядит это скорее как поминки а не релиз :gigi: Мне Геймпасс предложил вернуться к подписке за 40грн на 14 дней, уже второй раз, думаю в самый раз под Абобу :laugh: Конечно мне в этом моменте интересны просто рейтинги/продажи и хайп. Ясен пень в сингловую игру можно поиграть и с нулевым онлайном ))
Нічого дивного, всі грають через геймпасс. Кількість охочих заплатити в 5 - 10+ більше за гру можна спостерігати по кількості гравців в стімі. У багатьох геймпас на кілька років взятий через схемки, так що...
Earanak
Member

Повідомлення

Ну ее и на твитче никто не смотрит. На релизе 45к зрилов :rip: И то из них это 11к от CohhCarnage ))
Поглядел продажи и популярность игр у Обсидиан не учитывая Fallout New Vegas тащем то хитов они и не выпускали :-/
Лан... Че я болтаю. Все равно поиграю на днях.
Earanak
Member

Повідомлення

Та едрить колотить, как же оно плохо оптимизировано :censoured: Я то думал это Сталкер 2 плох в этом плане, но нет, Абоба превзошла :laugh:
Пришлось вырубать рейтрейсинг, врубать DLSS-Quality, накручивать резкость. Спасибо Unreal Engine, лучший на свете движок для игр ;)
Gideon136
Junior

Повідомлення

Наиграл пару часов, пока очень скучно :-/
VovaII
Member

Повідомлення

Слухайте, а викладайте свої проходження сюди? Веб-камери ніхто не вимагає. Навіть голосової озвучки.
Відповісти