oversteve
Там он на іншому відео всі 5 поплавились. Всі недожаті, угу.
Останні статті і огляди
Новини
У прототипах GeForce RTX 4090 та RTX 5090 використовувалися чотири роз'єми живлення
-
Геральт
Member
-
oversteve
Member
там не у всіх 30хх така система з окремими лініями, згадайте кадра із теми про відяхи, який ушатав 3090 однією 8-пін косою
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Відправлено через 11 хвилин 58 секунд:
на якому саме?
ну і власне ось відос до роз'єм тестять навіть недотиснутий і на 660вт і все там ок і немає нагріву
-
Геральт
Member
-
Inqizitor2022
Member
Ну то есть 2 12+4 пин разъёма на релизные карты распаять не позволила религия?
-
DuckRider
Member
Бп где такие брать? Стандартный конфиг: 1000вт/1пвхр. Проще тогда ставить 4х8MetalistForever: ↑ 11.02.2025 17:33 Я не понимаю ... А почему нельзя ставить автоматом , всем сабвендорам RTX 5090 два Разъема 12VHPWR... И проблем было бы меньше
-
Martix
Member
Киловатт энергии, чтобы играть в консольное мыльцо
По цене только видеокарты можно купить Mac mini M4 с монитором, PS5 pro и на сдачу хватит ещё на какую-нибудь портативку в виде switch или кросс-аналогов ещё и останется. Современный ПК гейминг ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Отправлено спустя 9 минут 23 секунды:![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Отправлено спустя 9 минут 23 секунды:
Не знаю где такие цены, в Европе 3к евро.The_Rusik: ↑ 11.02.2025 15:17И за это просят 2000 баксов?
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
Kullerok
Member
Не сильно. Если без такого серьезного питания уже некак не обойтись. То надо делать отдельный кабель питания с видухи в розетку. Размеры карт я думаю уже могут позволить жтоbig_bang: ↑ 11.02.2025 14:43 думаю, що колись, буде спеціальний бж для відеокарти)
типу, купив карту, а в коробці бж одразу лежить додатковий. підключив його в панельку (там де відепорти) і маєш собі спокій)))
типу як блочки до моніторів, короче виносні.
цікава ідея ?
-
MetalistForever
Member
Оказывается уже была такая видеокарта ! Я ее выход ,как то пропустилDuckRider: ↑ 11.02.2025 20:00Бп где такие брать? Стандартный конфиг: 1000вт/1пвхр. Проще тогда ставить 4х8MetalistForever: ↑ 11.02.2025 17:33 Я не понимаю ... А почему нельзя ставить автоматом , всем сабвендорам RTX 5090 два Разъема 12VHPWR... И проблем было бы меньше
P.S. Вот вам два разъема питания 12VHPWR
-
oversteve
Member
це спицифічна не масова відяха для оверклокінгу/збочень і 2 роз'єми там не для підстраховки стандартного живлення а для того, щоб можна було подати на неї сильно більше 600вт ліміту без зайвого колхозуMetalistForever: ↑ 12.02.2025 13:09 Оказывается уже была такая видеокарта ! Я ее выход ,как то пропустил
P.S. Вот вам два разъема питания 12VHPWR
https://wccftech.com/galax-geforce-rtx- ... d-records/