AMD обіцяє, що лінійка Radeon RX 9070 запропонує баланс потужності та ціни подібний до RX 7800 XT і RX 7900 GRE

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
OldBoyUA
Junior

Повідомлення

Volodya811: 10.01.2025 16:03 Іншими словами - дешивих цін не чекайте. Адже, ні 7800ХТ, ні 7900 не були дешевими порівняно з аналогічними Нвідіа.

Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
vsx: 10.01.2025 15:51 Мне нравится как АМД троллят всех :apes:
7% ринку і вже зливають у народному сегменті Інтелу з В580. Можуть тролити далі. Так і до рівня статистичної похибки дійдуть в 2-3%.
за ціну gre зелені продавали 4070 . Де зараз GRE з розгоном + 10 % і 16 гігами а де 4070 я бачу .

Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
bes: 10.01.2025 16:22
_Andrik_: 10.01.2025 16:15

7800хт та 7900GRE були найбільш збалансовані в ціна/продуктивність , що і вказано в статті. З цього йдеться, що 9070 буде теж збалансована по цьому критерію :teacher:.
"Шо ні ясна " :dontknow:
Да это бред, 7800xt или 7900gre единицы у людей . Все берут разбалансированные RTX 4070 и 4060ti почему то

Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
Volodya811: 10.01.2025 16:19 Все нориально з В580 і з драйверами також все добре.
видел какой то обзор что обзоршик даже не мог понять что у него стоят драйвера или нет :laugh: :lol: Отличное ПО, интел могет
Ну я одна така одиниця . Я можу зрозуміти чому люди коли не було світла купували 4070, декому потрібні були кодеки 4ї серії ок . Для чого брати 4060 ті для мене до сих пір загадка світового масштабу . :rolleyes:
kairo
Member

Повідомлення

Nortrom: 10.01.2025 16:27
Да это бред, 7800xt или 7900gre единицы у людей . Все берут разбалансированные RTX 4070 и 4060ti почему то
Зависит от рынка, Немцы с радостью берут 7800XT.
Период 30 декабря по 5 Января
Зображення
Тільки недавно згадував, як носились в тому році із статистикою цього німецького магазину і тут знову добрий вечір :rotate: Mindfactory торгують в першу чергу картами АМД, в них в тому році 50% червоних в продажах було. Постили ці таблички, де Ліза вже майже заборола Хуанга, поки не вийшла статистика, де у Нвідії вже 90%.
спойлер
Зображення
Зображення
Востаннє редагувалось 10.01.2025 18:09 користувачем kairo, всього редагувалось 3 разів.
OldBoyUA
Junior

Повідомлення

bes: 10.01.2025 16:37
Volodya811: 10.01.2025 16:14 Інсайд:
AMD планує «підірвати» основні ринки GPU за допомогою SKU RDNA 4, стверджуючи, що вони будуть доступні в діапазоні від 300 до 1000 доларів США
единственное что может подорвать амд это жопы пользователей своими драйверами :laugh: :lol: Я эти чудные 3 месяца после покупки видеокарты никогда не забуду и когда в следующий раз буду менять видеокарту я их вспомню.
можна картку і версію драйверів . Можливо я сама везуча людина на планеті але починаючи з GTX970 і до сьогодні мав карток 15 з них амд були RX5700XT,
RX6600XT,RX6800XT і зараз RX7900GRе як так вийшло шо за купу часу у мне не було проблем з дровами з жодною з карток .
1 раз я ловив виліт коли гнав через дрова rx6800rx і поставив низький вольтаж але це нормально при розгоні . І так це важко назвати проблемою драйверів .
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.01.2025 17:37 Я просто вибираю найліпше, що є на ринку. На даний момент - це nVidia.
Я цього ніколи й не оспорював, тим не менше у таких жупанолюбів як ти дуже сильно припікає від того, що їхній софт - це лайно мамонта.
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 18:13
VolandInferno: 10.01.2025 17:37 Я просто вибираю найліпше, що є на ринку. На даний момент - це nVidia.
Я цього ніколи й не оспорював, тим не менше у таких жупанолюбів як ти дуже сильно припікає від того, що їхній софт - це лайно мамонта.
Нормальний софт. В мене в принципі особливих претензій немає, бісило тільки те, що для того, щоб Експірієнс працював, треба було обов'язково регатись. Можливо в АМД софт кращий, я не перевіряв, але знаю купу іншого софту набагато гірше, наприклад прога для відеокарти від Гігабайту, яка в мене постійно вилітала, поки не видалив.
bes
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 10.01.2025 17:58 можна картку і версію драйверів .
да это не зависит от драйвера, это такая работа драйвера с конкретной моделью карты. Почему так все настроена по умолчанию что она бустится до 3000 по ядру а максимум стабильно до 2700 и при этом кулера еше работает так что она в дефолте долбится в 100 градусов. Ты выставляешь кулер и драйвера все равно вылетают из за частот и толком не очевидно что по умолчанию карта может сама себя разгонять до нестабильных частот. Вот даже с обзора если взять то можно оценить по умолчанию настроенные вертушки что карта долбится в 100 градусов. А так если кулера поднять с 35% до 55% то она стабильно держит 60 градусов ну и частоты закрепить что бы больше 2700 она не разгонялась и все стабильно. Тут просто еще ошибка специфическая, что когда драйвера вылетает пишет "DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGIERROR_DEVICE_HUNG" и ты первым делом думаешь это ошибка не драйвера а самой игры и начинаешь искать что там доустановить надо.
спойлер
Screenshot 2025-01-10 at 18-22-04 PowerColor RX 7900 XTX HellHound Overclocking Power Thermals - YouTube.png
Востаннє редагувалось 10.01.2025 18:31 користувачем bes, всього редагувалось 3 разів.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 10.01.2025 18:20
daesz: 10.01.2025 18:13
Нормальний софт. В мене в принципі особливих претензій немає, бісило тільки те, що для того, щоб Експірієнс працював, треба було обов'язково регатись. Можливо в АМД софт кращий, я не перевіряв, але знаю купу іншого софту набагато гірше, наприклад прога для відеокарти від Гігабайту, яка в мене постійно вилітала, поки не видалив.
Фюжн? У мене він стояв коли ще мав гіги (1660с та 2070), вона дуже тугодумна була. Незнаю чи це змінилось якось за останні півтори року чи ні. Але тільки декілька місяців тому помітив, що вона так і валялась в реєстрі та на компі ще з 2023.
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 18:24
kairo: 10.01.2025 18:20
Фюжн? У мене він стояв коли ще мав гіги (1660с та 2070), вона дуже тугодумна була. Незнаю чи це змінилось якось за останні півтори року чи ні. Але тільки декілька місяців тому помітив, що вона так і валялась в реєстрі та на компі ще з 2023.
Гігабайт контрол центр. Вилітала на першій системі, потім все заново встановлював через пів року і так само вилітає. Добре, що вона мені взагалі не потрібна.
Kyro
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 17:13
Kyro: 10.01.2025 15:54 перепись клоунов в коментах котроые старательно делают вид что не понимают что такое такое производительность на доллар.
ликбез тут
https://www.techpowerup.com/review/spar ... oc/33.html
У рикси 580 ще вища потужність на долар, тепер всім масово переходити на неї? :D
Volodya811: 10.01.2025 16:03 7% ринку і вже зливають у народному сегменті Інтелу з В580. Можуть тролити далі. Так і до рівня статистичної похибки дійдуть в 2-3%.
Зараз би говорити про рівень статистичної похибки, коли у інтела 0 :lol:
А RX580 это актуальная карта в 2025 году?
Если для тебя да - так бери. Даже типа "новые" есть ;) .

Отправлено спустя 2 минуты 44 секунды:
bes: 10.01.2025 17:15
Kyro: 10.01.2025 15:54 перепись клоунов в коментах котроые старательно делают вид что не понимают что такое такое производительность на доллар.
ликбез тут
https://www.techpowerup.com/review/spar ... oc/33.html
А там где 135% интел доплачивает ?
Там на 35% выше по сравнению с рефренсом который принят за 100%.
Это первый и последний на сегодня урок математики младшей школы.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 10.01.2025 18:27
daesz: 10.01.2025 18:24
Гігабайт контрол центр. Вилітала на першій системі, потім все заново встановлював через пів року і так само вилітає. Добре, що вона мені взагалі не потрібна.
Я навіть незнав що така існує, я ставив тільки фюжн щоб міняти колір підсвітки на торці ВК, він був дуже тугодумний :)

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Kyro: 10.01.2025 18:32
daesz: 10.01.2025 17:13
У рикси 580 ще вища потужність на долар, тепер всім масово переходити на неї? :D

Зараз би говорити про рівень статистичної похибки, коли у інтела 0 :lol:
Так для мене і В580 не актуальна. Ці "продуктивність/долар" показники нікому не потрібні. Люди купляють ті ВК, які задовільняють їхні потреби (в ціні чи продуктивності), ніхто ніколи не дивиться на якісь "продуктивність/долар" при виборі ВК.
_Andrik_
Member

Повідомлення

bes
Що за таємнича відеокарта у вас , що не можете прямо сказати : " маю RXxxxx " . ??? Для чого ці всі пости зі специфічною проблемою яку на форумі ніхто не чув , і ще й до того профіль пустий .
Хтось десь пи :censoured: ь здається таке враження
bes
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.01.2025 18:40 bes
Що за таємнича відеокарта у вас , що не можете прямо сказати : " маю RXxxxx " . ??? Для чого ці всі пости зі специфічною проблемою яку на форумі ніхто не чув , і ще й до того профіль пустий .
Хтось десь пи :censoured: ь здається таке враження
в чем тайна? :laugh: :lol:
спойлер
leif
Member

Повідомлення

Nortrom: 10.01.2025 17:40Есть только за 2й квартал Total Market Share
ну таке, я думав, що буде трохи веселіше.
Rabbitultra
Junior

Повідомлення

leif: 10.01.2025 15:55
vsx: 10.01.2025 15:51АМД троллят
та скоро дотроляться до 5% частки ринку dGPU. продукти треба привабливіші робити для споживачів, агресивніше конкурувати з зеленими, якось віджимати по-троху упущене в цьому сегменті. з процесорами ж вийшло.
З процесорами вийшло, бо АМД старанно заманили Інтел на свою територію. Інтел роками пиляли 4-ядерники як топ рішення і роздавали премії керівництву замість того щоб зробити щось нове, в той час як червоні мали досить показники в однопотоці, зате грали в довгу, випускаючи залізо для консолей на 8 ядер. І коли вийшли райзен, то це вже були часи де вони краще себе показували ніж фх свого часу, який конкурував в однопоточних проектах з і3.
АМД заманили Інтел на територію багатопотоку, а ті через свою дурість не були готові
А Хуанг хитрий свин. Він сам придумає якусь фігню, то ртх, то длсс і тепер амд і інтел мають якось це наздоганяти, поки рядовий покупець все одно візьме 5060, бо "технологічно"
Що що, а бізнес цей шкіряний кабан вести вміє
bes
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.01.2025 18:40 Для чого ці всі пости зі специфічною проблемою яку на форумі ніхто не чув
ну может для тебя будет секретом что есть много вешей о которых ты не слышал - но это не значит что их нету

Отправлено спустя 8 минут 14 секунд:
_Andrik_ знаешь меня больше всего тригерит на техническом форуме когда ты говоришь что ты столкнулся с проблемой
_Andrik_: 10.01.2025 16:41 Не мав жодної проблеми з драйверами ?
вот это фраза. Она как то проблему решает? Я просто задолбался ее слышать и не вижу смысла расписывать каждому тут об этой проблеме. Я только и слышал все эти месяца пока искал в чем проблема и ее решение что у вас все работает и что я выдумал что то.

пы я после всего этого я никогда больше не посмотрю на карты амд,с которыми у меня тоже никогда не было проблем до этой. Я лучше переплачу ту 10 ку но куплю то с чем я не буду долбится месяцами
Kyro
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 18:40
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Kyro: 10.01.2025 18:32

Так для мене і В580 не актуальна. Ці "продуктивність/долар" показники нікому не потрібні. Люди купляють ті ВК, які задовільняють їхні потреби (в ціні чи продуктивності), ніхто ніколи не дивиться на якісь "продуктивність/долар" при виборі ВК.
Та щас, весь ютуб забит советами для хомяков, бест конфиг фор юр бак и так далее и тому подобное.
Все ж блогеры тупые просто так видео пилят которые никто не смотрит.
daesz
Member

Повідомлення

Kyro: 10.01.2025 19:04 Та щас, весь ютуб забит советами для хомяков, бест конфиг фор юр бак и так далее и тому подобное.
Так і бачу прихожить Альоха в магазин, підбирає ВК, йому продавець радить щось там, а він його питає "ну а яка у цієї ВК продуктивність на долар?" :lol:
Я б сказав на кого такий контент розрахований ;)
_Andrik_
Member

Повідомлення

bes: 10.01.2025 19:02
_Andrik_: 10.01.2025 18:40 Для чого ці всі пости зі специфічною проблемою яку на форумі ніхто не чув
ну может для тебя будет секретом что есть много вешей о которых ты не слышал - но это не значит что их нету

Отправлено спустя 8 минут 14 секунд:
_Andrik_ знаешь меня больше всего тригерит на техническом форуме когда ты говоришь что ты столкнулся с проблемой
_Andrik_: 10.01.2025 16:41 Не мав жодної проблеми з драйверами ?
вот это фраза. Она как то проблему решает? Я просто задолбался ее слышать и не вижу смысла расписывать каждому тут об этой проблеме. Я только и слышал все эти месяца пока искал в чем проблема и ее решение что у вас все работает и что я выдумал что то.

пы я после всего этого я никогда больше не посмотрю на карты амд,с которыми у меня тоже никогда не было проблем до этой. Я лучше переплачу ту 10 ку но куплю то с чем я не буду долбится месяцами
Ок , то відповідь на те яку карту маєш буде ? Для чого ухилятися від на просте запитання? Що в цьому смішно? Який вендор ?
bes
Member

Повідомлення

_Andrik_: 10.01.2025 19:11 Ок , то відповідь на те яку карту маєш буде ?
может когда то разберешься, оставлю тебе подсказку
спойлер
Снимок экрана 2025-01-10 191350.png
_Andrik_
Member

Повідомлення

bes: 10.01.2025 19:15
_Andrik_: 10.01.2025 19:11 Ок , то відповідь на те яку карту маєш буде ?
может когда то разберешься, оставлю тебе подсказку
спойлер
Снимок экрана 2025-01-10 191350.png
Просто можна було написати що маєш , а не видавати розумнішого за інших. Непощастило чи рукі криві таке буває , але взагалі відяхи 7900хт/xtx добре собі радять .
Можна підняти тему ще як карти нВідіі юсб пристроями відображались, такого трешу ще пошукати :-P
Відповісти