11950X3D буде на зен6, двома 3д кешами, та 32 ядрами, по 16 на чіплет.
Принаймні повинен по логіці.
Але якщо інтел продовжить і далі виглядати АМД у дзеркалі заднього виду так, як вона це зробила з лайно ков, то нічого з цього ми не побачимо. Адже абсолютно зрозуміло всім, що виключно через вийняткову продуктивність Арроу АМД відмовились від другого 3д кешу на граніт рідж.
Останні статті і огляди
Новини
AMD пояснила, чому додатковий кеш у нових CPU Ryzen отримала тільки одна мікросхема CCD
-
Kashtan
Member
-
Scoffer
Member
Не все так просто. Всередині CCX коротке кільце на 8 ядерець. Зроблять більше - доведеться компенсувати за рахунок L2 як в інтолі, інакше провал в продуктивності. Можна повернутись в части zen2- і замутити 2 CCX на CCD, але це знову ж таки провал в продуктивності. Не масштабується їхня схема для типово-десктопних завдань.Kashtan: ↑ 09.01.2025 14:28Принаймні повинен по логіці.
-
Dr_Werdenhoff
Member
MessiaH
Правильно. Я ж про те саме.
Правильно. Я ж про те саме.
-
Skiff93
Member
Основна проблема фікусів те, що АМД їх на АМ3 прикрутила. Потрібно було новий сокет і інтеграцію NB в проц.Геральт: ↑ 09.01.2025 11:478 потоків за смішні гроші. Так, жахливо невдалий проц, на якому спокійно просидів до 2020Capz: ↑ 09.01.2025 11:00 Вам неприятно признавать, что семейство бульдозеров было жутко неудачным продуктом?
Основна їх проблема - вийшли зарано. Індустрія до такого була просто неготова.
А ще виробники МП тупо перевипустили старі плати лише біос обновивши. Всякі ідіоти ставили 1333 пам'ять в одноканал.
Але не зважаючи на це все і яким би я себе АМуДешником не вважав, а фуфікси - кал і не те щоб сильно вони розкрились.
-
Геральт
Member
Skiff93
Нормально вони там розкривались при розігнаному КП і норм пам'яті.
А хто їм 1333 тулив то ССЗБ
Мій 8300 чи то на 1866 чи на 2100 кочегарив, вже не згадаю.
Нормально вони там розкривались при розігнаному КП і норм пам'яті.
А хто їм 1333 тулив то ССЗБ
Мій 8300 чи то на 1866 чи на 2100 кочегарив, вже не згадаю.
-
Tetronga
Member
В тебе з цим проблеми чи що? Не читай тоді коментарі взагалі, бо під тебе особливого ніхто не буде підлаштовуватися.Liquidator: ↑ 09.01.2025 13:09И влезут же вечно кучка геронтофилов в любую тему со свежайшим железом, и как начинут на 5 страниц наяривать на камни 15-ти летней давности.......
-
Sanьka
Member
Так один чиплет це 16 потоків, тобто з запасом.Scoffer: ↑ 09.01.2025 11:42 Sanьka
Повно ігр, що генерять більше 8 потоків. На всіх спостерігатиметься приріст від кешу на другому чіплеті, в тій чи іншій мірі. У АМД дуже слабка відмазка.
І так буде доки в консолях аналогічно.
-
Scoffer
Member
Sanьka
ОС розподіляє спочатку по реальним ядрам, а потім по віртуальнім.
А на консолях 30 фпс, там і так все в порядку
ОС розподіляє спочатку по реальним ядрам, а потім по віртуальнім.
А на консолях 30 фпс, там і так все в порядку
-
btmn
Junior
А в наш час він не те що не відстане - він випередить всюди
У меня есть 3770. У кореша есть 8350 - как бы он его не гнал - не вижу где бы он обогнал 3770. видео game one я не нашел, но нашел видео ремонтяша "последний разгон fx'a (fx8300 против 2600k)" и даже 2600к его рвёт. Так о каком потанцевале речь?
PS и в видео ремонтяш ещё говорит, что ему удачный фх новой ревизии попался
У меня есть 3770. У кореша есть 8350 - как бы он его не гнал - не вижу где бы он обогнал 3770. видео game one я не нашел, но нашел видео ремонтяша "последний разгон fx'a (fx8300 против 2600k)" и даже 2600к его рвёт. Так о каком потанцевале речь?
PS и в видео ремонтяш ещё говорит, что ему удачный фх новой ревизии попался
-
Polokainen
Junior
daesz
шось трохи не поняв до чого тут інтел останніх трьох поколіннь коли мова йшла лише про фуфикс і інтел тих же років. та й ніхто не сперичається з тим, шо інтел в слаці зараз - навіть сам інтел. але якшо вам так спокійніше то ладно. хай ноги не болять і на референдуми не тягне!
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
шось трохи не поняв до чого тут інтел останніх трьох поколіннь коли мова йшла лише про фуфикс і інтел тих же років. та й ніхто не сперичається з тим, шо інтел в слаці зараз - навіть сам інтел. але якшо вам так спокійніше то ладно. хай ноги не болять і на референдуми не тягне!
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
потоки теж смішні були. смішніші були тільки температури і вимоги до блоку харчування потужності. я б навіть сказав comically largeГеральт: ↑ 09.01.2025 11:478 потоків за смішні гроші