GeForce RTX 5090: знайомимося із модифікацією iChill X3 виробництва Inno3D

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Edelveys
Member

Повідомлення

Input_Lag: 06.01.2025 19:28
FurryGentleman: 06.01.2025 09:25

2 года уже сижу на 3070ti от них - никаких проблем не было
А с самоуважением при виде имени производителя?
Ну була інно3д ще мх440, проробила в мене років 5, була продвна, були і ганворди і паліти і хіс і асуси... Всі працювали без проблем ні 1 не подохла в моїх руках...
Все вирішує ціна і наявні кошти, а не якісь "преубеждения" по виробнику.

Що там перейменований в ігрову карту титан виходе?, а для ігрових карт кожанка й досі об'єми пам'яті жлобить для 4К :(
Ось що відсутність конкуренції робить :weep:
Alligator
Member

Повідомлення

Timedemo: 06.01.2025 21:07
Royalfree: 06.01.2025 19:56
Не нагадаєш мені, де і в якій темі я писав про бажання купити 5090? Особливо на старті.
Я говорю тільки про одне - про неймовірні апетити картобудівників і самих відеокарт, які з кожним новим поколінням вимагають все більше і більше.
так завжди є вихід, можна грать у дум 2, нфс 1, квейк перший. і не треба ніяких потужних відеокарт.
якщо вони так дорого продають, значить хтось готовий так дорого купляти.
я в часи 2000х .коли не було взагалі гроше на дорогі відяхи, робив дуже просто, вийшла якась дуже крута гра. я відкладав її на 1-2 роки. купляв знецінену бу якусь 7600гт и грався без перешкод за 3 копійки.
Ну взагалі все набагато простіше. Розробники за свої розробки хочуть грошей. Масова карта GeForce RTX 3060, під неї тупо 99.99% продукції виходить.
Кому потрібно ультра графіка у 4к тому треба GeForce RTX 5090, всім іншим на середньо-високих на FullHD вистачить 3060 майже для всього, навіть у 2к можно без проблем грати погравшись з налаштуванням графіки.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

man1242: 06.01.2025 19:41 Fsr4 только для рдна4, ну как и ожидалось будет новая компоновка и спец ускорители ии а в прошлых поколениях огород ушел на пенсию. Кушаем и терпим. Кстати забыл сказать у кого rx7000 мусорка в углу комнаты :laugh: Стратегия пушка, у человека будет 500-600$ что же он пойдет покупать в магазине, nvidia которая топ и там есть обкатаный длсс или фср4 бета тест для пару игр :laugh:
Ну це зрада) Вже не вийде тикати нвідії за її обмежені технології між поколіннями (хоча це лише фг), цікаво порівняти длсс4 та фср4 і подивитись, чи вартувало воно таких жертв для червоних. Хоча всім відомо, що там лише поціновувачи нативу.
vsx
Member

Повідомлення

Inno3D случайно не делали встроенную графику для айфонов, пока те не перешли на свою? Очень конкурентноспособные gpu были.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

MessiaH: 06.01.2025 18:53
VolandInferno: 06.01.2025 16:40В мене 4090, в середньому? за 300-320 ват не вилазить.
бред полнейший либо карта в андервольте, уточняйте, у меня тоже 4090 и без андервольта потребление в 4к на ультрах в районе 370-390 ватт, но есть игры где потребление 420-440 ватт. Андервольтить видеокарту не вижу смысла, т.к. андервольт весьма режет фпс. Приведу пример, в тех же Horizon Forbidden West и Zero dawn до патчей у меня потребление было 320-330 ватт, после патчей потребление выросло до 390+ и фпс вырос кадров на 10-12 в 4к.

VolandInferno: 06.01.2025 19:01 MessiaH
Йди краще статери шукай, а не розказуй мені свої фантазії. Не вмієш андервольтити - твої проблеми.
І чого сперечаємось? Один і той самий кристал може мати до 30%+ споживання на швидкодію, в залежності від вдалості та якості, так що хто каже - "моя 4090 споживає не більше 330вт взагалі" має рацію, як і той хто каже - "а моя 4090 споживає 430вт" також не бреше - бо у першого Ельфійський камінець, а у другого ветеран В'єтнаму.
MessiaH
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.01.2025 00:49Один і той самий кристал може мати до 30%+ споживання на швидкодію, в залежності від вдалості та якості, так що хто каже - "моя 4090 споживає не більше 330вт взагалі" має рацію, як і той хто каже - "а моя 4090 споживає 430вт" також не бреше - бо у першого Ельфійський камінець, а у другого ветеран В'єтнаму.
Не бывает такого разброса, жрут все чипы +/- одинаково в стоке как и имеют +/- одинаковую производительность. Разница может быть только в стабильности разгона и предельных частот при этом
Earanak
Member

Повідомлення

Ну че скоро станет все известно с 5090...
https://youtu.be/k82RwXqZHY8

На самом деле думаю это будет унылое сосалово а не прессуха.
3 часа рассказов про что угодно (про AI) и 10 минут про 5090 :gigi:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

MessiaH: 07.01.2025 04:02
Не бывает такого разброса, жрут все чипы +/- одинаково в стоке как и имеют +/- одинаковую производительность. Разница может быть только в стабильности разгона и предельных частот при этом
Ні не споживають усі кристали однаково, і не мають однакову швидкодію навіть у рамках однієї моделі.
Різниця у розгоні також накладає свої нюанси виходячи з перших двох фактів, знімайте рожеві окуляри, дійсність вона така.

А особисто вам раджу відкрити Гугл, та почати читати за токи втрат, якість кристалу, залежність швидкодії від цих показників, а може навіть почати з фізики за 5й клас від термодинаміки до току з струмом.

Earanak
Дякую за посилання на трансляцію.

Ого там пан-Жупан у жупані з дупи шкіри дракона.
(Жупан з шкіри підборіддя крокодилів, на таку 50+ крокодилів вбито мінімум).
daesz
Member

Повідомлення

Earanak: 07.01.2025 04:05 Ну че скоро станет все известно с 5090...
https://youtu.be/k82RwXqZHY8
Оце у нього фенсі курточка нова :D
Захар Беркут
Member

Повідомлення

daesz
Може це натяк, раніше в нього був брендований Ферарі жупан за 18000євро, а тепер з дупи шкіри дракона за 90000+євро, отож нові відеокарти х5 дорожчі...
Earanak
Member

Повідомлення

Интересно сколько людей испугается и побежит продавать 4090 после заявления что 5070 = 4090 за 580$ MSRP :laugh:
Востаннє редагувалось 07.01.2025 05:04 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

5070 - 549євро,
5070ті - 749євро,
5080 - 999євро,
5090 - 1999євро.

Earanak
5070 - 549євро
daesz
Member

Повідомлення

Earanak: 07.01.2025 05:03 Интересно сколько людей испугается и побежит продавать 4090 после заявления что 5070 = 4090 за 580$ MSRP :laugh:
Він забув додати, що то в АІ релейтед тасках. Побачимо порівняння в бенчах вже зовсім скоро :D

Відправлено через 34 секунди:
Захар Беркут: 07.01.2025 04:58 daesz
Може це натяк, раніше в нього був брендований Ферарі жупан за 18000євро, а тепер з дупи шкіри дракона за 90000+євро, отож нові відеокарти х5 дорожчі...
спойлер
Зображення
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Earanak
А кому воно треба?
Це сміття від тепер, бо споживає х2+, та ще і БуВ, максимум їй вартість 300євро від тепер.
Earanak
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.01.2025 05:05 Earanak
5070 - 549євро
Ой ну ошибся аж на целых 9$
Захар Беркут: 07.01.2025 05:07 А кому воно треба?
Це сміття від тепер, бо споживає х2+, та ще і БуВ, максимум їй вартість 300євро від тепер.
Сильное заявление :lol:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Ага типа у Блека дублери на ядрі як у Ади, і тому там 6000 Блек ядер = 12000 Ади.

Earanak
Ну все у тренді - потужна потужність!
х2 на юніт обіцяє Пан-Жупан.
xIIImaL
Junior

Повідомлення

Возрадуйтесь , камрады !
Вкладення
5000-stretch-1000x536.jpg
daesz
Member

Повідомлення

Мене от настільки стало, в кожному реченні по 3 рази ейай :D
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Ага нативний ШІ що навчається на вашому ПК у розгорнутому сенсі - беремо гру кібермітбола - навчаємо ШІ, вмикаємо гру та ШІ грає за вас як кібермітбол.

Грінд та ММО ігри заграють новими фарбами з РМТ.

Earanak: 07.01.2025 05:08
Сильное заявление :lol:
Тобто так, якщо всі заяви Пана-Жупана правдиві, ви мабуть маєте рацію, я забагато дав.
Максимум 200євро вартість тому кип'ятильнику 4090.

Де я вас питаю ТЦК?
Там у Пана-Жупана цілий взвод мотивованих новобранців на сцені!
Kassatka
Member

Повідомлення

Якби так раптом трапилося, що з якогось дива мені б довелося обирати, яку модель 5090 купувати, то я в найпершу чергу обирав би виключно серед тих, у яких живлення через два трикляті конектори 16-pin. Щоб хоча б розподілити потужність на два кабелі, бо якщо 4090 з меншою потужністю підгорають, то 5090 будуть підгорати ще частіше. А лише потім порівнював би моделі за іншою інформацією.
А вже потім якщо модель з двома конекторами занадто розігнана з коробки, то зробив би їй якийсь даунклокінг з андервольтингом.
Відповісти