Останні статті і огляди
Новини
Valve оголосила переможців The Steam Awards 2024. Грою року стала Black Myth: Wukong
-
IvanCh
Member
Kib
творчіть така штука, що багато чого з "шедеврів" стає зрозумілим і популярним часто за купу років опісля смертів автора\авторів.
не один автор сконав в бідності і голоді в канаві бо сучасники не оцінили його творчості.
тому що творити, і продавати та піарити цю творчість це різні задачі
творчіть така штука, що багато чого з "шедеврів" стає зрозумілим і популярним часто за купу років опісля смертів автора\авторів.
не один автор сконав в бідності і голоді в канаві бо сучасники не оцінили його творчості.
тому що творити, і продавати та піарити цю творчість це різні задачі
-
Enjthesilence
Member
ні, непотрібно) я цього не питав, де ти пропаганду знайшов в цій грі? ось про що я запитав. "Вєлікого і магучєго Кітая, каторий вєсь мір завоюєт" в цій грі нема, то ми гру обісрали чисто бо тобі китайська міфологія нецікава і ти знайшов тут неіснуючу "пропаганду", зрозумів.fantomrulezz: ↑ 04.01.2025 10:50Так, мені нецікава міфологія "вєлікаго і магучєго Кітая, каторий завоюєт вєсь мір".Enjthesilence: ↑ 03.01.2025 17:55Інша справа, що тема китайської міфології тобі просто нецікава
Ще мені нецікава міфологія "вєлікай і магучєй Расії", а також міфологія КНДР та Ірану також не сильно цікава.
Треба пояснювати, чому?
-
fantomrulezz
Member
Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 16:00де ти пропаганду знайшов в цій грі?
Значить що таке м'яка сила ми не чули і під пропагандою ми розуміємо лише підручники з червоними обкладинками і Левітана по радіо.
Ау, просипайся, 21 сторіччя за вікном.
Китай це тоталітарна держава, будь який культурний продукт, що випускається китайськими студіями контролюється компартією і просуває саме ті наративи, які вигідні режиму.
-
daesz
Member
- спойлер
-
Геральт
Member
Хех, цікаве спостереження. Ще жодного разу не бачив закидонів в сторону "українськості" не від представників одної відомої спільноти. І що воно за чудасія така?тамуща ты анучка фариON?
-
Enjthesilence
Member
жесть, зрозумів.fantomrulezz: ↑ 04.01.2025 17:28Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 16:00де ти пропаганду знайшов в цій грі?
Значить що таке м'яка сила ми не чули і під пропагандою ми розуміємо лише підручники з червоними обкладинками і Левітана по радіо.
Ау, просипайся, 21 сторіччя за вікном.
Китай це тоталітарна держава, будь який культурний продукт, що випускається китайськими студіями контролюється компартією і просуває саме ті наративи, які вигідні режиму.
ну можеш викинути майжу всю електроніку, яка є в будинку і велику частину одягу, у мене для тебе погані новини. дай вгадаю, це ж інше? а ще, тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2) збагачує бюджет країни ніфрітового стержня червоного дракона
Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Offset -0.05 щось дає в порівняні з однією курвою?Геральт: ↑ 04.01.2025 18:03Хех, цікаве спостереження. Ще жодного разу не бачив закидонів в сторону "українськості" не від представників одної відомої спільноти. І що воно за чудасія така?тамуща ты анучка фариON?
-
Геральт
Member
Enjthesilence
Кращі темпи/споживання дає.
Кращі темпи/споживання дає.
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
то болотна жаба і квакає відповідноГеральт: ↑ 04.01.2025 18:03Хех, цікаве спостереження. Ще жодного разу не бачив закидонів в сторону "українськості" не від представників одної відомої спільноти. І що воно за чудасія така?тамуща ты анучка фариON?
он же протролил).Конечно Атомик на пару голов выше Сталкера вышел по всем параметрам, а ты не понял, что он поиздевался на Сталкачом)
Скорее всего клиентоориентированность на мировой рынок,а там украинский язык не нужен
-
Enjthesilence
Member
треба затестити, а комбо страйк 3 = це курва -30?
-
Pathfinder
Member
Цікаво таки люди оцінять китайську електроніку в шахеді який гепне в будинок чи треба корейську кн23? Але ж почекайте тож інше буде.Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:10 жесть, зрозумів.
ну можеш викинути майжу всю електроніку, яка є в будинку і велику частину одягу, у мене для тебе погані новини. дай вгадаю, це ж інше? а ще, тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2) збагачує бюджет країни ніфрітового стержня червоного дракона
-
Enjthesilence
Member
ну розумієш, це замкнуте коло. от купуєш мавіки і фпв дрони сотнями тисяч у китая, ці ж гроші куди підуть, така логіка? майже в кожному пристрої є щось "китайське"Pathfinder: ↑ 04.01.2025 18:23Цікаво таки люди оцінять китайську електроніку в шахеді який гепне в будинок чи треба корейську кн23? Але ж почекайте тож інше буде.Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:10 жесть, зрозумів.
-
Геральт
Member
Так, -30. Той офсет аж так багато не дає, але "копієчка до копієчки"©Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:23 треба затестити, а комбо страйк 3 = це курва -30?
-
Pathfinder
Member
Мавіки і фпа це те без чого зовсім неможна. А мавпа чи китайфони можна. А також меньше згадувати, оскільки анті реклама теж реклама.Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:27 ну розумієш, це замкнуте коло. от купуєш мавіки і фпв дрони сотнями тисяч у китая, ці ж гроші куди підуть, така логіка? майже в кожному пристрої є щось "китайське"
-
Enjthesilence
Member
Що в тебе за телефон? А монітор? Клавіатура, якою ти це друкуєш? Все має китайські компоненти, від цього не втечеш. Знову ж таки, тут мова йшла за вукног, мені просто цікава думка людини, яка побачила в цій грі "пропаганду великого китая, який захоплює весь світ", я розумію тейк про те, що купуючи цю гру, ймовірно гроші підуть кудись там в росію і з цієї копії гри зроблять шахеда, який прилетить в моє вікно, але це не "пропаганда", ок?Pathfinder: ↑ 04.01.2025 18:53Мавіки і фпа це те без чого зовсім неможна. А мавпа чи китайфони можна. А також меньше згадувати, оскільки анті реклама теж реклама.Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:27 ну розумієш, це замкнуте коло. от купуєш мавіки і фпв дрони сотнями тисяч у китая, ці ж гроші куди підуть, така логіка? майже в кожному пристрої є щось "китайське"
-
fantomrulezz
Member
Лол, ти справді не розумієш різниці між "володіти акціями в компанії, що випускає рушій" (що абсолютно ніяк не впливає на зміст інформаційного продукту, який цей рушій використовує) і "мати повний 100% редакційний контроль над інформаційним продуктом" (в кожній китайській студії є співробітник-чекіст, який відповідає за цензуру)?Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:10тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2)
Ну хоч погугли,що таке China's National Press and Publication Administration, як вони обмежують та регулюють всі ігри, що видаються в Китаї, та як вони впливають на випуск всіх ігор китайських студій, забороняючи будь-яку критику дій китайської влади.
Видавець мавпи в прямому сенсі ЦЕНЗУРУВАВ рецензії на гру, що підтверджено світовими ЗМІ.
The email, which hit social media after it was sent to a number of content creators by a representative of Chinese games company Hero Games, was verified by IGN over the weekend via a source who asked not to be named. It includes a Steam key to pre-download the game on PC ahead of the Black Myth: Wukong release date of August 20, and a link to a Google document that outlines the “Do’s and Don’ts” for content creators who intend to cover Black Myth: Wukong during its August launch period.
There is just one entry in the “Do’s” category: “enjoy the game!” However, there are five entries in the “Don’ts category,” reproduced below:
Do NOT insult other influencers or players.
Do NOT use any offensive language/humor.
Do NOT include politics, violence, nudity, feminist propaganda, fetishization, and other content that instigates negative discourse.
Do NOT use trigger words such as ‘quarantine’ or ‘isolation' or 'COVID-19'.
Do NOT discuss content related to China's game industry policies, opinions, news, etc.
-
Enjthesilence
Member
я знаю про цензуру китайську і про "віні пуха" в чаті нового лайна копії овервотч - "марвел". тож "вуконг" - пропагандиська гра, лише тому що її зробили китайці, вірно? я гру пройшов, на відмінну від тебе і знаю її сюжет, тому і запитав де тут "пропаганда", тепер розумію твій тейк, дякую.fantomrulezz: ↑ 04.01.2025 19:06Лол, ти справді не розумієш різниці між "володіти акціями в компанії, що випускає рушій" (що абсолютно ніяк не впливає на зміст інформаційного продукту, який цей рушій використовує) і "мати повний 100% редакційний контроль над інформаційним продуктом" (в кожній китайській студії є співробітник-чекіст, який відповідає за цензуру).Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:10тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2)
Ну хоч погугли,що таке China's National Press and Publication Administration, як вони обмежують та регулюють всі ігри, що видаються в Китаї, та як вони впливають на випуск всіх ігор китайських студій, забороняючи будь-яку критику дій китайської влади.
Видавець мавпи в прямому сенсі ЦЕНЗУРУВАВ рецензії на гру, що підтверджено світовими ЗМІ.
The email, which hit social media after it was sent to a number of content creators by a representative of Chinese games company Hero Games, was verified by IGN over the weekend via a source who asked not to be named. It includes a Steam key to pre-download the game on PC ahead of the Black Myth: Wukong release date of August 20, and a link to a Google document that outlines the “Do’s and Don’ts” for content creators who intend to cover Black Myth: Wukong during its August launch period.
There is just one entry in the “Do’s” category: “enjoy the game!” However, there are five entries in the “Don’ts category,” reproduced below:
Do NOT insult other influencers or players.
Do NOT use any offensive language/humor.
Do NOT include politics, violence, nudity, feminist propaganda, fetishization, and other content that instigates negative discourse.
Do NOT use trigger words such as ‘quarantine’ or ‘isolation' or 'COVID-19'.
Do NOT discuss content related to China's game industry policies, opinions, news, etc.
-
fantomrulezz
Member
Не забудь ще Смуту купити та Атомік хартEnjthesilence: ↑ 04.01.2025 19:14я гру пройшов
-
Enjthesilence
Member
А це до чого? Дешева маніпуляціяfantomrulezz: ↑ 04.01.2025 19:18Не забудь ще Смуту купити та Атомік хартEnjthesilence: ↑ 04.01.2025 19:14я гру пройшов
Мова йде за гру і чому вона "погана" і не заслуговує "гру року". За якими критеріями можливо оцінити комп'ютерну гру? Підкажу: сюжет, графіка, аудиодизайн, геймплей, геймдизайн, оптимізація. Розпочати можна з того, що ти навіть гру не запускав, але це ми пропустимо. В твоєму розуміні, погана ця гра лише тому що її зробили китайці і збагачуючі нєфрітовий стєржень компартії, вона ці гроші зразу перетворює на шахєда, який прилетить в Україну з параші, ок. Уявімо такий прикол, умовно в майбутньому, китай стає стратегічним партнером України, як тоді ми будем оцінювати гру мейд ін чайна, без наративу про злого комуністичного вінні пуха?
Востаннє редагувалось 04.01.2025 19:34 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Pathfinder
Member
Хоча б частково втекти можна. Піксель, лижа старенька, Логітеч. Таким чином гроші попадуть в Китай але мінімально і частково а не напряму як сяомі і т.п.Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:56 Що в тебе за телефон? А монітор? Клавіатура, якою ти це друкуєш? Все має китайські компоненти, від цього не втечеш. Знову ж таки, тут мова йшла за вукног, мені просто цікава думка людини, яка побачила в цій грі "пропаганду великого китая, який захоплює весь світ", я розумію тейк про те, що купуючи цю гру, ймовірно гроші підуть кудись там в росію і з цієї копії гри зроблять шахеда, який прилетить в моє вікно, але це не "пропаганда", ок?
Дивись на це ширше. Китай чудово вчитися на помилках русні а ті на м'якій пропаганді собаку з'їли. Стан допомоги заходу як раз вплив м'якої пропаганди. Нашож тих ведмедів з шостаковичем і ікрою щемити, тож всього лише культура і один поїхавший. А цей фюрер цим користається на всі 100.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Виловити реднека і запитати шось про раісю окрім зброї - ведмеді, ікра, балєт. Китай зі своєю мавпою лише крок цього шляху.
-
Enjthesilence
Member
Я це розумію, але в такому випадкому ніякої об'єктивної оцінки гри, кіно, музики, продукції і тд зробити неможливо, згоден? Ти коли оцінюєш картину, чи смакуєш якусь страву, думаєш про те хто це створив, чи як воно виглядає чи смакує?Pathfinder: ↑ 04.01.2025 19:32Хоча б частково втекти можна. Піксель, лижа старенька, Логітеч. Таким чином гроші попадуть в Китай але мінімально і частково а не напряму як сяомі і т.п.Enjthesilence: ↑ 04.01.2025 18:56 Що в тебе за телефон? А монітор? Клавіатура, якою ти це друкуєш? Все має китайські компоненти, від цього не втечеш. Знову ж таки, тут мова йшла за вукног, мені просто цікава думка людини, яка побачила в цій грі "пропаганду великого китая, який захоплює весь світ", я розумію тейк про те, що купуючи цю гру, ймовірно гроші підуть кудись там в росію і з цієї копії гри зроблять шахеда, який прилетить в моє вікно, але це не "пропаганда", ок?
Дивись на це ширше. Китай чудово вчитися на помилках русні а ті на м'якій пропаганді собаку з'їли. Стан допомоги заходу як раз вплив м'якої пропаганди. Нашож тих ведмедів з шостаковичем і ікрою щемити, тож всього лише культура і один поїхавший. А цей фюрер цим користається на всі 100.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Виловити реднека і запитати шось про раісю окрім зброї - ведмеді, ікра, балєт. Китай зі своєю мавпою лише крок цього шляху.