Valve оголосила переможців The Steam Awards 2024. Грою року стала Black Myth: Wukong

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
IvanCh
Member

Повідомлення

Kib
творчіть така штука, що багато чого з "шедеврів" стає зрозумілим і популярним часто за купу років опісля смертів автора\авторів.
не один автор сконав в бідності і голоді в канаві бо сучасники не оцінили його творчості.

тому що творити, і продавати та піарити цю творчість це різні задачі
Enjthesilence
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 04.01.2025 10:50
Enjthesilence: 03.01.2025 17:55Інша справа, що тема китайської міфології тобі просто нецікава
Так, мені нецікава міфологія "вєлікаго і магучєго Кітая, каторий завоюєт вєсь мір".
Ще мені нецікава міфологія "вєлікай і магучєй Расії", а також міфологія КНДР та Ірану також не сильно цікава.
Треба пояснювати, чому?
ні, непотрібно) я цього не питав, де ти пропаганду знайшов в цій грі? ось про що я запитав. "Вєлікого і магучєго Кітая, каторий вєсь мір завоюєт" в цій грі нема, то ми гру обісрали чисто бо тобі китайська міфологія нецікава і ти знайшов тут неіснуючу "пропаганду", зрозумів.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 16:00де ти пропаганду знайшов в цій грі?
:facepalm:
Значить що таке м'яка сила ми не чули і під пропагандою ми розуміємо лише підручники з червоними обкладинками і Левітана по радіо.
Ау, просипайся, 21 сторіччя за вікном.
Китай це тоталітарна держава, будь який культурний продукт, що випускається китайськими студіями контролюється компартією і просуває саме ті наративи, які вигідні режиму.
daesz
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

тамуща ты анучка фариON? :lol:
Хех, цікаве спостереження. Ще жодного разу не бачив закидонів в сторону "українськості" не від представників одної відомої спільноти. І що воно за чудасія така? :popcorn:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 04.01.2025 17:28
Enjthesilence: 04.01.2025 16:00де ти пропаганду знайшов в цій грі?
:facepalm:
Значить що таке м'яка сила ми не чули і під пропагандою ми розуміємо лише підручники з червоними обкладинками і Левітана по радіо.
Ау, просипайся, 21 сторіччя за вікном.
Китай це тоталітарна держава, будь який культурний продукт, що випускається китайськими студіями контролюється компартією і просуває саме ті наративи, які вигідні режиму.
жесть, зрозумів.
ну можеш викинути майжу всю електроніку, яка є в будинку і велику частину одягу, у мене для тебе погані новини. дай вгадаю, це ж інше? а ще, тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2) збагачує бюджет країни ніфрітового стержня червоного дракона

Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Геральт: 04.01.2025 18:03
Хех, цікаве спостереження. Ще жодного разу не бачив закидонів в сторону "українськості" не від представників одної відомої спільноти. І що воно за чудасія така? :popcorn:
Offset -0.05 щось дає в порівняні з однією курвою?
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Кращі темпи/споживання дає.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Геральт: 04.01.2025 18:03
то болотна жаба і квакає відповідно
он же протролил).Конечно Атомик на пару голов выше Сталкера вышел по всем параметрам, а ты не понял, что он поиздевался на Сталкачом)
Скорее всего клиентоориентированность на мировой рынок,а там украинский язык не нужен
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 04.01.2025 18:14 Enjthesilence
Кращі темпи/споживання дає.
треба затестити, а комбо страйк 3 = це курва -30?
Pathfinder
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 18:10 жесть, зрозумів.
ну можеш викинути майжу всю електроніку, яка є в будинку і велику частину одягу, у мене для тебе погані новини. дай вгадаю, це ж інше? а ще, тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2) збагачує бюджет країни ніфрітового стержня червоного дракона
Цікаво таки люди оцінять китайську електроніку в шахеді який гепне в будинок чи треба корейську кн23? Але ж почекайте тож інше буде. :facepalm:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Pathfinder: 04.01.2025 18:23
Enjthesilence: 04.01.2025 18:10 жесть, зрозумів.
Цікаво таки люди оцінять китайську електроніку в шахеді який гепне в будинок чи треба корейську кн23? Але ж почекайте тож інше буде. :facepalm:
ну розумієш, це замкнуте коло. от купуєш мавіки і фпв дрони сотнями тисяч у китая, ці ж гроші куди підуть, така логіка? майже в кожному пристрої є щось "китайське"
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 18:23 треба затестити, а комбо страйк 3 = це курва -30?
Так, -30. Той офсет аж так багато не дає, але "копієчка до копієчки
Pathfinder
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 18:27 ну розумієш, це замкнуте коло. от купуєш мавіки і фпв дрони сотнями тисяч у китая, ці ж гроші куди підуть, така логіка? майже в кожному пристрої є щось "китайське"
Мавіки і фпа це те без чого зовсім неможна. А мавпа чи китайфони можна. А також меньше згадувати, оскільки анті реклама теж реклама.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Pathfinder: 04.01.2025 18:53
Enjthesilence: 04.01.2025 18:27 ну розумієш, це замкнуте коло. от купуєш мавіки і фпв дрони сотнями тисяч у китая, ці ж гроші куди підуть, така логіка? майже в кожному пристрої є щось "китайське"
Мавіки і фпа це те без чого зовсім неможна. А мавпа чи китайфони можна. А також меньше згадувати, оскільки анті реклама теж реклама.
Що в тебе за телефон? А монітор? Клавіатура, якою ти це друкуєш? Все має китайські компоненти, від цього не втечеш. Знову ж таки, тут мова йшла за вукног, мені просто цікава думка людини, яка побачила в цій грі "пропаганду великого китая, який захоплює весь світ", я розумію тейк про те, що купуючи цю гру, ймовірно гроші підуть кудись там в росію і з цієї копії гри зроблять шахеда, який прилетить в моє вікно, але це не "пропаганда", ок?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 18:10тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2)
Лол, ти справді не розумієш різниці між "володіти акціями в компанії, що випускає рушій" (що абсолютно ніяк не впливає на зміст інформаційного продукту, який цей рушій використовує) і "мати повний 100% редакційний контроль над інформаційним продуктом" (в кожній китайській студії є співробітник-чекіст, який відповідає за цензуру)?

Ну хоч погугли,що таке China's National Press and Publication Administration, як вони обмежують та регулюють всі ігри, що видаються в Китаї, та як вони впливають на випуск всіх ігор китайських студій, забороняючи будь-яку критику дій китайської влади.

Видавець мавпи в прямому сенсі ЦЕНЗУРУВАВ рецензії на гру, що підтверджено світовими ЗМІ.
The email, which hit social media after it was sent to a number of content creators by a representative of Chinese games company Hero Games, was verified by IGN over the weekend via a source who asked not to be named. It includes a Steam key to pre-download the game on PC ahead of the Black Myth: Wukong release date of August 20, and a link to a Google document that outlines the “Do’s and Don’ts” for content creators who intend to cover Black Myth: Wukong during its August launch period.

There is just one entry in the “Do’s” category: “enjoy the game!” However, there are five entries in the “Don’ts category,” reproduced below:

Do NOT insult other influencers or players.
Do NOT use any offensive language/humor.
Do NOT include politics, violence, nudity, feminist propaganda, fetishization, and other content that instigates negative discourse.
Do NOT use trigger words such as ‘quarantine’ or ‘isolation' or 'COVID-19'.
Do NOT discuss content related to China's game industry policies, opinions, news, etc.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 04.01.2025 19:06
Enjthesilence: 04.01.2025 18:10тенсент володіє основним пакетом акцій епік геймс, тож кожна гра яка випускається на юе5 (включно зі Сталкер2)
Лол, ти справді не розумієш різниці між "володіти акціями в компанії, що випускає рушій" (що абсолютно ніяк не впливає на зміст інформаційного продукту, який цей рушій використовує) і "мати повний 100% редакційний контроль над інформаційним продуктом" (в кожній китайській студії є співробітник-чекіст, який відповідає за цензуру).

Ну хоч погугли,що таке China's National Press and Publication Administration, як вони обмежують та регулюють всі ігри, що видаються в Китаї, та як вони впливають на випуск всіх ігор китайських студій, забороняючи будь-яку критику дій китайської влади.

Видавець мавпи в прямому сенсі ЦЕНЗУРУВАВ рецензії на гру, що підтверджено світовими ЗМІ.
The email, which hit social media after it was sent to a number of content creators by a representative of Chinese games company Hero Games, was verified by IGN over the weekend via a source who asked not to be named. It includes a Steam key to pre-download the game on PC ahead of the Black Myth: Wukong release date of August 20, and a link to a Google document that outlines the “Do’s and Don’ts” for content creators who intend to cover Black Myth: Wukong during its August launch period.

There is just one entry in the “Do’s” category: “enjoy the game!” However, there are five entries in the “Don’ts category,” reproduced below:

Do NOT insult other influencers or players.
Do NOT use any offensive language/humor.
Do NOT include politics, violence, nudity, feminist propaganda, fetishization, and other content that instigates negative discourse.
Do NOT use trigger words such as ‘quarantine’ or ‘isolation' or 'COVID-19'.
Do NOT discuss content related to China's game industry policies, opinions, news, etc.
я знаю про цензуру китайську і про "віні пуха" в чаті нового лайна копії овервотч - "марвел". тож "вуконг" - пропагандиська гра, лише тому що її зробили китайці, вірно? я гру пройшов, на відмінну від тебе і знаю її сюжет, тому і запитав де тут "пропаганда", тепер розумію твій тейк, дякую.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 19:14я гру пройшов
Не забудь ще Смуту купити та Атомік харт
Enjthesilence
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 04.01.2025 19:18
Enjthesilence: 04.01.2025 19:14я гру пройшов
Не забудь ще Смуту купити та Атомік харт
А це до чого? Дешева маніпуляція
Мова йде за гру і чому вона "погана" і не заслуговує "гру року". За якими критеріями можливо оцінити комп'ютерну гру? Підкажу: сюжет, графіка, аудиодизайн, геймплей, геймдизайн, оптимізація. Розпочати можна з того, що ти навіть гру не запускав, але це ми пропустимо. В твоєму розуміні, погана ця гра лише тому що її зробили китайці і збагачуючі нєфрітовий стєржень компартії, вона ці гроші зразу перетворює на шахєда, який прилетить в Україну з параші, ок. Уявімо такий прикол, умовно в майбутньому, китай стає стратегічним партнером України, як тоді ми будем оцінювати гру мейд ін чайна, без наративу про злого комуністичного вінні пуха?
Востаннє редагувалось 04.01.2025 19:34 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.01.2025 18:56 Що в тебе за телефон? А монітор? Клавіатура, якою ти це друкуєш? Все має китайські компоненти, від цього не втечеш. Знову ж таки, тут мова йшла за вукног, мені просто цікава думка людини, яка побачила в цій грі "пропаганду великого китая, який захоплює весь світ", я розумію тейк про те, що купуючи цю гру, ймовірно гроші підуть кудись там в росію і з цієї копії гри зроблять шахеда, який прилетить в моє вікно, але це не "пропаганда", ок?
Хоча б частково втекти можна. Піксель, лижа старенька, Логітеч. Таким чином гроші попадуть в Китай але мінімально і частково а не напряму як сяомі і т.п.
Дивись на це ширше. Китай чудово вчитися на помилках русні а ті на м'якій пропаганді собаку з'їли. Стан допомоги заходу як раз вплив м'якої пропаганди. Нашож тих ведмедів з шостаковичем і ікрою щемити, тож всього лише культура і один поїхавший. А цей фюрер цим користається на всі 100.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Виловити реднека і запитати шось про раісю окрім зброї - ведмеді, ікра, балєт. Китай зі своєю мавпою лише крок цього шляху.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Pathfinder: 04.01.2025 19:32
Enjthesilence: 04.01.2025 18:56 Що в тебе за телефон? А монітор? Клавіатура, якою ти це друкуєш? Все має китайські компоненти, від цього не втечеш. Знову ж таки, тут мова йшла за вукног, мені просто цікава думка людини, яка побачила в цій грі "пропаганду великого китая, який захоплює весь світ", я розумію тейк про те, що купуючи цю гру, ймовірно гроші підуть кудись там в росію і з цієї копії гри зроблять шахеда, який прилетить в моє вікно, але це не "пропаганда", ок?
Хоча б частково втекти можна. Піксель, лижа старенька, Логітеч. Таким чином гроші попадуть в Китай але мінімально і частково а не напряму як сяомі і т.п.
Дивись на це ширше. Китай чудово вчитися на помилках русні а ті на м'якій пропаганді собаку з'їли. Стан допомоги заходу як раз вплив м'якої пропаганди. Нашож тих ведмедів з шостаковичем і ікрою щемити, тож всього лише культура і один поїхавший. А цей фюрер цим користається на всі 100.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Виловити реднека і запитати шось про раісю окрім зброї - ведмеді, ікра, балєт. Китай зі своєю мавпою лише крок цього шляху.
Я це розумію, але в такому випадкому ніякої об'єктивної оцінки гри, кіно, музики, продукції і тд зробити неможливо, згоден? Ти коли оцінюєш картину, чи смакуєш якусь страву, думаєш про те хто це створив, чи як воно виглядає чи смакує?
Відповісти