Найкращий різдвяний подарунок: потужний ігровий ноутбук від ASUS

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NeoWar
Member

Повідомлення

Melki: 19.12.2024 17:18
NeoWar: 19.12.2024 15:00Ось результати синтетики мого ноута
красава, был бы у меня такой ноут, я б наверное тоже в циферки играл
Тобто порівнювалка поламалася, все?
avuremybe
Member

Повідомлення

Melki: 18.12.2024 13:26
Ostin: 18.12.2024 13:22весь звичний софт на віндовс
да, на Маки люди сидят просто смотрят, ничего на нем невозможно сделать
Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.

Очевидно, хочуть запонтуватись перед такими ж лошками.
NeoWar
Member

Повідомлення

Shkryab: 18.12.2024 20:35
The_Rusik: 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Гудит что самолёт. Температуры что гриль можно жарить. Мощность на дне этих мобильных видимо карт.
:facepalm:

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:
NeoWar: 18.12.2024 19:43
Без DLSS і FG буде десь 60 ФПС на ультрах із RTX. А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
Причому тут робота в ігровому режимі від АКБ? Це ж не кармана консоль і не стімдек. Досить тихо працює, бо в мене ноут із зовнішнім водоблоком. Ваш Масbook у кіберпанку від АКБ на ультрах скільки працює годину чи пів? Тихо? Мабуть у епла магічне залізо яке не піддається законам фізики?
а в чем ограничение?
Ліміт чого? Питання не зрозуміле.
Melki
Member

Повідомлення

Kashtan: 19.12.2024 21:46цікаво який потенціал для розгону
там весь потенциал в материнке, бо по факту гонишь её

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
avuremybe: 20.12.2024 09:35Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.
классные у тебя друзья, держись их
Shkryab
Member

Повідомлення

NeoWar: 20.12.2024 10:06
Shkryab: 18.12.2024 20:35
:facepalm:

Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:

а в чем ограничение?
А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
я так розумію що фпс недостатньо, тож в що є лімітуючим фактором - проц чи відео?

Отправлено спустя 5 минут 25 секунд:
avuremybe: 20.12.2024 09:35
Melki: 18.12.2024 13:26
да, на Маки люди сидят просто смотрят, ничего на нем невозможно сделать
Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.

зараз прикинув двох сіньорів разрабів с зп 3-4к які вийшли потрендіти в мак зі своїм "мотлохом". Наприклад в розробці мак зручніший, та універсальніший хоча тут від напрямку. В порівнянні з минулими чіпами від інтел які були до єплівських то приріст є солідний. По друге - псп останніх pro знаходиться на рівні від 250 GB тож мабуть і задачі мають бути актуальними.
avuremybe
Member

Повідомлення

Shkryab: 20.12.2024 12:03
avuremybe: 20.12.2024 09:35

зараз прикинув двох сіньорів разрабів с зп 3-4к які вийшли потрендіти в мак зі своїм "мотлохом". Наприклад в розробці мак зручніший, та універсальніший хоча тут від напрямку. В порівнянні з минулими чіпами від інтел які були до єплівських то приріст є солідний. По друге - псп останніх pro знаходиться на рівні від 250 GB тож мабуть і задачі мають бути актуальними.
А тепер прикинь чувака на телефоні, який у логістичній шарашкі з далекобійниками зідзвонюється, що вийшов у макдак з цим мотлохом трохи самоствердитись :lol:
Kashtan
Member

Повідомлення

Melki: 20.12.2024 11:03
Kashtan: 19.12.2024 21:46цікаво який потенціал для розгону
там весь потенциал в материнке, бо по факту гонишь её

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
avuremybe: 20.12.2024 09:35Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.
классные у тебя друзья, держись их
Є статистика бінінгу по Q6600 - різниця сягає 400МГц між гіршим і кращим зразком цпу з партії. Впевнений тут всі 500 можуть бути.
Shkryab
Member

Повідомлення

avuremybe: 20.12.2024 12:07

А тепер прикинь чувака на телефоні, який у логістичній шарашкі з далекобійниками зідзвонюється, що вийшов у макдак з цим мотлохом трохи самоствердитись :lol:
ну причин того що він це робить саме за допомогою мака (я маю на увазі девайс а не місце) може бути багато. тому робити висновки про самоствердження... ну на мій погляд це якось недоречно. хоча можливо так само десь вважав поки на роботі мак не видали
NeoWar
Member

Повідомлення

NeoWar: 20.12.2024 10:06
А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
я так розумію що фпс недостатньо, тож в що є лімітуючим фактором - проц чи відео?
Скоріш за все і те і те. Тим паче воно ж лімітовано PL та TDP. І до того ж наявність оптимізації коду ігрових рушіїв під М4 архітектуру під питанням. У такому корпусі неможливо розсіяти велику кількість тепла, яка буде виділятися при відповідних навантаженнях. І воно з оглядом на такі сценарії і не проектується в принципі, тому порівнювати ігрові станції та ультрабуки це як порівнювати кар'єрний самоскид та болід F1. В них різні сфери застосування і відповідно різні технічні рішення. Чому сектанти джобса намагаються всім довести що їх девайси це універсальний дар богів мені незрозуміло. Точніше зрозуміло, але це психологічні девіації, які до тверезого мислення не мають відношення.
Melki
Member

Повідомлення

Kashtan: 20.12.2024 13:34різниця сягає 400МГц між гіршим і кращим зразком цпу з партії. Впевнений тут всі 500 можуть бути
по логике 444 выходит, но они слишком дорогие и редкие, чтобы перебирать и искать какую-то статистику, при том, что эти 440 МГц вряд-ли какую-то существенную прибавку в производительности дадут
NeoWar: 20.12.2024 14:07довести що їх девайси це універсальний дар богів
я всего-лишь хотел сказать, что игрового ноутбука существовать не может в принципе, и Мак, как ноутбук, решение гораздо лучшее. Игровым может быть десктоп, а ноутбук это Мак и он лучше. Можешь оторваться о мыслях о моём "пиструнчику" и перечитать каждый мой комментарий в этой теме - процитируешь потом меня с моими утверждениями, что Мак лучший для игр.
Відповісти