Тобто порівнювалка поламалася, все?Melki: ↑ 19.12.2024 17:18красава, был бы у меня такой ноут, я б наверное тоже в циферки игралNeoWar: ↑ 19.12.2024 15:00Ось результати синтетики мого ноута
Останні статті і огляди
Новини
Найкращий різдвяний подарунок: потужний ігровий ноутбук від ASUS
-
NeoWar
Member
-
avuremybe
Member
Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.Melki: ↑ 18.12.2024 13:26да, на Маки люди сидят просто смотрят, ничего на нем невозможно сделатьOstin: ↑ 18.12.2024 13:22весь звичний софт на віндовс
Очевидно, хочуть запонтуватись перед такими ж лошками.
-
NeoWar
Member
Ліміт чого? Питання не зрозуміле.Shkryab: ↑ 18.12.2024 20:35The_Rusik: ↑ 18.12.2024 17:31 Лучше не играть, чем купить "игровой" ноутбук для игр.
Гудит что самолёт. Температуры что гриль можно жарить. Мощность на дне этих мобильных видимо карт.
Отправлено спустя 1 минуту 11 секунд:а в чем ограничение?NeoWar: ↑ 18.12.2024 19:43
Без DLSS і FG буде десь 60 ФПС на ультрах із RTX. А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
Причому тут робота в ігровому режимі від АКБ? Це ж не кармана консоль і не стімдек. Досить тихо працює, бо в мене ноут із зовнішнім водоблоком. Ваш Масbook у кіберпанку від АКБ на ультрах скільки працює годину чи пів? Тихо? Мабуть у епла магічне залізо яке не піддається законам фізики?
-
Melki
Member
там весь потенциал в материнке, бо по факту гонишь еёKashtan: ↑ 19.12.2024 21:46цікаво який потенціал для розгону
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
классные у тебя друзья, держись ихavuremybe: ↑ 20.12.2024 09:35Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.
-
Shkryab
Member
А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
я так розумію що фпс недостатньо, тож в що є лімітуючим фактором - проц чи відео?
Отправлено спустя 5 минут 25 секунд:
зараз прикинув двох сіньорів разрабів с зп 3-4к які вийшли потрендіти в мак зі своїм "мотлохом". Наприклад в розробці мак зручніший, та універсальніший хоча тут від напрямку. В порівнянні з минулими чіпами від інтел які були до єплівських то приріст є солідний. По друге - псп останніх pro знаходиться на рівні від 250 GB тож мабуть і задачі мають бути актуальними.avuremybe: ↑ 20.12.2024 09:35Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.
-
avuremybe
Member
А тепер прикинь чувака на телефоні, який у логістичній шарашкі з далекобійниками зідзвонюється, що вийшов у макдак з цим мотлохом трохи самоствердитисьShkryab: ↑ 20.12.2024 12:03зараз прикинув двох сіньорів разрабів с зп 3-4к які вийшли потрендіти в мак зі своїм "мотлохом". Наприклад в розробці мак зручніший, та універсальніший хоча тут від напрямку. В порівнянні з минулими чіпами від інтел які були до єплівських то приріст є солідний. По друге - псп останніх pro знаходиться на рівні від 250 GB тож мабуть і задачі мають бути актуальними.avuremybe: ↑ 20.12.2024 09:35
Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.
-
Kashtan
Member
Є статистика бінінгу по Q6600 - різниця сягає 400МГц між гіршим і кращим зразком цпу з партії. Впевнений тут всі 500 можуть бути.Melki: ↑ 20.12.2024 11:03там весь потенциал в материнке, бо по факту гонишь еёKashtan: ↑ 19.12.2024 21:46цікаво який потенціал для розгону
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:классные у тебя друзья, держись ихavuremybe: ↑ 20.12.2024 09:35Знаю двох власників цього мотлоху - вони відверто зізнаються, що купляють їх щоб сидіти з ними в макдональдсі.
-
Shkryab
Member
ну причин того що він це робить саме за допомогою мака (я маю на увазі девайс а не місце) може бути багато. тому робити висновки про самоствердження... ну на мій погляд це якось недоречно. хоча можливо так само десь вважав поки на роботі мак не видалиavuremybe: ↑ 20.12.2024 12:07А тепер прикинь чувака на телефоні, який у логістичній шарашкі з далекобійниками зідзвонюється, що вийшов у макдак з цим мотлохом трохи самоствердитисьShkryab: ↑ 20.12.2024 12:03
зараз прикинув двох сіньорів разрабів с зп 3-4к які вийшли потрендіти в мак зі своїм "мотлохом". Наприклад в розробці мак зручніший, та універсальніший хоча тут від напрямку. В порівнянні з минулими чіпами від інтел які були до єплівських то приріст є солідний. По друге - псп останніх pro знаходиться на рівні від 250 GB тож мабуть і задачі мають бути актуальними.
-
NeoWar
Member
Скоріш за все і те і те. Тим паче воно ж лімітовано PL та TDP. І до того ж наявність оптимізації коду ігрових рушіїв під М4 архітектуру під питанням. У такому корпусі неможливо розсіяти велику кількість тепла, яка буде виділятися при відповідних навантаженнях. І воно з оглядом на такі сценарії і не проектується в принципі, тому порівнювати ігрові станції та ультрабуки це як порівнювати кар'єрний самоскид та болід F1. В них різні сфери застосування і відповідно різні технічні рішення. Чому сектанти джобса намагаються всім довести що їх девайси це універсальний дар богів мені незрозуміло. Точніше зрозуміло, але це психологічні девіації, які до тверезого мислення не мають відношення.Shkryab: ↑ 20.12.2024 12:03А от топовый Mackbook pro 2024, який коштує дорожче мого ноута, ледь КП2077 на середніх тягне))
я так розумію що фпс недостатньо, тож в що є лімітуючим фактором - проц чи відео?
-
Melki
Member
по логике 444 выходит, но они слишком дорогие и редкие, чтобы перебирать и искать какую-то статистику, при том, что эти 440 МГц вряд-ли какую-то существенную прибавку в производительности дадутKashtan: ↑ 20.12.2024 13:34різниця сягає 400МГц між гіршим і кращим зразком цпу з партії. Впевнений тут всі 500 можуть бути
я всего-лишь хотел сказать, что игрового ноутбука существовать не может в принципе, и Мак, как ноутбук, решение гораздо лучшее. Игровым может быть десктоп, а ноутбук это Мак и он лучше. Можешь оторваться о мыслях о моём "пиструнчику" и перечитать каждый мой комментарий в этой теме - процитируешь потом меня с моими утверждениями, что Мак лучший для игр.NeoWar: ↑ 20.12.2024 14:07довести що їх девайси це універсальний дар богів