Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Hemul: 07.12.2024 17:12
Очередная. Их уже много было, и еще столько же будет. А Дьябла все болеет и болеет, и никак не сдохнет...
Ні ви помиляєтесь, ПоЕ вже давно окрема гра жанру, десь з часів ще 2016 року.
І якби ті люди що називають усі РПГ Діаблоїдами, грали у ці ігри - такого невігластва не було.
Nehrk
Member

Повідомлення

У меня глаза горят но я доволен!
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Що стосується ПоЕ2 - це інша гра, дуже гарно промальована, стилі біомеханіки Гігера перемежується з Лавкрафтом, ВАСД керування особисто мені здалось мінусом в порівнянні з першою частиною, досить багато багів та не вистачає сюжетних ліній, це реально десь 10-15% гри не більше, з оглядом на першу частину буде все додаватись поступово.
Earanak
Member

Повідомлення

Пока игра какую то скуку навевает. Еще немного и буду прям таки заставлять себя проходить акты. А все потому что хочу до эндгейма доползти. Сама механика так называемых 'мапок' ну или 'монолитов' из Last Epoch - мне прям нравится. Аутировать двигаясь по 'рогаликовой' карте и тратить на каждую 'мапку' менее 10 минут и получать микро дозами награды за это - мне вот кайф. Отличное занятие под фоновый просмотр сериала/стрима/аудиокниги и тд...

А тут какое то душнилово с гигантскими картами актовыми, низким темпом игры. Тупо страдаю в попытках доползти до эндгейм контента :dontknow: Было бы круто, если сделали как в Diablo III/IV когда можно просто пропустить сюжет и перейти так сказать к сути игры. Ну или как в Last Epoch можно с помощью ключей и шорткатов просто несколько актов скипнуть в значительной степени пробежав до финала сюжета. Я же если захочу второго персонажа покачать в PoE2 мне кажется я повешусь со скуки по новой Акты проходить.
Ijachok
Member

Повідомлення

Щось я задумався, чи не спробувати PoE 1. Здається, колись пробував, але той клас (якийсь вогнепальний стрілок) не дуже цікаво грався.
nochnik89
Member

Повідомлення

Играл помню в 1ю еще как гарена была, очень давно это было ) но тогда зацепило, проходил за гладиатора и помню две сложности пробежал. Сейчас больше жду Титан квест 2 :) Эту может попробую через пару недель как в миниотпуск уйду
Sashkotem
Member

Повідомлення

Буду чекати ф2п, дивна ситуація із платою бетою, в першу пое грав і мені сподобалося але довго не затримався.
Kashtan
Member

Повідомлення

Як той хто грав у дябло 4, зазначу що гра погана, суцільний гріндінг, додаткові завдання не виконані - на карті не відображаються. Вони з’являться лише коли вручну впритул наблизишся до потрібного місця. Тобто по суті потрібно ще раз всюди бігати наосліп. Йолопи активіжен.
Пое2 не грав, але брат фанат дяблоідів, вкрай високо оцінив поки що.
Я почекаю повного релізу. Після купівлі д4 та штормгейт, оцього непотребу, вже нічого не купую.
Hotspur
Member

Повідомлення

vsx: 07.12.2024 17:03Это что, диабло здорового человека?
типу того

Відправлено через 5 хвилин 6 секунд:
vsx: 07.12.2024 17:03Сам жду титанов.
тітан квест 2 має бути гарним
vsx
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.12.2024 17:09
тітан квест 2 має бути гарним
Сподіваємось буде
Hemul
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 08.12.2024 05:09
Hemul: 07.12.2024 17:12
Очередная. Их уже много было, и еще столько же будет. А Дьябла все болеет и болеет, и никак не сдохнет...
І якби ті люди що називають усі РПГ Діаблоїдами, грали у ці ігри - такого невігластва не було.
Да чего уж там мелочиться, это лучшая игра всех времен и народов, просто многие еще не осознали этой очевидной всем и каждому истины, надо только подождать.
daesz
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 08.12.2024 05:09 І якби ті люди що називають усі РПГ Діаблоїдами, грали у ці ігри - такого невігластва не було.
Ага, ми отримали б новий термін - РоЕ-блоїди :lol:
Hemul
Member

Повідомлення

Kashtan: 08.12.2024 13:36 Як той хто грав у дябло 4, зазначу що гра погана, суцільний гріндінг, додаткові завдання не виконані - на карті не відображаються. Вони з’являться лише коли вручну впритул наблизишся до потрібного місця. Тобто по суті потрібно ще раз всюди бігати наосліп. Йолопи активіжен.
Я почекаю повного релізу. Після купівлі д4 та штормгейт, оцього непотребу, вже нічого не купую.
Внезапно любая arpg это гриндинг, гриндинг и еще раз гриндинг. И в POE этого гриндинга ничуть не меньше, даже больше и он куда сложней. И за него еще и платить надо. Несмотря на то что она якобы бесплатная. Может вам просто не надо в arpg играть?
Kashtan
Member

Повідомлення

Hemul: 08.12.2024 20:22
Kashtan: 08.12.2024 13:36 Як той хто грав у дябло 4, зазначу що гра погана, суцільний гріндінг, додаткові завдання не виконані - на карті не відображаються. Вони з’являться лише коли вручну впритул наблизишся до потрібного місця. Тобто по суті потрібно ще раз всюди бігати наосліп. Йолопи активіжен.
Внезапно любая arpg это гриндинг, гриндинг и еще раз гриндинг. И в POE этого гриндинга ничуть не меньше, даже больше и он куда сложней. И за него еще и платить надо. Несмотря на то что она якобы бесплатная. Может вам просто не надо в arpg играть?
Але ж його можна по-різному оформити. У Старкарфті я теж рівні набиваю, по суті одне й теж, але його зробили привабливим чомусь, і не лише для мене. У дябло 2 він був цікавіший. А тут ні.
Hemul
Member

Повідомлення

Kashtan: 08.12.2024 20:44
Hemul: 08.12.2024 20:22 Внезапно любая arpg это гриндинг, гриндинг и еще раз гриндинг. И в POE этого гриндинга ничуть не меньше, даже больше и он куда сложней. И за него еще и платить надо. Несмотря на то что она якобы бесплатная. Может вам просто не надо в arpg играть?
Але ж його можна по-різному оформити. У Старкарфті я теж рівні набиваю, по суті одне й теж, але його зробили привабливим чомусь, і не лише для мене. У дябло 2 він був цікавіший. А тут ні.
Гриндинг в D4 объективно намного лучше и разнообразней чем в D2. В D2 не было эндгейм-контента как такового, разве что убер-боссы. Так что это просто сугубо эмоциональное суждение на тему того что раньше трава была лучше, а звук пластинок намного чище чем всякие сд и так далее.
Ijachok
Member

Повідомлення

Hemul: 08.12.2024 21:42
Kashtan: 08.12.2024 20:44
Гриндинг в D4 объективно намного лучше и разнообразней чем в D2. В D2 не было эндгейм-контента как такового, разве что убер-боссы. Так что это просто сугубо эмоциональное суждение на тему того что раньше трава была лучше, а звук пластинок намного чище чем всякие сд и так далее.
А що це за ендгейм-контент? Бачу, за ним ганяються люди, яким не подобається сама гра і таке враження, що один я не розумію, що воно таке. Він значно відрізняється від звичайної кампанії? Чи може це щось на зразок "нова гра +"?
maxn
Member

Повідомлення

Ijachok: 08.12.2024 22:53 А що це за ендгейм-контент?
Это манипуляция сознанием задрото персонажей. Типа всё что было до этого - это была чепуха, а вот настоящий оргазм и нирвана наступит вот вот совсем скоро, как только ты выбьешь топовый топор и начнёшь затачивать его до придела. И вот ты как бы уже не обычный пользователь пк, а настоящий админ айсиксью. Подобные методы в сетевом маркетинге использует когда надо достичь "алмазного" уровня сотрудничества и вот тогда ты сразу счастливый и богатый станешь.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Hemul: 08.12.2024 20:19
Захар Беркут: 08.12.2024 05:09
Да чего уж там мелочиться, это лучшая игра всех времен и народов, просто многие еще не осознали этой очевидной всем и каждому истины, надо только подождать.
Так ПоЕ одна з кращих РПГ, як ТК, ГД, Д2, БГ3 та Епоха(от якраз Епоха це на 50%+ ПоЕ там як приклад є цілі локації, боси, речі, та механіки на 100% злизані з ПоЕ).
man1242
Member

Повідомлення

Press F AMD card :lol:
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 09.12.2024 03:28 Press F AMD card :lol:
RX7800XT видає 100 фпс в фулхд на вулканi, що ще потрiбно?
Востаннє редагувалось 09.12.2024 04:33 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти