SoVaR: ↑
05.12.2024 21:04Та які спекі?
Банально - алюм кейс, свічі токі тактильні, стаби не дно звісно, все інше шушри Чи варіант з нормальними сайлентами.
Ну от поруч лежить "алюм кейс" Dark Project. Ніякого порівняння по якості, там просто шмат люміня.
Далі: хто забезпечить навіть звичайний leaf spring mount, я не кажу вже про можливість зміни жорсткості? (те, що ASUS це називають gasket - не зовсім вірно, не хотів в статті ускладнювати все, але тут в коментах можу).
Наступне: багато буде клав з 8000 Гц?
Екранчик у такому вигляді (кольоровий з тачскріном) реально прикольно працює.
Оце коліщатко поруч з ним порівняно з типовою "крутилкою" на енкодері від миші - просто lightyears ahead.
Якість підсвітки та керування нею. У ринку кастомів з цим проблема взагалі. Керування через SignalRGB рідка річ. А тут Aura Sync автоматом вливається в будь-яку іншу екосистему, якщо треба (в той же Razer Chroma).
Яким буде життя від батареї?
Підтримка snap tap для ігор корисна штука. Взагалі налаштування - Armoury Crate так собі застосунок, але порівняно з QMK/VIA він свої плюси теж має.
Навіть кейкапи з підсвіткою на ринку знайти не так просто =)
Свічі обговорювати немає сенсу, бо це на смак. Я от сайленти люблю теж.
Підставка під долоні у "кастома за 300" в комплекті йде?
Це може бути вже опціонально, але якщо вже кажемо про "вайби" - то враження від анбоксингу тут феноменальні, воно прям дуже преміум все, давно таких упаковок не бачив.
Якось так.