Відеокартам Nvidia Blackwell приписують більше енергоспоживання щодо попередників

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Bumazka
Junior

Повідомлення

Боже, тут на форумі такий срач підняли ,а карту цю дай бог 1% в живу побачить.
Якщо я захочу купити топову карту то знайду як її охолоджувати нормально і який бп потяне.
Чи ви думаєте що люди будуть купувати карту за 2к баксів в пк з залізом аліекспрес рівня?
Срач просто з нічого
Давайте згадаєм як всі вили коли були карти з 300 ваттами?
А зараз то нормально і азот на них не треба ставити всих влаштовує.
man1242
Member

Повідомлення

Bumazka: 04.09.2024 16:17 Боже, тут на форумі такий срач підняли ,а карту цю дай бог 1% в живу побачить.
Якщо я захочу купити топову карту то знайду як її охолоджувати нормально і який бп потяне.
Чи ви думаєте що люди будуть купувати карту за 2к баксів в пк з залізом аліекспрес рівня?
Срач просто з нічого
Давайте згадаєм як всі вили коли були карти з 300 ваттами?
А зараз то нормально і азот на них не треба ставити всих влаштовує.
Тут скорей закон мура в двери постучал, пока новую архитектуру не завезут будем мерятся у кого сколько ват на метр. Думаю к выходу нового поколения все припасли и нас ждут много чего интересного в плане новых игровых решений, даже АМД штат софта раздвинули спустя столько лет.
h0ck
Member

Повідомлення

Хотів свою старушку 1066 на 5060ті-5070 поміняти, а нє, походу 5060 прийдеться брати
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Ваще пофиг я не все равно не куплю как и 4090 :D
jumanji
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 05.09.2024 13:29 Ваще пофиг я не все равно не куплю как и 4090 :D
Если у вас не было топа, придётся купить рано или поздно, а то будет гештальт :shuffle: :D
Victor Butko
Member

Повідомлення

dead_rat: 03.09.2024 16:03 Залежить від БЖ.

Ноунейм може і при 50% загнутися, а якісний БЖ і 120% від номіналу витягне.
Те що може витягнути не цікавить, бо йде мова про постійне навантаження. Тож будь який БЖ під навантаженням 120% здохне, питання часу.
Відповісти