Оголошено дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Icipher: 16.01.2024 21:07 самое прикольное за сталкера топят те , кто его не купил ))

з.ы. я купил год назад . в стиме верну деньги и ПОТОМ поиграю в геймпассе. а 900 грн потрачу на ЗСУ

З.ы.ы. поддержка Украины , кроме как машинок с руснявой нави , которых никто не видел нигде , кроме рекламы . :lamer:
А навіщо купувати гру за довго релізу? я просто не можу зрозуміти логіку. Підтримувати гру та не купувати передзамовлення одне одному не суперечить) Ніколи не купував передзамовлень, бо який сенс купувати те, що пограти не можеш одразу?
0kie
Member

Повідомлення

MqM
Не помню источник. Давно дело было. Мне игра не зашла, даже онлайн, поэтому не интересовался детально. Ладно, посмотрим... ;)
MqM
Member

Повідомлення

Ghody: 16.01.2024 21:10
MqM: 16.01.2024 19:02

астрологічний прогноз чи на картах Таро розклав?)
Люди которые хотели релизнуть вертолётную аркаду в 2000 году, а в итоге опоздав на 7 лет сделали кривой и косой сталкер лицензионный причём работал гораздо хуже пиратки на движке который от любой ошибки давал вылет сделают игру вовремя?
Выйдет глюкало которое на 5090 будет тормозить в фулхд и будут пару лет патчить
Не знаю чи гірше піратки гралося, знаю, що без перших патчів пройти по сюжету не можна було. Але там був свій рушій зі своїми унікальними багами. А використовувати готовий і запороти все - треба мати талант. В мене не вилітав Сталкер, але в мене і комп середнячок був)
iosafath
Member

Повідомлення

0kie: 16.01.2024 21:01 MqM
Видел краем глаза материал, как разрабы перегрызлись из-за свалившегося на них счастья в виде денежного дождя. У каждой игры есть свой жизненный цикл. Сталкер его прошёл и былого успеха не будет. Нравится это кому или нет. Например, будет ли так популярен очередной Crysis, если вдруг его захотят сделать? Последующие после первого были на грани рентабельности. То же ждёт и Сталкер. Нужно было не сраться, а садиться и клепать продолжения. Посмотрим...
Их майки деньгами засыпали еще пару лет назад, и игра в геймпасе будет с первого дня. Думаю Сталкер 2 УЖЕ окупился и теперь задача не обосраться слишком сильно.
Icipher
Member

Повідомлення

MqM: 16.01.2024 21:12
Icipher: 16.01.2024 21:07 самое прикольное за сталкера топят те , кто его не купил ))

з.ы. я купил год назад . в стиме верну деньги и ПОТОМ поиграю в геймпассе. а 900 грн потрачу на ЗСУ

З.ы.ы. поддержка Украины , кроме как машинок с руснявой нави , которых никто не видел нигде , кроме рекламы . :lamer:
А навіщо купувати гру за довго релізу? я просто не можу зрозуміти логіку. Підтримувати гру та не купувати передзамовлення одне одному не суперечить) Ніколи не купував передзамовлень, бо який сенс купувати те, що пограти не можеш одразу?
а тоди реліз був не довго ))) :shuffle:
Bukakanga
Member

Повідомлення

а смысл устраивать срач? Игры пока что нет, следовательно и обсуждать нечего. Если 5 сентября выйдет - тогда и можно будет обсудить. А сейчас гадать, в каком она будет сос-тоянии - натурально вангование.
voldemarcik
Member

Повідомлення

konb999: 16.01.2024 20:19 А я сьогодні ввечорі пииїду додому і гроші поверну зі стіма, а потім принципово торент скачаю! Хоча вже давно цього не робив!
Карл, як юрист може бути таким тупим :weep: )))
Panasi
Member

Повідомлення

MqM: 16.01.2024 20:16
Panasi: 16.01.2024 20:10 Це було очікувано. Власне я ще в 2022 році розраховував на 2025 рік, як мінімум. Після релізу ще рік чекати, поки патчі вийдуть (буде чудо, якщо гра не буде забагована в хлам). От в 26-му пограємо, якщо доживемо.
не знаю, що можна так пилити довго на готовому рушію :eek: Хіба переробити половину чи весь сюжет, як і переробити половину локацій
В тому то і справа, що сучасні ігри на сучасних рушіях розробляються в рази довше, ніж 10-20 років назад. Контенту і механік стало більше, деталізація всього виросла на порядок. Розробка сучасної ААА гри стала набагато складнішою. А в випадку зі Сталкером ще й команда не дуже досвідчена, наскільки я розумію.
everme
Member

Повідомлення

bes: 16.01.2024 20:14
Panasi: 16.01.2024 20:10 якщо доживемо.
на это может и расчет :laugh:
:gigi: :gigi: :gigi: :gigi:

Отправлено спустя 41 секунду:
WorthyWizard: 16.01.2024 20:15
everme: 16.01.2024 19:54 Паря говорит: "поддерживаю наших". Кипрчане на месте, есть ещё?
Ты щас быканул на разрабов которые не в киеве сидят или на меня, который в украине?
я просто быканул, в общем :shuffle:
MqM
Member

Повідомлення

Bukakanga: 16.01.2024 21:25 а смысл устраивать срач? Игры пока что нет, следовательно и обсуждать нечего. Если 5 сентября выйдет - тогда и можно будет обсудить. А сейчас гадать, в каком она будет сос-тоянии - натурально вангование.
Плюс за тверезість та адекватність. Проте ось бачиш людям спочатку треба собі нафантазувати, потім розчаруватися у власних фантазіях, а потім ненавидіти))) Хоча це тягне на шизофренію :lol:
Всі так знають, що коли і як буде, що хочеться спитати коли війна завершиться? А то ці люди все знають :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Panasi: 16.01.2024 21:29
MqM: 16.01.2024 20:16

не знаю, що можна так пилити довго на готовому рушію :eek: Хіба переробити половину чи весь сюжет, як і переробити половину локацій
В тому то і справа, що сучасні ігри на сучасних рушіях розробляються в рази довше, ніж 10-20 років назад. Контенту і механік стало більше, деталізація всього виросла на порядок. Розробка сучасної ААА гри стала набагато складнішою. А в випадку зі Сталкером ще й команда не дуже досвідчена, наскільки я розумію.
Та це відомо, але ж не 7 років полірувати код. За рік люди альфу з нуля видають мінімум, а тут пошук багів та оптимізація
0kie
Member

Повідомлення

iosafath: 16.01.2024 21:21Сталкер 2 УЖЕ окупился и теперь задача не обосраться слишком сильно
:laugh:
Это точно... По нашей традиции будет сильно. :-P
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 16.01.2024 20:35
NUN4AG: 16.01.2024 20:13
Як так?
Кіберпанк вийшов 10.12.20 (першою датою релізу називали 16.04.20). Лише 8 місяців затримки.
Першою датою релізу STALKER 2 називали 28.04.22, а тепер 05.09.24 - майже 28 місяців затримки (якщо її ще випустять), за які поляки встигли випустити DLC Phantom Pain, яке за контентом та рівнем перевершую велику кількість ААА проєктів за фуллпрайс, хоча його вартість - 550₴, а не 1500-2500К як у деяких...

Якщо це камінець у бік технічного стану/якості Кіберпанку, то я дуже здивуюсь, якщо STALKER 2 зможе похизуватися хоча б таким.
На консолях я в Кіберпанк не грав, тому ці версії можна мішати з лайном ;)
Але на ПК я без проблем пройшов на 100% (сюжет, усі побочки, ачівки, кінцівки і т.д.) Кіберпанк на 1650S без жодного критичного багу у грудні 2020.
Звісно, в мене були проблеми тупою поліцією, стоячі NPC під час поїздки на транспорті, інколи траплялися колізії об'єктів, але нічого, що б шокувало ПК геймера у 2023, а тим паче ждунів STALKER 2.
Якщо, якщо, бла бла бла. Кіберпанк настільки гарним вийшов на пс, що його приблали с пс стор на скільки там? Про купу неіснуючого контенту у грі, яка по факту вийшла тільки у 2023 році, ми звичайно казати нічого не будемо, так що "реліз" кб стався точно не в 2020 році, так що ти там пройшов на 100% можеш розповісти десь в іншому місці, бо 100% це тільки зараз і то, ще буде патч. ну і порівнювати сдпр з їх капіталом і кількістю робочих рук, бюджетом, а також хоча б відсутністю війни в країні з GSC це звичайно також апогей)) так неприємно за перенос, так воно буває, це ще не найгірший приклад в ігровій індустрії. хто пам'ятає, як це було з першою частиною, могли вже зрозуміти як буде з цією грою і це не завадило цій серії зайняти своє місце в індустрії. не розумію тільки навіщо ці сльози, як з коментів клоунів з ixbt прям, чи якихось руснявих дегенератів
Ти взагалі грав в оригінал? Все було пройдено на релізі, були баги але не критичні, а скаржатись про вирізаний контент може тільки дійсно той, хто гру не запускав. Так є пусті локації, але в самій грі достатньо контенту. Взагалі не розумію того шквалу хейту. Так, проджектам треба було одразу не випускати гру на плойці, але половина тих хто хейтить, на плойці на релізі не грали, ото тільки обісрати когось :rotate:

Отправлено спустя 10 минут 33 секунды:
Бл :eek: ну нащо ото клоунаду влаштовувати з постійними переносами... Ну все розумію, але постійно це робити... Ну це знущання. Якого біса тоді було про перший квартал 2024 писати.... Особливо смішно читати коменти, типу ну головне щоб доробили... Я думаю всеодно все ком'юніті скаже що гра недороблена і куча багів :lol: сумно :beer:
Plush_Dragon
Member

Повідомлення

Особисто я не чекаю взагалі. Он якось Старфілд вийшов непомітно для мене. І що? Нема ніякого розчарування. Колись з часом куплю, коли моди завезуть та контентом гру наповнять.
Передзамовлення на мою думку то дурня повна. Не знаєш ккди гроші діти? Задонать краще на ЗСУ! А Сталкер і без твоїх грошей потім продасться.
RAZOR 9280
Member

Повідомлення

На верил что выйдет в первом квартале, но верю что релиз будет 2024 году, но если все же перенесут на 2025 год, тогда подумаю об отмене предзаказа который делал во второй половине 2023 :think:
shnok
Member

Повідомлення

дуже жду цю гру, практично нічого вже в сінглове не граю, вік не той, інші турботи, але гадав що вже не перенесуть, навіщо було стверджувати про перший квартал 24, самі собі роблять негатив з цими змінами дати релізу.
BoJIbHbIu
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 16.01.2024 22:10
Enjthesilence: 16.01.2024 20:35

Якщо, якщо, бла бла бла. Кіберпанк настільки гарним вийшов на пс, що його приблали с пс стор на скільки там? Про купу неіснуючого контенту у грі, яка по факту вийшла тільки у 2023 році, ми звичайно казати нічого не будемо, так що "реліз" кб стався точно не в 2020 році, так що ти там пройшов на 100% можеш розповісти десь в іншому місці, бо 100% це тільки зараз і то, ще буде патч. ну і порівнювати сдпр з їх капіталом і кількістю робочих рук, бюджетом, а також хоча б відсутністю війни в країні з GSC це звичайно також апогей)) так неприємно за перенос, так воно буває, це ще не найгірший приклад в ігровій індустрії. хто пам'ятає, як це було з першою частиною, могли вже зрозуміти як буде з цією грою і це не завадило цій серії зайняти своє місце в індустрії. не розумію тільки навіщо ці сльози, як з коментів клоунів з ixbt прям, чи якихось руснявих дегенератів
Ти взагалі грав в оригінал? Все було пройдено на релізі, були баги але не критичні, а скаржатись про вирізаний контент може тільки дійсно той, хто гру не запускав. Так є пусті локації, але в самій грі достатньо контенту. Взагалі не розумію того шквалу хейту. Так, проджектам треба було одразу не випускати гру на плойці, але половина тих хто хейтить, на плойці на релізі не грали, ото тільки обісрати когось :rotate:

Отправлено спустя 10 минут 33 секунды:
Бл :eek: ну нащо ото клоунаду влаштовувати з постійними переносами... Ну все розумію, але постійно це робити... Ну це знущання. Якого біса тоді було про перший квартал 2024 писати.... Особливо смішно читати коменти, типу ну головне щоб доробили... Я думаю всеодно все ком'юніті скаже що гра недороблена і куча багів :lol: сумно :beer:
та ну. Чисте Небо рандомний виліт на Лиманську, не доходячи до антени на версії 1.0 який побороти не вдавалося.
а ЗП на версії 1.0 виліт у путипроводі перед Прип'яттю бо перехід не був прописаний.
Чисте Небо купив у день релізу, в магазині.
в ЗП грав днів за 5 до релізу з диска :)
Kravan
Member

Повідомлення

А как же тут минусили меня, когда после поджога в их офисе, я ванговал что игру перенесут.....оххх уж тут народ орал))))

Ну что, как там Ждалкер в начале 2024 года?

Сколько тут народу еще верит в выход в 2024?) Кстати самое смешное что ровно до войны ДАТОЙ РЕЛИЗА БЫЛА ВЕСНА 2022, тоесть игра теоретически должна быть практически готова, прошло два года а воз не только там же, так он еще и потонул походу.

П.С. ждем землятресения вокруг офиса GSC.
П.П.С. не могу представить кем надо быть чтобы брать предзаказы, особенно у гражданина Григоровича.
gstar
Member

Повідомлення

Шо опять?))) :) :)

"Разработчики решили взять дополнительное время на доработку проекта и перенесли его релиз на полгода"
erkins007
Member

Повідомлення

В какой раз?)
daesz
Member

Повідомлення

Polaris: 16.01.2024 19:47 І нафіга я відюху обновив :laugh: Ну Ждалкер є Ждалкер :gigi: , як то кажучи краще так чи як с Кіберпаноком
Я так обновив ВК, бо ждав купу нових ігор по вселенній Зоряних Воєн - в результаті КОТОР відмінили, потім всетаки анонсили що щось там роблять і вийде не знати коли; eclipse - перенесли уже 2 чи 3 рази і тепер кажуть не раніше 2026; батлфронт 3, схоже, також відсрочується; неназвані : (1) РТС від біт реактора, (2) шутан від респауна, (3) адвенчура від скайденс ню медіа - взагалі не зрозуміло на якій стадії розробки.
Ну от буду надіятись, що аутлос пограю цього року хоч. Хоча дивлячись скільки юбіки випускаюсь переносять skull&bones - то й це можуть перенести :lol:
Востаннє редагувалось 16.01.2024 23:13 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти