Vpupkin
КПК я грав десь 1,5-2 року тому. І тоді з РТ там була абсолютно штучна картинка з жирними поверхнями і білі плями замість вікон. Включив РТ, подивився, виключив. Пройшов в нативі без тої дурні. Що там зараз не знаю. Але підозрюю не набагато краще. І чіткий об'єкт (пальма) мені важливіший, ніж "правильна" тінь від об'єкта.
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов мод HD Reworked Project 2.0 з покращеними текстурами для Cyberpunk 2077
-
Геральт
Member
-
Telcontar
Member
Геральт
А не треба підозрювати - достатньо подивитися технічні огляди. Картинка з PT+Ray Reconstruction і звичайним RT Overdrive - абсолютно різні речі.
На першій сторінці коментарів я приклав відео від Digital Foundry.
А не треба підозрювати - достатньо подивитися технічні огляди. Картинка з PT+Ray Reconstruction і звичайним RT Overdrive - абсолютно різні речі.
На першій сторінці коментарів я приклав відео від Digital Foundry.
-
Геральт
Member
Telcontar
Плями на місці
Плями на місці
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
- спойлер
-
Vpupkin
Member
Геральт
Значит пальму вам хорошо видно, а пиксельный позор вместо тени от этой самой пальмы вам плохо видно?
Значит пальму вам хорошо видно, а пиксельный позор вместо тени от этой самой пальмы вам плохо видно?
-
Геральт
Member
Vpupkin
А що дивує? Пальма більша за свою тінь. Ніби логічно, що її видно краще
А що дивує? Пальма більша за свою тінь. Ніби логічно, що її видно краще
-
Vpupkin
Member
Геральт
Белиберда вместо отражений и светящиеся стены тоже не проблема?
Белиберда вместо отражений и светящиеся стены тоже не проблема?
-
Геральт
Member
Vpupkin
Проблема, тому й не грав з РТ![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Проблема, тому й не грав з РТ
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Vpupkin
Member
-
Геральт
Member
Vpupkin
Від обох кров з очей. Промені зліва. І там же ще більше пересвічена та й колір поплив.Так що картинка без променів більш лампова
Від обох кров з очей. Промені зліва. І там же ще більше пересвічена та й колір поплив.Так що картинка без променів більш лампова
-
Vpupkin
Member
Геральт
Просто HDR ломает цвет на скринах, нас только отражения интересуют, как по мне без лучей полная лажа.
Просто HDR ломает цвет на скринах, нас только отражения интересуют, как по мне без лучей полная лажа.
-
Геральт
Member
Vpupkin
Це вас тільки промені цікавлять, може ще тіні. А мене картинка в цілому. І на обох представлених лажа. Хоча променяста, імхо, більш лажова.
А ось в якій грі не лажа:
Це вас тільки промені цікавлять, може ще тіні. А мене картинка в цілому. І на обох представлених лажа. Хоча променяста, імхо, більш лажова.
А ось в якій грі не лажа:
- спойлер
-
Melofon
Member
Абсолютно не правильное предположение, картинка там меняется кординально и PT с RR дают реально вау эффект по сравнению с обычным растером, та и даже по сравнению с просто лучами, она просто более реалистичней и объемней из-за правильного света, теней и затененией, не говоря уже про офигенные отражения.Геральт: ↑ 12.10.2023 12:34Але підозрюю не набагато краще. І чіткий об'єкт (пальма) мені важливіший, ніж "правильна" тінь від об'єкта.
-
RixPlay
Member
Мод HD Reworked Project від цього автора для Witcher 3 норм