Білі Hator брав саме для використання без ілюмінації..Melofon: ↑ 22.09.2023 18:05 на белых может с этим получше но всё равно не то, на таких кейкапах подсветку лучше не вырубать.
Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової механічної клавіатури Hator Rockfall 2 TKL Mecha
-
Vagrant
Member
Клацав я її в магазиниі. Занадто м'які перемикачі як на мене.
-
Melofon
Member
Vagrant
Мне на заходят белые кейкапы, а так да на белом лучше видны легенды, но вот на других цветах под сомнением бо на моих оранжевых оно так себе видно, и куда лучше с подсветкой, и вообще не понимаю нафига её вырубать если она есть, вроде как человек покупая такую Клаву и берет её ради того чтобы символы светились а не для того чтобы её потом выключать.
А вообще большой минус этой клавы что у неё нет хот-свапа и тут уже намного проблематичной поменять свитчи или просто их смазать бо это всю Клаву надо паять, проблема не в том что не умею паять а в том что это надо сильно заморочится и потратить много времени, поэтому для любителей поэкспериментировать хот-свап это уже маст-хэв.
Мне на заходят белые кейкапы, а так да на белом лучше видны легенды, но вот на других цветах под сомнением бо на моих оранжевых оно так себе видно, и куда лучше с подсветкой, и вообще не понимаю нафига её вырубать если она есть, вроде как человек покупая такую Клаву и берет её ради того чтобы символы светились а не для того чтобы её потом выключать.
А вообще большой минус этой клавы что у неё нет хот-свапа и тут уже намного проблематичной поменять свитчи или просто их смазать бо это всю Клаву надо паять, проблема не в том что не умею паять а в том что это надо сильно заморочится и потратить много времени, поэтому для любителей поэкспериментировать хот-свап это уже маст-хэв.
-
Vagrant
Member
Вирубає тому, що непотрібна.Melofon: ↑ 23.09.2023 22:10 нафига её вырубать если она есть, вроде как человек покупая такую Клаву и берет её ради того чтобы символы светились
А купує не заради ілюмінації, а тому, що альтернативи без ліхтариків немає або коштує дорожче.
-
Stritch
Junior
Мій перехід на Хатор.
Беру Hator Starfall RGB .... не працюэ три клавіши. Заміна... Інша-не працює одна клавіша. Заміна на Hator Skyfall TKL Pro Wireless - інший ціновий сегмент. Не працює 5 клавіш )))))
Повернувся на Corsair )))
Дивлюсь на Розетці зараз вони вже не пропонують цей бренд по клавіатурам, тільки інші продавці-бо відгуки там були дай боже... один брак.
Беру Hator Starfall RGB .... не працюэ три клавіши. Заміна... Інша-не працює одна клавіша. Заміна на Hator Skyfall TKL Pro Wireless - інший ціновий сегмент. Не працює 5 клавіш )))))
Дивлюсь на Розетці зараз вони вже не пропонують цей бренд по клавіатурам, тільки інші продавці-бо відгуки там були дай боже... один брак.
-
er[socrates]
Member
Stritch
У вас прям трижды в одно место, удивительно)
Хатор вполне норм, у меня клава и наушники - работают отлично.
-
Захар Беркут
Member
Не вірю, от можете хоч луснути - ви маркетолух Corsair це факт, бо через мене пройшло багато різного від Хатор, і не разу не було щоб не працювали перемикачі, так що маркетолух Corsair йдіть геть. І так маю знайомих у торговельних мережах, трохи чув за статистику бракованого Хатор, він досить низький. А тут прям три і усі зламані, ага а от єдинороги з ельфами танцюють на весельці та збирають ваш Corsair, все зрозуміло.Stritch: ↑ 24.09.2023 13:52 Мій перехід на Хатор.
Та ви шо не здогадались? То маркетолух Corsair прийшов усім розповісти який Хатор поганий, вони так вміють просувати своє сміття на різних маркетах та сервісах брешуть за конкурентів, коли не можуть перемогти за ціною якістю.er[socrates]: ↑ 24.09.2023 14:25 Stritch
Зараз це тренд виробників - робити ботоферми, щоб топити нормальних конкурентів
-
Melofon
Member
Тоже когда покупал хатор на тот момент самую дешёвую на синих оутэму и ноль брака, верой и правдой прослужила мне 2,5 года и была продана следующему пользователю в полностью рабочем состоянии, это какой-то залётный врунишка.
-
krivonos-kolya
Member
Stritch
А когда вы их покупали?
Відправлено через 37 хвилин 16 секунд:
Melofon
Там стоят оутему свитчи, тут как повезет. Лучше брать версию на гатеронах, там и кабель сьемный и хотсвап версия есть. Вдруг сломается, проще починить.
А когда вы их покупали?
Відправлено через 37 хвилин 16 секунд:
Melofon
Там стоят оутему свитчи, тут как повезет. Лучше брать версию на гатеронах, там и кабель сьемный и хотсвап версия есть. Вдруг сломается, проще починить.
-
Stritch
Junior
krivonos-kolya: ↑ 24.09.2023 20:13 Stritch
А когда вы их покупали?
Брав у серпні минулого року....
https://kept.com.ua/4Tki/Точечный_рисунок.jpg
ну і так усі наступні - тупо міняв ))))
К навушникам питань нема...син давно використовує
Я зараз у них взяв Набір кейкапів Hator First Ukrainian PBT keycaps UKR/ENG/rU Black .... вони гарні.....так як у Корсара вже розкрошив декілька кейкапів,щось у них також пішло не так-пластик сиплеться на кріпленні. Теж контора погіршала....у мене Corsair Vengeance K90 стара якої вже 9 років і то жива як нова.... ось набридла-бажав змінити..... змінив - взяв Corsair K60 RGB Pro Cherry Viola (подешевше) ... працює....але пластик сиплеться (
Захар Беркут: ↑ 24.09.2023 17:00 Звідки ти вилізло? Якшо покажу чеки усіх покупок клавіатур Hator з Розетки-вибачишся? Чи просто так накинув та звалив?
-
Melofon
Member
Кому вы рассказываете , моя профильная клава Dark Project Pro KD87A Gateron Optical 2.0 Red, у которой оптические гетероны, хот-свап и съёмный кабель который можно закрепить шурупами чтоб не выдернуть случайно, свитчи смазаны сразу после покупки, и на днях я ещё добавлю виброизоляцию с шумкой между платой и корпусом, между плэйтом и платой стоит заводская шумка, я бы ещё поставил бы под свитчи прокладки и филмы в свитчи но не знаю где их купить кроме али, с Китая ждать как-то не охота.krivonos-kolya: ↑ 24.09.2023 20:13Лучше брать версию на гатеронах, там и кабель сьемный и хотсвап версия есть. Вдруг сломается, проще починить.
-
krivonos-kolya
Member
Stritch
По поводу кейкапов согласен, в массмаркете все по большей части с ними плохо, лучше что то под себя другое заказать, по поводу старфолов там в самых дешевых версиях стоят свитчи оутему они плохие. В skyfall tkl pro напротив стоят kailh box red, с ними проблем нет, кроме того что там система хотсвап и часто при чистке или замене свитчей сокеты отрывают от платы. Но гарантия покрывает такие случаи. В целом сейчас лучше что то заказывать из Китая будет и дешевле и лучше в большинстве случаев. Плюс разнообразие больше.
По поводу кейкапов согласен, в массмаркете все по большей части с ними плохо, лучше что то под себя другое заказать, по поводу старфолов там в самых дешевых версиях стоят свитчи оутему они плохие. В skyfall tkl pro напротив стоят kailh box red, с ними проблем нет, кроме того что там система хотсвап и часто при чистке или замене свитчей сокеты отрывают от платы. Но гарантия покрывает такие случаи. В целом сейчас лучше что то заказывать из Китая будет и дешевле и лучше в большинстве случаев. Плюс разнообразие больше.
-
Melofon
Member
Stritch
Показывай чеки, но врядли этого достаточно, если бы были записи видео как они у тебя все не работают тогда бы поверили, а так можно показать чеки но как они доказывают что они были все с браком?
Показывай чеки, но врядли этого достаточно, если бы были записи видео как они у тебя все не работают тогда бы поверили, а так можно показать чеки но как они доказывают что они были все с браком?
-
krivonos-kolya
Member
Melofon
Я сравнивал версии между старфолами (разница в 350 грн). Всегда можно найти лучше.
Я сравнивал версии между старфолами (разница в 350 грн). Всегда можно найти лучше.
-
AntonyKandaurov
Member
купив собі в середині літа Хатор Рокфол повноформатку на оптосвітчах - дуже класна річ, задоволений як дитина якій подарували бажану іграшку.
все життя скептично ставився до механік але свою нову полюбив ніжною любов'ю, дуже вразила мене.
все життя скептично ставився до механік але свою нову полюбив ніжною любов'ю, дуже вразила мене.
-
Artem_M
Member
Так а як ви можете перестати скептично ставитись до механіки, отримавши позитивний досвід з оптикою?AntonyKandaurov: ↑ 26.09.2023 00:42 купив собі в середині літа Хатор Рокфол повноформатку на оптосвітчах - дуже класна річ, задоволений як дитина якій подарували бажану іграшку.
-
AntonyKandaurov
Member
Artem_M
Ну так вона в мене оптомеханіка. Не 100% класична механіка але принцип схожий.
-
Artem_M
Member
У мене така ж як у вас, тільки TKL, і воно відрізняється від червоних і синіх свічів.AntonyKandaurov: ↑ 26.09.2023 18:04 Artem_M
Про сайлент взагалі мовчу.
-
wowluybimiy
Junior
всім привіт, хто придбав цю клавіатуру з цим софтом, не було у вас проблем з підсвіткою?
буквально декілька годин тому придбав, обрав режим підсвітки, де кольори переливаються плавно красиво, а через 5-10 секунд кольори кочинають різко переливатись і ріжуть очі. як тільки знову перемикаю режими, вона переливається плавно, а через 5-10 секунд знову різкі хвилі, не можу знайти цих налаштувань
буквально декілька годин тому придбав, обрав режим підсвітки, де кольори переливаються плавно красиво, а через 5-10 секунд кольори кочинають різко переливатись і ріжуть очі. як тільки знову перемикаю режими, вона переливається плавно, а через 5-10 секунд знову різкі хвилі, не можу знайти цих налаштувань
-
Volodya811
Member
1. Безшумні клавіатури, типу ноутбучних - це не тренд в 2023 році. А все тому, що більшість виробників продають шлак. Бородатій A4Tech KV-300H до цих пір немає аналога. І до цієї клавіатури є питання: 1. Стираються надписи на клавішах при інтенсивній роботі та іграх. 2. Якість виготовлення зараз невисока. 3. На ножничному типі клавіш неможливо реалізувати підсвітку.Inqizitor2022: ↑ 22.09.2023 15:59 Механичесная клавиатура в 2023 году, когда в ходу бесшумные клавиатуры с малым ходом клавиш - это динозавр эпохи 90-х.
Отсутствие русских букв и странная раскладка в принципе в 2023 году - это не было бы проблемой, если бы в сменных клавишах были бы украинские буквы тоже, например, клавиша с Ї или Ъ - на всех нормальных клавиатурах там 2 буквы одновременно. А тут какая-то тупая и дикая реализация. Вот если мне на украинском нужно документ набрать, например, бывает такая необходимость - что мне делать - выковыривать русские клавиши, ставить украинские и потом ставить русские обратно? Дичь!
Наличие подсветки - это плюс.
Сменный кабель ЮСБ-С - большой плюс, можно любой кабель под себя подобрать и любой длины.
На F клавишах нет мультимедийных, комон, 2023 год!
В целом, впечатление, что это клава Митсуми без кейпада и с удобным кабелем и подсветкой, но с серьёзными косяками эргономики языков, не понимаю, кому может зайти, учитывая, что сейчас самые тихие и удобные клавы ноутбучного типа с малым ходом.
2. Між українською та російською розкладкою різниця невелика. Чи Ви настільки "я узкій", що не можете запам'ятати, що там де українська "І", там російська "Ы"? І взагалі, зараз тренд на українську, а не мову окупанта.
3. Мультимедійні клавіші? Ви серйозно? Вони збільшують розмір клавіатури або зменшують відстань між клавішами чи розмір клавіш. Навіщо це, якщо Вам потрібно працювати на клавіатурі, набирати текст.
-
WalkMan
Member
Якщо не брати фінансову складову, то усі мінуси перекриває звичайна logi MX KeysVolodya811: ↑ 24.10.2023 12:52A4Tech KV-300H до цих пір немає аналога