У Starfield зіграло вже понад 6 мільйонів людей

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

в КП 2077 я хотя бы мог поиграть на своей старушке 1080ти. А в это поделее -нет)))
7mindfields
Member

Scr_Eagle: 08.09.2023 15:08 Скільки там точно кадрів - не можу сказати, бо насолоджуюсь грою замість того, щоб дивитись на телеметрію.
24 кадри, більше людське око не бачить (с) :laugh:
Павло
Member

syavik2001: 09.09.2023 00:03 в КП 2077 я хотя бы мог поиграть на своей старушке 1080ти. А в это поделее -нет)))
Так це узагалі позорище! Настільки крива гра... :rotate:
dret09
Member

Nikolaus: 08.09.2023 22:40
dret09: 08.09.2023 14:07 Рекомендую дочекатись на розпродажі.
Так почему сам не дождался? Вроде бы киберпанк уже научил людей не платить наперед.
Лол шо?) Кіберпанк на старті окрім поганої оптимізації чомусь мав прикольну механіку стрільби з дійсно унікальними пушками, більш глибоку діалогову систему, стелс-хакінг, простіший але приємніший крафт та офігєнний сюжет і побічні завдання, героїв, яким дійсно співчуваєш, а нє Сарочку якій кожні 3 хвилини потрібно пагаваріть яка вона нещасна.
espo
Member

dret09: 09.09.2023 02:13
Nikolaus: 08.09.2023 22:40

Так почему сам не дождался? Вроде бы киберпанк уже научил людей не платить наперед.
Лол шо?) Кіберпанк на старті окрім поганої оптимізації чомусь мав прикольну механіку стрільби з дійсно унікальними пушками, більш глибоку діалогову систему, стелс-хакінг, простіший але приємніший крафт та офігєнний сюжет і побічні завдання, героїв, яким дійсно співчуваєш, а нє Сарочку якій кожні 3 хвилини потрібно пагаваріть яка вона нещасна.
Мова фактів
mgerchik
Member

daesz: 08.09.2023 19:09Стар сітізен от ждав один час, але то дійсно безкінечний девелопмент
зачем его ждать? если ждете именно релиза, то нет смысла, делать его будут еще долгие годы.
если же хочется играть, то играйте. она в принципе есть, и играбельная, и с кучей активностей, кораблей и т.д. /И судя по коментам в темах на форуме, я так понял погружения и космоса там больше чем в старфилде :gigi: (ну кроме сюжета).
kolio: 08.09.2023 16:59а я от пригадав Freelancer 2003 року. Ото було клас. Ну і вирішив поцікавитись чи вийшов ремастер.
ну вот из того что я понял с интервью робертсва, звездный гражданин должен был стать ремастером фрилансера B-)
но они замахнулись очень высоко. ну и плюс проедание денег.
anyname
Member

mgerchik: 09.09.2023 08:34
daesz: 08.09.2023 19:09Стар сітізен от ждав один час, але то дійсно безкінечний девелопмент
зачем его ждать? если ждете именно релиза, то нет смысла, делать его будут еще долгие годы.
если же хочется играть, то играйте. она в принципе есть, и играбельная, и с кучей активностей, кораблей и т.д. /И судя по коментам в темах на форуме, я так понял погружения и космоса там больше чем в старфилде :gigi: (ну кроме сюжета).
kolio: 08.09.2023 16:59а я от пригадав Freelancer 2003 року. Ото було клас. Ну і вирішив поцікавитись чи вийшов ремастер.
ну вот из того что я понял с интервью робертсва, звездный гражданин должен был стать ремастером фрилансера B-)
но они замахнулись очень высоко. ну и плюс проедание денег.
Якби майки Кріса не турнули , він би й досі ще Freelancer розробляв . А оскільки зараз його турнути ніхто не може то Громадянин ніколи в реліз не вийде .
Геральт
Member

Як взагалі можна порівнювати КПК і ось це? Це ігри з різних ліг, чи можна сказати, лінійок. І не за бюджетом, часом розробки чи ще чимось подібним, а за якістю. КПК в даному випадку - флагман. Старфілд - бюджетний варіант для невибагливих. І от в цьому позиціонуванні гра може й ок.
mgerchik
Member

anyname: 09.09.2023 08:47Якби майки Кріса не турнули , він би й досі ще Freelancer розробляв . А оскільки зараз його турнути ніхто не може то Громадянин ніколи в реліз не вийде .
ну, что сделано то сделано. не сильно в курсе причин, почему его выгнали.
может сначала они и задумывали реально выпустить крутую игру, идейное продолжение фрилансера, так сказать.
но думаю, что после того как увидели сколько народу несет деньги за то что уже ест, и какие суммы начали аккумулироваться, то поменяли "концепцию" :D
то что не выйдет конечно печально, хотя не факт, может лет через 10 :laugh: . но как писал выше, она в принципе норм (за исключением оптимизации).
да и контента по многим аспектам там больше чем вышедшей не знаю когда Elite Dangerous (говорю как фанат Элиты налетавший там 1500 часов).
а механики это отдельная тема. очень круто реализованы многие моменты, по тем же кораблям например.

Отправлено спустя 20 секунд:
это что?
Геральт
Member

mgerchik
КіберПанК
Prescott
Member

Scr_Eagle: 08.09.2023 16:31Я на релізі пройшов СР2077 і не зіштовхнувся з жодним критичним багом, якими лякали в інтернеті.
Ну да, и проджекты от нечего делать написали 100500 пачтей, просто так.
Геральт
Member

Prescott
Проджекти патчі за гроші куртки пишуть. Доки платить доти й писати будуть. То ж гра-сервіс, але сервіс для куртки :-/
Prescott
Member

Геральт: 09.09.2023 10:54Проджекти патчі за гроші куртки пишуть.
ШТА? :facepalm:
Т.е игра версии 1.0 и сейчас это 2 совершенно неотличимых игры с точки зрения производительности, стабильности?
Геральт
Member

Prescott
Відрізняються. Але з 100500 випущених патчів швидкодію правили незначна кількість. Якщо заморочитись, то можна пройтись по патч-ноутах.
В BG3, наприклад, за перший місяць, вийшло 4 патча, якщо не помиляюсь. Але це не значить, що там були тонни критичних багів чи погана швидкодія.
waryag
Member

Геральт: 09.09.2023 11:03В BG3, наприклад, за перший місяць, вийшло 4 патча, якщо не помиляюсь. Але це не значить, що там були тонни критичних багів чи погана швидкодія.
1 чи 2 патча та кілька хотфіксів.
За межами відполірованого 1 акту є і баги, і питання до оптимізації. Так і сама гра на порядок більш складна і комплексна, ніж КП, і на два - ніж старфілд.
Геральт
Member

waryag
Може в когось і є, але не бачив там проблем ні зі значними багами ні з оптимізацією.
unique-neon
Member

Scr_Eagle: 08.09.2023 16:31Я на релізі пройшов СР2077 і не зіштовхнувся з жодним критичним багом, якими лякали в інтернеті.
Грав на патчі 1.3. З критичних точно був залоканий мейн квест десь на 10-20% гри. Були баги які ламали атмосферу, це рахувати за критичний? Наприклад на початку є квест де непритомну жінку на руках виносиш, то вона в мене на руках танцювала брейкденс.
А так ще було всякого різного пов'язаного з візуалом, як то машини що їздять по невидимим небесним магістралям, або з логікою - поліція атакує ні з того ні з сього після фаст тревела
Scr_Eagle
Member

7mindfields: 09.09.2023 00:18
Scr_Eagle: 08.09.2023 15:08 Скільки там точно кадрів - не можу сказати, бо насолоджуюсь грою замість того, щоб дивитись на телеметрію.
24 кадри, більше людське око не бачить (с) :laugh:
Драйвер АМД показує середнє значення в 70 кадрів
спойлер
Изображение
Геральт
Member

Scr_Eagle
В мене драйвер 130 середній показував, хоча дропи в місті були 55. В меню гра просто літає )
Hellsing777
Member

Зіграли - видалили і повернули гроші) навіть фолич4 краще
Ответить