Последние статьи и обзоры
Новости
У Starfield зіграло вже понад 6 мільйонів людей
-
syavik2001
Member
в КП 2077 я хотя бы мог поиграть на своей старушке 1080ти. А в это поделее -нет)))
-
7mindfields
Member
24 кадри, більше людське око не бачить (с)Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 15:08 Скільки там точно кадрів - не можу сказати, бо насолоджуюсь грою замість того, щоб дивитись на телеметрію.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Павло
Member
Так це узагалі позорище! Настільки крива гра...syavik2001: ↑ 09.09.2023 00:03 в КП 2077 я хотя бы мог поиграть на своей старушке 1080ти. А в это поделее -нет)))
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
dret09
Member
Лол шо?) Кіберпанк на старті окрім поганої оптимізації чомусь мав прикольну механіку стрільби з дійсно унікальними пушками, більш глибоку діалогову систему, стелс-хакінг, простіший але приємніший крафт та офігєнний сюжет і побічні завдання, героїв, яким дійсно співчуваєш, а нє Сарочку якій кожні 3 хвилини потрібно пагаваріть яка вона нещасна.Nikolaus: ↑ 08.09.2023 22:40Так почему сам не дождался? Вроде бы киберпанк уже научил людей не платить наперед.dret09: ↑ 08.09.2023 14:07 Рекомендую дочекатись на розпродажі.
-
espo
Member
Мова фактівdret09: ↑ 09.09.2023 02:13Лол шо?) Кіберпанк на старті окрім поганої оптимізації чомусь мав прикольну механіку стрільби з дійсно унікальними пушками, більш глибоку діалогову систему, стелс-хакінг, простіший але приємніший крафт та офігєнний сюжет і побічні завдання, героїв, яким дійсно співчуваєш, а нє Сарочку якій кожні 3 хвилини потрібно пагаваріть яка вона нещасна.Nikolaus: ↑ 08.09.2023 22:40
Так почему сам не дождался? Вроде бы киберпанк уже научил людей не платить наперед.
-
mgerchik
Member
зачем его ждать? если ждете именно релиза, то нет смысла, делать его будут еще долгие годы.daesz: ↑ 08.09.2023 19:09Стар сітізен от ждав один час, але то дійсно безкінечний девелопмент
если же хочется играть, то играйте. она в принципе есть, и играбельная, и с кучей активностей, кораблей и т.д. /И судя по коментам в темах на форуме, я так понял погружения и космоса там больше чем в старфилде
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
ну вот из того что я понял с интервью робертсва, звездный гражданин должен был стать ремастером фрилансераkolio: ↑ 08.09.2023 16:59а я от пригадав Freelancer 2003 року. Ото було клас. Ну і вирішив поцікавитись чи вийшов ремастер.
![B-) B-)](./images/smilies/cool.gif)
но они замахнулись очень высоко. ну и плюс проедание денег.
-
anyname
Member
Якби майки Кріса не турнули , він би й досі ще Freelancer розробляв . А оскільки зараз його турнути ніхто не може то Громадянин ніколи в реліз не вийде .mgerchik: ↑ 09.09.2023 08:34зачем его ждать? если ждете именно релиза, то нет смысла, делать его будут еще долгие годы.daesz: ↑ 08.09.2023 19:09Стар сітізен от ждав один час, але то дійсно безкінечний девелопмент
если же хочется играть, то играйте. она в принципе есть, и играбельная, и с кучей активностей, кораблей и т.д. /И судя по коментам в темах на форуме, я так понял погружения и космоса там больше чем в старфилде(ну кроме сюжета).
ну вот из того что я понял с интервью робертсва, звездный гражданин должен был стать ремастером фрилансераkolio: ↑ 08.09.2023 16:59а я от пригадав Freelancer 2003 року. Ото було клас. Ну і вирішив поцікавитись чи вийшов ремастер.![]()
но они замахнулись очень высоко. ну и плюс проедание денег.
-
Геральт
Member
Як взагалі можна порівнювати КПК і ось це? Це ігри з різних ліг, чи можна сказати, лінійок. І не за бюджетом, часом розробки чи ще чимось подібним, а за якістю. КПК в даному випадку - флагман. Старфілд - бюджетний варіант для невибагливих. І от в цьому позиціонуванні гра може й ок.
-
mgerchik
Member
ну, что сделано то сделано. не сильно в курсе причин, почему его выгнали.anyname: ↑ 09.09.2023 08:47Якби майки Кріса не турнули , він би й досі ще Freelancer розробляв . А оскільки зараз його турнути ніхто не може то Громадянин ніколи в реліз не вийде .
может сначала они и задумывали реально выпустить крутую игру, идейное продолжение фрилансера, так сказать.
но думаю, что после того как увидели сколько народу несет деньги за то что уже ест, и какие суммы начали аккумулироваться, то поменяли "концепцию"
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
то что не выйдет конечно печально, хотя не факт, может лет через 10
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
да и контента по многим аспектам там больше чем вышедшей не знаю когда Elite Dangerous (говорю как фанат Элиты налетавший там 1500 часов).
а механики это отдельная тема. очень круто реализованы многие моменты, по тем же кораблям например.
Отправлено спустя 20 секунд:
это что?
-
Геральт
Member
mgerchik
КіберПанК
КіберПанК
-
Prescott
Member
Ну да, и проджекты от нечего делать написали 100500 пачтей, просто так.Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 16:31Я на релізі пройшов СР2077 і не зіштовхнувся з жодним критичним багом, якими лякали в інтернеті.
-
Геральт
Member
Prescott
Проджекти патчі за гроші куртки пишуть. Доки платить доти й писати будуть. То ж гра-сервіс, але сервіс для куртки![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Проджекти патчі за гроші куртки пишуть. Доки платить доти й писати будуть. То ж гра-сервіс, але сервіс для куртки
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
-
Prescott
Member
ШТА?Геральт: ↑ 09.09.2023 10:54Проджекти патчі за гроші куртки пишуть.
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Т.е игра версии 1.0 и сейчас это 2 совершенно неотличимых игры с точки зрения производительности, стабильности?
-
Геральт
Member
Prescott
Відрізняються. Але з 100500 випущених патчів швидкодію правили незначна кількість. Якщо заморочитись, то можна пройтись по патч-ноутах.
В BG3, наприклад, за перший місяць, вийшло 4 патча, якщо не помиляюсь. Але це не значить, що там були тонни критичних багів чи погана швидкодія.
Відрізняються. Але з 100500 випущених патчів швидкодію правили незначна кількість. Якщо заморочитись, то можна пройтись по патч-ноутах.
В BG3, наприклад, за перший місяць, вийшло 4 патча, якщо не помиляюсь. Але це не значить, що там були тонни критичних багів чи погана швидкодія.
-
waryag
Member
1 чи 2 патча та кілька хотфіксів.Геральт: ↑ 09.09.2023 11:03В BG3, наприклад, за перший місяць, вийшло 4 патча, якщо не помиляюсь. Але це не значить, що там були тонни критичних багів чи погана швидкодія.
За межами відполірованого 1 акту є і баги, і питання до оптимізації. Так і сама гра на порядок більш складна і комплексна, ніж КП, і на два - ніж старфілд.
-
Геральт
Member
waryag
Може в когось і є, але не бачив там проблем ні зі значними багами ні з оптимізацією.
Може в когось і є, але не бачив там проблем ні зі значними багами ні з оптимізацією.
-
unique-neon
Member
Грав на патчі 1.3. З критичних точно був залоканий мейн квест десь на 10-20% гри. Були баги які ламали атмосферу, це рахувати за критичний? Наприклад на початку є квест де непритомну жінку на руках виносиш, то вона в мене на руках танцювала брейкденс.Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 16:31Я на релізі пройшов СР2077 і не зіштовхнувся з жодним критичним багом, якими лякали в інтернеті.
А так ще було всякого різного пов'язаного з візуалом, як то машини що їздять по невидимим небесним магістралям, або з логікою - поліція атакує ні з того ні з сього після фаст тревела
-
Scr_Eagle
Member
Драйвер АМД показує середнє значення в 70 кадрів7mindfields: ↑ 09.09.2023 00:1824 кадри, більше людське око не бачить (с)Scr_Eagle: ↑ 08.09.2023 15:08 Скільки там точно кадрів - не можу сказати, бо насолоджуюсь грою замість того, щоб дивитись на телеметрію.![]()
- спойлер
-
Геральт
Member
Scr_Eagle
В мене драйвер 130 середній показував, хоча дропи в місті були 55. В меню гра просто літає )
В мене драйвер 130 середній показував, хоча дропи в місті були 55. В меню гра просто літає )
-
Hellsing777
Member
Зіграли - видалили і повернули гроші) навіть фолич4 краще