а вас прив'язали і змушують купувати чи що?Martix: ↑ 29.03.2023 14:27 А выпускать "такое " - законно?
Останні статті і огляди
Новини
The Last of Us Part 1 стартувала у Steam із проблемами, але Naughty Dog обіцяє нові релізи на PC
-
Paradox1306
Member
-
AntonyKandaurov
Member
Martix
Скажите честно, вы купили игру и компиляция шейдеров заняла более 2х часов и теперь вернуть деньги не получиться?)
Скажите честно, вы купили игру и компиляция шейдеров заняла более 2х часов и теперь вернуть деньги не получиться?)
-
Podolyanin
Member
Ціна цього порту максимум 150грн. на розпродажах. На оптимізацію жаліються навіть власники топових конфігів, яких не більше 1%. Для кого випустили гру в такому стані не зрозуміло. На PS3 в 30 фпс гра працювала значно приємніше, ніж цей хрін-ген.
-
MessiaH
Member
ссд даёт только скорость загрузки, потом он уже ни на что не влияетVpupkin: ↑ 29.03.2023 12:22У меня рейд из 2х WD gold и он не справляется с современными играми, про хорошо работает с 1го винта даже и речи быть не может. Зря что-ли в требованиях про ссд пишут?
Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
даже мой старый проц скомпилил шейдеры за 30 минутAntonyKandaurov: ↑ 29.03.2023 14:34Скажите честно, вы купили игру и компиляция шейдеров заняла более 2х часов
Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Нет вообще, я от ссд нигде разницу не заметил кроме скорости загрузки, а дальше всё в раму загрузилось и по барабану хард у тебя или ссд. В любом случае скорость подтягивания данных даже с харда не превышает его пороговые значения по скорости передачи данных, так что ссд ничего не даст. И да, у меня с харда идут все игры юбиков с опен-ворлд вообще отлично, и даже форспокен идёт одинаково отвратительно что с харда, что с ссд)))SoVaR: ↑ 29.03.2023 13:24А тут значить ссд для ігр юзають укуренні?
Нема різниці між ссд і хардом, особливо коли гра з оупнворлдом на 60-100+ гіг? Серйозно?
-
Martix
Member
AntonyKandaurov
Писал ранее, что игра у меня была получена в подарок к видеокарте, так что мимо.
Писал ранее, что игра у меня была получена в подарок к видеокарте, так что мимо.
-
AntonyKandaurov
Member
MessiaH
20 минут дошло только до 8%. Забросил это дело. Видимо у меня настолько ужасный компьютер что в принципе поиграть в этот "шедевр" портирования не стоит пытаться.
Отправлено спустя 44 секунды:
Martix
Извините, ошибся ну вам тогда только ожидать когда это чудо починят.
20 минут дошло только до 8%. Забросил это дело. Видимо у меня настолько ужасный компьютер что в принципе поиграть в этот "шедевр" портирования не стоит пытаться.
Отправлено спустя 44 секунды:
Martix
Извините, ошибся ну вам тогда только ожидать когда это чудо починят.
-
Геральт
Member
1. Дуже дрібна і я дуже червонію кожний раз коли натискаю на ярличок. А перші 2 ночі погано сплю.Paradox1306: ↑ 29.03.2023 14:24 1. все одно це крадіжка
2. цим ви мотивуєте людей продовжувати свою незаконну діяльність і потім ми отримуємо все більше і більше агресивні версії днонуво
3. в навантаження до гри тобі може прийти додаткове по, особливо це актуально через русню
2. Цим я мотивую розробників робити норм. продукт. Поляки денуво не ставлять. А умовні Jedy я куплю або після тесту або не куплю ніколи.
3. Може, але без прав адміна і з кастомним фаерволом ризик не високий.
-
Vpupkin
Member
Почему ты в этом так уверен и вообще откуда у тебя в голове такая информация?MessiaH: ↑ 29.03.2023 14:43ссд даёт только скорость загрузки, потом он уже ни на что не влияет
-
lividum
Member
пограв мін 20 в народну версію. проблем не помітив. скомпіювалася хвилин за 15. поставив лок на 90 фпс, графіку гра сама виставила на макс. В-рам віджирає 11 гіг. драйвер у мене не свіжий, без оптимізації. Працює нормально. Єдине, що помітив, немає плавної картинки при доворотах камери. Якось мерехтить усе. Це не фризи, а щось інше.
Купляти буду тільки на распродажі, як і 4-й резик. 2К за гру, яку на раз пройти, це занадто.
Купляти буду тільки на распродажі, як і 4-й резик. 2К за гру, яку на раз пройти, це занадто.
-
Paradox1306
Member
1. а русня вважає згвалтування чимось дрібним, все залежить від того хто що собі дозволяє, на то і є закон. крадіжка? - крадіжка, не потрібно уподоблятись русні і виправдовувати це чимосьГеральт: ↑ 29.03.2023 14:46 1. Дуже дрібна і я дуже червонію кожний раз коли натискаю на ярличок. А перші 2 ночі погано сплю.
2. Цим я мотивую розробників робити норм. продукт. Поляки денуво не ставлять. А умовні Jedy я куплю або після тесту або не куплю ніколи.
3. Може, але без прав адміна і з кастомним фаерволом ризик не високий.
2. ні, не мотивуєте. денуво виросло через типу втратит на перших продаж це раз, два воно садить продуктивність, так що їм фіолетово до оптимізації коли мова йде про продажі з чого слідує що ваша "боротьба", а в реальності просто бажання халяви, тільки шкодить
3. а вінда вже дозволяє щось встановлювати без прав адміна? - дуже цікаво. та і є багато по якому установка не потрібна
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
ця гра в 2к вже може перевалити за 12гб, так що проблеми точно будуть по ходу гриlividum: ↑ 29.03.2023 15:01 пограв мін 20 в народну версію. проблем не помітив. скомпіювалася хвилин за 15. поставив лок на 90 фпс, графіку гра сама виставила на макс. В-рам віджирає 11 гіг. драйвер у мене не свіжий, без оптимізації. Працює нормально. Єдине, що помітив, немає плавної картинки при доворотах камери. Якось мерехтить усе. Це не фризи, а щось інше.
-
erkins007
Member
Paradox1306
Если я что-то качаю с торрента, то тут возможны 2 варианта.
1) я поиграю пару часов мне понравится и я куплю
2) мне не понравится и я удалю и забуду.
Во времена когда разрабы забили на демо покупать кота в мешке желания ноль.
-
Paradox1306
Member
в стімі є 2 години на повернення гри, цього в 100% випадків достатньо, якщо є якісь технічні моменти то на релізі вже буде про це 10500 відосівerkins007: ↑ 29.03.2023 15:09 Paradox1306
якщо гра 2 години грузиться то очевидно що її просто взагалі брати не потрібно
-
Геральт
Member
1. Начхати, що там вважають оркиParadox1306: ↑ 29.03.2023 15:03 1. а русня вважає згвалтування чимось дрібним, все залежить від того хто що собі дозволяє, на то і є закон. крадіжка? - крадіжка, не потрібно уподоблятись русні і виправдовувати це чимось
2. ні, не мотивуєте. денуво виросло через типу втратит на перших продаж це раз, два воно садить продуктивність, так що їм фіолетово до оптимізації коли мова йде про продажі з чого слідує що ваша "боротьба", а в реальності просто бажання халяви, тільки шкодить
3. а вінда вже дозволяє щось встановлювати без прав адміна? - дуже цікаво. та і є багато по якому установка не потрібна
2. Денуво буде там же де й старфорс. А розвести мене на купівлю шлаку не вийде.
3. Не дозволяє, але можна обійти. А отого яке не встановлюється, не боюсь.
Ага. Купив я якось RDR наосліп в EGS. А там рокстарівський лаунчер. Поки боровся з драйверами під 7ку, той тестовий час і виюзав. І EGS не хвилює, що в мене чорний екран або каша замість снігу в грі. Ну CCЗБ, визнаю, тому всі поточні покупки забавок тільки після тестового періоду який я сам собі встановлюю.Paradox1306: ↑ 29.03.2023 15:11 в стімі є 2 години на повернення гри, цього в 100% випадків достатньо, якщо є якісь технічні моменти то на релізі вже буде про це 10500 відосів
Востаннє редагувалось 29.03.2023 15:19 користувачем Геральт, всього редагувалось 2 разів.
-
lividum
Member
Paradox1306
ну я в 2К і грав. Але це все ж таки лише початок гри. Так що все можливо. Поки до неї руки дійдуть шось да виправлять.
Знайшов там же взяв гру інфу, що девелопери використали якусь биту бібліотеку, від якої залежить процес компіляції шейдерів, а також власне і стабільність. Рекомдуют взяти і замінити її бібліотекою попередньої версії.
ну я в 2К і грав. Але це все ж таки лише початок гри. Так що все можливо. Поки до неї руки дійдуть шось да виправлять.
Знайшов там же взяв гру інфу, що девелопери використали якусь биту бібліотеку, від якої залежить процес компіляції шейдерів, а також власне і стабільність. Рекомдуют взяти і замінити її бібліотекою попередньої версії.
-
Paradox1306
Member
якщо це не якась пісочниця, то лазити на гіт щось там брати і кидати собі(що при перевірці файлів або якомусь патчі затреться) то максимально дивно. а якщо ми дивимось на гру по фул прайсу якій вже 10 років і вона не працює то то взагалі жесть...та просто ціна за цю гру це жестьlividum: ↑ 29.03.2023 15:13 Paradox1306
-
Kravan
Member
А в чем прикол покупать такие забагованные игры? Я рефанднул ее и все.
А спор про ССД в 2023 это забавно. Просто до слез. Про себе могу сказать - на мощном железе все не так заметно, но загрузки, подгрузки и т.д. НАМНОГО быстрее на ССД.
Но где мощь ССД раскрывается = на слабых системах, где ССД убирает подгрузки, статтеры, увеличивает и ускоряет файл подкачки и т.д., в таких системах наличие или отсутствие ССД это разница между играбельно и не играбельно.
ХДД - чисто для хранения инфо, фото, видео, музыка, сервер. Но никак не для игр.
А спор про ССД в 2023 это забавно. Просто до слез. Про себе могу сказать - на мощном железе все не так заметно, но загрузки, подгрузки и т.д. НАМНОГО быстрее на ССД.
Но где мощь ССД раскрывается = на слабых системах, где ССД убирает подгрузки, статтеры, увеличивает и ускоряет файл подкачки и т.д., в таких системах наличие или отсутствие ССД это разница между играбельно и не играбельно.
ХДД - чисто для хранения инфо, фото, видео, музыка, сервер. Но никак не для игр.
Востаннє редагувалось 29.03.2023 15:20 користувачем Kravan, всього редагувалось 1 раз.
-
Paradox1306
Member
тільки чхаєш ти на розробників, які зачасту європейці. поведінка і виправдання в тебе як у русні, я про цеГеральт: ↑ 29.03.2023 15:13 1. Начхати, що там вважають орки
2. Денуво буде там же де й старфорс. А розвести мене на купівлю шлаку не вийде.
3. Не дозволяє, але можна обійти. А отого яке не встановлюється, не боюсь.
те що не ставиться може наробити таких справ що сбу до тебе аж бігом прийде, чи страшно? - дуже, жартів вони взагалі не розуміють як і "це не я, воно само"
не потрібно красти взагалі, якщо продукт незадовільний - то можна просто його не брати
-
fleagull
Member
Взагальному я також проти піратства, але рефанд грошей у стімі - це не є хороша альтернатива демок. По-перше, деколи гроші повертаються дуже довго, була ситуації коли кошти поверталися на картку два тижні. По-друге, 2 години - це дуже мало часу, щоб спробувати гру, особливо для такої гри як ласт оф ас, де шейдери компілюються 40 хв, потім дивишся 30 хв заставки, і у тебе лишається умовно 1 година часу на гру, половину з якої ти проходиш туторіал, а по туторіалі неможливо зрозуміти, гра хороша чи ніParadox1306: ↑ 29.03.2023 15:11в стімі є 2 години на повернення гри, цього в 100% випадків достатньо, якщо є якісь технічні моменти то на релізі вже буде про це 10500 відосівerkins007: ↑ 29.03.2023 15:09 Paradox1306
-
Paradox1306
Member
ну рефанди дуже добре впливають на зацікавленість в виготовленні нормального продукту, а демки...ну в форспокен була і як? демка то вилизаний кусок, а на релізі тобі потім дають все що залишилосьfleagull: ↑ 29.03.2023 15:21 Взагальному я також проти піратства, але рефанд грошей у стімі - це не є хороша альтернатива демок. По-перше, деколи гроші повертаються дуже довго, була ситуації коли кошти поверталися на картку два тижні. По-друге, 2 години - це дуже мало часу, щоб спробувати гру, особливо для такої гри як ласт оф ас, де шейдери компілюються 40 хв, потім дивишся 30 хв заставки, і у тебе лишається умовно 1 годину часу на гру, половину з якої ти проходиш туторіал, а по туторіалі неможливо зрозуміти, гра хороша чи ні
знову ж таки, якщо гра завантажується по 100 годин то для чого взагалі її купувати? - на сучасному залізі все має відбуватись дуже швидко, ні? - ну нехай пилять... на убогому залізі плойки може швидко грузитись - то і на нормальному залізі повинно. в такому часі живемо що ніщо на релізі брати не можна - від заліза до по
-
fleagull
Member
del