Опубліковано перші тести китайської відеокарти Moore Threads MTT S80

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Святой
Member

Повідомлення

:lamer:
SoVaR: 18.11.2022 09:42
Mircull: 17.11.2022 21:00Я вот понять не могу, честно, при чем тут Китай?
При всьому!
ти зовсім недалекий, судячи з того що пишеш.
Китай це головне зло у найближчому майбутньому, китай це країна-тюрма народів. Вони ж і підтримують лішнєхромосомних з бункєрним, вони підтримують іран і постачають йому комплектуху для тих же шахидів чи ракет, вони підтримують північну корею, вони стерилізують за національною ознакою і т.д.
Це неймовірно підступна країна, яка в найближчому майбутньому хоче поділити світ.
Без західних технологій, які вже виходять з китаю великими темпами, стогнація і деградація в тех плані дуже швидко продемонструють на шо вони реально здатні.
ти хоча б трохи прочитав що там робиться, теоретик фігов.
Живу в Китае с августа 2011 года и никакой тюрьмы не видел. Работаю более 10 лет. Китайский выучил для общения. Но люди продолжают сравнивать современный Китай с Китаем 1960-х годов :facepalm:
“В декабре 1978 года Китай и США выпустили совместное коммюнике об установлении дипломатических отношений, в котором США "признает правительство Китайской Народной Республики как единственное законное правительство Китая" и "признает позицию Китая, заключающуюся в том, что существует только один Китай и Тайвань является его частью"
Даже не сомневаюсь что Тайваньский вопрос будет окончательно решен в течении 5 лет
SoVaR
Member

Повідомлення

Святой: 21.11.2022 11:53Даже не сомневаюсь что Тайваньский вопрос будет окончательно решен в течении 5 лет
Як? Полізуть теж бомбити мирні міста, якщо Тайвань відмовиться?
Святой: 21.11.2022 11:53Живу в Китае с августа 2011 года и никакой тюрьмы не видел.
Серьезно, будеш виправдовувати китайских камуняк? Він там шось не бачив. Ти ще про комуністичну "іншу демократію" від Сі заряди.
Напевно то все побрехеньки і заговор рептилоїдів з соросятами, які оббрехали бідолашних комуняк котрі ніфіга не застосовують примусову стерилізацію тих самих уйгурів? І з Тибетом то все побрехеньки?
А може ти підеш бамбуковим лісом, е... :censoured: брехло з китаю
Святой
Member

Повідомлення

А може ти підеш бамбуковим лісом, е... :censoured: брехло з китаю
Я лишь описал свою точку зрения основываясь ни жизни в этой стране. Спокойная жизнь но если почитать западную прессу то просто ад а не страна. С уйгурами нормально общаюсь тоже. Но как и везде могут быть проблемы какие то. Полтора лярда людей. 56 национальностей. Меня Китай устраивает более чем полностью, повторяю что Китай 2022 года это не Китай времен Мао. Да и в разних регионах разная жизнь. Живу на границе с Вьетнамом и тут полу курортный регион с тропическими фруктами и пляжами и массажными салонами. А что там в Пекине или Тибете вообще не парит парит. Везде можно найти себе место по вкусу. Китай очень разный от региона к региону.
Як? Полізуть теж бомбити мирні міста, якщо Тайвань відмовиться?
У Си 5 лет на это дело. Надеюсь ума хватит не бомбить.

Отправлено спустя 4 часа 9 минут 19 секунд:
Кстати для всех хейтеров Китая могу порекомендовать канал на ютубе (английский язык) China Uncensored
Каждый раз как выходят ролики то с китайцами и нашей украинской диспорой смотрю “под пивко”
По сути это как в пид0рахе скабеева, киселев, соловьев и остальные пропогандоны вещают “что там у хохлов”
Даже в Китае находилась вата которая мне краматорчанину, втирала как у меня в области бандеровцы обстреливают Донецк... в духе про 8 лет.
В общем смысл в том что никогда не стоит переубеждать людей. Кто хочет понять тот сам поймет где истинна.
Для кого то Китай это империя зла а для кого то дом второй. Каждому свою :beer:
SoVaR
Member

Повідомлення

Класична позиція аля моя хата з краю, нічого не хочу бачити і тд
По перше Сі прийшов ніфіга не на 5 років, він навіть про імовірних наступників нічого не казав цього разу, як це принято в них. Зробив такі ж незаконі зміни як і бункєрний під себе, буде сидіти на типу комуністичному троні мінімум 2 сроки - 10 років.
По 2ге, я казав як китай підтримує найгірші режими на планеті типу іранського, скрєпного, північно корейського, а унікум розповідає про фрукти на кордоні :facepalm:
Його цілком китай влаштовує :lol: , так і васяна з мухосранска рашка цілком влаштовує. Як це міняє те, що ці країни витворяють? Аж ніяк.
Нічого з того шо я та інші тут перерахували раніше в постах, в тому числі що творилося при Сі, ніфіга не було спростовано. Йому там комфортно і хороші фрукти, от і всі аргументи :D
Святой
Member

Повідомлення

SoVaR: 22.11.2022 08:48 Класична позиція аля моя хата з краю, нічого не хочу бачити і тд
По перше Сі прийшов ніфіга не на 5 років, він навіть про імовірних наступників нічого не казав цього разу, як це принято в них. Зробив такі ж незаконі зміни як і бункєрний під себе, буде сидіти на типу комуністичному троні мінімум 2 сроки - 10 років.
По 2ге, я казав як китай підтримує найгірші режими на планеті типу іранського, скрєпного, північно корейського, а унікум розповідає про фрукти на кордоні :facepalm:
Його цілком китай влаштовує :lol: , так і васяна з мухосранска рашка цілком влаштовує. Як це міняє те, що ці країни витворяють? Аж ніяк.
Нічого з того шо я та інші тут перерахували раніше в постах, в тому числі що творилося при Сі, ніфіга не було спростовано. Йому там комфортно і хороші фрукти, от і всі аргументи :D
Каждый видит что хочет видеть. Сотни украинцев семьями уехали и живут в Китае (у меня тоже жена и двое детей тут живут), работают и покупают недвигу тут . Целый городок для инженеров построили которые из “мотор сичи” А тебе там Си в Пекине мешает и еще его политика не нравится. Никто же не говорит что все идеально и я могу кучу всего о Китае сказать хренового но и очень много что действительно хорошо сдесь реализовано. Впрочем каждый найдет себе место. Не надо делить все на черное и белое. Идеального места все равно не найти.
SoVaR
Member

Повідомлення

Святой при чому тут ідеальне місце?
Інженер, ти чим читаєш?
Мова йшла про те, що китай дав добро рашці творити все це безчинство в нашій країні, це факт. Про те, що китай підтримує грошима і технологіями найгірші режими на планеті. Що йому плювати на Україну, яку він взагалі не вважає як незалежну державу, що це підступна країна від якої треба триматись подалі і ні в якому разі не брати в них кредити, тим паче не продавати їм такі підприємства як мотор січ.
Про те, що в 21 столітті китайці використовують варварські методи репресій. Примусова асиміляція, масові стерилізації, примус до праці на фабриках і все це по національному признаку.
Я не розумію навіщо ти так тупо брешеш, тому що все це у відкритих джерелах і відбувається при твоєму улюбленому Сі. Шо, тебе пригріли і тепер будеш на все це закривати очі, і розповідати про цивілізований китай з фруктами?
Між іншим
Святой: 22.11.2022 09:21Целый городок для инженеров построили которые из “мотор сичи”
ти це даремно написав. Вашого утирка богуслаєва взяли за сраку. Цікаво скільки секретів він продав китайцям разом з вами "інженерами"!?!?
Відповісти