Останні статті і огляди
Новини
Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro
-
zelloyn
Member
За такі гроші- це лайно. Що це за миш, яка має мінімум кнопок, і заряджати кожен день треба. Щось типу Logitech g502- це розумний вибір виявляється. Razer вміють людей дурити Мені знайомий нещодавно говорив за їхні, як він сказав "топові миші". Що сказати, китайський підвал
-
Захар Беркут
Member
zelloyn
Не треба ви що, зараз вам почнуть розповідати що ЛоджиТек та Рейзер роблять Ельфи з веселки під спів німф. Я ще розумію Євга більш менш, хоч сенсор там це адоптація Р2733, трохи гірше тримає але гарна точність, перемикачі як пощастить ...
Не треба ви що, зараз вам почнуть розповідати що ЛоджиТек та Рейзер роблять Ельфи з веселки під спів німф. Я ще розумію Євга більш менш, хоч сенсор там це адоптація Р2733, трохи гірше тримає але гарна точність, перемикачі як пощастить ...
- спойлер
- P.S. Радники гарні і зареєстровані давно, як мені тут один "геній" стверджував хто зареєстровані давно ті апріорі мають рацію... Так от 3000грн+ за оснащення гірше ніж чим я порадив - Hator Pulsar та Dream Machines DM4 Evo. При тому що Хатор та ДМ часто дають акції, по 1100-1200грн. ціни.
-
Васильович
Member
Якщо це "камінь в мій город", то "геній" тут явно ти, бо я тобі вже третій день пояснюю зовсім інше - слова новорега без репутації мало важать.Захар Беркут: ↑ 28.10.2022 12:02 Радники гарні і зареєстровані давно, як мені тут один "геній" стверджував хто зареєстровані давно ті апріорі мають рацію...
А з давніми реєстрантами справа зовсім інша.
І не тому, що вони аксакали по дефолту.
А тому, що ми вже банально знаємо, хто з них насправді чого вартий.
Рецепт дуже простий - йдеш у профільні теми, допомагаєш форумчанам з вибором девайсів та вирішенням проблем.
І якщо твої поради дійсно будуть чогось варті, ти отримаєш повагу від людей і, відповідно, до твоїх слів стануть прислухатися.
А прийти в обговорення новин з твердженнями, що лише твій вибір правильний, а хто вчинив не так той "хом'як" і т.д. - це тупіковий шлях.
Ну і порушення багатьох правил конференції.
Нехай щастить!
-
Kashtan
Member
В моєму випадку так і є, тільки не зовсім бладі, а афуртеч.cezaronok: ↑ 27.10.2022 22:42 Razer туфта, беріть "blyadi"
Моя перша мишка була райзер, здохла через 6 місяців, після розбірки - ну як найдешевша джембірд, яку я купив на заміну. От тільки різниця в ціні була чи не 6 разів, при тому що брав в найдешевшому магазині, а так середня по Києву ціна була в 8-9 разів різниця.
Заплатив я фактично за крутий алюмінієвий бокс, вишиту сумочку, прекрасну подвійну картонну коробку, ще одну сумку, і все це досі служить по господарству, зберігає метизи. На відміну від мишки.
Коли я замислився рік тому про нову мишку ,переглянув десятки зо три тестів, що мені гугл видав, і звісно мій вибір впав до deathadder.
На щастя брат купив собі цю модель, відразу дві штуки, і готовий був подарувати мені другий екземпляр.
Але як тільки я взяв це в руки, відразу зрозумів, що мені пощастило що я взяв це в руки а потім купував би. Бо там поганий корпус, благенький корпус. Таке враження що роздушиш ось-ось в руці.
В мене вже шість мишок, і у всіх свої недоліки. Вибирав дуже ретельно абсолютно з усіх моделей. Одні флагмани, принаймні рік і більше тому. І справа вже не в ціні. А в тому, що так звані виробники дійсно мають за дурня кінцевого споживача в основній своїй масі.
-
DuckRider
Member
> ты купил фейкKashtan: ↑ 28.10.2022 17:30 після розбірки - ну як найдешевша джембірд
> ты не отличишь 3305 от 3988, но пытаешься высказать экспертное мнение
Выбери подходящий тебе пункт
-
tablestikus
Member
В мене вона з рік - з поганого - тільки резина під великим пальцем стерлась до пластику.unlnu: ↑ 28.10.2022 10:28 була razer viper ultimate. розчарований і це ще дуже м'яко кажучи... по гарантії отримав нову і продав. не знаю як у них з навушниками та іншими аксесуарами, але з мишами справи не матиму точно.
-
evgeniyproweb
Member
в Hator Pulsar та Hator Pulsar Essential смотрю разные сенсоры, а так идентичные вроде как, на практике это как то будет заметно?Захар Беркут: ↑ 27.10.2022 23:56Hator Pulsar та Hator Pulsar Essential , та ще непогана у Поляків була шось на кшталт Dream Machines DM4 Evo , Dream Machines DM2 .evgeniyproweb: ↑ 27.10.2022 21:18 а какие ща мышки проводные хорошие по соотношению цена/качество? для работы и поиграть иногда, нужны левые боковые клавиши
Ці з бюджетних непогані та гарантія нормально працює .
-
Захар Беркут
Member
evgeniyproweb
Майже ніяк. Р3327 та Р3389 відрізняються тільки розподільною здатністю та утриманням курсору, і це ще треба примудритись зірвати Р3327. А і ще інколи в них перемикачі різні трапляються, Каіл та Омрон, обидва варіанти нормальної якості.
Майже ніяк. Р3327 та Р3389 відрізняються тільки розподільною здатністю та утриманням курсору, і це ще треба примудритись зірвати Р3327. А і ще інколи в них перемикачі різні трапляються, Каіл та Омрон, обидва варіанти нормальної якості.
-
zelloyn
Member
-
evgeniyproweb
Member
спасибо, купил Hator Pulsar EssentialЗахар Беркут: ↑ 29.10.2022 07:44 evgeniyproweb
-
DuckRider
Member
Тебе б читать больше, а не выделываться "знаниями"Захар Беркут: ↑ 29.10.2022 07:44 evgeniyproweb
Майже ніяк. Р3327 та Р3389 відрізняються тільки розподільною здатністю та утриманням курсору
-
Захар Беркут
Member
evgeniyproweb
Користуйтесь з задоволенням , гарна мишка за свої кошти , і якщо відчуваєте трохи сухий хід колеса , намастить силіконовим мастилом середньої в'язкості , або густим ось на якому розташоване колесо.
Та ПО не обов'язково тримати , головне перший раз налаштувати , завантажити у мишку , і можете видаляти , у Хатор своя власна пам'ять .
Користуйтесь з задоволенням , гарна мишка за свої кошти , і якщо відчуваєте трохи сухий хід колеса , намастить силіконовим мастилом середньої в'язкості , або густим ось на якому розташоване колесо.
Та ПО не обов'язково тримати , головне перший раз налаштувати , завантажити у мишку , і можете видаляти , у Хатор своя власна пам'ять .
-
oleg5d75
Member
Беспроводная игровая мышь звучит как гоночный болид на конной тяге, всё это добро будет лагать в условиях городской квартиры из-за большого уровня помех.
Играешь ты такой счастливый и тут бац, сосед включил микроволновку за стенкой
Играешь ты такой счастливый и тут бац, сосед включил микроволновку за стенкой
-
big_bang
Member
коли я бачу бездротову razer, то починаю радіти !
одною проблемою менше
одною проблемою менше
-
Volodya811
Member
Зараз у магазинах на цю мишку знижка. 4999 грн. Ціна на рівні мишки Logitech G502 X, які уже всі розібрали. При чому, Razer Viper V2 PRO краща мишка. Починаючи від нормального проводу, на відміну від Logitech.
-
tolebamber
Member
Volodya811
Провод на беспроводной мышке?? Хотя с автономность райзера о проводе стоит думать
Чем же она еще «лучше»? Наличем копеечного механического энкодера на колесе которое сдохнет?
Провод на беспроводной мышке?? Хотя с автономность райзера о проводе стоит думать
Чем же она еще «лучше»? Наличем копеечного механического энкодера на колесе которое сдохнет?
-
noys
Junior
А хтось вже використовував Razer Hyperpolling Wireless Dongle 8K Hz до Razer Viper V2 Pro?
-
Cirax
Member
дел