Огляд та тестування ноутбука ASUS Zenbook 14 Flip OLED на базі процесора Intel Core i7-1165G7 та інтегрованої графіки Iris Xe Graphics

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
block_stupid
Member

Повідомлення

Mad Dog: 13.10.2022 18:44
спойлер
block_stupid: 13.10.2022 16:36 Але інколи відкриваю в vscode, один проект гіта, там купа вебфайлів, і роблю пошук регуляркою необхідних значень і їх заміну
Взяв самий великий проект (Файлів: 39 004; папок: 4 461) пошук по регуляркам не дав завантаження до 100%, бо дуже швидко відпрацьовує...
а от заміна 15000 результатів таки загрузила проц на 100% секунд на 10 ))
Файно вам, але це піськами знову мірятись. Тому і придумали бенчмарки.
Mad Dog
Member

Повідомлення

block_stupid: 14.10.2022 02:04
Mad Dog: 13.10.2022 18:44
спойлер
Взяв самий великий проект (Файлів: 39 004; папок: 4 461) пошук по регуляркам не дав завантаження до 100%, бо дуже швидко відпрацьовує...
а от заміна 15000 результатів таки загрузила проц на 100% секунд на 10 ))
Файно вам, але це піськами знову мірятись. Тому і придумали бенчмарки.
Самим з собою мірятись чи що? ))
Я ніколи не бачив завантаженість свого проца на 100%, ти написав алгоритм як це зробити, я перевірив, дійсно працює... І пофіг що така схема використання ще дурніша ніж ганяти бенчмарки ))

По факту залишився при своїй думці, що десятки ядер в ноуті нафіг не потрібні, краще меньше але більш швидких ядер... але фанати червоних зі мною звісно не погодяться... по відомим причинам ))
block_stupid
Member

Повідомлення

Дурніше це писати шо така система дурніша, це робочий процес.
О консерва розкрилась нарешті, довго ж терпів.
:lol:
Інтел, "4 недоядра хватіт всєм". Краще більше і енергоефективних, але навіть такі в амд тримають частоти краще інтеловський 4х недоядер.
Mad Dog
Member

Повідомлення

block_stupid: 14.10.2022 10:59 Дурніше це писати шо така система дурніша, це робочий процес.
Брехня. Ніякого відношення до мого робочого процесу цей тест не має.
block_stupid: 14.10.2022 10:59 :lol:
Інтел, "4 недоядра хватіт всєм". Краще більше і енергоефективних, але навіть такі в амд тримають частоти краще інтеловський 4х недоядер.
так у тому і справа що вистачає з головою... у той час як ти постійно ниєш що проц завантажений на 100% і треба більше ядер. :lol:
block_stupid
Member

Повідомлення

Я не кажу що проц постійно завантажений на 100%. Ти вже як твій брааток тут в темі, починаєш видьоргувати фрази і перекручувати.
Про 100% розмова взагалі шла про те шо ультрабук не може тримати 3.2 ггу, а це заперечив і доказав скрінами.
І те що в мене 8 ядер на 100% тримають 3.7ггц, в пакеті 15ватт.
Значить що я зможу виконати більше роботи і швидше ніж на 4х ядрах (без різниці амд чи інтел).
І ви далі проектуєте свій робочий досвід на інших, хоча ж мій показує шо може бути по іншому, це рашисти вирішують шо кому треба і краще, як і ви двоє.
А я кажу що сценарії виклристання, навантаженн різні у всіх людей. І це догічно бо ком'ютер універсальна вичислювальна машина для безлічі задач.
А вас мокнули, як котят, з "типовими офісними задачами", "удьтрабуками", "3.2 ггц на всі ядра при 100% не можливо", і ви далі оправдовуєтесь в своїй тупості і нікчемності.
Mad Dog
Member

Повідомлення

block_stupid: 14.10.2022 11:28 Я не кажу що проц постійно завантажений на 100%.
Навчись читати. Не проц постійно завантажений, а ти постійно скиглиш. :gigi:

Ну і у тебе як завжди у школоти за відсутності аргументів перехід на особистості. Скигли далі поки нормальні люди насолоджуються життям.
block_stupid
Member

Повідомлення

Mad Dog: 14.10.2022 11:41
спойлер
Навчись читати. Не проц постійно завантажений, а ти постійно скиглиш. :gigi:
Ну і у тебе як завжди у школоти за відсутності аргументів перехід на особистості. Скигли далі поки нормальні люди насолоджуються життям.
От ти навчись читати. А коментувати тему я можу, як захожу в рамках правил конференції. Інакше можна коменти закрити. Це ти скиглиш шо багато ядер не треба.
"відсутності аргументів", я їх надав, а ви ні разу.

Відправлено через 7 хвилин 15 секунд:
У вас обох аргументація, така "8 ядер не треба, бо я стільки не використовую, значить і всім не треба, і всі інші також стільки перфоманса не використовують".
Файно)) А на цьому закінчую, я свої пруфи дав, приклади назвав.
А ви можете і далі за 4 ядрами на 1.2ггц сидіти.
Antoxa
Junior

Повідомлення

Это всё конечно очень интересно, ребята, но макбук эир на м1 всё равно лучше во всём. Экраном, процессором и операционкой :super:
спойлер
да будет срач :popcorn:
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

нее, самый лучший это MSI GT77 на i9-12900HX :D
Mad Dog
Member

Повідомлення

Antoxa: 14.10.2022 22:48 Это всё конечно очень интересно, ребята, но макбук эир на м1 всё равно лучше во всём. Экраном, процессором и операционкой :super:
спойлер
да будет срач :popcorn:
Кілобакс за 8 + 256 розпаяної пам'яті. Як їм взагалі користуватись? :gigi:
block_stupid
Member

Повідомлення

Mad Dog: 15.10.2022 10:00 Кілобакс за 8 + 256 розпаяної пам'яті. Як їм взагалі користуватись? :gigi:
Так само як 4-ма ядрами на 800 мегагерц. :laugh:
Mad Dog
Member

Повідомлення

block_stupid: 15.10.2022 14:39
Mad Dog: 15.10.2022 10:00 Кілобакс за 8 + 256 розпаяної пам'яті. Як їм взагалі користуватись? :gigi:
Так само як 4-ма ядрами на 800 мегагерц. :laugh:
Знов скулиш?
Відповісти