На данный момент в стиме делюкс версия хита стоит 100грн, купил и катаюсь тожеAlligator: ↑ 09.10.2022 13:34А такие бывают на NFS?
Пейбек месяц назад взял в том же стиме за 79 грн
На данный момент в стиме делюкс версия хита стоит 100грн, купил и катаюсь тожеAlligator: ↑ 09.10.2022 13:34А такие бывают на NFS?
Не "пересмикуйте" - це відголос російської шовіністичної пропаганди.Ну якщо ви маєте на увазі менталітет націоналізму і пропагування своеї виключності і прігнічення всіх інших
тоже об это подумал, теперь лучше мерседеса 190, ничего нет, будет какая то турбо ракета,типа как была питбуль спешл,в тест драйве.mgerchik: ↑ 07.10.2022 09:46 попытка перезапустить underground?
цена конечно
Re-Volted Zipper
да вроде ничего такого в требованиях. наверняка перестраховываются, и оно спокойно пойдет и на слабее машинах
о, прикольно, добавил хит в стим коллекцию чтоб было.Dremjke: ↑ 09.10.2022 13:45На данный момент в стиме делюкс версия хита стоит 100грн, купил и катаюсь тожеAlligator: ↑ 09.10.2022 13:34А такие бывают на NFS?
Пейбек месяц назад взял в том же стиме за 79 грн
А если не аркады, а симуляторы? В WRC 10 FIA World Rally Championship вроде подобное было, всё никак не продолжу играть.Lowrider: ↑ 09.10.2022 20:42 Эх помнится в Porsche unleashed было.. зацепил стену правой стороной - машину тянет вправо, разгоняется она хуже.. в High stakes вообще можно было проиграть свою машину, если запорол гонку и никакого "начать заново" не было, изволь идти в гараж ремонтироваться.
Сейчас уже так никто не делает
Я нічого не пересмикую, мені начхати на будь-яку пропаганду я думаю своїми мізками, я роблю висновки про вас на основі того что ви що друкуєте на цьому форумі, бо сьогодні одна мова вам не така, а завтра будуть нові вороги і буде інша, а мова абсолютно не причому, у зла є конкретні імена і прізвища. І не від мови залежить якою буде людина,а від того які в неї від народження вкладають цінності, які виховують звички, який соціум її оточує і так далі... В нас в країні є злочинці і розмовляють вони нашою українською мовою - це робить нашу мову поганою?Modelus: ↑ 09.10.2022 18:20 yuraradНе "пересмикуйте" - це відголос російської шовіністичної пропаганди.Ну якщо ви маєте на увазі менталітет націоналізму і пропагування своеї виключності і прігнічення всіх інших
І ще, мова є первинною, оскільки дитина спочатку вчиться мови, а вже потім формується все інше.
Мені цікаво, а що таке "інше" я маю на вашу думку зрозуміти в цьому словосполученні?Ostin: ↑ 09.10.2022 21:09 yurarad
Ви складно пишете. А от цікаво, побачивши/почувши вислів "я украинец", як ви його розумієте? Територіальну приналежність людини до міжнародно визнаних кордонів України? Чи щось інше?
1) парадайс - самый всратый барнаутerazel: ↑ 07.10.2022 09:35 Предлагаю обсудить Need for Speed Unbound виходить другого грудня. Відомі системні вимоги
Ну якщо її роблять Крітеріон Геймс то є надії якісь. Якщо їм дадуть творити як вони хочуть і вони дадуть нам нащадка Burnout Paradise
В першу чергу - це громадянин України.Ostin: ↑ 09.10.2022 21:36 yurarad
Я просто уточнюю у вас, "кто такой украинец?", якщо можна це коротко описати.
Без ніякого підтексту, якщо ви переживаєте, що я провокую. Просто цікавлюсь, як це бачать люди.
теперь для этого есть асето корса и рейсрум,как минимум_))Lowrider: ↑ 09.10.2022 20:42 Эх помнится в Porsche unleashed было.. зацепил стену правой стороной - машину тянет вправо, разгоняется она хуже.. в High stakes вообще можно было проиграть свою машину, если запорол гонку и никакого "начать заново" не было, изволь идти в гараж ремонтироваться.
Сейчас уже так никто не делает
Ну это уже слишком серьёзно нужен как минимум руль и серьезный настрой вникать в конфигурации трасс, где тормозить и т.д. нфс же пытались как-то в shift .. мне не зашло тогда
с оглядкой назад, на шифт ,как раз, был еще неплох. Да косяки имели место, но в целом как переходное звено аркадо-сим, вполне норм.нфс же пытались как-то в shift .. мне не зашло тогда
Громадянство - це не національність. І ще: для кожної національності найкраща мова національна.yurarad: ↑ 09.10.2022 21:48В першу чергу - це громадянин України.
EA - це загалом клоака. А Origin зокрема зі своїми цінами у рублях.Maxhope: ↑ 07.10.2022 09:45 я не понимаю ЕА... убрали русский, ну так добавьте украинский А так подосрали всем в итоге
Найкарщих мов не існує, всі мови рівні, всі громадяни України є українцями незалежно від їх походження, якщо вони народилися в Україні та отримали громандянство України вони і є українці і ні як інакше.Modelus: ↑ 11.10.2022 11:01Громадянство - це не національність. І ще: для кожної національності найкраща мова національна.yurarad: ↑ 09.10.2022 21:48В першу чергу - це громадянин України.