Обзор корпуса Thermaltake Core V1

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ЙОЖИК
Member

Повідомлення

kolesnukm:А чому панель із вікном не поставити на одну із боковин? Вони ж взаємозаміні і пластик вікна не подряпається
Думаю тому що тоді залишиться лише одна бокова стінка з отворами, що значно погіршить вентиляцію/температури.

п.с. Самі спробуйте так зробити, для експерименту, попутно закривши чимось верхню кришку. Тоді точно будемо знати)
kolesnukm
Member

Повідомлення

ЙОЖИК:
kolesnukm:А чому панель із вікном не поставити на одну із боковин? Вони ж взаємозаміні і пластик вікна не подряпається
Думаю тому що тоді залишиться лише одна бокова стінка з отворами, що значно погіршить вентиляцію/температури.

п.с. Самі спробуйте так зробити, для експерименту, попутно закривши чимось верхню кришку. Тоді точно будемо знати)
Знаю що кажу так як в самого Пк в такому корпусі стоїть в ніші і вистачає вентилятора з передньої панелі, головне щоб кулер на процесорі можна було нормально поставити, крім того я б не сказав що отвори дуже впливають на вентиляцію, раніше з процесором від intel стояли кришки так як запропонував різниці в температурах не помітив зовсім
448
Junior

Повідомлення

Столько лет, а корпус актуален)
Для статистики: кулер на ЦП поставил Thermalright True Spirit 120 direct, по высоте как раз 140 мм, визуально сверху еще примерно сантиметр остался.
Вертушка 200 мм спереди так себе, дует или слабо, или средненько и громко, лучше заколхозить пару 120 мм или одну, но хорошую 140 мм.
Пару 80 мм сзади повесить надо бы, но не нашел ничего адекватного по цене и тихого :-/
Sitroaik
Junior

Повідомлення

Я сзади повесил пару Arctic F8 Pro PWM.
Зображення
Відповісти