Samson
Якщо б у мене був Титан в рукаві, а нова модифікація Кеплера не обкатана (чи не існує), бо точать Максвел, то я б поступив так само, як Хуанг.
Не розумію, чого тут дивуються. Це ж просто бізнес. Хуанг навіть не думав насрати комусь в душу чи за шиворот. Його мета - максимальна виручка з мінімальними зусиллями. Хуанг на коні з Титаном в рукаві (не знаю, яким треба бути фанатом чи мажором, щоб таке купляти та ще й в SLI, як дехто), тому можна обійтися ребрендингом, тим часом віддавши більше сил на вдосконалення і доведення до пуття нової архітектури. GTX580 як випустили? - це був доведений до ума Fermi, тобто те, чого чекали від 480, але не зовсім вийшло зразу.
Тут холодний розрахунок переплітається з бізнесом. А піпл все одно схаває, що б там не було (і це проблеми піпла насправді). Головне марку тримати, що Хуангу, без сумніву, дуже добре вдається.
Хоча технологічно відео АМД не відстає, і якби не кранчинг, то навіть було б краще по ціні. Але ж усім відомо, що попит формує пропозицію, а пропозиція підживлює попит. А в нас чим більше попит (на карти АМД через кранчинг в даному випадку), тим більші ціни ломлять, адже возити більше впадло... і то, не зважаючи на те, що в результаті все одно розбирають, з постачанням дехто не справляється. Але це вже недоліки нашого внутрішнього маркетингу. І взагалі... про що це я? Ой... уже й спати пора...
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)