Оголошено рекомендовану ціну Nintendo Switch 2. На консолі вийдуть Cyberpunk 2077, Elden Ring та інші ААА-ігри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
starinfo
Member

Повідомлення

Nintendo Switch 2 отримав покращену батарею – 5220 мАг, що більше, ніж у Switch (4310 мАг) і Switch Lite (3570 мАг). За офіційними даними, консоль працюватиме від 2 до 6,5 годин, залежно від гри. Повний заряд у режимі сну займе близько трьох годин, а при грі на TV-режимі – довше.
не знаю де тут шось про портативність, це взагалі мимо
від 2 годин портативності)
alexeygalas
Member

Повідомлення

man1242: 03.04.2025 10:34судя из того что видел на презентации то киберпанки будут с длсс в режиме перфоманс 240р растянутое на 1080р экранчик сомневаюсь что ppi 270 перекроет все прелести
Мене теж це розсмішило, його ледь в PS4 всунули. А хочуть сюди засунути. Краще якусь легшу але цікавішу гру ніж обрізати все що тільки можна аби втулити
анти__бот
Member

Повідомлення

starinfo
alexeygalas
то правда я перший свій свіч (не олед) так спалив, просто поставив заряджатись від павера яким до вже заряджав його.
читав про купу таких випадків.
там якась специфічна система живлення, доречі його рідний блок (на 45вт здається) не вмикає швидку зарядку на смартфонах
starinfo
Member

Повідомлення

alexeygalas: 03.04.2025 10:35
starinfo: 03.04.2025 10:29чомусь тіки сичеводи кажуть що портативка тіки сич і все)
незрозуміло чому, але такий шлях)
мабуть треба собі доводить, не знаю
Просто в мене була Sony PSP Slim, Nintendo 3DS і я собі чудово уявляю, що таке портативка. І нічого доводити не потрібно )) Скоріше деководи, як тільки бачать десь новину про нінтендо свіч, бігом летять щоб всім разом плюнути nintendo на спину заявками типу
- "От наш стімдек теж портативка!!"
- "А він може 5-6 год гри?"
- "Еммм... А зате у нас кіберпанк запускається! Буеее :lick: "

Приблизно такий рівень дискусій. І виглядає це смішно ))
це ж таке діло, вам смішно що деководи, мені смішно з сичеводів
я наприклад вважаю що воно якесь заразне. один сичевод куса іншого і вони теж починають бігать і всім обов'язково доводить що є тіки сич і він в усьому найкращий і шо там теж є возьмак))))(можливо так само з стім деківцями, та і не тільки, амуде чи інтол, амуде чи куртка, прикладів багацько)
мені відверто все-рівно, та й підбирати треба саме під себе
а так, будь яка конкуренція це файно)
alexeygalas
Member

Повідомлення

starinfo: 03.04.2025 10:36від 2 годин портативності
ААА тайтли. Само собою вони швидше зжирають батарею. Ну дек аж 1.5 годин покаже.
Не бачу сенсу їх тягнути на портативки. На лептопі краще за столом від розетки нормально пограти

Відправлено через 46 секунд:
starinfo: 03.04.2025 10:39а так, будь яка конкуренція це файно)
На цьому і зійдемось ) Я з вами тут згоден :beer:
анти__бот
Member

Повідомлення

starinfo: 03.04.2025 10:36від 2 годин портативності
то буде прикро :weep:
alexeygalas
Member

Повідомлення

starinfo: 03.04.2025 10:39мені відверто все-рівно, та й підбирати треба саме під себе
Наступний лептоп підшукую чисто під роботу без дискретки. Бо для себе прийшов до того, що навтіь на лептопі з 4090 грати в графонисті ігри повноцінно не вийде в порівнянні із маленьким 9л пк на столі але з нормальним БЖ.
Тому краще візьму лептоп, який довго тримає батарею і може при бажанні виконувати складну роботу. А пограти якщо і захочеться - є дуже багато ретро ігор, які мені принесуть масу задоволення і на iGPU будучи на виїзді далеко від домашнього столу.
Востаннє редагувалось 03.04.2025 10:46 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
Grava
Member

Повідомлення

starinfo: 03.04.2025 10:29сичеводи кажуть що портативка тіки сич і все)
Ну, якщо дивитися відразу на все - розміри, вагу, час роботи від батареї, то начебто все так.
Але дійсно компактний лише лайт, якщо потрібно - оригінальний фліп-кейс від нінтендо для захисту не дуже збільшить розміри та якісний.
Сам собі хочу дек, але розумію що то лише пару днів погратися та на полицю. Чому? Бо якщо захочу пограти - є пк, захочу пограти на дивані перед сном - є мунлайт на свічі, захочу пограти десь у дорозі - як на мене він великий і важкий, потребує місця більше лайта, у важкі ігри довго не пограти, а всі інші можна і на свічі. (хоча десь бачив що у того ж асуса краще з автономністю, зараз його вивчаю :D )
InFamous
Junior

Повідомлення

немає швидкої зарядки в 2025 році? це точно про портативність? олед теж завезуть через N+1 років після релізу?
starinfo
Member

Повідомлення

ААА тайтли. Само собою вони швидше зжирають батарею. Ну дек аж 1.5 годин покаже.
Не бачу сенсу їх тягнути на портативки. На лептопі краще за столом від розетки нормально пограти
ну це ж сухі данні, які невідомо як тестували
в дека теж написано "Акумулятор ємністю 50 Вт⋅год, 3–12 годин гри (залежить від вмісту)"
анти__бот
Member

Повідомлення

InFamous
вона напевно якогось пропрієтарного типу
Muttabor
Member

Повідомлення

alexeygalas: 03.04.2025 10:22Саме тому дек - не портативка. Невеликі розміри - це ще не портативність.

4 часа в Forza Horizon 4 (при 60fps), или, к примеру, 6-7 часов в Hollow Knight на SD OLED - это мало, чтобы называться портативной консолью?
Alex646
Member

Повідомлення

alexeygalas: 03.04.2025 09:56
Alex646: 03.04.2025 09:43позиціонується як повноцінний пк
Якому на горло всією підошвою наступив Thermal і Power Limit?

https://store.steampowered.com/steamdeck/
Перечитав всі пункти. Навіть Steam не позиціонує його як повноцінний пк ))

Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
Alex646: 03.04.2025 09:43Якщо налаштувати, то рухів там мінімум. З тела відкривати ворд таке собі.
Я колись теж такою фігнею займався )) Намагався з одноплатника на базі OpenWRT зробити Роутер і NAS в одній коробці. В результаті ні роутера ні наса нормального не вийшло. Зібрав окремий NAS і купив нормальний роутер. Кожен має виконувати свою задачу, в якій він найсильніший.
Deck і їм подібні MSI Claw, Legion Go, Rog Ally намагаються сісти однією сракою на 2 табуретки - бути і портативкою і лептопом з igpu. В результаті ні одне ні друге нормально не виходить :dontknow:
Првер ліміт точно також і на свищ наступає. Плюс, типові обмеження арм.

Уважно дивилися?
https://help.steampowered.com/uk/faqs/v ... -D643-BAA8

Ви знову жопу з пальцем порівнюєте. Роутер - це обмежений пристрій по залізу перш за все.
У всіх консолей, окрім деку, нічого не вийде, бо оболонка у них така собі, а чистий віндовс не завжди зручний.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Alex646: 03.04.2025 10:53Првер ліміт точно також і на свищ наступає. Плюс, типові обмеження арм.
Так а Nintendo Switch не намагається бути ПК ))
Alex646: 03.04.2025 10:53Уважно дивилися?
https://help.steampowered.com/uk/faqs/v ... -D643-BAA8
Бо побудований на ПК платформі і запиханий в занадто малі для цього об*єми.
Alex646: 03.04.2025 10:53Ви знову жопу з пальцем порівнюєте. Роутер - це обмежений пристрій по залізу перш за все.
Та плата, яка була у мене мала miniPCie слоти з можливістю установки Sata контроллерів. Але пропускної здатності системних шин і потужності SoC всеодно не вистачило.

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Muttabor: 03.04.2025 10:514 часа в Forza Horizon 4 (при 60fps), или, к примеру, 6-7 часов в Hollow Knight на SD OLED - это мало, чтобы называться портативной консолью?
Розрішення рендеру, яскравість екрану, гучність, вимикали безпровідні адаптери?
starinfo
Member

Повідомлення

Так а Nintendo Switch не намагається бути ПК ))
мені тоді незрозуміло нащо вони лізуть в нішу саме пк?
оці всі кіберпуки, сновранерси, відьмаки, хогвартс легасі
це ж все спроба знову ж сісти на 2 стільці і допоки цей другий стілець дуже поганий
але ось як показав вихід 2ї консолі вони все-рівно лізуть
і я б навіть додав що втрачають основний стілець бо щось поративність і розміри не дуже
анти__бот
Member

Повідомлення

alexeygalas: 03.04.2025 10:35Просто в мене була Sony PSP Slim, Nintendo 3DS і я собі чудово уявляю, що таке портативка. І нічого доводити не потрібно )) Скоріше деководи, як тільки бачать десь новину про нінтендо свіч, бігом летять щоб всім разом плюнути nintendo на спину заявками типу
- "От наш стімдек теж портативка!!"
- "А він може 5-6 год гри?"
- "Еммм... А зате у нас кіберпанк запускається! Буеее "
а в нінтенди є вбудована підставка і джойкони знімаються правда треба ще тягнути з собою тоді перехідник щоб перетворити в джойстик :gigi:
а ще є док станція якою я не користувався :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
starinfo: 03.04.2025 11:08мені тоді незрозуміло нащо вони лізуть в нішу саме пк
якщо нова нінтенда не зможе 4 години в дс3 чи елден рінг то це погана нінтенда
alexeygalas
Member

Повідомлення

starinfo: 03.04.2025 11:08оці всі кіберпуки, сновранерси, відьмаки, хогвартс легасі
starinfo: 03.04.2025 11:08і я б навіть додав що втрачають основний стілець бо щось поративність і розміри не дуже
Я за це вище писав. Мені це теж не до вподоби. Бо і перша версія була не супер мала. А кіберпанки і гогвардс краще на пк нормально побігати

Але другий пункт то вже не від нінтендо залежить. Захотів видавник видати під нінтендо якусь ААА - його воля. Нінтендо ж не заборонить. Навпаки двері широко розкриє, щоб побільше бабла зкосити на кіберпанку ))
proos
Member

Повідомлення

Зачем это всё если есть стим дек?
_Andrik_
Member

Повідомлення

alexeygalas: 03.04.2025 10:22
starinfo: 03.04.2025 10:19ну незнаю зараз ціни на павер на 45 ват не такі космічні, якщо буде рюкзак закинуть павер не тяжко
Саме тому дек - не портативка. Невеликі розміри - це ще не портативність. Ну і обплутатись павербанками на сидінні в поїзді поряд з іншими людьми - таке собі
Вистачить одного на 30000 , щоб РДР2 понад 4 -5 годин бігати без лімітів споживання енергії, в 30-40 фпс .НФС МВ близько 3x годин вбудована тримає , а про ігри по типу маріо і т.д (платформери) то не набагато гірше за свіча
Muttabor
Member

Повідомлення

alexeygalas: 03.04.2025 11:03Розрішення рендеру, яскравість екрану, гучність, вимикали безпровідні адаптери?
720p, рендер 100% (FSR выключен), яркость "авто", громкость на 50%, в FH4 wifi обычно не отключал, чтобы оставаться в online-режиме
Відповісти