Вже з цим патчем можна грати, замітив таку річ, що гра йде нормально, без вильотів і підторможувань, але якщо перейти у Windows і повертутись то починаються підторможування...
Відправлено через 25 хвилин 43 секунди:
BoKl: ↑
30.03.2025 12:46
Dilfin: ↑
28.03.2025 12:08
Сталкер заходить тим людям, які колись її грали, тоді є відчуття ностальгії, коли розумієш, що це та сама гра, тільки візуально і трохи технічно покращена, тоді не звертаєш увагу на баги, вірніше звертаєш, але з усмішкою, що все повторюється. А для тих людей, які хочуть пограти у сталкер перший раз, гра може не викликати ефекту "Ваууу", тому, що гра не оптимізована ще до кінця, ще не виправили всі помилки і чекати я думаю що ще довго.) А в цілому гра цікава, сюжет не сильно, але затягує, одне що не сподобалась що в сумках з хабарем не попадаються якась рідкісна зброя, набої, чи артефакти і це портить гру, бо за логікою у хабар ховають найкраще, а не бутилку горілки, батон і консерву.) Краще, щоб хабарів було менше, але з цікавими речами.
Не згоден, грав тільки у першого сталкера, і то не до кінця, зловив баг з гранатометниками, а інші дві частини комп не потягнув. Спробував цього і затягнуло, 259 годин та 51 досягнень. Так, я стикнувся з багами, залісся, фінал з ріхтером і т.п., але гра мені дуже зайшла. Чекаю на Нова гра+ та длс з Прип'яттю (з модами політав містом, був шокований розмахом).
П.С. Граю на відрі 6600XT+i3-10105F, у 55 кадрів (для мене комфортних) з генератором в 3440х1440.
Мені сподобалась атмосфера, в усіх частинах, в грі коли немає занурення, тоді так, зайшов, побігав, постреляв, та й вийшов, мене завжди цікавить в іграх атмосфера, цікавий сюжет, а технічні параметри, то вже на другому місці, я з тих часів граю, коли в ігри грали в 12-15 кадрів, 24 то вже було "вау", а тепер багатьом і 60 уже дуже мало і графіка не така і тд. і тп.