S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
nick_ii
Junior

Повідомлення

Геральт: 28.03.2025 12:26 Dilfin
Перший взяв перед релізом другого (до того не грав ні разу). Пройшов просто для ознайомлення.
Другий пройшов з задоволенням, практично без модів (трохи косметики було). На баги увагу не особливо звертав, були не критичні. Будуть DLC, ще раз пройду. Але вже з модами. Тримаю в курсі.

nick_ii
HDR?
Нічого такого. У віконному режимі ФПС дуже низький в мене, тому тільки ексклюзивний спасав. Ставив все на дефолт і тільки ця опція крашить гру. Вже і драйвера оновлювалися, а помилка залишилась. :shuffle:
Sllavko
Junior

Повідомлення

SimplySorc: 28.03.2025 13:20
denizen: 28.03.2025 10:28 Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Пройшов ще на релізі з суттєвих багів лише барига з суіцидальними схильностями. не знаю в чому у вас проблеми, за 100 годин вилетіло буквально раз чи два.
Те саме. Мав 2-4 вильоти і ''стандартний'' баг з монолітівцями в селі.
Що саме цікаве, то проходив більше пів гри на fx8350+rx580 8gb.
А вже решту на r7 5700x3d + rx580
Serg IX
Member

Повідомлення

Dilfin: 28.03.2025 12:08 Сталкер заходить тим людям, які колись її грали, тоді є відчуття ностальгії, коли розумієш, що це та сама гра, тільки візуально і трохи технічно покращена, тоді не звертаєш увагу на баги, вірніше звертаєш, але з усмішкою, що все повторюється. А для тих людей, які хочуть пограти у сталкер перший раз, гра може не викликати ефекту "Ваууу", тому, що гра не оптимізована ще до кінця, ще не виправили всі помилки і чекати я думаю що ще довго.) А в цілому гра цікава, сюжет не сильно, але затягує, одне що не сподобалась що в сумках з хабарем не попадаються якась рідкісна зброя, набої, чи артефакти і це портить гру, бо за логікою у хабар ховають найкраще, а не бутилку горілки, батон і консерву.) Краще, щоб хабарів було менше, але з цікавими речами.
Ну не знаю. Я як фанат сталкера, який по 100500 раз пройшов ТЧ, ЗП з різними модами, цей взагалі не зайшов. На друге проходження навіть не хватило... Зараз розумію що там реально порішав АЛайв, де ти реально відчував наслідки своїх дій і якись умовний авторитет))) Тут же просто мочиш якихось болванчиків яких в притик не розпізаєш і сенс з ними воювати рівний нулю
Kullerok
Member

Повідомлення

Ну шо там сколько ещё патчей ждать. Хочется поиграть. Но я не готов играть с багами. Я уже стар для этого деррьма
KingofgamE
Member

Повідомлення

О. То скоро бета-тест закінчиться і можна буде пограти :D
mertvei
Member

Повідомлення

Dilfin
Сказал правильно,баги это фича сталкера как окунулся ,во много лет назад и что , поразительно они повторили ,каким то чудом,все баги первого сталкера, может это сделано было специально ))))

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Всі баги навіть те що сохри злітали ))

Отправлено спустя 1 минуту 10 секунд:
Сталкер це гра яка привчила робити ,по десятку сейвів ,і один такі запрацює ))
Hotspur
Member

Повідомлення

GreenMile: 28.03.2025 11:20Десь як з КП2077, за рік після виходу можна буде нормально грати вже
два роки з КП 2077

Відправлено через 20 секунд:
Барбарис: 28.03.2025 11:52 Невже постійно таке було?
так
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, на щастя не мав такого досвіду.
Grava
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.03.2025 01:03два роки з КП 2077
Пройшов на третій день після релізу, побачив 3 бага :lol: софтлок у якомусь побічному квесті, повторення звуку у сцені з панам у танку та розбивався кілька разів коли біг по дорозі)
Азазелло
Member

Повідомлення

Встановив гру заново і почалась якась чортівня:при спробі запустити вилітають драйвера відеокарти і доводиться комп перезавантажувати.Відюха RX 6600XT,в когось було подібне?
Kashtan
Member

Повідомлення

Як я вже зазначав - пограю через 2 роки. Не раніше. Одного на жаль, замало.
MW124
Member

Повідомлення

нуль вильотів на самій першій версії, багів квестів купа, а фпс на ультрах в 2к постйно 144. просадкок не бачив... тай таке :)
VolandInferno
Member

Повідомлення

Тут як почитати, то у всіх на ультрах/епіках вивозить рикса 588. Дивні дива :lol:
Robostyle
Member

Повідомлення

VolandInferno: 29.03.2025 15:37 Тут як почитати, то у всіх на ультрах/епіках вивозить рикса 588. Дивні дива :lol:
110 fps min :nunu:
syavik2001
Member

Повідомлення

очередной патч завезли, а роад мап не завезли :D :D :D
BoKl
Member

Повідомлення

Dilfin: 28.03.2025 12:08 Сталкер заходить тим людям, які колись її грали, тоді є відчуття ностальгії, коли розумієш, що це та сама гра, тільки візуально і трохи технічно покращена, тоді не звертаєш увагу на баги, вірніше звертаєш, але з усмішкою, що все повторюється. А для тих людей, які хочуть пограти у сталкер перший раз, гра може не викликати ефекту "Ваууу", тому, що гра не оптимізована ще до кінця, ще не виправили всі помилки і чекати я думаю що ще довго.) А в цілому гра цікава, сюжет не сильно, але затягує, одне що не сподобалась що в сумках з хабарем не попадаються якась рідкісна зброя, набої, чи артефакти і це портить гру, бо за логікою у хабар ховають найкраще, а не бутилку горілки, батон і консерву.) Краще, щоб хабарів було менше, але з цікавими речами.
Не згоден, грав тільки у першого сталкера, і то не до кінця, зловив баг з гранатометниками, а інші дві частини комп не потягнув. Спробував цього і затягнуло, 259 годин та 51 досягнень. Так, я стикнувся з багами, залісся, фінал з ріхтером і т.п., але гра мені дуже зайшла. Чекаю на Нова гра+ та длс з Прип'яттю (з модами політав містом, був шокований розмахом).
П.С. Граю на відрі 6600XT+i3-10105F, у 55 кадрів (для мене комфортних) з генератором в 3440х1440.
FirstTDM
Junior

Повідомлення

Ну шо там сколько ещё патчей ждать. Хочется поиграть. Но я не готов играть с багами. Я уже стар для этого деррьма
О. То скоро бета-тест закінчиться і можна буде пограти
Як я вже зазначав - пограю через 2 роки. Не раніше. Одного на жаль, замало.
Уже можно спокойно играть :) Особо ждать нет смысла - основные баги исправлены, игра стабильно работает... потом начнут DLC пилить и добавятся новые баги :rotate:
Dilfin
Member

Повідомлення

Azerty: 28.03.2025 17:09
Sanьka: 28.03.2025 12:46 Думаю після версії 2.0 можна гармати доволі готовий продукт. Ще й моди якісь будуть.
Може завезуть мультиплеєр
Вже з цим патчем можна грати, замітив таку річ, що гра йде нормально, без вильотів і підторможувань, але якщо перейти у Windows і повертутись то починаються підторможування...

Відправлено через 25 хвилин 43 секунди:
BoKl: 30.03.2025 12:46
Не згоден, грав тільки у першого сталкера, і то не до кінця, зловив баг з гранатометниками, а інші дві частини комп не потягнув. Спробував цього і затягнуло, 259 годин та 51 досягнень. Так, я стикнувся з багами, залісся, фінал з ріхтером і т.п., але гра мені дуже зайшла. Чекаю на Нова гра+ та длс з Прип'яттю (з модами політав містом, був шокований розмахом).
П.С. Граю на відрі 6600XT+i3-10105F, у 55 кадрів (для мене комфортних) з генератором в 3440х1440.
Мені сподобалась атмосфера, в усіх частинах, в грі коли немає занурення, тоді так, зайшов, побігав, постреляв, та й вийшов, мене завжди цікавить в іграх атмосфера, цікавий сюжет, а технічні параметри, то вже на другому місці, я з тих часів граю, коли в ігри грали в 12-15 кадрів, 24 то вже було "вау", а тепер багатьом і 60 уже дуже мало і графіка не така і тд. і тп.
greatvova
Member

Повідомлення

syavik2001: 29.03.2025 17:43 очередной патч завезли, а роад мап не завезли :D :D :D
Думаю вони хочуть включити всього і побільше, але ще не до кінця розуміють, що з того вдасться нормально реалізувати.

GSC вже зробили велику роботу. Я вже більше 150 годин награв і досі не набридло. Гра на віки.
syavik2001
Member

Повідомлення

greatvova: 31.03.2025 12:25
syavik2001: 29.03.2025 17:43 очередной патч завезли, а роад мап не завезли :D :D :D
Думаю вони хочуть включити всього і побільше, але ще не до кінця розуміють, що з того вдасться нормально реалізувати.

GSC вже зробили велику роботу. Я вже більше 150 годин награв і досі не набридло. Гра на віки.
зачем тогда пиндеть, что будет роад мап в начале года? Разработчики явно не адекватно оценивают свои силы, а это признак делитантства.
Відповісти