Критики та перші гравці задоволені Avowed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 15.02.2025 11:09
kairo: 14.02.2025 23:19
Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
А роботу програмістів Adobe? Продукти Adobe теж доступні по підписках
Я платив за підписку Фотошопу. Зараз перейшов на безкоштовні аналоги, бо вже не так актуально.
VovaII
Member

Повідомлення

MqM: 15.02.2025 11:14Ласкаво просимо у Норвегію, там ще не таке є, от у вас бомбане від реальності
Куди ж далі??
Kashtan
Member

Повідомлення

MqM: 15.02.2025 11:14
VirusikZloy: 15.02.2025 08:03 Женщина кузнец, женщина солдат, женщина капитан, женщина тренер бойцов, женщина предводитель мародёров, женщина грабитель-убийца, женщина наводящий страх инквизитор глава паладинского ордена, страница истории про принцессу тайком встречающаяся со своей любовницей коню.. конюш... короче женщиной-конюхом. И всё в таком духе в первые же 7 часов игры.

Диалоги туповатые и неимерсивные, рядом горы трупов а персонажи общаются будничным тоном как будто в старбаксе за чашкой кофе, отпускают несмешные шутки и наваливают диспозиции как на странице википедии.
Ласкаво просимо у Норвегію, там ще не таке є, от у вас бомбане від реальності
Що ви маєте на увазі? Всюди панування жінок?
Tesseract
Member

Повідомлення

dret09: 14.02.2025 16:21Взяв для себе в зауваження наступне: чим більше цього "моднєнького" фіолетового кольору в грі - тим більш вона прохідна. Майже усе лайно що провалюється просто пестрить ним!))))
Фіолетовим завжди позначали некромантію, тому не дивно, що ігри-трупи виходять в фіолетових тонах :gigi:
MessiaH
Member

Повідомлення

Игру ещё патчить и патчить, как бы геймплейных багов не заметил особых, но оптимизация реально дрянь. Картинка в принципе не самая худшая, но и не самая лучшая. Игра построена на UE5, движок самый ублюдский и питарский в плане оптимизации, не смотря на прекомпиляцию шейдеров статеррит как последняя тварь, но почему-то эта проблема пропадает при включении трассировки лучей, не нравится что у длсс3 генератора кадров нет нативного режима и максимум что можно выставить это режим качества. Геймплейно боёвка конечно в игре всратая, в целом больше трояка я б игре не поставил
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 15.02.2025 08:49
Skiff93: 15.02.2025 01:14 Чим я тут не правий і не поважаю себе чи розробників.? А?
Дискусія почалась із того що ви заявили, що замість щоб ставити "кривий" лончер GP, треба качати піратки, а віруси, це міф. Зараз ви вже розповідаєте, що лише "тестуєте" ігри з торрентів, а так, звичайно купуєте))

І що там по лончеру, що саме в ньому криве?
Так, міф. Якщо є мінімальні знання у користуванні інтернетом.
Тут потрібно скоріше стильно постаратись, щоб щось підхопити.
Для середньостатистичних юзерів - не проблема цього уникнути.

Домохазяйкам категорично не качати!

Відносини гейМПассу: я вже не пам'ятаю точно, але 2 роки тому за 29 грн на 3 місці підключав і була в мене купа претензій.

Точно були проблеми з авторизацією і оплатою. Нереально повільною швидкістю скасування. Обновами кожен день, а там 300кб/с максимальна швидкість і перед запуском гри звідти потрібно по 20-30хв чекати було. Часті самовиходи з акаунту.

А з теперішніми цінами і рівнями підписки, ребрендингом старих назв... Не хочеться розбиратись. Як і мутити все це щоб одну гру опробувати.
Для когось це вигідна пропозиція, а у мене вагон куплених ігор, які хочу пройти.
Та й з торентів швидше за Стім скачати можна.

І взагалі лончери - зло! Лишня запущена хрінь, їхні постійні обнови в непідходящі моменти.
Навіть єдиний нормальний з усіх Стім, мені тільки заважає. Його функціонал, особисто мені, у 150% випадків абсолютно непотрібен.
GOG - топ.
Якщо це одиночна гра я хочу її запускати без затримок, без наявності інтернету, без примусового непотрібного мені оновлення і т.д.
Earanak
Member

Повідомлення

Skiff93
Steam у него медленный, обновляется клиент в неподходящий момент, проблемы с авторизацией, ох... Сразу написал же тут что 2к грн много за эту игру а Геймпасс напрягает. Мы всё уже поняли это. Скачай игру себе с торрентов, поиграй ~недельку. И вот вместо беспонтовой болтавни - отписал бы тут свое мнение по игре, ей богу больше толку было бы. А то какой то трёп бесполезный ни об чем, с оправданиями и какими то историями почему и какие игры ты себе покупал и сколько часов в них играл :facepalm:
Eduard1980
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 20:09 І взагалі лончери - зло!
GOG - топ.
А ігри з GOG можна запустити без лончера? Наприклад Відьмака або РДР2. Питаю, бо стімовські версії тільки через лончери запускаються. Налаштував систему під керування джойстиком в режимі кіоска, щоб з дивану без мишки юзати, бо не зручно мені і, відповідно, користувався піратками, бо вони не викликають ті кляті лончери, клацнув на гру - вона запустилась.
Skiff93
Member

Повідомлення

Eduard1980: 15.02.2025 22:17
GOG - топ.
А ігри з GOG можна запустити без лончера? Наприклад Відьмака або РДР2. Питаю, бо стімовські версії тільки через лончери запускаються. Налаштував систему під керування джойстиком в режимі кіоска, щоб з дивану без мишки юзати, бо не зручно мені і, відповідно, користувався піратками, бо вони не викликають ті кляті лончери, клацнув на гру - вона запустилась.
Можна. GOG лише для завантаження гри запускаєш. Далі як на піратках.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 22:23
Можна. GOG лише для завантаження гри запускаєш. Далі як на піратках.
Дякую :beer: , буду мати на увазі.
Earanak
Member

Повідомлення

RDR2 в GOG нету. Но, да. Игры через GOG можно запускать без лаунчера.

Так же в GOG нету аналога SteamLink-а, эмуляции геймпадов с кастомными профилями, и вообще много чего нету там, это не смертельно, просто надо иметь ввиду. Я вот частенько через SteamLink с телефона и планшета играл. Все альтернативы давали большой инпут лаг или хуже изображение или рванный звук. Условно говоря в Darkest Dungeon II сидя у подъезда я мог играть в 5FPS без звука в Google Remote Desktop, а через SteamLink уже в ~30FPS с звуком. Но это нишевая ситуация.
Misanthrop
Member

Повідомлення

Перше, що впадає в око це те, що більшість позитивних відгуків залишені порожніми акаунтами, які награли 10 годин і більше не заходять...

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
MessiaH: 15.02.2025 19:27 Игру ещё патчить и патчить, как бы геймплейных багов не заметил особых, но оптимизация реально дрянь. Картинка в принципе не самая худшая, но и не самая лучшая. Игра построена на UE5, движок самый ублюдский и питарский в плане оптимизации, не смотря на прекомпиляцию шейдеров статеррит как последняя тварь, но почему-то эта проблема пропадает при включении трассировки лучей, не нравится что у длсс3 генератора кадров нет нативного режима и максимум что можно выставить это режим качества. Геймплейно боёвка конечно в игре всратая, в целом больше трояка я б игре не поставил
Я человек простой. Вижу что УЕ5 - мимо. Потом на релизе каждый раз почему-то приколы со статтерами, шлейфами и принудительным TAA от которого глаза промыть хочется
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 20:09
kairo: 15.02.2025 08:49
Дискусія почалась із того що ви заявили, що замість щоб ставити "кривий" лончер GP, треба качати піратки, а віруси, це міф. Зараз ви вже розповідаєте, що лише "тестуєте" ігри з торрентів, а так, звичайно купуєте))

І що там по лончеру, що саме в ньому криве?
Якщо є мінімальні знання у користуванні інтернетом.

Відносини гейМПассу: я вже не пам'ятаю точно, але 2 роки тому за 29 грн на 3 місці підключав і була в мене купа претензій.

Точно були проблеми з авторизацією і оплатою. Нереально повільною швидкістю скасування. Обновами кожен день, а там 300кб/с максимальна швидкість і перед запуском гри звідти потрібно по 20-30хв чекати було. Часті самовиходи з акаунту.

А з теперішніми цінами і рівнями підписки, ребрендингом старих назв... Не хочеться розбиратись. Як і мутити все це щоб одну гру опробувати.
Для когось це вигідна пропозиція, а у мене вагон куплених ігор, які хочу пройти.

І взагалі лончери - зло! Лишня запущена хрінь, їхні постійні обнови в непідходящі моменти.
Навіть єдиний нормальний з усіх Стім, мені тільки заважає. Його функціонал, особисто мені, у 150% випадків абсолютно непотрібен.
GOG - топ. :idea:
Якщо це одиночна гра я хочу її запускати без затримок, без наявності інтернету, без примусового непотрібного мені оновлення і т.д.
Так, міф.
Ну який ще міф. Перша ж роздача із Фотошопом на одному із найпопулярніших торрентів в наших краях із троянами.
Давайте чесно. Ви нічим не відрізняєтесь від домогосподарки. Якщо Він Дефендер не перехопить троян, ви точно так само його підхопите, як і люба пересічна жіночка +60 років. Чи ви заявляєте, що маєте знання такого рівня, що можете вручну знешкодити трояни, які не перехоплюють антивіруси?))
Почнемо із того, що Геймпасу в Україні не було 2 роки тому. Я користуюсь більше року і нічого із названого вами не бачив. Що говорить, про те, що ви вигадали ці проблеми.
Це неправда, м'яко кажучи.
GOG - топ.
Так це такий самий лончер. Нічим не кращий за інші.

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
GOG - топ.
Ви про що? На геймпаді натискаю середню клавішу, вибираю гру і все із Стім чи іншого лончера відразу запускається.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 15.02.2025 23:23
Skiff93: 15.02.2025 20:09

Якщо є мінімальні знання у користуванні інтернетом.

GOG - топ. :idea:
Так, міф.
Ну який ще міф. Перша ж роздача із Фотошопом на одному із найпопулярніших торрентів в наших краях із троянами.
Давайте чесно. Ви нічим не відрізняєтесь від домогосподарки. Якщо Він Дефендер не перехопить троян, ви точно так само його підхопите, як і люба пересічна жіночка +60 років. Чи ви заявляєте, що маєте знання такого рівня, що можете вручну знешкодити трояни, які не перехоплюють антивіруси?))
Почнемо із того, що Геймпасу в Україні не було 2 роки тому. Я користуюсь більше року і нічого із названого вами не бачив. Що говорить, про те, що ви вигадали ці проблеми.
Це неправда, м'яко кажучи.
GOG - топ.
Так це такий самий лончер. Нічим не кращий за інші.

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
Ви про що? На геймпаді натискаю середню клавішу, вибираю гру і все із Стім чи іншого лончера відразу запускається.
Геймпасу не було...

З торентів не качаю, але знаю яка там швидкість.

Трояни заполонили абсолютно всі трекери, їх навіть у фільми вшивають.

GOG - лончер, як і інші.

:lol:

4 мимо.
Відповісти