США запропонували TSMC три варіанти співпраці, включно з передачею технологій Intel

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zealoth
Member

Повідомлення

Intel74320ASuperFin+: 14.02.2025 17:00 Местные рэднеки инженеры не хотят идти работать за пачку риса 24/7 на заводы тайваньцев. Клоун в парике хочет принудительно приватизировать эти мощности и передать их бездельникам из штеуда. План надежный как швейцарские часы.
Там настолько маленькие миски риса, что им перезд в штаты нахрен не всрался.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Zealoth: 14.02.2025 17:05 Там настолько маленькие миски риса, что им перезд в штаты нахрен не всрался.
Ну и правильно они делают. Зачем менять свой остров на страну с более дорогим и менее качественным уровнем жизни. Лучше бы Дональд так драл интел в заднее место, чтобы те начали отрабатывать просранные инвестиции.
Alligator
Member

Повідомлення

taras_cs: 14.02.2025 14:14
dead_rat: 14.02.2025 14:10 taras_cs
Ще й як втрачають, їм повідміняли пільги, а ціни скачуть все вище :laugh:
Добре, що так.
Кожний має відповідати за свій вибір. Хоча, фанати трумпа швидко вигадають, чому в їх проблемах винні демократи та пєдофіли, а не вони самі.
По їх логіні то все бідон виновен. А Обама тепер не тільки в під'їздах рф неприємності робить :lol:
block_stupid
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 15:42В штуках подивись.
Я то глянув це одразу, але при чому "штуки" до Європи? Там кількісного обмеження не вписано.
Поліз в ту щурячу нору. Блумберг канєшно як часто робить, бабка нашептала....
Може бути обмеження в 50К, а може більше, а може менше, а може і без обмежень для конкретної країни.

Та і тут чіткішої інфи не знайшов.
https://www.ecfr.gov/current/title-15

Тобто блумберг плітки пустив, у воду пукнув, трампу підмазав, лол, кєк) як то кажуть)

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
І я там був, і мед я пив, і по бороді текло, але в рот не попало. уххх буржуї))
Мені з дивану взагалі то видніше
MetalistForever
Member

Повідомлення

Zealoth: 14.02.2025 13:41 Адепты свободного рынка на месте?
Методичка неолиберальной экономичной теории сожжена , а прах развеян по ветру :lol:
tornadox
Member

Повідомлення

Ну все фанати інтел можуть спати спокійно, цьому лайну ніхто не дасть потонути.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

При демократах было просто немыслимо, что Тайвань сольют Китаю. Но Трамп превзошёл все самые смелые ожидания, Пу и Си в него нехило вложили и это многократно окупилось. И нас предал и Тайвань и Европу - восхитительно просто! Почему в штатах молчат - неясно, тут бы импичмент объявлять как минимум, а как максимум - тупо за решётку его и подельников - чтобы западный мир не был разрушен...
Я бы на месте TSMC послал бы на 3 буквы любые предложения штатов, зачем им что-то передавать?!

Отправлено спустя 2 минуты 6 секунд:
dead_rat: 14.02.2025 14:01Так.
Наступне питання.
Какие ваши доказательства? В чём заключается свобода? Или свобода - это - захотел - ограбил, захотел - не ограбил?

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
taras_cs: 14.02.2025 14:08 Трумп поводиться, як гопнік - спочатку погрози, потім неприємний вибір.
На превеликий жаль, ті , хто за нього голосував, гроші поки що не втрачають (реднекі та ображені життям безвідповідальні ідіоти).
Ну да. А всему свободному человечеству теперь страдать из-за кучки американских неадекватов. Вот какой парадокс. В нормальной стране Донни был бы уже давно посажен даже за призывы, которые он делал с августа 2024, примерно тогда у него чердак протёк окончательно.
dead_rat
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 14.02.2025 20:22 И нас предал и Тайвань и Европу - восхитительно просто!
А пройшло лише три тижні :laugh:
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 14:12У нього є всі шанси нарешті розвалити цю америку. Ну або хоча б завалити. А з нею слідом і орків і китайців
Это печально, симптомы нехорошие, лучше сходить провериться к доброму доктору. :lol: Желание развалить америку было бы понятно, если человек зомбирован русской пропагандой, в любом другом случае это требует медисследования.
Scoffer
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Сумно що до тебе досі не дійшло що поки існують такі держави як штати, китай, оркостан, а потім ще індія, всякі мусліми і ще хтось там кого розумні парцнери вирішать накачати баблом, Україна ніколи не буде в спокої. Баланс людських сил не на користь. Так що до лікаря рекомендую сходити самому, хай перевірить спроможності до примітивного підрахунку. Може яку пілюлю випише.

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
dead_rat: 14.02.2025 20:25А пройшло лише три тижні
Та норм розгортаються подіі, цікаво ж. :laugh: Не тільки ж Україна за всіх має віддуватись. Я одразу казав що без України світ має нафіг згоріти. :rotate:
AssayMAS
Member

Повідомлення

Zealoth: 14.02.2025 14:09есть ли у тайваньцев яйца
у капиталиста нет родины - так что ответ зависит от того какой ответ прибыльние и в долгую...
у тайваньцев проблема что в США нет развитого корпоративного фашизма и пока еще нет нужного количества высококлассной дешевой рабочей силы согласной на всё... а со своими рабочими из азии дорого в США микросхемы делать ибо нет или почти нет инфраструктуры.
Это из разряда "может ли Китай в 2нМ" - может - но до коммерческой конкурентной продукции десятилетия. а пока оверпрайсные штучные прототипы на дотациях.

Відправлено через 6 хвилин 57 секунд:
Scoffer: 14.02.2025 15:33там бомжів стало в кілька раз більше ніж я пам'ятаю. Мабуть від гарного життя
нет от плохого образования и пропаганды кредитов и удорожания жилья и миграции.
Ну серьезна - на еду по минимуму в США надо несколько сот баксов - бомж может оформить соц помощь ТОЛЬКО в городе - вот там и бомжует.
Scoffer
Member

Повідомлення

AssayMAS
В штатах достатньо соціальних ліфтів як піднятись з бомжа до не бомжа. Це вище може бути проблематично, а на мінімалку - легко. Але навіщо якщо в тій же каліфорнії взимку тепло, а жратву і наркоту за бюджетний рахунок доставлять прямо на поріг твого ящика. За все можна подякувати обамобідону, котрого так вихваляють персонажі подібні до Inqizitor2022. Мабуть теж мріють лежати в коробці на пляжі і довбитись дешевою китайською синтетикою :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 21:21 Мабуть теж мріють лежати в коробці на пляжі і довбитись дешевою китайською синтетикою :laugh:
Дядьку, заздрість то погано :learn:

От я планую папізже мувнутися в Іспанію і тусити в коробці з холодильнику на узбережжі B-)
Востаннє редагувалось 14.02.2025 21:29 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

Це якраз до питання а чо досі в америці немає бунту. А тому що остогидли так звані демократи з їхнім :censoured: Все засрали настільки шо навіть прибацаний трамп на фоні ще й нічо так виглядає. При тому про прибацаність трампа вони чудово знають, ті ж сімпсони ще в яких роках мульт знімали? Це для них не новина, вони чудово розуміють на що погоджуються. Але з їхньої точки зору це менше зло.

Відправлено через 6 хвилин 27 секунд:
dead_rat: 14.02.2025 21:27От я планую папізже мувнутися в Іспанію і тусити в коробці з холодильнику на узбережжі
Не життя, а мрія? :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 21:27 Але з їхньої точки зору це менше зло.
Ти явно переоцінюєш когнітивні здібності реднеків. Вони навіть не зрозуміли, хто платитиме за таріфи
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Хто не зрозумів, значить тому і не треба :laugh: Мої знайомі приблизно уявляли шо буде і поки що нічим не розчаровані. Все є в порівнянні. Якби обамобідона не існувало, то трамп так би і залишився персонажем з мультфільму. Його вибрали не того що сильно кльово, а того що треба щось терміново змінювати, нехай і так недолуго, але хоч якось.
pixels
Member

Повідомлення

Scoffer: 14.02.2025 20:42 Inqizitor2022
Сумно що до тебе досі не дійшло що поки існують такі держави як штати, китай, оркостан, а потім ще індія, всякі мусліми
У майбутньому такі структури будуть тільки зростати і міцніти
bigmonstr666
Member

Повідомлення

dead_rat: 14.02.2025 21:34
Scoffer: 14.02.2025 21:27 Але з їхньої точки зору це менше зло.
Ти явно переоцінюєш когнітивні здібності реднеків. Вони навіть не зрозуміли, хто платитиме за таріфи
Десь я таке бачив... :idea: ааа згадав, в Україні, в 2019му, коли обирали "нового лидера" котрий не такий як попєрєдніки, зараз мір з москалями буде, заживемо.... 3й рік платимо за вибір по серіалу...
dead_rat
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 14.02.2025 22:30
dead_rat: 14.02.2025 21:34
Десь я таке бачив... :idea: ааа згадав, в Україні, в 2019му, коли обирали "нового лидера" котрий не такий як попєрєдніки, зараз мір з москалями буде, заживемо.... 3й рік платимо за вибір по серіалу...
Так, дежавю 1 в 1.
pixels
Member

Повідомлення

я поки не можу зрозуміти, чи то світ до норми приходить, чи то все летить к ..ям
Відповісти