Покупці стали табором перед магазином в очікуванні старту продажів GeForce RTX 5090 та RTX 5080

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Firebrand
Member

Повідомлення

Entar
.что мы читаем такие новости
Вы что то пропустили,они и раньше занимали очередь ,спя на тротуаре, за видеокартой, геймбоем, плейстешн и т.д. ;) .
Я ничего не имею против игроиндустрии, можно нужную вещь и в магазине купить, через неделю, через две, просто посидев в палатке у магазина, в случае с видеокартой,ты не получаешь принципиально ничего нового,это не тот продукт,что бы производить фурор и вот как раз над эффектом фурора и трудятся маркетологи в поте лица. :D
zalizo_org
Member

Повідомлення

Олег963: 28.01.2025 14:42 Мені здається це ті що хочуть продати 5090 за 7000 $ ми вам відправим в день реліза чесно ми чесні перекупи і тільки трошки на вас заробим :insane: :lol: :gigi: ( а шо сутки в палатках і профіт пару ка $) yj wt yt njxyj!
Так і є. Це звичайні перекупщики. Вони якраз сподіваються зробити Х2 на карті.

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
alexeygalas: 28.01.2025 14:44 Або куплять і перепродадуть дорожче )) Або продадуть місце в черзі, коли стартане продаж ))
Продаж місця в черзі не канає, бо 1. невідомо скільки карт в наявності і у якій кількості їх вигрібатимуть 2. ціна місця в черзі мізерна у порівнянні з профітом від перепродажу.

Відправлено через 5 хвилин 25 секунд:
GipeR: 28.01.2025 15:22может им для учебы нужно.
Sure, for learning... machine learning :rotate:
dead_rat
Member

Повідомлення

EvhenS: 28.01.2025 15:26 Уявляєте щоб так так за новою моделлю пилососа стояли, чи праски?
Не так давно так за ковбасою стояли. Тож я б занадто не жартував.
Vader
Member

Повідомлення

Аж 2 палатки :lol: Вот это кемпинг мощный!Я на речку с кумами с 4мя палатками и автодомом езжу :lol:
acidburn
Member

Повідомлення

Entar: 28.01.2025 16:51
alextampa: 28.01.2025 16:11 Тільки життя нас завжди тикає в якусь субстанцію насправді. Такі відяхи вже давно вийшли за рамки відеоігрової індустрії. Саме геймери, я впевнений, це не основна маса хто їх купує. Бум ШІ, обробка відео, дизайнерські рендерінги і т.д. Ось для таких цілей купують таких монстрів за такі ціни. Геймінгом тут і не пахне як правило
Можливо ви праві, проте я не думаю, що в США в названому штаті мало людей, які готові купити карту за 1-2 к $ заради відеоігр. Хоча тих хто займається там ШІ та рендером також вистачає.
У нас у багатьох трохи хибні уявлення про заможність американців, більшість із яких фактично не мають заощаджень, і не зможуть купити власне житло до кінця життя. Підписки, оренда - це трохи не те
спойлер
20160923_Savings.jpg
DiaGnosteek
Member

Повідомлення

GipeR: 28.01.2025 15:35
Firebrand: 28.01.2025 15:32
Я ничего в этом крутого не вижу. Это показатель того, на сколько человеком может и с какой силой ,манипулировать маркетинг. Более того, уверен,что у ночующих в палатке, в их системнике что то вроде 4070ти, 4080 и 4090. Ведь так же происходит с афонами, бегут просто за новой моделью,это приговоренные, по собственной воле. ;)
ой не факт, возможно у них RX580 какая нибудь или 1080ti, просто долго ждали.
Ні. Такі ще почекають. То стратеги..

Отправлено спустя 7 минут 51 секунду:
denizen: 28.01.2025 17:32 хлопці, а у що грати на цих нових картах?
Звісно ж в тести і бенчмарки!
Shandor1982
Member

Повідомлення

Бляха, ну не розумію я цього, хоч стріляйте. Ну хіба заради перепродажу з космічною націнкою. От взяв би 5070, але шоб отак в палатці сидіти хєра там…
Вони кайфують від черг, бо в совку не народжувались… це як пригода в житті, а не страждання.
DiaGnosteek
Member

Повідомлення

Entar: 28.01.2025 15:46 я говорю о том что меня радует, что видеоигровая индустрия достигла такого влияния на общество, что мы читаем такие новости. Что не только за айфонами или новыми авто выстраиваются очереди, но и за вещами, интерес к которым я тоже разделяю)
Домашний Пк за 4-5к и потужністю в Киловат. Да уж, доразвивались. Что дальше? Портативный вычислительный блок в каждый дом в обмен на почку. Чтобы поиграть в очередную поделку с neo dlss 15 с апскейлом и фризами.
Vados1
Member

Повідомлення

Ціна від 2700+ $ за 5090
momart
Junior

Повідомлення

Олег963: 28.01.2025 14:42 Мені здається це ті що хочуть продати 5090 за 7000 $ ми вам відправим в день реліза чесно ми чесні перекупи і тільки трошки на вас заробим :insane: :lol: :gigi: ( а шо сутки в палатках і профіт пару ка $) yj wt yt njxyj!
Та які $7000. Тут пів форуму переконує, що це провальне прохідне покоління з милом і фейковими кадрами і за $2000 нікому не треба :laugh:
zalizo_org
Member

Повідомлення

momart: 29.01.2025 04:49
Та які $7000. Тут пів форуму переконує, що це провальне прохідне покоління з милом і фейковими кадрами і за $2000 нікому не треба :laugh:
Китайці купують за будь якою ціною (практично), бо це програма уряду - обійти всіх по ШІ. Це почалося ще з появою RTX 4090 D, тому ґеймери конкурують за карти по факту з комерційними споживачами.
Entar
Member

Повідомлення

acidburn: 28.01.2025 23:04 У нас у багатьох трохи хибні уявлення про заможність американців, більшість із яких фактично не мають заощаджень, і не зможуть купити власне житло до кінця життя. Підписки, оренда - це трохи не те
Якби я мав таку впевненість в завтрашньому дні і такі % ставки по кредитам, то теж не бачив би змісту в заощадженнях в класичному сенсі.
Вони тому й не мають лишніх грошей відкладати, що немала частина грошей йде на оплату кредитів на іграшки (як в прямому так і переносному сенсі) які вони хочуть купувати тут і зараз а не накопичують на них по 5 років. І авто міняється тоді, коли з ним з'являється хоч якийсь серйозний геморой, а наші купують бо готові до цього геморою.
Відповісти