Також є деякі не зовсім сумніви, більше застреження щодо офісу швидких рішень нової адміністрації, бо часто "швидко", виявляється повільніше ніж "повільно".kairo: ↑ 28.01.2025 16:57 проте я сумніваюся в успішності цього починання.
Але робота зроблена і продовжує виконуватись. Як припече то і передові процеси будуть там і в європі.
На скріні не 10 чи 20 років.Тайвань і 10 і 20 років назад був центром світового виробництва чіпів.
Погоджусь і визначаю свою помилку (час швидко лежить) шо вже 10 років тому Тайвань став топом по клепанню чіпів.
Але передові технології як були так і лишаються в США (не змінно) та Європі, але також вже більше 20 років.
Ладно китайсько-російський агіт.-проп. просочує західняків, але ж ми мали б навчитись розділяти зернята від лушпиння.Скоріше КНР
Китай як клепав неякісне сміття 30 років тому, так і клепає сьогодні. А в "і китай може якісно робити, все китай робить", я не вірю, бо коли треба дійсно якісно, то чомусь робиться це не в китаї.
Нас вже більше 5 років кормлять топ гпу, вбивцями нвіда та амд, а самі останнє закупляють.
І ти що ось ось дешевими флеш-чіпами як завалять, а самі клепають брак тонами і пісялись коли топ виробники від них тікали, через санкції і загрозу "націоналізації".
Шось цього не бачу. Казочки будуть про RAM, що як наклепають, то ухххх. Вони навіть для внутрішнього ринку ліцензованих "райзенів" наклепать не можуть.
Це все схоже на "14 тисяч танків і дійдуть до західного берегу". Я бачу аудиторія в силу китаю вірить більше ні самі китайці, які тонами гпу в нвідії купують та намагаються якнайбільше накрасти технологій під боком у "ворогуючої" партії через затоку.
Все що китай зможе, це наклепати одноразових самострілів, і пустити старий народ вмирати за партію мільйонами (заради економії бабла на соціалці), а не передових чіпів.