Китайський ШІ-помічник від DeepSeek увірвався в топи завантажень на мобільних платформах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

VolandInferno
1. Перевірка граматики, особливо для нерідних мов.
2. Подекуди зручніше гугління.
3. Може робити саммарі довгих безтолкових емейлів одним реченням і навпаки з одного регення зробити довгий тупий емейл.
:super:
Wonderboy
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.01.2025 01:44Якщо трапилось шось що не покриває страховка, то все, приїхали. Пломба це доволі проста послуга, а що як якась операція? Так можна і ніколи не розплатитись.
Все вірно, тому стоматологічний туризм придумали навіть не вчора. І тому виїжджаючи закордон усі наші штунди та інші віруни спочатку по максимуму лікуються в Україні, а вже потім починають співати панегірики новій батьківщині. Не забуваючи регулярно приїжджати і підліковуватися в Україні :gigi:
Це я вам як бувший стоматолог, а нині військовий кажу.
По темі - не розумію цього хайпу, зараз що не гра чи технологія, одне і те ж - спочатку падають сервери від напливу, а потім це стає потрібно лише купці фанатів.
GhostManka
Junior

Повідомлення

Wonderboy: 28.01.2025 08:32 По темі - не розумію цього хайпу, зараз що не гра чи технологія, одне і те ж - спочатку падають сервери від напливу, а потім це стає потрібно лише купці фанатів.
Та зараз куди не плюнь, як не маркетологи, то СММ чи ще якась рекламістська секта. Всі стараються побільше набити ціну продукту
AssayMAS
Member

Повідомлення

"дікпік з ШІ"... розповсюджуй для підняття твого ПОТЕНЦіального рейтенгу на сайтах.
Martix: 27.01.2025 18:22GPT модель с парсингом и скриптами поведения
не скажи - одну модель одно футбольное поле серверов обслуживает, а у китая будет десять футбольных полей самобытных национальных серверов...
Martix: 27.01.2025 18:22Корм для хомяков каждый день!
только надо мясного мешка что из тысяч на генерированного хлама выберет парочку годных "произведений" от ИИ.
Classique
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.01.2025 16:58 dead_rat
Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
До того випадку я не вірив шо там люди тікають від швидких і купують ліки в собачих магазинах, а після знаєш якось і реалістичненько стало.

А ви тут кажете щоб чат жпт ще й підказував які саме. Та вся фармоіндустрія штатів скопититься :laugh:
Дивна історія. Знайомі зараз там. Ставили пломбу. 150 баксів. У нас дешевше, але для штатів 150 цілком прийнятно. Страхова у ситуації не брала участь. Суто комерційна послуга.
Wonderboy
Member

Повідомлення

Classique: 28.01.2025 10:52Ставили пломбу. 150 баксів.
Пломба це верхівка айсберга, сильні болі в 95% випадків свідчать що людина догралася до лікування кореневих каналів, а це вже зовсім інший ціновий діапазон.
VolandInferno
Member

Повідомлення

dead_rat: 28.01.2025 07:52VolandInferno
1. Перевірка граматики, особливо для нерідних мов.
2. Подекуди зручніше гугління.
3. Може робити саммарі довгих безтолкових емейлів одним реченням і навпаки з одного регення зробити довгий тупий емейл.
Ну, для мене це сумнівні дуже сценарії використання:)
Scoffer
Member

Повідомлення

VolandInferno: 28.01.2025 06:18Я от не знаю для чого ці мовні моделі треба в яка в них функція. Ну от реально. Що б що? Типу просунута гуглилка? Ну от прикладна користь. Мій максимум взаємодії з ними - це попросити розказати анекдот, все. Ну ще послати можу. В моєму рівні цінностей, всі ці мовні моделі десь на одному рівні зі скрєпкою з MS Office)
Мовні моделі вигадали для тих у кого власні голоси в голові не цікаві :laugh:
BotVasya
Member

Повідомлення

Як на мене це перший ШІ що нормально спілкується Українською. Єдина проблема це його апетит до устаткування, на редиті пишуть що 4х4090 на сервері з 1.5 ТБ пам`яті видає близько 14 т/с.
Scoffer
Member

Повідомлення

Wonderboy: 28.01.2025 08:32стоматологічний туризм придумали навіть не вчора
Це ж не тільки стоматологічний. Я знаю одного персонажа, котрий зі штатів аж до турків їздив волосся пересаджувати. Виявляється це там у них популярна тема і є цілі чартерні тури з "все включено".
Ну і до Канади все прикордоння мотається за ліками бо там дешевше. Поки трамп ще не зробив новим штатом :D
А ще люблять тут згадувати страховку, але забувають шо стандартна страховка хроніку не покриває. Це добре коли ти здоровий, або хоча б коли є якась окрема держ програма під твою болячку. А як нема, то теж твої проблеми.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

BotVasya: 28.01.2025 12:41 Як на мене це перший ШІ що нормально спілкується Українською. Єдина проблема це його апетит до устаткування, на редиті пишуть що 4х4090 на сервері з 1.5 ТБ пам`яті видає близько 14 т/с.
Чат ГПТ отлично говорит по украински и переводит туда-сюда.

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Scoffer: 28.01.2025 12:52А ще люблять тут згадувати страховку, але забувають шо стандартна страховка хроніку не покриває. Це добре коли ти здоровий, або хоча б коли є якась окрема держ програма під твою болячку. А як нема, то теж твої проблеми.
Тебе вообще не дадут страховку при наличии хроники или дефекта, либо страховая впишет в непокрываемый случай.
1A343
Member

Повідомлення

Спитав у Deepseek які пельмені краще купити, сказав, що Галіна Бланка, Кулиничі, і Рудь. Запитав про інші ШІ, сказав, що ChatGPT застарілий.
Відповісти