ASRock показала відеокарти Radeon RX 9070 XT серії Taichi, Steel Legend і Challenger

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
starinfo
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.01.2025 13:18 ASRock стане наявність нового роз'єму живлення 12V-2x6 - погано. самі хай купляють
повністю підтримую, нащо цей треш засунуть в нормальні відеокарти я не знаю
Hotspur
Member

Повідомлення

vsx: 20.01.2025 14:21а в чем проблемы, можете конкретно сказать?
тисячі згорівших відеокарт ось проблеми

Зображення
Alex646
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.01.2025 22:12

Зображення
Угу, з сучасними "кирпичинами" не завжди виходить провід конектора зігнути, як правильно.
vsx
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.01.2025 22:12
Я уже в 3 раз спрашиваю, вы отвечаете какими-то абстракциями. Какие тысячи сгоревших видеокарт? Приведите хоть один конкретный пример.
Hotspur
Member

Повідомлення

vsx: 20.01.2025 22:33Я уже в 3 раз спрашиваю, вы отвечаете какими-то абстракциями. Какие тысячи сгоревших видеокарт? Приведите хоть один конкретный пример.
Ти в принципі інформацію сприймати не можеш. Є тисячі сгорівших карт з фото відео і чим завгодно. Є офіційні рекомендації виробників БЖ зокрема Сіасонік НЕ ЗГИНАТИ цей тупий нікому не потрібний кабель навіть з картинками. https://seasonic.com/12v-2x6-cable-90-degrees/

А ти далі розказуєш дурниці. Сходи на курси логіки, там тобі допоможуть
daesz
Member

Повідомлення

vsx: 20.01.2025 22:33
Hotspur: 20.01.2025 22:12 тисячі згорівших відеокарт ось проблеми
Я уже в 3 раз спрашиваю, вы отвечаете какими-то абстракциями. Какие тысячи сгоревших видеокарт? Приведите хоть один конкретный пример.
У вас бан в гуглі?
https://www.reddit.com/search/?q=12vhpw ... 8d165c2306

До слова - таки знайшов 1 випадок плавлення конектора в 4080.
спойлер
Жду продовження епопеї з 5090 :popcorn:
vsx
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.01.2025 23:03
vsx: 20.01.2025 22:33Я уже в 3 раз спрашиваю, вы отвечаете какими-то абстракциями. Какие тысячи сгоревших видеокарт? Приведите хоть один конкретный пример.
Ти в принципі інформацію сприймати не можеш. Є тисячі сгорівших карт з фото відео і чим завгодно. Є офіційні рекомендації виробників БЖ зокрема Сіасонік НЕ ЗГИНАТИ цей тупий нікому не потрібний кабель навіть з картинками. https://seasonic.com/12v-2x6-cable-90-degrees/

Если не можешь культурно общаться то и не начинай. Ни одного доказательства я так и не увидел. Всего хорошего.

Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
У вас проблема с логикой или с пониманием написанного?
Мы обсуждаем 12v-2x6 вы мне даете ссылка на 12vhpwr :facepalm:
daesz
Member

Повідомлення

vsx: 21.01.2025 00:02
У вас проблема с логикой или с пониманием написанного?
Мы обсуждаем 12v-2x6 вы мне даете ссылка на 12vhpwr :facepalm:
В мене немає проблем, я не читав вашу з Hotspur переписку, крім повідомлень на останній сторінці :up:
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.01.2025 23:03

все там нормально згинається і вам це вже не раз пояснювали, і я сам вам купу тих фірмових роз'ємів показував, де провід загнутий на 90 градусів прямо на виході з конектора, в тому числі і цей сісонік, на який ви посилання кинули
виробник страхується, щоб юзери не гнули провід після того, як його вже вставили в відяху, або вручну, або боковухою корпусу
Hotspur
Member

Повідомлення

vsx: 21.01.2025 00:02Ни одного доказательства я так и не увидел.
цирк. не бачиш значить треба якось уважно читати

Відправлено через 47 секунд:
oversteve: 21.01.2025 00:13виробник страхується, щоб юзери не гнули провід після того, як його вже вставили в відяху, або вручну, або боковухою корпусу
а раніше чого виробник не страхувався ? що таке з цим чудовим новим ідеальним кабелем через який горять відеокарти ?
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.01.2025 00:17 а раніше чого виробник не страхувався ? що таке з цим чудовим новим ідеальним кабелем через який горять відеокарти ?
не врахували фактор рукожопів :dontknow: + неякісні перехідники в комплектах з деякими картами
ну і власне погорівших 6 і 8-пін роз'ємів в свій час також було достатньо, просто не було такого хайпу і всім було пофіг
Hotspur
Member

Повідомлення

oversteve: 21.01.2025 00:25не врахували фактор рукожопів + неякісні перехідники в комплектах з деякими картами
ну і власне погорівших 6 і 8-пін роз'ємів в свій час також було достатньо, просто не було такого хайпу і всім було пофіг
тобто раніше все було чудово а з новим кабелем 12V-2x6 стало горіти настільки багато відеокарт що виробники БЖ стали картинки ставити розміром зі слона на сайті ?

Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
oversteve: 21.01.2025 00:25ну і власне погорівших 6 і 8-пін роз'ємів в свій час також було достатньо
не було. були проблеми масово лише у 4-5 чипів згадаю GTX 480 GTX 580 і ще там шось. Все інше не горіло і це за десятки років роботи
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 21.01.2025 00:29
oversteve: 21.01.2025 00:25не врахували фактор рукожопів + неякісні перехідники в комплектах з деякими картами
тобто раніше все було чудово а з новим кабелем 12V-2x6 стало горіти настільки багато відеокарт що виробники БЖ стали картинки ставити розміром зі слона на сайті ?
якщо 1-2 зайві картинки вбережуть їх від гарантійних рекламацій, то чому б не поставити?
де саме масово горіли 12V-2x6? :think: майже всі жалоби на першу ревізію 12vhpwr, майже все це 4090 з задраними паверлімітами під 600вт (а були погорівші ФЕ?), левова частка з них із-за поганих комплектних перехідників
я наприклад взагалі не пригадую погорівших 4070 (ті), і там здається 1 або 2 випадки жирних 4080, тобто на картах десь під 300-400вт такої проблеми взагалі не було
Hotspur: 21.01.2025 00:29 Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
oversteve: 21.01.2025 00:25ну і власне погорівших 6 і 8-пін роз'ємів в свій час також було достатньо
не було. були проблеми масово лише у 4-5 чипів згадаю GTX 480 GTX 580 і ще там шось. Все інше не горіло і це за десятки років роботи
ну самі ж пишете що було :-/ вас послухати то виходить, що те, що старі роз'єми горіли на початку свого існування це прийнятно, а те, що нові роз'єми горять на початку свого існування то вже інше...
Відповісти