Л-логіка, П-прямий причинний зв'язок, чув, нє? Піднімаєшся вище, читаєш про свій/чужий пук щодо драйверів, щось типу "он никогда не был одним из нас, и не знает, что такое настоящая красная боль", і читаєш, до чого тут 290х семи-двадцятирічної давнини. Ти не переймайся, всіх полікують, пройде час і ви знову будете кричати make AMD great again, будете там шукати в райзенах відключені ядра, які активуються через прошивку, якісь радеони, в яких можна перешити біос і отримати "XT". Все буде добре, іди купляй 7700bes: ↑ 14.01.2025 16:20у тебя какие то такие сравнения странные, между картами 7 лет Что у нвидия было по температурам у GTX780 или что там у них тогда былоden888: ↑ 14.01.2025 16:05 До речі 78c на fe, та 200-210 вт, порівняно з 98c ASUS dual 290x, в біосі «продуктивність» з 300 вт, зовсім не виглядає як «заставляет кипеть».
Отправлено спустя 4 минуты :ты главное не торопись а то локти потом будешь кусать когда интел выпустят свой новые карты на iris которые Володька ждетden888: ↑ 14.01.2025 16:00 Я беру 5070ti fe як зʼявиться.
Останні статті і огляди
Новини
Відеокарту Intel Arc B570 протестовано в Geekbench: на 12% повільніше і на 12% дешевше, ніж Arc B580
-
den888
Member
-
vsx
Member
Поздравляю. У вас geforce головного мозга.den888: ↑ 14.01.2025 15:13за ці гроші мабуть не вийде, хоча… …але явно краще ніж 7700vsx: ↑ 14.01.2025 14:50 За эти деньги можно взять 4060Ti на 8гб. Шикарная альтернатива..
-
bes
Member
так вон видео прикреплено что проблема с драйверами и причем если ты перейдешь на ютуб и там найдешь обзоры то там люди говорят они вообще работают как бета а то и альфа версия. Тебя видно лучами ослепило Ты какой то странный причем тут энергопотребление и то сколько нагрев карт между которыми 7 лет ? Это же причем твой карты на плохой ты сидел 6 лет а на хорошей уже 4 года и все В чем боль ? Если тебе нравятся приключения, то чего ты не возьмешь карту интел я не понимаю. Я же не говорю что амд лучше или хуже интела, я тебя спрашиваю что бы ты выбрал .den888: ↑ 14.01.2025 16:26 Піднімаєшся вище, читаєш про свій/чужий пук щодо драйверів
-
_Andrik_
Member
2 брата акробата , один синій 811 , другий зелений 888 (смарагдовий ) детект. Як можна бути на стільки хворими .
-
den888
Member
Як не говориш? Ану бігом перечитувати все шо замість уроків написав ))bes: ↑ 14.01.2025 16:33так вон видео прикреплено что проблема с драйверами и причем если ты перейдешь на ютуб и там найдешь обзоры то там люди говорят они вообще работают как бета а то и альфа версия. Тебя видно лучами ослепило Ты какой то странный причем тут энергопотребление и то сколько нагрев карт между которыми 7 лет ? Это же причем твой карты на плохой ты сидел 6 лет а на хорошей уже 4 года и все В чем боль ? Если тебе нравятся приключения, то чего ты не возьмешь карту интел я не понимаю. Я же не говорю что амд лучше или хуже интела, я тебя спрашиваю что бы ты выбрал .den888: ↑ 14.01.2025 16:26 Піднімаєшся вище, читаєш про свій/чужий пук щодо драйверів
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
ти нащо себе лікарем призначив ?)) хто ти? )))vsx: ↑ 14.01.2025 16:32Поздравляю. У вас geforce головного мозга.den888: ↑ 14.01.2025 15:13 за ці гроші мабуть не вийде, хоча… …але явно краще ніж 7700
-
KimRomik
Member
Де ти там побачив зниження?Сidonix: ↑ 14.01.2025 13:19 Куди там ще занижувати? Там навпаки треба більше продуктивності давати, а вони занижують)
Коли карта більш низького рівня має продуктивність високого рівня це прям прогрес!
-
byaka
Member
Теж вибрав би RTX4060Ti, просто тому що FSR це мило та артефакти в великiй кiлькостi, наглядно можно переконатися в сталкер 2.Про вчасний випуск драйверiв пiд новi релiзи iгр я взагалi мовчу.vsx: ↑ 14.01.2025 16:32Поздравляю. У вас geforce головного мозга.den888: ↑ 14.01.2025 15:13 за ці гроші мабуть не вийде, хоча… …але явно краще ніж 7700
-
vsx
Member
Да большинство и выбирает 4060Ti. Просто потом удивляются почему такие цены.byaka: ↑ 14.01.2025 18:46 Теж вибрав би RTX4060Ti, просто тому що FSR це мило та артефакти в великiй кiлькостi, наглядно можно переконатися в сталкер 2.Про вчасний випуск драйверiв пiд новi релiзи iгр я взагалi мовчу.
-
Creature4O
Member
Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить...
Яка запекла боротьба за мінуси розгорілась. Цікаво, хто ж буде переможцем?!
-
byaka
Member
Якщо ви про артефакти в хромi,то за це можете подякувати розробникам вiндовс.Creature4O: ↑ 14.01.2025 23:40 Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить...
Chromium Checkboard issue, Microsoft have officially released a patch to the Windows 11 stable channel as KB5039212 (OS Builds 22621.3737 / 22631.3737) and Windows 10 stable channel as KB5040427 (OS Builds 19044.4651 and 19045.4651)
Востаннє редагувалось 15.01.2025 00:33 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Які артефакти в 30 серії, бо я щось не пам'ятаю взагалі.Creature4O: ↑ 14.01.2025 23:40 Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить...
-
Inqizitor2022
Member
Тут новость тоже позитивна, В580 уже люди используют, дрова хорошие, особых проблем нет ни в старых ни в новых играх, а 570 карта за $200 - тоже хорошая в любом случае.
Я вижу во всём этом только позитив - кто не любит АТИ и надоел Куртка с его ценами - может взять Интел 570/580 и радоваться.
Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
А тут ещё и новость про б-гмерзкий Интел и его видеокарты (двойное комбо) . Куртку просто ругать бессмысленно, ибо на его поделки ни у кого денег нет, а вот Интел посравнивать с АТИ/АМДшными карточками для фаната АМД(АТИ) не так больно было бы, но у Интела сейчас и аналог длсс есть и хорошо лучи работают и памяти 12 гиг не пожалели, поэтому вот так тупо в лоб сравнивать ну так себе.
Я вижу во всём этом только позитив - кто не любит АТИ и надоел Куртка с его ценами - может взять Интел 570/580 и радоваться.
Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
Ой зря ты так, разбудил Кракена походу, тут фанатов АТИ/АМД большая часть форума, щас начнётся. И да, в среде оных фанатов кто халат надел - тот и доктор. Привыкай, особенно сейчас обострение величия в связи с выходом 9800 3Дх.den888: ↑ 14.01.2025 16:42 ти нащо себе лікарем призначив ?)) хто ти? )))
А тут ещё и новость про б-гмерзкий Интел и его видеокарты (двойное комбо) . Куртку просто ругать бессмысленно, ибо на его поделки ни у кого денег нет, а вот Интел посравнивать с АТИ/АМДшными карточками для фаната АМД(АТИ) не так больно было бы, но у Интела сейчас и аналог длсс есть и хорошо лучи работают и памяти 12 гиг не пожалели, поэтому вот так тупо в лоб сравнивать ну так себе.
-
Earanak
Member
Да такое бывает. В моей сфере деятельности даже не 4060 а еще слабже выбирают.Volodya811: ↑ 14.01.2025 14:48Іноді, люди купують топовий процесор і відеокарту рівня 4060.
Так собирают компы многие визуализаторы в CPU-Рендерах (V-Ray/Corona/Maxwell/Arnold/RenderMan и тд) — берут 128-192гб оперативки, проц 13900K-9950X или Тредрипер какой нить + какая нить видяха уровня GTX 1660, и норм. Потому что видяха в том же 3Ds Max нафиг не уперлась. Я например самый свои большой проект экстерьера делал на 1050Ti 4GB, которая затычкой в рабочем компе была. А когда слил все рендер ноды и рабочий комп стал 'универсальным', там уже появилась RTX 3090 а потом и 4090, работать в 3Ds Max сильно легче не стало мне от этого )) Если конечно дурость бесполезную какую нить не исполнять с вьюпортом, разумеется. А вообще вьюпорт в Максе может в Софтверном режиме работать, без видяхи (без никакой видяхи), по "Microsoft RDP"
Кстати и обратная ситуация бывает тоже. Только с GPU-Рендерами. V-Ray (RT)/FSTORM/Octane/RedShift, берут себе 3-4 штуки 3090/4090 (nVlink не нужен) и ставят это все на какой нить условный Ryzen 5800X (PCI-E линии кстати этим рендерам тоже не нужны, подключай видяхи хоть через х1 PCI-E 3.0 Райзер), еще и выхлоп (КПД) от каждой доп-видях около +95%, по крайней мере до ~3-ех видях
-
Creature4O
Member
бо це не в усіх, що дивно, а вибірково. Про те скарг повно в мережі. Гуглимо "rtx3000 screen artifacts" і читаємоkairo: ↑ 15.01.2025 00:21Які артефакти в 30 серії, бо я щось не пам'ятаю взагалі.Creature4O: ↑ 14.01.2025 23:40 Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить...
-
radeon5870
Member
Судячи з цієї статті на планеті Земля існують тільки дві відеокарти Arc B580 і Arc B570.
Ну просто, якби існували якісь іще, то можна було б наприклад порівняти їх з цими двома.
Але ж для цього довелося б напрягати мозок і навіть думати головою ...
Чудова робота, редакторе! Не спітнів від перенапруження?
Ну просто, якби існували якісь іще, то можна було б наприклад порівняти їх з цими двома.
Але ж для цього довелося б напрягати мозок і навіть думати головою ...
Чудова робота, редакторе! Не спітнів від перенапруження?
-
levkulichv
Junior
Я вибачаюсь, так можна купувати b580 чи ні? Придивляюсь просто. За баталіями зелених і червоних не дуже слідкую. Дякую)
-
Volodya811
Member
Поки немає у нас в продажу. У США, як тільки з'являються, то за 2-3 хвилини розбирають. Правда, є у перекупів за завищеними цінами. Дуже великий попит. Карта вийшла народною. Тому, і форумні фанати акціонерів Нвідіа і АМД бігають тут, кричать, мінусують, наче їх оса в одне місце вжалила. Дуже схвильовані, що народ перестане брати карти зелених та червоних, і акціонери Нвідіа та АМД отримають менше прибутків.levkulichv: ↑ 15.01.2025 16:19 Я вибачаюсь, так можна купувати b580 чи ні? Придивляюсь просто. За баталіями зелених і червоних не дуже слідкую. Дякую)
П.С. Думаю, що до березня у нас мають з'явитися ці карти на ринку.
-
oleg5d75
Member
Це рівень GTX780Ti більш ніж десятилітьої давності.....
-
0kie
Member
oleg5d75
- Брехло:
Нужно, если денег мало и хочется новую карту по вменяемой цене. Прямой конкурент в лице RTX 4060 стоит чуть дороже, но при этом имеет всего 8 Гб набортной памяти, что уже мало в современных реалиях.levkulichv: ↑ 15.01.2025 16:19можна купувати b580 чи ні?
-
tablestikus
Member
Ціна була б "вменяемая" як би вона коштувала 12к грн.0kie: ↑ 24.01.2025 14:21 oleg5d75
- Брехло:
Нужно, если денег мало и хочется новую карту по вменяемой цене. Прямой конкурент в лице RTX 4060 стоит чуть дороже, но при этом имеет всего 8 Гб набортной памяти, что уже мало в современных реалиях.levkulichv: ↑ 15.01.2025 16:19можна купувати b580 чи ні?