Відеокарту Intel Arc B570 протестовано в Geekbench: на 12% повільніше і на 12% дешевше, ніж Arc B580

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
den888
Member

Повідомлення

bes: 14.01.2025 16:20
den888: 14.01.2025 16:05 До речі 78c на fe, та 200-210 вт, порівняно з 98c ASUS dual 290x, в біосі «продуктивність» з 300 вт, зовсім не виглядає як «заставляет кипеть».
у тебя какие то такие сравнения странные, между картами 7 лет :laugh: :lol: Что у нвидия было по температурам у GTX780 или что там у них тогда было

Отправлено спустя 4 минуты :
den888: 14.01.2025 16:00 Я беру 5070ti fe як зʼявиться.
ты главное не торопись а то локти потом будешь кусать когда интел выпустят свой новые карты на iris которые Володька ждет
Л-логіка, П-прямий причинний зв'язок, чув, нє? Піднімаєшся вище, читаєш про свій/чужий пук щодо драйверів, щось типу "он никогда не был одним из нас, и не знает, что такое настоящая красная боль", і читаєш, до чого тут 290х семи-двадцятирічної давнини. Ти не переймайся, всіх полікують, пройде час і ви знову будете кричати make AMD great again, будете там шукати в райзенах відключені ядра, які активуються через прошивку, якісь радеони, в яких можна перешити біос і отримати "XT". Все буде добре, іди купляй 7700 :rotate:
vsx
Member

Повідомлення

den888: 14.01.2025 15:13
vsx: 14.01.2025 14:50 За эти деньги можно взять 4060Ti на 8гб. Шикарная альтернатива..
за ці гроші мабуть не вийде, хоча… …але явно краще ніж 7700 :)
Поздравляю. У вас geforce головного мозга.
bes
Member

Повідомлення

den888: 14.01.2025 16:26 Піднімаєшся вище, читаєш про свій/чужий пук щодо драйверів
так вон видео прикреплено что проблема с драйверами и причем если ты перейдешь на ютуб и там найдешь обзоры то там люди говорят они вообще работают как бета а то и альфа версия. Тебя видно лучами ослепило :laugh: :lol: Ты какой то странный причем тут энергопотребление и то сколько нагрев карт между которыми 7 лет ? :laugh: :lol: Это же причем твой карты на плохой ты сидел 6 лет а на хорошей уже 4 года и все :laugh: :laugh: В чем боль ? Если тебе нравятся приключения, то чего ты не возьмешь карту интел я не понимаю. Я же не говорю что амд лучше или хуже интела, я тебя спрашиваю что бы ты выбрал .
_Andrik_
Member

Повідомлення

2 брата акробата , один синій 811 , другий зелений 888 (смарагдовий :laugh: ) детект. Як можна бути на стільки хворими :facepalm: .
den888
Member

Повідомлення

bes: 14.01.2025 16:33
den888: 14.01.2025 16:26 Піднімаєшся вище, читаєш про свій/чужий пук щодо драйверів
так вон видео прикреплено что проблема с драйверами и причем если ты перейдешь на ютуб и там найдешь обзоры то там люди говорят они вообще работают как бета а то и альфа версия. Тебя видно лучами ослепило :laugh: :lol: Ты какой то странный причем тут энергопотребление и то сколько нагрев карт между которыми 7 лет ? :laugh: :lol: Это же причем твой карты на плохой ты сидел 6 лет а на хорошей уже 4 года и все :laugh: :laugh: В чем боль ? Если тебе нравятся приключения, то чего ты не возьмешь карту интел я не понимаю. Я же не говорю что амд лучше или хуже интела, я тебя спрашиваю что бы ты выбрал .
Як не говориш? Ану бігом перечитувати все шо замість уроків написав ))

Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
vsx: 14.01.2025 16:32
den888: 14.01.2025 15:13 за ці гроші мабуть не вийде, хоча… …але явно краще ніж 7700 :)
ти нащо себе лікарем призначив ?)) хто ти? )))
KimRomik
Member

Повідомлення

Сidonix: 14.01.2025 13:19 Куди там ще занижувати? Там навпаки треба більше продуктивності давати, а вони занижують)
Де ти там побачив зниження? :lol:
Коли карта більш низького рівня має продуктивність високого рівня це прям прогрес!
byaka
Member

Повідомлення

vsx: 14.01.2025 16:32
den888: 14.01.2025 15:13 за ці гроші мабуть не вийде, хоча… …але явно краще ніж 7700 :)
Теж вибрав би RTX4060Ti, просто тому що FSR це мило та артефакти в великiй кiлькостi, наглядно можно переконатися в сталкер 2.Про вчасний випуск драйверiв пiд новi релiзи iгр я взагалi мовчу.
vsx
Member

Повідомлення

byaka: 14.01.2025 18:46 Теж вибрав би RTX4060Ti, просто тому що FSR це мило та артефакти в великiй кiлькостi, наглядно можно переконатися в сталкер 2.Про вчасний випуск драйверiв пiд новi релiзи iгр я взагалi мовчу.
Да большинство и выбирает 4060Ti. Просто потом удивляются почему такие цены.
Creature4O
Member

Повідомлення

Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить... :think:
Яка запекла боротьба за мінуси розгорілась. Цікаво, хто ж буде переможцем?! :D
byaka
Member

Повідомлення

Creature4O: 14.01.2025 23:40 Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить... :think:
Якщо ви про артефакти в хромi,то за це можете подякувати розробникам вiндовс.
Chromium Checkboard issue, Microsoft have officially released a patch to the Windows 11 stable channel as KB5039212 (OS Builds 22621.3737 / 22631.3737) and Windows 10 stable channel as KB5040427 (OS Builds 19044.4651 and 19045.4651)
Востаннє редагувалось 15.01.2025 00:33 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Creature4O: 14.01.2025 23:40 Про артефакти на 30й серії які не могли пофіксити два, чи три роки не чув? Проміння зелених не тільки засліплює, а й з мозком щось робить... :think:
Які артефакти в 30 серії, бо я щось не пам'ятаю взагалі.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Тут новость тоже позитивна, В580 уже люди используют, дрова хорошие, особых проблем нет ни в старых ни в новых играх, а 570 карта за $200 - тоже хорошая в любом случае.
Я вижу во всём этом только позитив - кто не любит АТИ и надоел Куртка с его ценами - может взять Интел 570/580 и радоваться.

Отправлено спустя 6 минут 31 секунду:
den888: 14.01.2025 16:42 ти нащо себе лікарем призначив ?)) хто ти? )))
Ой зря ты так, разбудил Кракена походу, тут фанатов АТИ/АМД большая часть форума, щас начнётся. И да, в среде оных фанатов кто халат надел - тот и доктор. Привыкай, особенно сейчас обострение величия в связи с выходом 9800 3Дх. :lol:
А тут ещё и новость про б-гмерзкий Интел и его видеокарты (двойное комбо) :insane:. Куртку просто ругать бессмысленно, ибо на его поделки ни у кого денег нет, а вот Интел посравнивать с АТИ/АМДшными карточками для фаната АМД(АТИ) не так больно было бы, но у Интела сейчас и аналог длсс есть и хорошо лучи работают и памяти 12 гиг не пожалели, поэтому вот так тупо в лоб сравнивать ну так себе.
Earanak
Member

Повідомлення

Volodya811: 14.01.2025 14:48Іноді, люди купують топовий процесор і відеокарту рівня 4060.
Да такое бывает. В моей сфере деятельности даже не 4060 а еще слабже выбирают.

Так собирают компы многие визуализаторы в CPU-Рендерах (V-Ray/Corona/Maxwell/Arnold/RenderMan и тд) — берут 128-192гб оперативки, проц 13900K-9950X или Тредрипер какой нить + какая нить видяха уровня GTX 1660, и норм. Потому что видяха в том же 3Ds Max нафиг не уперлась. Я например самый свои большой проект экстерьера делал на 1050Ti 4GB, которая затычкой в рабочем компе была. А когда слил все рендер ноды и рабочий комп стал 'универсальным', там уже появилась RTX 3090 а потом и 4090, работать в 3Ds Max сильно легче не стало мне от этого )) Если конечно дурость бесполезную какую нить не исполнять с вьюпортом, разумеется. А вообще вьюпорт в Максе может в Софтверном режиме работать, без видяхи (без никакой видяхи), по "Microsoft RDP" :gigi:

Кстати и обратная ситуация бывает тоже. Только с GPU-Рендерами. V-Ray (RT)/FSTORM/Octane/RedShift, берут себе 3-4 штуки 3090/4090 (nVlink не нужен) и ставят это все на какой нить условный Ryzen 5800X (PCI-E линии кстати этим рендерам тоже не нужны, подключай видяхи хоть через х1 PCI-E 3.0 Райзер), еще и выхлоп (КПД) от каждой доп-видях около +95%, по крайней мере до ~3-ех видях :yes:
Creature4O
Member

Повідомлення

kairo: 15.01.2025 00:21
Які артефакти в 30 серії, бо я щось не пам'ятаю взагалі.
бо це не в усіх, що дивно, а вибірково. Про те скарг повно в мережі. Гуглимо "rtx3000 screen artifacts" і читаємо
спойлер
https://duckduckgo.com/?q=rtx3000+scree ... cts&ia=web
radeon5870
Member

Повідомлення

Судячи з цієї статті на планеті Земля існують тільки дві відеокарти Arc B580 і Arc B570.
Ну просто, якби існували якісь іще, то можна було б наприклад порівняти їх з цими двома.
Але ж для цього довелося б напрягати мозок і навіть думати головою ...
Чудова робота, редакторе! :super: Не спітнів від перенапруження?
levkulichv
Junior

Повідомлення

Я вибачаюсь, так можна купувати b580 чи ні? Придивляюсь просто. За баталіями зелених і червоних не дуже слідкую. Дякую)
Volodya811
Member

Повідомлення

levkulichv: 15.01.2025 16:19 Я вибачаюсь, так можна купувати b580 чи ні? Придивляюсь просто. За баталіями зелених і червоних не дуже слідкую. Дякую)
Поки немає у нас в продажу. У США, як тільки з'являються, то за 2-3 хвилини розбирають. Правда, є у перекупів за завищеними цінами. Дуже великий попит. Карта вийшла народною. Тому, і форумні фанати акціонерів Нвідіа і АМД бігають тут, кричать, мінусують, наче їх оса в одне місце вжалила. Дуже схвильовані, що народ перестане брати карти зелених та червоних, і акціонери Нвідіа та АМД отримають менше прибутків.
П.С. Думаю, що до березня у нас мають з'явитися ці карти на ринку.
oleg5d75
Member

Повідомлення

Це рівень GTX780Ti більш ніж десятилітьої давності.....
0kie
Member

Повідомлення

oleg5d75
Брехло:
levkulichv: 15.01.2025 16:19можна купувати b580 чи ні?
Нужно, если денег мало и хочется новую карту по вменяемой цене. Прямой конкурент в лице RTX 4060 стоит чуть дороже, но при этом имеет всего 8 Гб набортной памяти, что уже мало в современных реалиях.
tablestikus
Member

Повідомлення

0kie: 24.01.2025 14:21 oleg5d75
Брехло:
levkulichv: 15.01.2025 16:19можна купувати b580 чи ні?
Нужно, если денег мало и хочется новую карту по вменяемой цене. Прямой конкурент в лице RTX 4060 стоит чуть дороже, но при этом имеет всего 8 Гб набортной памяти, что уже мало в современных реалиях.
Ціна була б "вменяемая" як би вона коштувала 12к грн.
Відповісти