Ubisoft вже готує перше DLC для Assassin's Creed Shadows

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

uncle_doc: 14.01.2025 07:49
kairo: 13.01.2025 18:56 Дуже історична гра. Б'єшся із монстрами, шукаєш магічні артефакти, спілкуєшся із богами, все як в житті))
це такий собі варіант жанру "попаданець" https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 ... 0%BE%D0%B6 так шо, а серія ігор цілком собі історична, ніхто ж не буде заперечувати існування пірамід або там франзузької революції? (:
В "попаданцях", людина опинялась в реальному історичному періоді. В даній серії, це все симуляції Анімуса.
не буде заперечувати існування пірамід або там франзузької революції?
Як і існування Олімпу та його богів, які насправді вища раса, магічних артефактів та чудовиськ із якими ГГ б'ється. І - історизм.
uncle_doc
Member

Повідомлення

kairo: 14.01.2025 12:44
uncle_doc: 14.01.2025 07:49
це такий собі варіант жанру "попаданець" https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 ... 0%BE%D0%B6 так шо, а серія ігор цілком собі історична, ніхто ж не буде заперечувати існування пірамід або там франзузької революції? (:
В "попаданцях", людина опинялась в реальному історичному періоді. В даній серії, це все симуляції Анімуса.
не буде заперечувати існування пірамід або там франзузької революції?
Як і існування Олімпу та його богів, які насправді вища раса, магічних артефактів та чудовиськ із якими ГГ б'ється. І - історизм.
я ж кажу "варіант", тим паче - це вже філофія, шо тут симуляція, а шо ні ((:
А про Олімпійських богів - хто там знає шо було, авось Кратос всіх перебив і все ((:
IronWithin
Member

Повідомлення

Dremjke: 14.01.2025 12:25
IronWithin: 14.01.2025 11:28От не знаєте ж як робиться але стверджувати що подобається хочеться, про длц думають коли пишуть основний сюжет і створюють концепцію, або коли гра продалася неймовірно сильніше ніж планувалося, ніхто нічого не вирізає заради длц у вже створеній грі!
Віримо? Я повірив.
Вчителю в школі повірили ж, і читати навчились і писати, може якщо мені повірите то теж щось зрозумієте :-P
Dremjke
Member

Повідомлення

IronWithin: 14.01.2025 13:45Вчителю в школі повірили ж, і читати навчились і писати, може якщо мені повірите то теж щось зрозумієте
Вчитель в школі вчить реальним знанням та необхідній початковій базі.
А ось ваше твердження про те, що DLC випускають тільки якщо гра фінансово виправдала себе - ну таке... Не має нічого спільного з реальністю.
DLC як раз робляться для того, щоб ще більше бабла заробити. Звичайна арифметика. Маркетинг. Проектують ще до релізу і старту продаж основної гри.
IronWithin
Member

Повідомлення

Dremjke: 14.01.2025 17:26
IronWithin: 14.01.2025 13:45Вчителю в школі повірили ж, і читати навчились і писати, може якщо мені повірите то теж щось зрозумієте
Вчитель в школі вчить реальним знанням та необхідній початковій базі.
А ось ваше твердження про те, що DLC випускають тільки якщо гра фінансово виправдала себе - ну таке... Не має нічого спільного з реальністю.
DLC як раз робляться для того, щоб ще більше бабла заробити. Звичайна арифметика. Маркетинг. Проектують ще до релізу і старту продаж основної гри.
А тепер перечитайте що я писав, і що ви написали, мені здається ви написали теж саме :gigi: , правда маркетинг тут ні до чого.
Відповісти