AMD обіцяє, що лінійка Radeon RX 9070 запропонує баланс потужності та ціни подібний до RX 7800 XT і RX 7900 GRE

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

Volodya811: 10.01.2025 16:31
Kyro: 10.01.2025 16:24
Тіки для тебе Володька. Насолоджуйся :
На неактуальних системах Інтел є зниження продуктивності? Адже до платформ АМД, тим більше старих, завжди були питання
З богоподібним Інтелом 9600K вона в деяких іграх B580 зливається до рівня 1660s.
спойлер
B580 is Broken.png
Але тут питань у тебе не буде, це ж найкраща бюджетна відяха, до якої всього-на-всього треба ще купити 9800X3D.
Як би логічно — найкращій відясі — найкращий процесор. Чи ні? ;)
VolandInferno
Member

Повідомлення

Volodya811: 10.01.2025 16:51Дарма. Я на фейках помічений не був. Чекайте 9070 хт під 1000 доларів без мита і податків
Я синім фанатікам не вірю. Не може людина в здоровому глузді купувати інтол. :learn:
_Andrik_
Member

Повідомлення

Volodya811: 10.01.2025 16:51
VolandInferno: 10.01.2025 16:33

Нє, ну тут звісно вірю з такими пруфами.
Дарма. Я на фейках помічений не був. Чекайте 9070 хт під 1000 доларів без мита і податків :super:
https://wccftech.com/amd-discloses-the- ... -4-launch/
спойлер
images (2).jpeg
vsx
Member

Повідомлення

Volodya811: 10.01.2025 16:03 7% ринку і вже зливають у народному сегменті Інтелу з В580. Можуть тролити далі. Так і до рівня статистичної похибки дійдуть в 2-3%.
Мне нравится как на этом форуме с каждым днем доля дискретной графики АМД уменьшается на 1%.
Ты хоть одного человека с B580 знаешь?
daesz
Member

Повідомлення

Kyro: 10.01.2025 15:54 перепись клоунов в коментах котроые старательно делают вид что не понимают что такое такое производительность на доллар.
ликбез тут
https://www.techpowerup.com/review/spar ... oc/33.html
У рикси 580 ще вища потужність на долар, тепер всім масово переходити на неї? :D
Volodya811: 10.01.2025 16:03 7% ринку і вже зливають у народному сегменті Інтелу з В580. Можуть тролити далі. Так і до рівня статистичної похибки дійдуть в 2-3%.
Зараз би говорити про рівень статистичної похибки, коли у інтела 0 :lol:
bes
Member

Повідомлення

Kyro: 10.01.2025 15:54 перепись клоунов в коментах котроые старательно делают вид что не понимают что такое такое производительность на доллар.
ликбез тут
https://www.techpowerup.com/review/spar ... oc/33.html
А там где 135% интел доплачивает ?
daesz
Member

Повідомлення

bes: 10.01.2025 16:51
_Andrik_: 10.01.2025 16:41

Не мав жодної проблеми з драйверами, що саме маєте на увазі ?
напиши им под статьей что у тебя нету проблем
спойлер
https://itc.ua/articles/god-s-amd-radeo ... -vyno/amp/
Там в статті лінки на мої повідомлення, у мене карта була у використанні рік, окрім того що 2 (прописом - "два") рази став прозорим курсор у браузері та 2 (прописом - "два") рази мав зелений екран, бо був не оновлений біос материнки - ніяк проблем так і не зустрів. От те, що ВК при перегляді відео та в офісі споживає 45 Вт - це зашквар, але це хавдверна проблема, а не софтова.
Про те, що нвідієвському софту до адреналіна по функціоналу, як Парижа до Києва рачки - це ніхто не згадує :rotate:
Volodya811: 10.01.2025 16:14 Інсайд:
AMD планує «підірвати» основні ринки GPU за допомогою SKU RDNA 4, стверджуючи, що вони будуть доступні в діапазоні від 300 до 1000 доларів США
Поки тільки твою дупу (вже який рік) підривають :D
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 17:18Про те, що нвідієвському софту до адреналіна по функціоналу, як Парижа до Києва рачки - це ніхто не згадує
Що ще цікавого розкажеш?
Якщо ти про NVApp, то сама nVidia сказала, що весь функціонал контрольної панелі буде перенесений. І це по троху відбувається.
bes
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 17:21 Про те, що нвідієвському софту до адреналіна по функціоналу, як Парижа до Києва рачки - це ніхто не згадує :rotate:
если бы у меня все работала по дефолту то мне тот функционал не сильно бы и нужен был. Просто весь негатив в том что у меня все по дефолту не работает и пришлось сидеть и разбираться по чему. Я просто в первый раз столкнулся с тем что по умолчанию ничего не работает.
Востаннє редагувалось 10.01.2025 17:27 користувачем bes, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.01.2025 17:24
daesz: 10.01.2025 17:18Про те, що нвідієвському софту до адреналіна по функціоналу, як Парижа до Києва рачки - це ніхто не згадує
Що ще цікавого розкажеш?
Якщо ти про NVApp, то сама nVidia сказала, що весь функціонал контрольної панелі буде перенесений. І це по троху відбувається.
Навіть з перенесеним функціоналом - це навіть близько не те, що є у амуде. Головне не переривай потік копіуму на якому ти сидиш ;)
leif
Member

Повідомлення

Nortrom: 10.01.2025 16:27
ну так є ж інша статистика, а не зі стіму. тащємто компутери з dgpu не тільки для ігор збирають:
Так то за 3й квартал там у AMD в стиме было вообще 11.5%(в августе вроде), интересно глянуть в в 4м.
Есть ещё более глобальная статистика где все учитывается, а не только DGPU ;)

Да это бред, 7800xt или 7900gre единицы у людей . Все берут разбалансированные RTX 4070 и 4060ti почему то
Зависит от рынка, Немцы с радостью берут 7800XT.
Период 30 декабря по 5 Января
Зображення
Ну, то в березні подивимось, що буде за 4й квартал і по підсумках року, новішої стати вони не підвезли.

А що там по іgpu? І частка GPU ринку в цілому(dgpu+igpu)? Є посилання під рукою, а то з телефону щось не шукається так само швидко як по dgpu? давно мені не траплялась ця стата, а там у амд справи куди повеселіше мали б бути.
_Andrik_
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 17:21
bes: 10.01.2025 16:51
напиши им под статьей что у тебя нету проблем
спойлер
https://itc.ua/articles/god-s-amd-radeo ... -vyno/amp/
Там в статті лінки на мої повідомлення, у мене карта була у використанні рік, окрім того що 2 (прописом - "два") рази став прозорим курсор у браузері та 2 (прописом - "два") рази мав зелений екран, бо був не оновлений біос материнки - ніяк проблем так і не зустрів. От те, що ВК при перегляді відео та в офісі споживає 45 Вт - це зашквар, але це хавдверна проблема, а не софтова.
Про те, що нвідієвському софту до адреналіна по функціоналу, як Парижа до Києва рачки - це ніхто не згадує :rotate:

Доповню про софт , навіть при оновленні адреналіну , налаштування залишаються. Щонайменше за останні 3 оновлення нічого не змінювалося, жоден повзунок :super:
doc-oc
Member

Повідомлення

Devijack: 10.01.2025 15:17 Предлагаю обсудить AMD обіцяє, що лінійка Radeon RX 9070 запропонує баланс потужності та ціни подібний до RX 7800 XT і RX 7900 GRE

Шо за дичина з маркуванням. Я вже заплутався. Тут або в обличчя знати і розуміти кожну модаль або як тут розібратись. Яка це хрінь 9070 між 7800 та 7900 це шо?? Це як??? Новий коронавірус вже жере мозок амд?
100%
Кстати, мужики, а куда 8800 делись?! Их в 9070 переименовали?! Ох уж эти обезьяны маркетинговые :laugh:
Кручу, верчу, налюбить хочу :lol:
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 17:27Навіть з перенесеним функціоналом - це навіть близько не те, що є у амуде.
Все що мені треба від ПЗ драйвера, по суті - це виставити 10 біт, RGB, частоту і роздільну здатність. Все.
daesz: 10.01.2025 17:27Головне не переривай потік копіуму на якому ти сидиш
Нормально в тебе припікає
daesz
Member

Повідомлення

bes: 10.01.2025 17:26
daesz: 10.01.2025 17:21 Про те, що нвідієвському софту до адреналіна по функціоналу, як Парижа до Києва рачки - це ніхто не згадує :rotate:
если бы у меня все работала по дефолту то мне тот функционал не сильно бы и нужен был. Просто весь негатив в том что у меня все по дефолту не работает и пришлось сидеть и разбираться по чему. Я просто в первый раз столкнулся с тем что по умолчанию ничего не работает.
У мене не працював лок фпс (глобальний) в адреналіні, але він і не на кожному драйвері у нвідії працює (на попередньому також не працював).
Функціонал вікна запису екрану (шедоуплей) - це тупо не в порівняння, у нвідії - це як з 10 сторіччя до нашої ери, крім самого запису немає нічого; оверлей з ттх ВК навіть не має температури хотспоту кек, де таба для розгону/даунвольту? Чому потрібно якийсь сторонній софт юзати, нвідія ж така продвинута софтово.

До того ж :
Проблема із зниканням таскбару досі не пофікшена, проблемі більше місяця.
Проблема із жором в 100Вт+ при перегляді ютубу в повноекранному - вже більше місяця, не пофікшена.
_Andrik_
Member

Повідомлення

doc-oc: 10.01.2025 17:30
Devijack: 10.01.2025 15:17 Предлагаю обсудить AMD обіцяє, що лінійка Radeon RX 9070 запропонує баланс потужності та ціни подібний до RX 7800 XT і RX 7900 GRE

Шо за дичина з маркуванням. Я вже заплутався. Тут або в обличчя знати і розуміти кожну модаль або як тут розібратись. Яка це хрінь 9070 між 7800 та 7900 це шо?? Це як??? Новий коронавірус вже жере мозок амд?
100%
Кстати, мужики, а куда 8800 делись?! Их в 9070 переименовали?! Ох уж эти обезьяны маркетинговые :laugh:
Кручу, верчу, налюбить хочу :lol:
А де в свій час GTX8×× поділися ? Щось не пам'ятаю gtx 3xx в десктопах :think:
Можно вже сміятись ? :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.01.2025 17:30
daesz: 10.01.2025 17:27Навіть з перенесеним функціоналом - це навіть близько не те, що є у амуде.
Все що мені треба від ПЗ драйвера, по суті - це виставити 10 біт, RGB, частоту і роздільну здатність. Все.
daesz: 10.01.2025 17:27Головне не переривай потік копіуму на якому ти сидиш
Нормально в тебе припікає
Головне продовжуй навертати, жупан таких як ти любить ;)
VolandInferno
Member

Повідомлення

daesz: 10.01.2025 17:35Головне продовжуй навертати, жупан таких як ти любить
Та чого ти так рвешся, наче тебе баба Ліза страпонить)
Я просто вибираю найліпше, що є на ринку. На даний момент - це nVidia. Все дуже просто.

Мені ще дуже дивно, що ніхто із лізофілів не сказав, що на відекартах АМД кращі кольори.
_Andrik_
Member

Повідомлення

VolandInferno: 10.01.2025 17:37
daesz: 10.01.2025 17:35Головне продовжуй навертати, жупан таких як ти любить
Та чого ти так рвешся, наче тебе баба Ліза страпонить)
Я просто вибираю найліпше, що є на ринку. На даний момент - це nVidia. Все дуже просто.
Якщо мірятися макс продуктивність, то без варіантів , але не забувайте що мало кому це по кишені .
Nortrom
Member

Повідомлення

І частка GPU ринку в цілому(dgpu+igpu)?
Есть только за 2й квартал Total Market Share
Зображення
Відповісти