Assassin's Creed Shadows знову перенесли — тепер на березень

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

oversteve: 10.01.2025 22:51
den888: 10.01.2025 22:41 Та то пи****ть :) ото і гра така і юбісофт на дні з тими неграми і ніндзя-бабами
так, саме із-за негрів і баб-ніндзя убіки на дні, а не із-за того, що почали робити прохідні проекти :-/
Звʼяку цих двох пунктів ви звичайно не бачите. Там же не тільки сюжет, там і розробники обиралися тим самим підходом.
Reverse_rain
Member

Повідомлення

Хто щоб не казав, але в цього ассасина я пограти хочу. Ні не через темношкірого самурая чи ніндзя-тянку, не через те що юбіків треба підтримати монетою. А через те що я чекав гру про вбивць у сеттінгу феодальної Японії ще з другої частини.
oversteve
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.01.2025 10:57
oversteve: 10.01.2025 22:51
так, саме із-за негрів і баб-ніндзя убіки на дні, а не із-за того, що почали робити прохідні проекти :-/
Звʼяку цих двох пунктів ви звичайно не бачите. Там же не тільки сюжет, там і розробники обиралися тим самим підходом.
чесно кажучи мені фіолетово якого кольору шкіра чи орієнтація тих розробників, якщо вони можуть зробити нормальний продукт :)

Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
daesz: 11.01.2025 03:17
oversteve: 10.01.2025 14:32 конкорд провалився саме із-за повісточки, а не із-за того, що хлам, за який ще немалі гроші просили
В цьому якраз причина - гроші йшли не на покращення геймплею, графіки, механік і тд, а на просування наративів та оплату праці всяких бейбі інк бездарів.
це вже питання до адекватності менеджменту, та й то вистачає проектів, які провалилися і без інклюзії :dontknow:
kairo
Member

Повідомлення

Це якийсь прикол, обговорювати історичність в фентезі грі. Ну типу, ви серйозно?))
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

oversteve: 11.01.2025 11:40
dead_rat: 11.01.2025 10:57
чесно кажучи мені фіолетово якого кольору шкіра чи орієнтація тих розробників, якщо вони можуть зробити нормальний продукт :)
Мені теж, але найм працює не так зараз.

Вам дадуть список людей правильного кольору і соціальної групи і з них ви обиратимемите когось хто можливо щось зможе по роботі. Зазвичай вибір хто шкодить менше, а не хто працює краще
Ijachok
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.01.2025 16:22
oversteve: 11.01.2025 11:40
Мені теж, але найм працює не так зараз.

Вам дадуть список людей правильного кольору і соціальної групи і з них ви обиратимемите когось хто можливо щось зможе по роботі. Зазвичай вибір хто шкодить менше, а не хто працює краще
То виходить, якщо всі великі західні компанії підбирають персонал саме так, то жодна з них не може зробити хорошу гру? Але чомусь в одних виходить зробити умовний Овервоч (підставити будь-яку гру, яка "змогла"), а в других, такий самий умовний Конкорд (підставити будь-яку гру, яка провалилась). Щось тут не сходиться. Може реальність трошки складніша?
Востаннє редагувалось 11.01.2025 17:04 користувачем Ijachok, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ijachok
Ні, просто в одних компаніях цей процес був не таким сильним і вдалося зберегти професіоналізм, а в інших він досяг маразму і сталося те що сталося.
Ijachok
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.01.2025 16:57 Ijachok
Ні, просто в одних компаніях цей процес був не таким сильним і вдалося зберегти професіоналізм, а в інших він досяг маразму і сталося те що сталося.
І що, тільки цей процес? Більше нічого?
MetalistForever
Member

Повідомлення

Убейсофт просто умри.... и продай права на Splinter Cell и Prince of Persia !

P.S. Хватит мучать и себя и людей
daesz
Member

Повідомлення

Reverse_rain: 11.01.2025 10:59 Хто щоб не казав, але в цього ассасина я пограти хочу. Ні не через темношкірого самурая чи ніндзя-тянку, не через те що юбіків треба підтримати монетою. А через те що я чекав гру про вбивць у сеттінгу феодальної Японії ще з другої частини.
Так вже є - Цусіма :shuffle:
MetalistForever: 11.01.2025 18:03 Убейсофт просто умри.... и продай права на Splinter Cell и Prince of Persia !

P.S. Хватит мучать и себя и людей
І R6Siege :shuffle:
dead_rat
Member

Повідомлення

Ijachok: 11.01.2025 17:00
dead_rat: 11.01.2025 16:57 Ijachok
Другим процесом був найм абсолютно неадекватної кількості «ойтішників» через дешеві гроші і хайп в Корону. Тайтл Сініор розробника дали усім, хто зміг хочаб включити пк. Зараз через дорогі гроші і хайп на АІ маятник качнувся назад.

І от якось ці два процеси ввели іт в серйозну кризу.
Ijachok
Member

Повідомлення

dead_rat: 11.01.2025 18:11
Ijachok: 11.01.2025 17:00
Другим процесом був найм абсолютно неадекватної кількості «ойтішників» через дешеві гроші і хайп в Корону. Тайтл Сініор розробника дали усім, хто зміг хочаб включити пк. Зараз через дорогі гроші і хайп на АІ маятник качнувся назад.

І от якось ці два процеси ввели іт в серйозну кризу.
О, клас, поки недостатньо заряду, щоб лайкнути, обов'язково повернусь для цього :beer:
Уже вдвічі більше причин, аве :]
yariksom
Member

Повідомлення

ІМНО:
Раз робиш гру в історичному сеттінгу то нехай ГГ там буде хоча б виглядати за свого, думаю негра в Японії хватило тільки на те щоб на вулиці показатися, дальше б його селяни, не говорячи про самураїв палками забили.
Жінка - також цікаво, але вони не махали мечем, вони завжди були прекрасними, втиралися в довіру і били шпичкою з ядом, ну і стилетом оперували майстерно, а от мечем - не їхнє.

В Балдурі, так там можеш кого хочеш наділити чим хочеш, такий сеттінг D&D там люба фантазія можлива, чи Star Wars, там хоть негр хоть хатт може бути ким хочеш (правда є канони які вже сприймають як істину).

Може бути все, що заманеться але не клей тоді гру до якоїсь історичності, навіть псевдоісторичності, чи канонів тих чи інших ігор.
kairo
Member

Повідомлення

Та це фентезі гра, так само, як і БГ3. Тейк про історичність не більше ніж маркетингова лапша на вуха. Про яку історичність можна говорити в грі про гуманоїдів Ісу, Фрагменти Едему, монстрів, чудесні артефакти і тому подібне. І це не кажучи про те, що ви не граєте в якомусь історичному періоді, як в Гост Оф Цусіма, це все симуляція Анімуса, тобто ВР-гра.
Dremjke
Member

Повідомлення

kairo: 11.01.2025 23:29Тейк про історичність не більше ніж маркетингова лапша на вуха. Про яку історичність можна говорити в грі про гуманоїдів Ісу, Фрагменти Едему, монстрів, чудесні артефакти і тому подібне. І це не кажучи про те, що ви не граєте в якомусь історичному періоді, як в Гост Оф Цусіма, це все симуляція Анімуса, тобто ВР-гра.
Хейтерам пофіг, вони побачили негра-самурая і спрацював тригер.
VolandInferno
Member

Повідомлення

А шо там по Far Cry7? Заглохло?
Dremjke
Member

Повідомлення

VolandInferno: 12.01.2025 00:02А шо там по Far Cry7? Заглохло?
Окрім чуток нічого нема на даний момент. Щось про осінь 2025 в інтернетах пишуть, але то таке.
yariksom
Member

Повідомлення

kairo: 11.01.2025 23:29
Та це фентезі гра, так само, як і БГ3. Тейк про історичність не більше ніж маркетингова лапша на вуха. Про яку історичність можна говорити в грі про гуманоїдів Ісу, Фрагменти Едему, монстрів, чудесні артефакти і тому подібне. І це не кажучи про те, що ви не граєте в якомусь історичному періоді, як в Гост Оф Цусіма, це все симуляція Анімуса, тобто ВР-гра.
Зрозуміло, ясно як білий день та темна ніч, але занурюватись в епоху самураїв з негром це те саме, що зануритися в епоху грецьких богів з темношкірою Венерою, GoW звичайно дав нам маленьку таку гігантшу в світі вікінгів але не правдиво виглядає.

В негрів Африки є своя історія і вона не менш цікава, взяти Єгипет і нубійців, там поле таке широке, що за життя не скосити.

А взяти те як негри своїх в раби продавали білим - тут на кілька століть і мільйон сюжетів.

В Японії історія набагато скромніша, там цікаво було, як айнів вирізали, як державу з імператором побудували, як з Англією воювали, як Росію в свій час побороли і чому на боці Гітлера виступили але напали на США та Китай а не СССР а це дозволило переламати хід війни у 1942.

Багато чого цікавого є, як в реальності так і в придуманих світах.

Отправлено спустя 10 минут 32 секунды:
oversteve

Я Драгон Ейдж останній пройшов з задоволенням, якщо прибрати всю "інклюзивність" вона могла б претендувати на гру року, просто вони так надавили на "різноманітність" що аж противно, ну і занадто все яскраво і облизувати однопартійців нудно.

А якщо відкинути всю фігню то гра непогана, хоча Відьмака 3 навряд хто переплюне за мого життя а вже 10 років пройшло :rotate:
oversteve
Member

Повідомлення

yariksom: 12.01.2025 01:42 Я Драгон Ейдж останній пройшов з задоволенням, якщо прибрати всю "інклюзивність" вона могла б претендувати на гру року, просто вони так надавили на "різноманітність" що аж противно, ну і занадто все яскраво і облизувати однопартійців нудно.
так хто вам забороняє сприймати це як стьоб, а не як інклюзивність? :think:

от вам наприклад кусок повєстки в 7 фіналці і я шось не бачив, щоб у багатьох людей бомбило
Відповісти