Звʼяку цих двох пунктів ви звичайно не бачите. Там же не тільки сюжет, там і розробники обиралися тим самим підходом.oversteve: ↑ 10.01.2025 22:51так, саме із-за негрів і баб-ніндзя убіки на дні, а не із-за того, що почали робити прохідні проектиden888: ↑ 10.01.2025 22:41 Та то пи****ть ото і гра така і юбісофт на дні з тими неграми і ніндзя-бабами
Останні статті і огляди
Новини
Assassin's Creed Shadows знову перенесли — тепер на березень
-
dead_rat
Member
-
Reverse_rain
Member
Хто щоб не казав, але в цього ассасина я пограти хочу. Ні не через темношкірого самурая чи ніндзя-тянку, не через те що юбіків треба підтримати монетою. А через те що я чекав гру про вбивць у сеттінгу феодальної Японії ще з другої частини.
-
oversteve
Member
чесно кажучи мені фіолетово якого кольору шкіра чи орієнтація тих розробників, якщо вони можуть зробити нормальний продуктdead_rat: ↑ 11.01.2025 10:57Звʼяку цих двох пунктів ви звичайно не бачите. Там же не тільки сюжет, там і розробники обиралися тим самим підходом.oversteve: ↑ 10.01.2025 22:51
так, саме із-за негрів і баб-ніндзя убіки на дні, а не із-за того, що почали робити прохідні проекти
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
це вже питання до адекватності менеджменту, та й то вистачає проектів, які провалилися і без інклюзіїdaesz: ↑ 11.01.2025 03:17В цьому якраз причина - гроші йшли не на покращення геймплею, графіки, механік і тд, а на просування наративів та оплату праці всяких бейбі інк бездарів.oversteve: ↑ 10.01.2025 14:32 конкорд провалився саме із-за повісточки, а не із-за того, що хлам, за який ще немалі гроші просили
-
kairo
Member
Це якийсь прикол, обговорювати історичність в фентезі грі. Ну типу, ви серйозно?))
- спойлер
-
dead_rat
Member
Мені теж, але найм працює не так зараз.oversteve: ↑ 11.01.2025 11:40чесно кажучи мені фіолетово якого кольору шкіра чи орієнтація тих розробників, якщо вони можуть зробити нормальний продуктdead_rat: ↑ 11.01.2025 10:57
Звʼяку цих двох пунктів ви звичайно не бачите. Там же не тільки сюжет, там і розробники обиралися тим самим підходом.
Вам дадуть список людей правильного кольору і соціальної групи і з них ви обиратимемите когось хто можливо щось зможе по роботі. Зазвичай вибір хто шкодить менше, а не хто працює краще
-
Ijachok
Member
То виходить, якщо всі великі західні компанії підбирають персонал саме так, то жодна з них не може зробити хорошу гру? Але чомусь в одних виходить зробити умовний Овервоч (підставити будь-яку гру, яка "змогла"), а в других, такий самий умовний Конкорд (підставити будь-яку гру, яка провалилась). Щось тут не сходиться. Може реальність трошки складніша?dead_rat: ↑ 11.01.2025 16:22Мені теж, але найм працює не так зараз.oversteve: ↑ 11.01.2025 11:40
чесно кажучи мені фіолетово якого кольору шкіра чи орієнтація тих розробників, якщо вони можуть зробити нормальний продукт
Вам дадуть список людей правильного кольору і соціальної групи і з них ви обиратимемите когось хто можливо щось зможе по роботі. Зазвичай вибір хто шкодить менше, а не хто працює краще
Востаннє редагувалось 11.01.2025 17:04 користувачем Ijachok, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Ijachok
Ні, просто в одних компаніях цей процес був не таким сильним і вдалося зберегти професіоналізм, а в інших він досяг маразму і сталося те що сталося.
Ні, просто в одних компаніях цей процес був не таким сильним і вдалося зберегти професіоналізм, а в інших він досяг маразму і сталося те що сталося.
-
Ijachok
Member
І що, тільки цей процес? Більше нічого?dead_rat: ↑ 11.01.2025 16:57 Ijachok
-
MetalistForever
Member
Убейсофт просто умри.... и продай права на Splinter Cell и Prince of Persia !
P.S. Хватит мучать и себя и людей
-
daesz
Member
Так вже є - ЦусімаReverse_rain: ↑ 11.01.2025 10:59 Хто щоб не казав, але в цього ассасина я пограти хочу. Ні не через темношкірого самурая чи ніндзя-тянку, не через те що юбіків треба підтримати монетою. А через те що я чекав гру про вбивць у сеттінгу феодальної Японії ще з другої частини.
І R6SiegeMetalistForever: ↑ 11.01.2025 18:03 Убейсофт просто умри.... и продай права на Splinter Cell и Prince of Persia !
-
dead_rat
Member
Другим процесом був найм абсолютно неадекватної кількості «ойтішників» через дешеві гроші і хайп в Корону. Тайтл Сініор розробника дали усім, хто зміг хочаб включити пк. Зараз через дорогі гроші і хайп на АІ маятник качнувся назад.Ijachok: ↑ 11.01.2025 17:00І що, тільки цей процес? Більше нічого?dead_rat: ↑ 11.01.2025 16:57 Ijachok
І от якось ці два процеси ввели іт в серйозну кризу.
-
Ijachok
Member
О, клас, поки недостатньо заряду, щоб лайкнути, обов'язково повернусь для цьогоdead_rat: ↑ 11.01.2025 18:11Другим процесом був найм абсолютно неадекватної кількості «ойтішників» через дешеві гроші і хайп в Корону. Тайтл Сініор розробника дали усім, хто зміг хочаб включити пк. Зараз через дорогі гроші і хайп на АІ маятник качнувся назад.
І от якось ці два процеси ввели іт в серйозну кризу.
Уже вдвічі більше причин, аве :]
-
yariksom
Member
ІМНО:
Раз робиш гру в історичному сеттінгу то нехай ГГ там буде хоча б виглядати за свого, думаю негра в Японії хватило тільки на те щоб на вулиці показатися, дальше б його селяни, не говорячи про самураїв палками забили.
Жінка - також цікаво, але вони не махали мечем, вони завжди були прекрасними, втиралися в довіру і били шпичкою з ядом, ну і стилетом оперували майстерно, а от мечем - не їхнє.
В Балдурі, так там можеш кого хочеш наділити чим хочеш, такий сеттінг D&D там люба фантазія можлива, чи Star Wars, там хоть негр хоть хатт може бути ким хочеш (правда є канони які вже сприймають як істину).
Може бути все, що заманеться але не клей тоді гру до якоїсь історичності, навіть псевдоісторичності, чи канонів тих чи інших ігор.
Раз робиш гру в історичному сеттінгу то нехай ГГ там буде хоча б виглядати за свого, думаю негра в Японії хватило тільки на те щоб на вулиці показатися, дальше б його селяни, не говорячи про самураїв палками забили.
Жінка - також цікаво, але вони не махали мечем, вони завжди були прекрасними, втиралися в довіру і били шпичкою з ядом, ну і стилетом оперували майстерно, а от мечем - не їхнє.
В Балдурі, так там можеш кого хочеш наділити чим хочеш, такий сеттінг D&D там люба фантазія можлива, чи Star Wars, там хоть негр хоть хатт може бути ким хочеш (правда є канони які вже сприймають як істину).
Може бути все, що заманеться але не клей тоді гру до якоїсь історичності, навіть псевдоісторичності, чи канонів тих чи інших ігор.
-
kairo
Member
Та це фентезі гра, так само, як і БГ3. Тейк про історичність не більше ніж маркетингова лапша на вуха. Про яку історичність можна говорити в грі про гуманоїдів Ісу, Фрагменти Едему, монстрів, чудесні артефакти і тому подібне. І це не кажучи про те, що ви не граєте в якомусь історичному періоді, як в Гост Оф Цусіма, це все симуляція Анімуса, тобто ВР-гра.
-
Dremjke
Member
Хейтерам пофіг, вони побачили негра-самурая і спрацював тригер.kairo: ↑ 11.01.2025 23:29Тейк про історичність не більше ніж маркетингова лапша на вуха. Про яку історичність можна говорити в грі про гуманоїдів Ісу, Фрагменти Едему, монстрів, чудесні артефакти і тому подібне. І це не кажучи про те, що ви не граєте в якомусь історичному періоді, як в Гост Оф Цусіма, це все симуляція Анімуса, тобто ВР-гра.
-
VolandInferno
Member
А шо там по Far Cry7? Заглохло?
-
Dremjke
Member
Окрім чуток нічого нема на даний момент. Щось про осінь 2025 в інтернетах пишуть, але то таке.VolandInferno: ↑ 12.01.2025 00:02А шо там по Far Cry7? Заглохло?
-
yariksom
Member
Зрозуміло, ясно як білий день та темна ніч, але занурюватись в епоху самураїв з негром це те саме, що зануритися в епоху грецьких богів з темношкірою Венерою, GoW звичайно дав нам маленьку таку гігантшу в світі вікінгів але не правдиво виглядає.kairo: ↑ 11.01.2025 23:29Та це фентезі гра, так само, як і БГ3. Тейк про історичність не більше ніж маркетингова лапша на вуха. Про яку історичність можна говорити в грі про гуманоїдів Ісу, Фрагменти Едему, монстрів, чудесні артефакти і тому подібне. І це не кажучи про те, що ви не граєте в якомусь історичному періоді, як в Гост Оф Цусіма, це все симуляція Анімуса, тобто ВР-гра.
В негрів Африки є своя історія і вона не менш цікава, взяти Єгипет і нубійців, там поле таке широке, що за життя не скосити.
А взяти те як негри своїх в раби продавали білим - тут на кілька століть і мільйон сюжетів.
В Японії історія набагато скромніша, там цікаво було, як айнів вирізали, як державу з імператором побудували, як з Англією воювали, як Росію в свій час побороли і чому на боці Гітлера виступили але напали на США та Китай а не СССР а це дозволило переламати хід війни у 1942.
Багато чого цікавого є, як в реальності так і в придуманих світах.
Отправлено спустя 10 минут 32 секунды:
oversteve
чесно кажучи мені фіолетово якого кольору шкіра чи орієнтація тих розробників, якщо вони можуть зробити нормальний продукт
Я Драгон Ейдж останній пройшов з задоволенням, якщо прибрати всю "інклюзивність" вона могла б претендувати на гру року, просто вони так надавили на "різноманітність" що аж противно, ну і занадто все яскраво і облизувати однопартійців нудно.
А якщо відкинути всю фігню то гра непогана, хоча Відьмака 3 навряд хто переплюне за мого життя а вже 10 років пройшло
-
oversteve
Member
так хто вам забороняє сприймати це як стьоб, а не як інклюзивність?yariksom: ↑ 12.01.2025 01:42 Я Драгон Ейдж останній пройшов з задоволенням, якщо прибрати всю "інклюзивність" вона могла б претендувати на гру року, просто вони так надавили на "різноманітність" що аж противно, ну і занадто все яскраво і облизувати однопартійців нудно.
от вам наприклад кусок повєстки в 7 фіналці і я шось не бачив, щоб у багатьох людей бомбило