Зустрічаємо нове покоління GeForce RTX: флагманська відеокарта GeForce RTX 5090 оцінена в $1999

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
The_Rusik
Member

Повідомлення

550 долларов - это 650 евро в Европе?
12гб, 192бит, 250вт...
Адекватные такое не купят.
Лучше взять плойку или коробку и не парить мозги, пусть сам играет на своих недокартах.
tablestikus
Member

Повідомлення

The_Rusik: 07.01.2025 09:27 tablestikus
А должно быть иначе? Она жрет больше, куда столько же. Шина та же. Памяти не добавили.
Сначала нужно посмотреть на сколько она мощнее в нативе без всякого мыло и фг.
Ну тут нили що кожне покоління дорожче, тут зробили трохи дешевше, але знову щось не так всім.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

The_Rusik: 07.01.2025 09:29 550 долларов - это 650 евро в Европе?
12гб, 192бит, 250вт...
Лучше взять плойку или коробку и не парить мозги, пусть сам играет на своих недокартах.
Адекvатные адепти консольного геймінгу, мої найулюбленіші, навіщо тобі більше 30фпс, якщо людське око не баче більше 16гб врам
Earanak
Member

Повідомлення

Capz: 07.01.2025 09:24 А с другой стороны, на всех графиках Нвидии показаны результаты с DLSS. Хуанг как бы намекает, что теперь DLSS подразумевается дефолтным режимом, а не опцией фичей как раньше.
Не у всех :gigi: Far Cry 6, на глаз там меньше 20% разницы. Лень мерять.
Но может там движок упирается в проц а у видяхи недогруз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

tablestikus: 07.01.2025 09:30
The_Rusik: 07.01.2025 09:27 tablestikus
А должно быть иначе? Она жрет больше, куда столько же. Шина та же. Памяти не добавили.
Сначала нужно посмотреть на сколько она мощнее в нативе без всякого мыло и фг.
Ну тут нили що кожне покоління дорожче, тут зробили трохи дешевше, але знову щось не так всім.
Це поціновувачі враму, їм непотрібна продуктивність і нові технології, лише цікавить кількість врам
VolandInferno
Member

Повідомлення

Так це ще надбюджетно, я думав 2500 мінімум :super: :super: :super:
konb999
Member

Повідомлення

Чого так всі скиглять? Така сама ціна як іна 4 покоління. 5090 +- 2500 у нас. Так само я на релізі брав 4090!
Я очікував більшої ціни.
fuksa
Member

Повідомлення

Earanak: 07.01.2025 09:32 Не у всех :gigi: Far Cry 6, на глаз там меньше 20% разницы. Лень мерять.
Зображення
Alekss
Member

Повідомлення

NVIDIA 2025 International CES

04:22 NVIDIA открывает международную выставку CES 2025
04:46 Вам нравится моя куртка?

Зображення

Дальше можно было уже не смотреть - все и так понятно. Разве, что для любителей мыльной графики с артефактами можно в три раза ухудшить качество изображения игры DLSS 4. Теперь, используя RTX 5000 можно в три раза больше испортить качество игр на Unreal engine 5,5. Ведь кадры будут генерироваться и масштабироваться не 2, а сразу в 3 раза больше.

Я так и вижу новые обзоры, где недалекие журналисты и обзорщики будут в каждой игре включать DLSS 4 используя максимальное качество графики со словами - теперь я могу поиграть в 2к и 4к. Теперь не они смогут поиграть - Nvidia Dlss 4 будет генерить вам изображение, а не движок игры. Это все равно, что 25 кадр в кино для недалеких. Раньше лет 30 назад эту технологию вставки кадров (25 кадр) использовали для промывания мозгов народу в кинотеатрах, а теперь все сами хотят уже 5 лет ее получить в каждом доме на своем компьютере.
Capz
Member

Повідомлення

erazel: 07.01.2025 08:54 От і приплили, хх70 курильщика вже 192 бітну шину памяті має. По суті це хх50 здорових людей.
Про xx70 я согласен, что шина должна быть 256 и выше. Но про хх50 это ваши хотелки. 50е карточки всегда имели типичную шину 128 бит с редкими моделями обрезками 96 бит. За исключением древних gts 250 и 550 ti
tablestikus
Member

Повідомлення

The_Rusik: 07.01.2025 09:29 550 долларов - это 650 евро в Европе?
12гб, 192бит, 250вт...
В Європі ціна вже з податком, в США ціна без податку.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Alekss: 07.01.2025 09:40 NVIDIA 2025 International CES

04:22 NVIDIA открывает международную выставку CES 2025
04:46 Вам нравится моя куртка?

Зображення

Дальше можно было уже не смотреть - все и так понятно. Разве, что для любителей мыльной графики с артефактами можно в три раза ухудшить качество изображения игры DLSS 4. Теперь, используя RTX 5000 можно в три раза больше испортить качество игр на Unreal engine 5,5. Ведь кадры будут генерироваться и масштабироваться не 2, а сразу в 3 раза больше.

Я так и вижу новые обзоры, где недалекие журналисты и обзорщики будут в каждой игре включать DLSS 4 используя максимальное качество графики со словами - теперь я могу поиграть в 2к и 4к. Теперь не они смогут поиграть - Nvidia Dlss 4 будет генерить вам изображение, а не движок игры. Это все равно, что 25 кадр в кино для недалеких. Раньше лет 30 назад эту технологию вставки кадров (25 кадр) использовали для промывания мозгов народу в кинотеатрах, а теперь все сами хотят уже 5 лет ее получить в каждом доме на своем компьютере.
Ти так про це кажеш, наче це ще не найпродуктивніші гпу на ринку у нативі))) Які є конкуренти? тебе ніхто не змушує вмикати фг, в нативі продуктивність 5080 зросла приблизно на 35% за 4080, а цінник не змінився, прикол?
Artem_M
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.01.2025 08:51 Натякаю - Нова Пошта працює в Німеччині, застосунки для он-лайн трейда також є, гарантія працює у повному обсязі...
А смисл? Подивися ціни на 4070ТіS, виходить тупо одне на одне... тільки не потрібно чекати і є хоч якась але місцева гарантія.
waryag
Member

Повідомлення

Я би сказав, що якось підозріло дешево. Мабуть, новий малювач фпс працює не настільки добре... :rotate:
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.01.2025 08:51
Misteri: 07.01.2025 08:48 Самую интересную 5060Ti жаль не показали. 5070 у нас под 35000 зарядят если не больше... жирно....
Натякаю - Нова Пошта працює в Німеччині, застосунки для он-лайн трейда також є, гарантія працює у повному обсязі...
Как это гарантия работает? Обычно же она в той стране где и взял. Или вы имеете в виду в случае чего отправлять в Германию? :lol:
waryag
Member

Повідомлення

Цікаво, що куртка обіцяє покращення в ДЛСС4 для усіх РТХ, а АМД анонсує новий ФСР тільки для нової лінійки.

Відправлено через 32 секунди:
SPEC1AL1ST: 07.01.2025 09:52 Как это гарантия работает? Обычно же она в той стране где и взял. Или вы имеете в виду в случае чего отправлять в Германию? :lol:
Митниця одобрює!
Enjthesilence
Member

Повідомлення

waryag: 07.01.2025 09:53 Цікаво, що куртка обіцяє покращення в ДЛСС4 для усіх РТХ, а АМД анонсує новий ФСР тільки для нової лінійки.

Відправлено через 32 секунди:
SPEC1AL1ST: 07.01.2025 09:52 Как это гарантия работает? Обычно же она в той стране где и взял. Или вы имеете в виду в случае чего отправлять в Германию? :lol:
Митниця одобрює!
Ну новий фг тільки для 50**, тому при всьому бажані можна докалупатись, хоча після 40** кого це дивує?
Nikoliasik_Zeus
Member

Повідомлення

огромная однако :rotate:
Зображення
Hells Angels
Member

Повідомлення

Nikoliasik_Zeus: 07.01.2025 09:56огромная однако
асуси прайм та проарт 304мм будуть
GreenMile
Member

Повідомлення

Capz: 07.01.2025 09:43
erazel: 07.01.2025 08:54 От і приплили, хх70 курильщика вже 192 бітну шину памяті має. По суті це хх50 здорових людей.
Про xx70 я согласен, что шина должна быть 256 и выше. Но про хх50 это ваши хотелки. 50е карточки всегда имели типичную шину 128 бит с редкими моделями обрезками 96 бит. За исключением древних gts 250 и 550 ti
Шо ви на цю шину наярюєте, як навіжені? Не по всім показникам працює правило "хто вище б'є - той краще грає", у випадку пам'яті важлива лише ПСП. Он у gtx580 шина була 384 біти і шо як, вона краща за 5080 з 256 біт по вашому? :facepalm:
Відповісти