Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано технологію масштабування AMD FidelityFX Super Resolution 4
-
Захар Беркут
Member
Enjthesilence
Пан-Жупан заявив що 5070=4090.
Пан-Жупан заявив що 5070=4090.
-
Enjthesilence
Member
то вже краще дочекатись 5080с через рік)man1242: ↑ 07.01.2025 06:16Отличная новость, повод на следущий год переехать на ртх 5080 Надеюсь в ларьках будут цены через годик похожие на рекомендованныеEnjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:08
Що там по твоїм підтвердженим 1700$ за 5080?
растер 4080 -> 5080: +20-25%
749$ за 5070ti - смачно
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
та то класична історія з новим фреймгеном, бо 4000 його не підтримує, а він дійсно завозить якусь кінську кількість фепесів. в нативі звичайно нічого такого нема))
цікаво затестити длдср + длсс4, має бути цукерочка.
Востаннє редагувалось 07.01.2025 06:24 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Захар Беркут
Member
Enjthesilence
Пан жупан сказав що магія у дублерах, коротше 6000 ядер Блек типа майже = 12000 ядер Ади.
Пан жупан сказав що магія у дублерах, коротше 6000 ядер Блек типа майже = 12000 ядер Ади.
-
Enjthesilence
Member
пан жупан може казати все що завгодно, 5070 може возитись з 4090 тільки через те, що остання не підтримує новий фреймген. з цікавого ще нова версія рейреконструкшна, рефлекс 2 версії. а так тепер треба очікувати нормальних тестів, а не слайди з презентації пана хуангаЗахар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:24 Enjthesilence
Востаннє редагувалось 07.01.2025 06:35 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Захар Беркут
Member
Та я розумію, але - річ тобто типу не тільки у ПЗ, а у апаратній складовій.Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:25пан жупан може казати все що завгодно, 5070 може возитись з 4090 тільки через те, що остання не підтримує новий фреймген.Захар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:24 Enjthesilence
Це типа як Пентіум та Пентіум дуал кор. на одному ядрі.
-
Enjthesilence
Member
meh, треба дочекатись реальних тестів. зрозуміло лише, що в цьому році інтел та амд я не розглядаю це 100%, як і 4000 серію нвідіїЗахар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:28Та я розумію, але - річ тобто типу не тільки у ПЗ, а у апаратній складовій.Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:25
пан жупан може казати все що завгодно, 5070 може возитись з 4090 тільки через те, що остання не підтримує новий фреймген.
-
Захар Беркут
Member
Згоден з вами, якщо Жупан не бреше - я одразу у придбання дві 5070 та одну 5080 додаю на цей рік.Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:32meh, треба дочекатись реальних тестів. зрозуміло лише, що в цьому році інтел та амд я не розглядаю це 100%, як і 4000 серію нвідіїЗахар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:28
Та я розумію, але - річ тобто типу не тільки у ПЗ, а у апаратній складовій.
-
man1242
Member
Пан жупан сам будет задержку ввода уменьшать то пока похожее на прогу с фрейм геномEnjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:32meh, треба дочекатись реальних тестів. зрозуміло лише, що в цьому році інтел та амд я не розглядаю це 100%, як і 4000 серію нвідіїЗахар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:28
Та я розумію, але - річ тобто типу не тільки у ПЗ, а у апаратній складовій.
-
Enjthesilence
Member
так в цьому прикол, при такому зростані фепесів, майже не виріс інпутлатенсі, ну це по слайдах + нова версія рефлексу. (я не фанат фреймгену і не стану його юзати, якщо це не кривий с2, в якому без нього просто нереально грати)man1242: ↑ 07.01.2025 06:36Пан жупан сам будет задержку ввода уменьшать то пока похожее на прогу с фрейм геномEnjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:32
meh, треба дочекатись реальних тестів. зрозуміло лише, що в цьому році інтел та амд я не розглядаю це 100%, як і 4000 серію нвідії
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
ну таке, але завжди програю з цих мемів, кожне покоління нових картЗахар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:35Згоден з вами, якщо Жупан не бреше - я одразу у придбання дві 5070 та одну 5080 додаю на цей рік.Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:32
meh, треба дочекатись реальних тестів. зрозуміло лише, що в цьому році інтел та амд я не розглядаю це 100%, як і 4000 серію нвідії
-
alextampa
Junior
2Enjthesilence Відос просто шикарнючий, дякую
-
man1242
Member
Шляпа для ютуба, сколько не рисуй фпс без уменьшения импут лага от этого фпс нарисованного толку нету. Картинка плавная спору нету но импут от 40фпс а вид 200 это дикая смесь, даже на геймпаде будет смешно, может для облака фпс рисуют не понятно.Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:40так в цьому прикол, при такому зростані фепесів, майже не виріс інпутлатенсі, ну це по слайдах + нова версія рефлексу. (я не фанат фреймгену і не стану його юзати, якщо це не кривий с2, в якому без нього просто нереально грати)man1242: ↑ 07.01.2025 06:36
Пан жупан сам будет задержку ввода уменьшать то пока похожее на прогу с фрейм геном
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:ну таке, але завжди програю з цих мемів, кожне покоління нових картЗахар Беркут: ↑ 07.01.2025 06:35
Згоден з вами, якщо Жупан не бреше - я одразу у придбання дві 5070 та одну 5080 додаю на цей рік.
Вот личный пример из сталкера2 на релизе когда фпс скакал в поселениях от 30 до 50 при каждом повороте или прогрузки фпс это просто жуть с фрейм геном. Лично считаю что стабильные локнутые 50фпс и фрейм ген это отлично
-
Enjthesilence
Member
згоден абсолютно, але все ж при виборі між 50 фпс і 120 з фг, обираю друге, тому що на хайгц моніторі 50 то є зовсім більman1242: ↑ 07.01.2025 06:45Шляпа для ютуба, сколько не рисуй фпс без уменьшения импут лага от этого фпс нарисованного толку нету. Картинка плавная спору нету но импут от 40фпс а вид 200 это дикая смесь, даже на геймпаде будет смешно, может для облака фпс рисуют не понятно.Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:40
так в цьому прикол, при такому зростані фепесів, майже не виріс інпутлатенсі, ну це по слайдах + нова версія рефлексу. (я не фанат фреймгену і не стану його юзати, якщо це не кривий с2, в якому без нього просто нереально грати)
Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
ну таке, але завжди програю з цих мемів, кожне покоління нових карт
Вот личный пример из сталкера2 на релизе когда фпс скакал в поселениях от 30 до 50 при каждом повороте или прогрузки фпс это просто жуть с фрейм геном. Лично считаю что стабильные локнутые 50фпс и фрейм ген это отлично
-
man1242
Member
Самое печальное что современные пк релизы только могут работать в 60 фпс и плевать какой у тебя гпу, а если герцовка выше 60гц сразу идут повальные статера и баги с анимацией. Сх2 и другие удивительные релизы на анриал5 передают привет. Сколько не рисуй фпс оно всеровно останется унылым кодом. Боюсь что гта6 на пк сделает с современными цпу, блин даже пое 2 под линуксом лучше работаетEnjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:48згоден абсолютно, але все ж при виборі між 50 фпс і 120 з фг, обираю друге, тому що на хайгц моніторі 50 то є зовсім більman1242: ↑ 07.01.2025 06:45
Шляпа для ютуба, сколько не рисуй фпс без уменьшения импут лага от этого фпс нарисованного толку нету. Картинка плавная спору нету но импут от 40фпс а вид 200 это дикая смесь, даже на геймпаде будет смешно, может для облака фпс рисуют не понятно.
-
Melofon
Member
А с чего это разрабам нужно реализовывать абсолютно все версии в одной игре когда достаточно втулить последние в которой будут и библиотеки предидущей версии, самые первые никому и не нужны.Alexsandr: ↑ 06.01.2025 23:40 Плохо. Даже банально для разработчиков реализовывать разные версии наверное будет напряжно. 4 версии у АМД + 4у нвидиа + наверное две у интела, уже десяток версий и это не считая промежуточных версий. Как-то смотрится тупиком.
-
Nortrom
Member
Все шо можно на слайдах посмотреть Far Cry6 и Requiem и оценит примерно реальный прирост между поколениямиа не слайди з презентації пана хуанга
Rumor: TSE 24000+,SW 13500+(5090)
Шо то в районе 25%+ прирост в сравнении с 4090
-
item2
Member
"Джек Х'юнх (Jack Huynh)"
Взагалі читається як Джек Він.
Взагалі читається як Джек Він.
-
Alexsandr
Member
подозреваю самих библиотек мало. Все равно скорее всего реализация нужна будет в виде оптимизации под тот или иной вариант.Melofon: ↑ 07.01.2025 07:35 А с чего это разрабам нужно реализовывать абсолютно все версии в одной игре когда достаточно втулить последние в которой будут и библиотеки предидущей версии, самые первые никому и не нужны.
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
На картинке с примером масштабирования все плохо. Оригинал самый четкий. 2-я версия DLSS меньше всего придумывает сама, 4-я кучу всего дорисовывает от себя, нейронка рендерид с нуля?Enjthesilence: ↑ 07.01.2025 06:22 та то класична історія з новим фреймгеном, бо 4000 його не підтримує, а він дійсно завозить якусь кінську кількість фепесів. в нативі звичайно нічого такого нема))
цікаво затестити длдср + длсс4, має бути цукерочка.
-
nutman
Member
fsr это лютый кал, заточеный под консоли. У них даже нету ультра квалити пресета, максимум квалити и выглядит оно так всрато, что не было ни одной игры, где я предпочел бы фср xessу
-
Melofon
Member
nutman
Если ты не знал то раньше у фср была опция ультра качество, но в следующих версиях её заменила на просто качество, но это не значит что у качество нативное разрешение рендера ниже чем было у ультра качество, у длсс тоже нет ультра качество а есть просто качество, они просто поняли что тут нафиг не нужно лишнее маркетинговое слово ультра, вот и всё, а оказывается тут некоторые ещё ведутся на слово ультра
Если ты не знал то раньше у фср была опция ультра качество, но в следующих версиях её заменила на просто качество, но это не значит что у качество нативное разрешение рендера ниже чем было у ультра качество, у длсс тоже нет ультра качество а есть просто качество, они просто поняли что тут нафиг не нужно лишнее маркетинговое слово ультра, вот и всё, а оказывается тут некоторые ещё ведутся на слово ультра
-
Kyro
Member
Кстати
Hardware Unboxed поговорили с АМД. Так вот АМД не подвтердили что FSR4 только на RDNA4.
Типа оценивают скорость предидущих карт в ML операциях для FSR4. Так что "надія є".
Я так думаю в лучшем случае выкатят на 7й серии но такого прироста в фпс как на 9й не будет.
Ну и читается между строк что тупо ждали что выкатит Хуанг.
Hardware Unboxed поговорили с АМД. Так вот АМД не подвтердили что FSR4 только на RDNA4.
Типа оценивают скорость предидущих карт в ML операциях для FSR4. Так что "надія є".
Я так думаю в лучшем случае выкатят на 7й серии но такого прироста в фпс как на 9й не будет.
Ну и читается между строк что тупо ждали что выкатит Хуанг.