В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Royalfree
Junior

Повідомлення

Патч весом 110 Gb для игры весом 130 Gb. Меня терзают смутные сомненья. (с)
Еще пару таких патчей и все будет зашибись - новая игра, краще за саму гру.
Може варто відразу зробити гру нормальною?
Хоча, про що це я...
Hotspur
Member

Повідомлення

Satri: 19.12.2024 16:38Пройшов всі додаткові квести також. Награв 35 годин.
35 годин це дойти до Боліт. не пиши казок

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
Dremjke: 19.12.2024 16:50Это похоже тот же тролль, что недавно в основной теме по сталкеру2 писал, что примерно за такое же количество часов прошел всю игру и все допквесты
35 годин - я дійшов до боліт. всі всі доп квести не робив. людина тупо бреше
Royalfree
Junior

Повідомлення

Hotspur: 19.12.2024 17:15
Satri: 19.12.2024 16:38Пройшов всі додаткові квести також. Награв 35 годин.
35 годин це дойти до Боліт. не пиши казок
Как это людям удается за такое количество часов пройти всю игру?
Я, с момента выхода игры, еще только до Дуги дошел. :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Royalfree: 19.12.2024 17:18Как это людям удается за такое количество часов пройти всю игру?
ніяк. щоб більш менш пройти це 60-70-90 годин. без виконання сіх всіх вкестів і без пошуку гарної броні артефактів і стволів
Dremjke
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.12.2024 17:1635 годин - я дійшов до боліт. всі всі доп квести не робив. людина тупо бреше
Ось і я про це. Це хіба що спідран, але явно не з першої спроби.
Serg IX
Member

Повідомлення

я пройшов гру з патчем 1.0.3. нічого критичного з багів не було.
MaxZema
Member

Повідомлення

як ви проходите гру?) ну серйозно :) в мене вже 150 годин і я тільки в Припять увійшов :eek:
Eduard1980
Member

Повідомлення

(c)oUSEnick: 19.12.2024 15:39 Покупців і фанатів зробити тестерами...
Взагалі, по рівню анімації, графіки гра значно відстає від сучасності, той випадок, коли реклама гучніша від реальності. Хотілося б чогось дійсно цікавого, нового, прориву, а не накатати нові текстури на старі ляльки. А багів скільки! Особисто вважаю, що це як зневага до клієнтів. Стоїть персонаж, а виявляється їх там кілька. То хтось в стіні застряг, інший к вогнищі лежить і т.п. Це ж було і в попередніх частинах. По зброї та броні непогано збалансували, хабарів є, можна назбирати гарну касу. Також із кінцівками у грі повний депрес, ні одна не нормальна чи добра. Якийсь негатив та "осадок". Драма на драмі. Незрозумілий проект для мене, принаймі недороблений абсолютно. А шуму та пилу було. Не то, що очікувалося, дійсно.
Ти на феномі сталкера проходив?
"Гдє ти бил восім лет?Колір нації."
Bucho
Member

Повідомлення

Бізнесмен Максим Кріппа - младоолігард з кошолки Єрмачні, з'явившийся невідомо коли і звідки зі статками в сотні мільйонів баксів. Курченко 2.0
Але ж абсолютній більшості на#рати на те, хто господар GSC Game World і кому заносити своє бабло за сталкера.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Bucho: 19.12.2024 17:59 Бізнесмен Максим Кріппа - младоолігард з кошолки Єрмачні, з'явившийся невідомо коли і звідки зі статками в сотні мільйонів баксів. Курченко 2.0
Але ж абсолютній більшості на#рати на те, хто господар GSC Game World і кому заносити своє бабло за сталкера.
То це я повинен собі відмовити в радості пограти, через те, що в країні дупа з правосуддям і здоровим глуздом у верхівці? :rotate:
Ти переносиш провину з :censoured: при владі на геймерів? В тебе вавка в голові, чи ти просто срач розвести хочеш?
Bucho
Member

Повідомлення

Eduard1980: 19.12.2024 18:07 То це я повинен собі відмовити в радості пограти, через те, що в країні дупа з правосуддям і здоровим глуздом у верхівці? :rotate:
Ти переносиш провину з :censoured: при владі на геймерів? В тебе вавка в голові, чи ти просто срач розвести хочеш?
Та ні що ти, грай на здоров'я. Завтра Сашко стоматолог їх перекупить, то ти теж грай, не зупиняйся. А а шо тут такого, не відмовляти ж собі в "удовольствії"?
Hotspur
Member

Повідомлення

MaxZema: 19.12.2024 17:48 як ви проходите гру?) ну серйозно :) в мене вже 150 годин і я тільки в Припять увійшов :eek:
вони її не проходять. вони про це пишуть на форумі :lol:
Барбарис
Member

Повідомлення

Я шокований. В стімі ж завантаження підписано окремо, а оновлення окремо. 110 Гб - це саме об'єм оновлених файлів.
(c)oUSEnick
Member

Повідомлення

Eduard1980: 19.12.2024 17:57 Ти на феномі сталкера проходив?
"Гдє ти бил восім лет?Колір нації."
не дуже зрозуміла відповідь.
Сталкер ми грали ще у 2008 році, який феном, ти про що взагалі? Треба бути або фанатом "безпристрастным" або "слепцом", щоб не побачити невелику різницю між тим, що було і тим що викатили. Навіть метро на декілька порядків по анімаці та атмосферності вище дивиться. Якраз той випадок, коли не хотілось своє топити, але воно не зовсім і своє. 100Гб оновлень! Рілі? Це взагалі то майже гра і не потрібно щось надумувати чи виправдовувати. Розробники повторили ті самі дії як і з трьома попередніми частинами. І будьте впевнені, так буде й надалі, поки свої своїх підтримують. Деякі стрімери дивлячись на маячню у новому проекті просто посміхаються або ж не коментують баги, щоб не давати місця "родичам" справа так би мовити злословити. але будьмо чесними, наші не доробили, в терміни не вклалися, одну місію не можна було пройти взагалі, бо сейв пошкодився. І це деякі виправлення? Я взагалі не граю в ігри вже давно, тому дивлюся на це без упередження. Таких проектів достатньо. Інді це взагалі якийсь треш, топорне, дешеве, хіба що сюжет цікавий.
Моя думка то моя, але порівняти є з чим. Наші могли б, якби захотіли, але гроші краще зекономити, тестувати будуть фанати, а баги ми допилимо. Як і завжди, напротязі року-двух. І так, це політика.
BoKl
Member

Повідомлення

Побігав дві години з патчем, спавнитись нпс стали трішки далі, проблема з падінням до 10-15 фпс при n-му завантаженні все ще залишилась, лікується так само як і раніше, декілька разів згорнути/розгорнути гру.
П.С. Зараз 159 годин, тільки добрався до Малахіту :rotate: Отримую задоволення від дослідження усіх закутків.
Eduard1980
Member

Повідомлення

(c)oUSEnick: 19.12.2024 19:37 Сталкер ми грали ще у 2008 році, який феном, ти про що взагалі?
Феном в тебе в профілі, дурік :lol:
Іди вже назад в "маму", чучело))
В ігри воно не грає вже давно взагалі і прийшло посрати тут :lol:
Навіть метро на декілька порядків по анімаці та атмосферності вище дивиться
ска колір нації :weep:
Востаннє редагувалось 19.12.2024 19:49 користувачем Eduard1980, всього редагувалось 1 раз.
Kib
Member

Повідомлення

Мене більше цікавить момент з сайд квестами, не великими типу захист Залісся, а дрібнішими. Мені здається вони багато де не дороблені і ведуть в нікуди. Але може воно так і задумувалось, і я багато хочу. :dontknow:
(c)oUSEnick
Member

Повідомлення

Eduard1980: 19.12.2024 19:44 Феном в тебе в профілі, дурік :lol:
Іди вже назад в "маму", чучело))
В ігри воно не грає вже давно взагалі і прийшло посрати тут :lol:
Ти просто хамло.
Я зрозумів, що ти подивився в профіль і думаєш, що комп з того часу не змінився і це твій рівень інтелекту, а відповідь рівень душі, не краще за гостей зі сходу, бидлувате, пихате. Сумно, що такі як ти знаходяться між нами, тільки тріпає язиком і несе дурниці, ні вихованості, ні поваги, одні ігри в голові і все. А судячи з ніку, років вже є, а розуму як в школяра.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Думаю, шо ти колір нації і маю надію, шо скоро тебе забанять.
це твій рівень інтелекту, а відповідь рівень душі
Геральт
Member

Повідомлення

Eduard1980
ну, і нащо їх прокачувати? Хай і далі терплять пекельні борошна
Відповісти